ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΑΚΡΩΤΗΡΊΑΣΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ και προκαλούσε βρίζοντας χυδαία, φιλόζωους και αρχές

10 294
328
 
Υ.Γ - *Ζητώ συγνώμη από τον Φεβρουάριο που τον πέθανα λίγο γιατί τον μετονόμασα σε "Φευρουάριο" στην αρχή του βίντεο! Φεβρουάριε... συγνώμη, μη μου θυμώσεις, αλλά αυτά παθαίνει κάποιος όταν κάνει edit και άλλα 10 πράγματα μαζί... έλα ρίξε ένα χαμόγελο τώρα μην είσαι μουρτζούφλης! 😝
Περιστατικό που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2017.
Πρόκειται για έναν χρυσαυγίτη (σύμφωνα με δικά του λόγια) που ακρωτηρίασε αυτιά και ουρές από τα ζώα του.
Μπορείτε να δείτε το σχετικό άρθρο εδώ
www.vice.com/gr/article/aey3gk/ta-skylia-moy-einai-mobora-ki-etsi-8a-deixnoyn-h-istoria-enos-xrysaygith-poy-akrwthriazei-zwa
Το θράσος όμως του "ανθρώπου" αυτού δεν σταματά εκεί, μιας και έδωσε μόνος του δημοσιότητα στο παράπτωμα που έχει κάνει, δημοσιεύοντας στα κοινωνικά δίκτυα (facebook), όλες τις λεπτομέρειες, μαζί με φωτογραφικό υλικό, και τα προσωπικά του στοιχεία. Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση.
Ναι, καλά διαβάσατε, ο ίδιος τα δημοσίευσε όλα αυτά. Από μαγκιά φυσικά, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι φιλόζωοι, αστυνομικοί και εισαγγελείς, θα του κλ..με τα αρ...δια.
Οι δημοσιεύσεις ήταν πολλές, και οι απαντήσεις του εν λόγο "κυρίου" σε κάθε σχόλιο που του έλεγε ότι αυτό που έκανε είναι παράνομο, ήταν με χυδαία λόγια, και πρόκληση να πάμε από το σπίτι του να μας βάλει στην θέση μας (κοινώς να μας σπάσει στο ξύλο). Γι αυτό δημοσίευσε και την διεύθυνσή του και το τηλέφωνό του.
Η τόση "μαγκιά" σε συνδυασμό με την απύθμενη βλακεία που χαρακτηρίζει το άτομο αυτό, τον έκαναν να μας δώσει απλόχερα και δημόσια, ότι χρειαζόμασταν για να κάνουμε μήνυση στις αρχές. Ομολογία, φωτογραφικό υλικό, και προσωπικά στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και διεύθυνση.
Την ευκαιρία άρπαξε πολύς κόσμος όπως ήταν φυσικό, και έγιναν πολλές μηνύσεις εις βάρος του, και στην εισαγγελία (μια από αυτές και δική μου εννοείτε) και στην αστυνομία αλλά και στην δίωξη.
Τρία χρόνια μετά, έστω και αργοπορημένα, ήρθε η ώρα του! Ήρθε η ώρα να πληρώσει και για το άδικο που έκανε στις ψυχούλες αυτές, αλλά και για κάθε προκλητική και χυδαία κουβέντα που έχει γράψει δημόσια. Και πιστέψτε με, με το πρόστιμο που έφαγε, θα πληρώσει ακριβά την κάθε λέξη!!
Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020, έγινε η δίκη του και καταδικάστηκε ερήμην
μιας και δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο. Η ποινή που του επιβλήθηκε, είναι 7.500€ χρηματικό πρόστιμο και ενάμιση έτος φυλάκιση. Το ενάμιση έτος φυλάκισης, αν δεν θέλει να μπει μέσα, θα πρέπει να πληρώσει 25€ τη μέρα. Αυτό ανέρχεται στο σύνολο των 13.675€. Προσθέτοντας αυτό με το χρηματικό πρόστιμο, φτάνουμε σε ένα σύνολο των 21.175€. Αυτό είναι το ποινικό πρόστιμο. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει και διοικητικό από την αστυνομία, ένα αξιόλογο ποσό που θα προστεθεί με το ποινικό.
Σε καλή μεριά να ευχηθούμε και εμείς με τη σειρά μας και να ρωτήσουμε τώρα τον "κύριο" αυτό, πως αισθάνεται και αν έχει ακόμα τις ίδιες απόψεις.
Μήνυμα προς όποιον έχει σκοπό να ακρωτηριάσει τα ζώα του. Είναι παράνομο, ανήθικο και σας περιμένει μεγάλη τιμωρία. Αν δεν σέβεστε τα ζώα, τότε να φοβάστε το νόμο και τις συνέπειές του. Θα πρέπει να μάθετε επιτέλους ότι και τα πλάσματα αυτά έχουν φωνή, και η φωνή τους είμαστε εμείς!
Μπορείτε να δείτε το άρθρο που αναφέρει το βίντεο εδω:
www.vice.com/gr/article/aey3gk/ta-skylia-moy-einai-mobora-ki-etsi-8a-deixnoyn-h-istoria-enos-xrysaygith-poy-akrwthriazei-zwa

▶ Αν σας άρεσε το βίντεο κάντε ένα like και αν σας αρέσει το κανάλι μου, θα με βοηθούσε πολύ μια εγγραφή και click στο καμπανάκι ❤️️
▶ Άνοιξα ιστοσελίδα. Μπείτε να ρίξετε μια ματιά
www.panagiotismilas.gr/
▼▼▼▼▼▼▼▼ MY INFO ▼▼▼▼▼▼▼▼
★ Name: Panagiotis Milas (Παναγιώτης Μήλας)
★ Site: www.panagiotismilas.gr/
★ Email: takis.milas@gmail.com
★ Facebook: facebook.com/panagiotismilasgr-1094708147392535/
★ Instagram: instagram.com/panagiotismilas.gr/
★ Twitter: twitter.com/panosmilas
★ GRmind: grmind.info
▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲
Ζώα και κατοικίδια
διάρκεια: 13:51

Σχόλια

Panagiotis Milas
Panagiotis Milas - Πριν 7 ημέρες
"ΧΡΥΣΑΥΓΊΤΗΣ"
▶ Γιατί Παναγιώτη έβαλες αυτόν τον χαρακτηρισμό στον τίτλο του βίντεο;
▶ Δείτε στο 10:12 το μήνυμα μου προς την Χρυσή Αυγή και θα σας απαντηθούν τα ερωτήματα γιατί το έβαλα στον τίτλο
▶ Ο χαρακτηρισμός "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ" στον τίτλο, είναι λόγια του ίδιου που το έλεγε ξανά και ξανά στις δημοσιεύσεις του αλλά και το έδειχνε προκλητικά με φωτογραφίες του τύπου όπλο πάνω στο τραπέζι και μπλουζάκι Χρυσή Αυγή. Αυτό το νούμερο προφανώς νόμιζε ότι έχει πλάτες την Χρυσή Αυγή και ότι θα τον στηρίξουν. Γι αυτό και είχε τόση μαγκιά. Ήρθε η ώρα λοιπόν να πάρει θέση η Χρυσή Αυγή επίσημα απέναντι στις πράξεις και το άτομο αυτό.
ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ!!
▶ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ότι ένας βλάκας δεν χαρακτηρίζει ένα κόμμα η μια παράταξη. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ότι το βίντεο δεν έχει πολιτικό χαρακτήρα. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ότι η συμπεριφορά αυτή δεν είναι χαρακτηριστικό την Χρυσής Αυγής.
▶ Η Χρυσή Αυγή πιστεύω ότι αποτελείτε από πολλά άτομα που έχουν φιλοζωικά συναισθήματα, τόσο στο κόμμα, όσο και στους υποστηρικτές της. Ελπίζω και εύχομαι, να φτάσει στα αυτιά τους το περιστατικό αυτό, και να πάρουν επίσημα θέση στο θέμα. Αυτός είναι και ο σκοπός που τονίζω τα λεγόμενα του εν λόγο "ανθρώπου" ότι είναι χρυσαυγίτης στο βίντεο.
Υ.Γ - *Ζητώ συγνώμη από τον Φεβρουάριο που τον πέθανα λίγο γιατί τον μετονόμασα σε "Φευρουάριο" στην αρχή του βίντεο! Φεβρουάριε... συγνώμη, μη μου θυμώσεις, αλλά αυτά παθαίνει κάποιος όταν κάνει edit και άλλα 10 πράγματα μαζί... έλα ρίξε ένα χαμόγελο τώρα μην είσαι μουρτζούφλης! 😝
Kypros Vasiliou
Kypros Vasiliou - Πριν ημέρα
Δες το κομεντ μου και. Επικοινώνησε μαζί μου
Lambrini Apodiakou
Lambrini Apodiakou - Πριν 2 ημέρες
σοκιν σαβυλακ Τι εννοείς δηλαδή;
Lambrini Apodiakou
Lambrini Apodiakou - Πριν 2 ημέρες
Το Αγγούρι Καλό
Βίκτωρας Μπεκιάρης
Βίκτωρας Μπεκιάρης - Πριν 3 ημέρες
Παναγιωτάρα,να τον τιμωρήσουν όπως πρέπει τον καραγκιόζη και με σκληρό τρόπο...
VAGIOS
VAGIOS - Πριν 3 ημέρες
πανγιωτη μηλα γραφω την ερωτηση που σου εκανα στο λαιβ που ποτε δεν μου απαντησεσ σε αυτο που αφορα την ερωτηση και που για αυτη με εκοψεσ απο το λαιβ που ειναι η εξησ[παναγιωτη εφοσον εισαι δικαιοσ.εχεισ παει σε πολλουσ που εχουν ζωα και δεν ειναι ενταξει γιατι δεν ειπεσ τι κομμα ειναι αυτοι.περιμενω την τιμια απαντηση σου για να καταλαβω το νοημα του βιντεο και του χαρακτηρα σου].φιλοι ζωοφιλοι και μη ζωοφιλοι η ερωτηση μου ειχε κατι που δεν πρεπει να εχω απαντηση απο τον μηλα παναγιωτη εχει κατι για τον λογο που με εκοψε απο το λαιβ.πιστευω οτι για τον μηλα παναγιωτη ηταν η πιο δυσκολη ερωτηση και θελω με μυνηματα να τον πιεσεται να απαντησει χωρισ φοβο και παθοσ η τιμια απαντηση του θα ειναι το νοημα του βιντεο και του χαρακτηρα του.
EXTREME MTB GREECE
EXTREME MTB GREECE - Πριν ημέρα
Πόσο αρρωστιμενο μυαλό ρε φίλε μπράβο ρε Παναγιώτη
Kypros Vasiliou
Kypros Vasiliou - Πριν ημέρα
@panagiotis Παναγιώτη καλησπέρα έχω ενα σκύλο ροτβαιλερ γυναίκα ονομάζεται Ήρα είναι πανέμορφη εχω ενα πρόβλημα μεγάλο από μωρο που την πήρα που ήταν αδέσποτο όλους εχτος εμένα τους επιτεθείτε και δεν την έχω κλειστή ποτε σε κλουβί την εχω σε μεγάλο μέρος πολυ μεγάλο τρέχει όλη μέρα και την παίρνω καξ αλλες βόλτες δοκίμασα να την κανω φιλική και με άλλους ανθρώπους αλλα δεν κανει το καλο μόλις κουνηθουν απότομα τους επιτεθείτε
Ευτηχως με ακουει μόλις πω το όνομά της σταματάει. Τι μπορώ να κάνω για να την κανω φιλική ειναι 2 χρονων.
Kypros Vasiliou
Kypros Vasiliou - Πριν ημέρα
Και βάζω και τα εμβόλια της και τα χαπακια για σκουλήκια μόνος μου διοτι όσοι κτινιατροι δοκίμασα δεν κατάφεραν να της κοντεψουν φυσικά δεν θα της εβαζα εκείνο στο στομα διοτι την λυπάμαι να της βαλω για νσ μην φαει κάποιον αλλον
iSlayer GR
iSlayer GR - Πριν ημέρα
Πάντα αναρωτιόμουνα γιατί να υπάρχουνε οι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο.Όταν δημιουργηθήκαμε, δεν μπορούσαμε να είμαστε ανόημοι; Είναι άδικο να καταστρέφουμε τα παν όντα χωρίς να σεβόμαστε πως εκεί έξω και άλλοι πονάνε που δεν είναι ανθρωπόμορφοι.
JMB
JMB - Πριν ημέρα
Πες τα ρε άρχοντα
cretan block 2
cretan block 2 - Πριν ημέρα
Ρε μαλακες το οτι αυτος ειναι καθυστέρημενος δεν κολλαει η χρυσή αυγη πουθενά, δυστυχώς υπαρχουν πολλοι τετοιοι στην χρυση αυγη επισις εκτος χρυσης αυγής, αλλου αναρχικοι που πουλάνε ναρκωτικα σε σχολεία και παντου ξεκολλατε λιγο γαμω
cretan block 2
cretan block 2 - Πριν ημέρα
@nume prenume οταν ειχε βγει 3το κομμα σημαινει πως είχε παρα πολλους που ψηφισαν αυτο το κομμα.. αρα και βαση λογικης να το παρεις δεν γινετε να ηταν ολοι τραμπουκοι, το πιο πιθανό ειναι πως ηταν αγανακτισμένοι
nume prenume
nume prenume - Πριν ημέρα
Ένα καλό χρυσαυγιτη πες μου τότε γιατί εγώ μέχρι τώρα έχω δει μόνο τραμπούκους και τσάμπα μαγκες
Γρηγορης Νικολαιδης
Πολυ σωστα τ λες......αλλα για τ παιδια π σκοτώνουν η πετανε σ σκουπιδια.γιατι δ λετε τιποτα
Adra Bloom
Adra Bloom - Πριν ημέρα
Gt vre hlithie den ginete na to kanei ena atomo ola taytoxrona...aytos asxoleitai ne ta zoa...as asxolithoun alloi me ta paidia to opoio einai akomi ena poly sovaro thema(opos astynomia)
LoadGaming. GR
LoadGaming. GR - Πριν ημέρα
Ωραίο φιλε μου το βιντεάκι αλλα τα περισσότερα σκυλιά που εχω δει είναι με κομμένα αυτια αλλα δεν τους νοιάζει τιποτα
Nicko Iason
Nicko Iason - Πριν 2 ημέρες
Τυχαία είδα το βίντεο. Τι δήλωση περιμένεις αγόρι μου. Λες τον άλλον στόκο αλλά δεν διαφέρεις. Το "κόμμα" της χα αυτό είναι σαν ιδεολογία. Κουραδομαγκες, με λέγειν "σας γαμαω όλους, δεν με αγγίζει τίποτα" και όλες αυτές οι ανθρώπινες ιδέες. Ολοκληρη δικογραφία συνομιλίες το αποδεικνύουν. Αλλά τι κάθομαι και τα γράφω? Αν δεν το έχεις καταλάβει μέχρι τώρα δεν θα το κάνεις και ποτέ.
cretan block 2
cretan block 2 - Πριν ημέρα
@Nicko Iason το μονο σίγουρο, ετσι κι αλλιώς οποιος φτασει εκει πανω αυτόματος γινετε μαριονέτα του συστήματος οποτε οτι και να λέμε εμεις το ιδιο κανει
Nicko Iason
Nicko Iason - Πριν ημέρα
@cretan block 2 Φίλε, δεν θα βγάλουμε τα σκατα καλύτερα από τα κόπρανα. Τα σκατα είναι σκατα. Υπάρχουν και άλλα πράγματα πέρα από κόμματα.
cretan block 2
cretan block 2 - Πριν ημέρα
@Nicko Iason αυτο με την Κανέλλη ηταν όντως ακραίο αλλα τον προκάλεσαν και ειναι νευρικος πολυ.. κατα τα αλλα ομως όσοι τους ψηφισαν τοτε το έκαναν για ένα καλυτερο μέλλον... και έπειτα απο αρκετα λαθη της χρυσης αυγης πλεον δεν ειναι στην βουλή.. αλλα πιστεψε με τα υπολοιπα κομματα ειναι χειροτερα πχ πριν κάμποσο καιρο ενας βουλευτής της Νδ ηταν μολδαβια και πηγαινε με ανηλικα αγοράκια εκμεταλλευόμενος την φτωχια της περιοχής.. τι είναι χειροτερο;; δεν υπάρχει ελπίδα αλλα εφοσον αναφερόμαστε στην χρυση αυγη να αναφερθούμε και στους αλλους να ειμαστε δικαιοι
Nicko Iason
Nicko Iason - Πριν ημέρα
@cretan block 2 Ποια επιχειρήματα? Τις σφαλιάρες σε γυναίκα on air? Η το τατουαζ σβάστικα του? Άσε μας ρε φίλε που τους έχει στριμώξει. Όλα τα αντιλαϊκά μέτρα έχει ψηφίσει μαζί με τους υπόλοιπους. Έλεος πια.
cretan block 2
cretan block 2 - Πριν ημέρα
@Nicko Iason οταν βγαινει ο Κασιδιαρης και λεει στον κόσμο το τι ειναι το τι θελουν , δεν αναφέρει πουθενα τον ναζισμο, μιλαει με επιχειρήματα και εχει στριμώξει τοσους στη γωνία, λογικο ειναι να εχει ατομα που τον ψηφιζουν επειδη πιστευουν σε αυτον ... απο την αλλη υπαρχουν πολλοι που ειναι οντως ρατσιστές, ψευτομαγκες, δολοφονοι και δυστηχως υποστηρίζουν αυτο το κομμα.. ομως δεν μπορείς να τσουβαλιαζεις τον κοσμο που απλα πιστεψε σε λόγια και τους ψήφισε
Andy .gr
Andy .gr - Πριν 2 ημέρες
Ξέρουμε το προφίλ του μάγκα?
Andy .gr
Andy .gr - Πριν 2 ημέρες
Μόλις δεις το χαμόγελο του Παναγιώτη ξέρεις ότι το βίντεο έχει happy ending
Dimitrios Boutzonis
Dimitrios Boutzonis - Πριν 2 ημέρες
Μπράβο κύριε Παναγιώτη
Dendrinos Stamos
Dendrinos Stamos - Πριν 2 ημέρες
Για να φτασεις εσυ Παναγιωτάρα μας σε προκληση για "ξυλο" πιστεψε με καταλαβαινουμε πολυ καλα που σε εφτασε το τυπακι. Πολυ καλα του εκανες, θερμα συγχαρητηρια. Συνέχισε οτι κανεις!!!
Dhmhtrhs oikonomou
Dhmhtrhs oikonomou - Πριν 2 ημέρες
Panagioti proton bravo gia to video kai defteron kati asxeto kane ena video me proponish podion
Dhimitri Avdullaj
Dhimitri Avdullaj - Πριν 2 ημέρες
Πεστα ρε παναγιωταρα
Εκτορας Εκτορας
Εκτορας Εκτορας - Πριν 2 ημέρες
Φοβηθηκες μη στην πέσουμε οι χρυσαυγίτες μαγκα Ο diesel κομμένα αυτιά δεν εχει και προφανώς τα εκοψες εσυ και όχι έτσι τον βρήκες όπως λες και κάτι άλλο ορισμένες Ράτσες πρέπει να κοβουμε τις ουρες πχ στα επανιελ μπρετον αποφεύγουν τα τραυματίζονται γιατί χτυπανε την ουρα τους
andreas gkekas
andreas gkekas - Πριν 2 ημέρες
ΜΠΡΑΒΟ!ρε Παναγιώτη που υπάρχεις και εσύ και του βάζεις τους βλάκες σε μια τάξη
LAZAROS TSIGGOS
LAZAROS TSIGGOS - Πριν 2 ημέρες
Μαρεσει που βαζετε και το χρυσαυγιτης λες και κολλαει πουθενα το τι κόμμα υποστηρίζει ο αλλος
Red soldier 23
Red soldier 23 - Πριν 2 ημέρες
Μια ερώτηση θέλω ντόπερμαν αλλά τα αυτιά θα είναι όρθια η όχι ???
Dim
Dim - Πριν ημέρα
Αγόρι μου δεν κάνεις για σκύλο ! Μην παίρνεις δεν είναι κακό. Δεν κάνουν όλοι ! Τι κουβέντες είναι αυτές: <<ρωτάω γιατί άμα είναι να πάρω γερμανικό ποιμενικό>>.. Δηλαδή εσύ φίλε διαλέγεις σκύλο-ράτσα βάση μόνο την εξωτερική του εμφάνιση ; Όχι αν πάρεις ντόμπερμαν τα αφτιά του δεν θα είναι σηκωμένα αν δεν τα κόψεις όπως πολλοί πικραμένοι ! Τι,σε χαλάει που θα έχει τα κανονικά του αφτάκια και θες να το γυρίσεις στον γερμανικό ποιμένα ;
Harai Goshi
Harai Goshi - Πριν ημέρα
Ο άλλος θέλει σκύλο με όρθια αυτιά.. Δεν είσαι για να έχεις σκύλο.. άστο μαλακουλη
rios
rios - Πριν ημέρα
Φυσικά και δεν θα είναι όρθια.. Και ενο βάση νόμου απαγορεύεται μην μπεις στη διαδικασία να βρεις κτηνίατρο να τα κόψει!! Δεν υπάρχει κανένα νοημα
DAD MMG
DAD MMG - Πριν ημέρα
Όρθια
Red soldier 23
Red soldier 23 - Πριν 2 ημέρες
Επίσης το ρωτάω για άμα είναι να πάρω γερμανικό ποιμενικό❓❓
Dr. Atmosferas
Dr. Atmosferas - Πριν 2 ημέρες
Παναγιώτη με αυτά που λες για αυτό , δεν φοβάσαι μην σε κάνει κάτι; επειδή έχει τόσα μέσα; μακριά ελπίζω παντα και τα είπες παραπολυ καλα
AlexTmac
AlexTmac - Πριν 2 ημέρες
Γιατι ακριβως εχει dislikes αυτο το βιντεο?
gagour
gagour - Πριν 2 ημέρες
A BIG RESPECT!!!
Xairomai gia sena panagiwth.
Pantzos Moum
Pantzos Moum - Πριν 2 ημέρες
Μπραβο ρε Παναγιωταρα είσαι παρα πολύ σωστός RESPECT
Χάρης Καρυστινός
Χάρης Καρυστινός - Πριν 2 ημέρες
Ο Μίλας αναφέρθηκε στη χρυσή Αυγή ώστε να πάρει δράση επειδή επιδιώκει τα κόμματα να διώξουν αυτούς τους ανθρώπους μπας και γίνουν καλύτερα.Αλλα όλα τα κόμματα ένα προς ένα,τι είναι αριστερά τι δεξιά,έχουν εγκληματίες.
scooter Kris
scooter Kris - Πριν 2 ημέρες
Πμραβο ρε Μιλα πες τα
Νικολαος Ζαχαριαδης
Νικολαος Ζαχαριαδης - Πριν 2 ημέρες
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ-ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Νικολαος Ζαχαριαδης
Νικολαος Ζαχαριαδης - Πριν 2 ημέρες
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Labis Niforos
Labis Niforos - Πριν 2 ημέρες
Καλά άμα είχε κάνει το λάθος να έρθει στο στενό και σκοτεινό δρομάκι, τώρα θα ήταν στο τρίτο νεκροταφείο Αττικής γιατί σίγουρα θα τον είχες σκοτώσει στο ξύλο!
Niandra LaDes
Niandra LaDes - Πριν 2 ημέρες
Υποστηρίζεις το κόμμα της Χρυσής Αυγής?
Søtiria Mňtz
Søtiria Mňtz - Πριν 2 ημέρες
Ωστόσο δεν νομίζω, αφού τόνισε πως δεν παίρνει θέση για τα πολιτικά ζητήματα εδώ.
Niandra LaDes
Niandra LaDes - Πριν 2 ημέρες
@Søtiria Mňtz autocorrect
Søtiria Mňtz
Søtiria Mňtz - Πριν 2 ημέρες
Μαζί με μακαρόνια
Aris Metal
Aris Metal - Πριν 2 ημέρες
Επισης στο τελος για τους χρυσαυγητες ειναι χεστες γουρουνια ετσι ολοι ειναι κρύβονται απο εμας
cretan block 2
cretan block 2 - Πριν ημέρα
Εσεις Ποιοι είστε;
Χάρης Καρυστινός
Χάρης Καρυστινός - Πριν 2 ημέρες
Δεν κρύβονται,μπορείς εύκολα να τους βρεις.
ScRoll swan
ScRoll swan - Πριν 2 ημέρες
1 καλά του ειπαισ για το ξύλο γιατι τέτοι άνθρωποι δεν πρέπει να υπάρχουν στην κοινωνία
2 γιατί κόβουνε τα αυτά τον σκύλον
chris deli
chris deli - Πριν 2 ημέρες
0:29 για το τριτο μνμ τι εχεις να πεις; Γιατι στραβωθηκατε; Δε το δε κανενας;
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΔΗΣ - Πριν 2 ημέρες
Καταρχάς αδερφέ σε εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο και για την αγάπη σου για τα ζώα και ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι σαν και εσένα όμως εδώ είναι λάθος να βάζεις την πολιτική ταμπέλα του κάθε ένα αντί για την μακακια που τον δέρνει στον εγκέφαλο τυχαίνει να υποστηρίζω Χρυσή Αυγή και ξέρω από εκεί μέσα χιλιάδες άτομα που λατρεύουν τα ζώα και συγκεκριμένα τα σκυλιά έτσι σαν αυτόν υπάρχουν χιλιάδες ανεξάρτητα από τα πολιτικά του πιστεύω ΠΑΣΟΚ οι κκ€δες αντιφάδες ακόμα και δικοί σου ξέρεις Νέα Δημοκρατία με αυτούς που είχες βάλει υποψηφιότητα και όσο για τον ηλίθιο του βίντεο που έκοβε τα αυτιά του σκύλου έχει εδώ και χρόνια πολλά που έφαγε πόδι από την χ.α γιατί ακριβώς χτυπούσε ζωα
Κωστης Αρναουτος
Κωστης Αρναουτος - Πριν 2 ημέρες
Ασχολήσου μ τίποτα σοβαρό ρε μλκ μας έπρηξες τ αρχιδια μ τ σκυλιά σ!!!!!
cretan block 2
cretan block 2 - Πριν ημέρα
Δεν ξερω αν το γνωρίζεις αλλα το κανάλι αυτο ασχολειτε με ζώα και κυρίως με σκυλιά.. αμα θες να δεις ειδήσεις βαλε τον Παπαδάκη
Γιώργος Αλεξανδρής
Γιώργος Αλεξανδρής - Πριν 2 ημέρες
Μα είσαι μαλακας δεν είναι σοβαρό ρε
commando dim
commando dim - Πριν 2 ημέρες
Σοβαρότατη ασχολία είναι το να φροντίζεις και να νοιάζεσαι για τα σκυλιά. Επίσης αν δεν γουστάρεις απλά μη βλέπεις τα βίντεο
GEORGE GEORGAKAKIS
GEORGE GEORGAKAKIS - Πριν 3 ημέρες
Κοιτα και εγω ζωοφιλος ειμαι εχω δυο σκυλια και μπραβο για την δουλεια που κανετε οταν ομως αναφέρεσε ανοιχτα και στοχοποιείς κάτι ,κάποιον, καποιους πρέπει να δημοσιεύεις όλα τα στοιχεία που αναφέρεις και έχεις ανοιχτα χωρις μαρκαρισμενα
Πες μας που μπορούμε να τα βρούμε αυτα και πως λέγετε ο συγκεκριμένος τύπος για να τον έχουμε υπόψη μας γιατι τα κρατάς κρυφά τα στοιχεία του μαρκαρισμένα εκτός αν έχεις να φοβηθείς κάτι αλλιώς οτι εχεις το κρατάς για πάρτη σου η τα βγαζεις στο ιντερνετ χωρις να στοχοποιεις κατι και καποιους η δίνεις τα στοιχεία που έχεις εκεί που πρέπει και τιμωρείτε όπως λες ότι τιμωρήθηκε
Εκτός αν ο στόχος του συγκεκριμένου βίντεο είναι άλλος και οχι η ευαισθησία και η αγάπη για τα ζώα που ολοι αγαπαμε Δεν φταιει ποια για ολα η χρυση αυγη
Venom
Venom - Πριν 2 ημέρες
GEORGE GEORGAKAKIS το κάνει για προστασία προσωπικών δεδομένων σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και κάνει κάτι παράνομο ή προσπαθήσει να κάνει επίθεση. Όπως και στις ειδήσεις που κρύβουν τα πρόσωπα αυτών των ανθρώπων, γιαυτόν τον λόγο το κανει. Φυσικά είναι η αγάπη, αν ήθελε θα μπορούσε να στείλει τα πάντα στη φόρα και να έχει παραπάνω προσωπικό όφελος, αλλά δίνει έμφαση στο θέμα. Όσο για το κόμμα, αν διαβάσεις το καρφιτσομενο σχόλιο του Παναγιώτη, αναφέρεται ότι το είπε επειδή ο ίδιος ο άνθρωπος που έκοψε τα αυτιά του σκύλου υπερηφανευοταν για το κομμα του και προσπαθούσε να προκαλέσει με κάποιες εικόνες οι οποίες μπορούν να θεωρηθούν προσβλητικές, ακόμα και παράνομες εφόσον αναφέρθηκε ότι δημοσίευε φωτογραφίες με όπλα στο τραπέζι του και συνεχείς φωτογραφίες με μπλουζάκια της χρυσής αυγής. Δεν το είπε για επίθεση προς το κόμμα, θα πρέπει λίγο να βλέπεται πιο σφαιρικά και να σταματήσετε να κολλάτε σε ένα θέμα αλλά να κοιτάτε την ουσία.
MadeInJapan TokiroMishima
MadeInJapan TokiroMishima - Πριν 3 ημέρες
Τι πρόστιμο και παπαριές στήσιμο στο ένα μέτρο και μονόβολο.. Τσάμπα οξυγόνο καταναλώνει το σκουπίδι
JOHN GOUZOUASSIS
JOHN GOUZOUASSIS - Πριν 3 ημέρες
οχι προστιμο... κοψιμο το κοντοτσουτσουνο χρειαζεται αυτουνου.. αλλα να ξερατε μονο ποσοι παλαβοι υπαρχουν που ντυνονται χρυσαυγιτες... αστα να πανε..
Ο Γειτονας
Ο Γειτονας - Πριν 3 ημέρες
ΑΥΤΑΔΕΝΜ’ΑΡΕΣΟΥΝ
Christos Panopoulos
Christos Panopoulos - Πριν 3 ημέρες
Όταν η Cosmote βάζει 4G στο Δαφνί (τα σχόλια από κάτω)
βασιλης ελευθεριαδης
βασιλης ελευθεριαδης - Πριν 3 ημέρες
Να τον αρπαξουν και να του κανουν οτι επαθε και το ζωντανο και φυσικα να πληρωσει το αναλογο χρηματικο ποσο που επιβαλει ο νομος και παναγιοτη πολυ καλα τα ειπες.
Κώστας Κοτσωνης
Κώστας Κοτσωνης - Πριν 3 ημέρες
ΗΛΙΘΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ.
Thunderous TV
Thunderous TV - Πριν 3 ημέρες
Εξηγήθηκες σωστά μεγάλε μπράβο σου
Μεσογειος
Μεσογειος - Πριν 3 ημέρες
Για όλους εμάς τους φιλοζωους...το 2023 θα ξοδέψουμε πάνω από 100 δις παγκόσμιως, για τροφές των κατοικίδιων (κυρίως σκύλων )!
Ποσά παιδάκια θα χορτάσουν φαι με 100 δις?
Ποσά παιδάκια θα μείνουν ζωντανά με 100 δις ετησίως ?
cretan block 2
cretan block 2 - Πριν ημέρα
Και που να δεις ποσα θα ξοδέψουν οι αγροτες για ζωοτροφές και λιπάσματα για να έχεις να τρως εσύ...χμμμ μήπως να τα ξεκανουμε ολα ;; μηπως οικογένειες οπως στην Αφρική που κανουν παιδια χωρις να μπορουν να τα ζησουν , να το ελαττώσουν λιγο αυτο; να βρεθεί καποια λυση;; προχτες πηγα Ηράκλειο και σε ενα πάρκινγκ ηταν μια οικογένεια τσιγγάνοι και ηταν 7 παιδακια σιγουρα και ζουσαν σε μια καλυβα ... σε αθλιες συνθήκες... ο σκοπος τους είναι να τα γεννανε για να τα εκμεταλλεύονται ωστε να βγαλουν λεφτά χωρις ομως να τους νοιαζει για τον τροπο ζωης και την υγεια Τους
XxxSextastic On
XxxSextastic On - Πριν 3 ημέρες
@Alejandro για ολους εχει ο θεος
Alejandro
Alejandro - Πριν 3 ημέρες
@george rapp ψυχολογικά έχει το τυπάκι και είπε να μπει εδώ στα σκυλιά να το γράψει. Μήπως βρήκε απάντηση στο ερώτημά του??
george rapp
george rapp - Πριν 3 ημέρες
εδωσες τροφη για σκεψη , εχουμε καποια δις απο τα ζωα συντροφιας , καποια δις απο την ερευνα του διαστηματος , καποια δις ενδεχομενος απο κατι αλλο που εχεις βαλει στο ματι απο την οπτικη σου , τι λες να κανεις κατι να πείσεις την ηγεσια της αιθιοπιας της ινδιας κ.α , την ηγεσια των ΗΠΑ της Ε.Ε , τους πλουσιους ολιγαρχες των φυσικων πορων και οχι μονο να τα δωσουμε στα παιδια να φανε; πως γινετε να πετας τετοια μ@λ@κι@ ; ποσο χρονων εισαι ; να φανταστω ευχεσαι παγκοσμια ειρηνη οταν σε ρωτανε πιο ειναι το ονειρο σου ; σαν στα καλλιστεία;
Μεσογειος
Μεσογειος - Πριν 3 ημέρες
@Alejandro Την ξερασες την χολή σου !
S s
S s - Πριν 3 ημέρες
Kala ta les re Pana,den eprepe na kanis oute mia apologia.
ΑΝΤΕ ΓΙΑ
ΑΝΤΕ ΓΙΑ - Πριν 3 ημέρες
το καημένο το σκυλάκι
taraxias77
taraxias77 - Πριν 3 ημέρες
Μέχρι το σημείο που αναφέρεσαι στο περιστατικό,100% δίκιο.Από εκεί και πέρα,όσο αφορά τη ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή,έχεις βαθιά μεσάνυχτα.Ποιοι να πάρουν θέση?Οι χρυσαυγίτες?Οι Μαχαιροβγάλτες?Η ίδια πάστα μ' αυτό το ανθρωποειδές?Αυτός θα χαλάσει το όνομα της Ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής?Κούνα λίγο το κεφάλι σου που θες να πάρεις και απάντηση από ναζιστές καθ' εικόνα και ομοίωση του εν λόγω φασιστάκου.Οι άνθρωποι έχουν πολιτικές πεποιθήσεις και τα ανθρωποειδή τη Χρυσή Αυγή τους.οι άνθρωποι με τους ανθρώπους,και τα πιθήκια στις τρύπες τους.
cretan block 2
cretan block 2 - Πριν ημέρα
Γιαυτο παιδια μου απο αυριο αναρχικοι ολοι (πολιτισμενοι και μυαλομενοι άνθρωποι) οχι πιθικια σαν τους χρυσαυγίτες... απο αυριο μονο θα σπαμε αμαξια θα καίμε περιουσιες του απλου κοσμάκη και θα κανουμε ντου και στα μαγαζια όσο καίγονται, θα το παιζουμε αντίθετοι σε ολα χωρις ποτε να δινουμε κάποια λυση, θα πηγαίνουμε ανα 10 ατομα να επιτεθουμε σε εναν.. θα δερνουμε φαντάρους και θα τους μαχαιρονουμε με την δικαιολογία πως ειναι φασίστες, ας καταργήσουμε και τον στρατό ετσι και αλλιώς ολοι αδέρφια ειμαστε οπως και ο Ερντογάν μαλιστα που μας αγαπάει πολυ και την επομενη μερα θα μας κάνει μια μεγαλη τουρκιά και εμας μετανάστες!!!!
Χάρης Καρυστινός
Χάρης Καρυστινός - Πριν 2 ημέρες
Τα "εχωσες" στην Χ.Α. , αλλά για τους φασιστες της αριστεράς γιατί δεν είπες τπτ;
Just A senju
Just A senju - Πριν 3 ημέρες
taraxias77 Οκευ κύριε κουμμουνα θα δούμε μετά πάνε λάτρεψε τον Στάλιν σου τώρα και άσε μας εμάς
APOELextacy
APOELextacy - Πριν 3 ημέρες
20κ+ προτημο ευχομαι να τα χιλιασει, επισεις τα ιδια και χειροτερα σε τετοιους κτην"ιατρους"
Χρήστος Σάρδης
Χρήστος Σάρδης - Πριν 3 ημέρες
Το 95% των σχολίων: "δεν είναι όλοι οι χρυσαυγίτες ίδιοι" και παρεμφερή σχόλια που εναντιώνονται στην χρησιμοποίηση του όρου "χρυσαυγίτης" (ζώα που δεν είδαν όλο το βίντεο κατά πάσα πιθανότητα)
το 5% των σχολίων μόνο καταδικάζει την εν λόγω πράξη του άμυαλου και ψυχοπαθή ανθρώπου αυτού (ανεξαρτήτως κόμματος) και δικαιώνει το εν λόγω βίντεο!!!
ΑΠΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
Lucious Devours
Lucious Devours - Πριν 3 ημέρες
Μολις πολιτευτηκες κ. Μιλα αρχισες τις στοχοποιήσεις για να δειξεις οτι εισαι πιστο κομματοσκυλο.Μπραβο που αναφερεις τον μαυρο φασισμο,εν συνεχεια να αναδειξεις τον κοκκινο και ροζ ανταρσυα και συριζα που καψαν εγκυο μαζι με αλους σε μαρφιν.Για να θεορουντε ισα τα ανθρωπινα δικαιωματα μαζι με ζωα.Για τους κινεζους που εχουν τους σκυλους σαν βασικο γευμα οπως εχουμε εμεις τον οβελια θα γινει καμια αναφορα η καποια βολτα μαγκιας για ερευνα στην ελληνικη chinatown.
Vasileios D Greek American
Vasileios D Greek American - Πριν 3 ημέρες
Re file aftos einai trelos..
john doe
john doe - Πριν 3 ημέρες
Λες και μπορούσε η χρυσή αυγή να χαλάσει ακόμα περισσότερο την εικονα της (10:23)
Kostas Spanos
Kostas Spanos - Πριν 3 ημέρες
Εγω παντως στους τετραποδους φιλους μου δεν σκεφθηκα ποτε ουτε περιτομη να κανω ουτε κλειτοριδεκτομη...........μαλλον δεν ειμαι χρυσαυγητης.........
John And The Pitbull
John And The Pitbull - Πριν 3 ημέρες
Πανο σε καταλαβαινω πραγματικα πολυ, και εμενα που εχω πιτμπουλ μου ελεγαν πανε κοψε τα αφτια και θα φαινεται πολυ πιο αγριο και τους απαντουσα οπως απαντας και εσυ και οπως θα επρεπε ολοι μας, και στο τελος ειπα την απαντηση θα κοψω τα δικα σου αφτια και ασε του σκυλου μου
negro 1
negro 1 - Πριν 3 ημέρες
Σε αγαπάμε ρρ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ - Πριν 3 ημέρες
ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΑΓΧΟΝΗ
Just A senju
Just A senju - Πριν 3 ημέρες
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ είσαι τυχερή που δεν είσαι στο αουσβιτς
Χρήστος Σάρδης
Χρήστος Σάρδης - Πριν 3 ημέρες
μάλλον θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους τέτοια άτομα και να την επαναφέρουν, σύντομα!!
chris din
chris din - Πριν 3 ημέρες
Ρε συ Παναγιωτη δεν μπορει καθε κομμα να απολογειται για καθε εγγλημα που συμβαινει στους δρομους.
christos christodoulou
christos christodoulou - Πριν 3 ημέρες
Το ονοματεπώνυμο του?
Jean Lavviril
Jean Lavviril - Πριν 2 ημέρες
Ναι πείτε ονόματα να του τραβήξει καμία μήνυση για δημοσιοποιηση προσωπικών δεδομένων.
greek parody channel
greek parody channel - Πριν 3 ημέρες
Γεώργιος ταγαρουλιας έχει 3 προφίλ στο φβ αλλά τώρα τα έχει κατεβάσει όλα όσα έδειξε ο Παναγιώτης
greek parody channel
greek parody channel - Πριν 3 ημέρες
Γεώργιος ταγαρουλιας
Alex Tsala
Alex Tsala - Πριν 3 ημέρες
autos einai na pas me alloys 10 fouskwtous Kai na min jerei pou na kreftei
Don Corleone
Don Corleone - Πριν 3 ημέρες
se tetia 8emata euxomai h xrisi augh na mhn eixe tetious sto koma an kai eimai xrisaugitis... KAI EPIDI TO SKILI DEN TOU EKANE TIPOTA KAI BGAZI TA APO8IMENATOU PANW STO SKULI EINAI ZWO
J2F
J2F - Πριν 2 ημέρες
@Jean Lavviril δεν μπορούσες να το πεις καλύτερα
Jean Lavviril
Jean Lavviril - Πριν 3 ημέρες
Σωστά τα λέει μονο σε μετανάστες τα απωθημένα
σοκιν σαβυλακ
σοκιν σαβυλακ - Πριν 3 ημέρες
Άντε σοβαρεψου ρε παρθένα..δεν ξέρεις τάχα..
mR? clan
mR? clan - Πριν 3 ημέρες
Η Χρυσή Αυγή δεν έχει σπάσει σαν κόμμα ; 🤨
Ο Γειτονας
Ο Γειτονας - Πριν 3 ημέρες
mR? clan Όχι (ακόμα και εάν όλοι το θελουμε)
Lepe Xo
Lepe Xo - Πριν 3 ημέρες
Einai apla ektos boulhs
Επόμενο