Bes Kallaku ft. Imbro Manaj - Ca mke bo

32 984
1 936
 
𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing
𝗦𝗵𝗶𝗸𝗼𝗻𝗶 𝗳𝗶𝗹𝗺𝗶𝗻 "𝗙𝗮𝗹𝗰𝗼" 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗻𝗲 :
► fanlink.to/FilmiFalco
____________________________

𝗕𝗲𝘀 𝗞𝗮𝗹𝗹𝗮𝗸𝘂 𝗳𝘁. 𝗜𝗺𝗯𝗿𝗼 𝗠𝗮𝗻𝗮𝗷 - 𝗖𝗮 𝗺𝗸𝗲 𝗯𝗼
____________________________
✔️ Did you subscribe to 𝗕𝗘𝗦 𝗞𝗔𝗟𝗟𝗔𝗞𝗨's Official channel? 👇🏼
► smarturl.it/SubscribeBESKALLAKU
🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼
► fanlink.to/CaMkeBo-online
____________________________
🎵 Music by Edlir Begolli
🎵 Lyrics by Bes Kallaku & Edlir Begolli
🎵 Produced by Bes Kallaku
🎥 Video By Adi Grishaj

✔️ Published by 𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚
____________________________
🎤 Connect with 𝗕𝗘𝗦 𝗞𝗔𝗟𝗟𝗔𝗞𝗨 :
Instagram ► instagram.com/bes_kallaku
🎤 Connect with 𝗜𝗠𝗕𝗥𝗢 𝗠𝗔𝗡𝗔𝗝 :
Instagram ► instagram.com/imbromanajofficial
🎵 Connect with 𝗘𝗗𝗟𝗜𝗥 𝗕𝗘𝗚𝗢𝗟𝗟𝗜 :
Instagram ► instagram.com/edlirbegolli
🎥 Connect with 𝗔𝗗𝗜 𝗚𝗥𝗜𝗦𝗛𝗔𝗝 :
Instagram ► instagram.com/adi.mov
✔️ Connect with 𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚:
Instagram ►www.smarturl.it/FolePublishing
____________________________

℗ & © BES KALLAKU & FOLÉ PUBLISHING. All Rights Reserved.
#beskallaku #camkebo #folé
Διασκέδαση
διάρκεια: 03:01

Σχόλια

Bes Kallaku
Bes Kallaku - Πριν 7 μήνες
✔️ Did you subscribe to 𝗕𝗘𝗦 𝗞𝗔𝗟𝗟𝗔𝗞𝗨's Official channel? 👇🏼
► https://smarturl.it/SubscribeBESKALLAKU
🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼
► https://fanlink.to/CaMkeBo-online
Rafet Kurtishi
Rafet Kurtishi - Πριν 5 ημέρες
@Vani Vlor atmtrgoshtisekushakjogrujaprtejatmtrgoshtiamstgrujejoteakimtrgutifefemrstundetisekushashatmtrgoshtisekushakjoamsashgrujejotratmtrgoshtifemrstundetisekushijetiatmtrgoshtisekushashtimtrgotiabititmtrgoshtisekushatimtrgotiabntu
Mandi Mandi
Mandi Mandi - Πριν 12 ημέρες
@Muzik Indiane xlol97_£€ FcRd0IdE¾ V jbngj
Rafet Kurtishi
Rafet Kurtishi - Πριν 21 ημέρα
Besksllakuatmtrgoshtiemrintisekijetiatmtrgoshtibiemrintisekijetisekjifemranuktdiemrintijsekijetienbiemrintinuktdikjfemragjtshkruntijakimshkrutentiksajfemrstisenuktdiemrinastijnuktdebiemrintijatitrgoshtiemrintisekijetientrgojtiksajfemrssetikujetiamskiratisnukishkruntiksajfemrstiakimshkrutntiksajfemrsgjtshkruntijeakmshkrutnentiksajfemrsti
Rafet Kurtishi
Rafet Kurtishi - Πριν 21 ημέρα
Beskallakuatmtrgoshentiemrintisekijetiemrintiatmtrgoshenbiemrintisekijetimtrgotiemrinatmtrgoshtibiemrintisekijetientiatmshkrushtiksajfemrstiakimshkrutntiksjfemrstiosetrgojtiksajfemrstisekujetiatmshkrushtifemrsgjtshkruntiatishkrushentiksajtiksajfemrsadshkrushti
Rafet Kurtishi
Rafet Kurtishi - Πριν 21 ημέρα
@Xhuli Topalli atmtrgoshtiemrintisekijetiatmtrgotigoshbiemrintisekijetiatmtrgoshtiemrinatmtrgoshtibiemrintiemtrgoshtinumrintsntsekijetinumriatmtrgoshtiemrinatmtrgoshtibirmrintienosetimtimshkuujtisenuktdijtiemrintijasbiemrintinuktdijetijatmtrgoshtiemrintienbiemrinti
Merita Okse
Merita Okse - Πριν 5 ώρες
Bes Kallaku eshte sheqer dhr kryp. E ka shellinen dhe sheqerin qe nuk mund te rish pa keta te dyja
George George
George George - Πριν ημέρα
Tsakebspso
Fredi Kushta
Fredi Kushta - Πριν ημέρα
Sabuk. Kuekegjet. Ësht. Mebuk. Qkampar😎😎😎
Saimir Axha
Saimir Axha - Πριν 9 ημέρες
😿😿😿😿😿😿😿
Erdis Rama
Erdis Rama - Πριν 11 ημέρες
Je mi miri dravo
Geta Delcea
Geta Delcea - Πριν 13 ημέρες
Very lovely tish song
Tuana IZETI
Tuana IZETI - Πριν 14 ημέρες
Brravo ju qoft
Angjelina Berisha
Angjelina Berisha - Πριν 18 ημέρες
Bes kallaku ji mrekullushem paty e agron llakajnuk egsiston televizioni shqiptar u bafsh 1000vjec ishalla mefamilien tane te lumtur
Rajmonda Lika
Rajmonda Lika - Πριν 19 ημέρες
🤣🤣🤣🤣👍👍👍👍super
Naide Bellagoshi
Naide Bellagoshi - Πριν 24 ημέρες
Bravo bes je i papar suksese.
galip palushi
galip palushi - Πριν 25 ημέρες
sa e bukur kenga
Fiona Beqiri
Fiona Beqiri - Πριν 25 ημέρες
Bes kallaku english
Edvinlika1234 12345678
Edvinlika1234 12345678 - Πριν 26 ημέρες
Super muzika eshte o nona bes kallaku 👍👍👍👌👌👌🔥🔥🔥🎶🎶🎶
Edvinlika1234 12345678
Edvinlika1234 12345678 - Πριν 26 ημέρες
Super muzika eshte o nona bes kallaku 👍👍👍👌👌👌🔥🔥🔥🎶🎶🎶
Ednard Basholli
Ednard Basholli - Πριν 29 ημέρες
Ok
Ednard Basholli
Ednard Basholli - Πριν 29 ημέρες
Jok
Vera Sokoli
Vera Sokoli - Πριν μήνα
🙏🙏🙏🙏🙏💚🌻🌻🌻🌻🌻🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
titi calli
titi calli - Πριν μήνα
🏰🏰
emiljano brahimi
emiljano brahimi - Πριν μήνα
Ca meke bo 😂😂😂
Leon Belmont
Leon Belmont - Πριν μήνα
Ad Sybardhi si përher professionisti modh.
Valdete Karaxha
Valdete Karaxha - Πριν μήνα
Keng shum emir emerullushme
Mikaela Pera
Mikaela Pera - Πριν μήνα
Like kush Po shef komentet nderkoh qe po ngjon muziken
Florida Loci
Florida Loci - Πριν μήνα
Shum bukur
Alteja Alteja
Alteja Alteja - Πριν μήνα
HFRYGtt$$$$$///////& 😇😇😼😼😼😼😼🙀🙀🙀🙀🙀🙀🙀🙀🙀🙀👩😞😞😞😞😞😞😗😗😗😗😗😙😗😖😖🙇🙇🙇🙇🙇🙇🙇🙇🙇🙆🙆🙆🙆
Agnije Mucha
Agnije Mucha - Πριν μήνα
👍👍
Elis Kurati
Elis Kurati - Πριν μήνα
Te pershendes Besi jam duke xhiru filmin tim te par me titullin SKIFTERAT duhesh me e Pa Se te kam permen dhe ty ne ket filem respekte nga skifterat per skifterin 😉 Milanon nuk ta zo 😅
bjondina popinara
bjondina popinara - Πριν μήνα
Vin
Vali Krasnici
Vali Krasnici - Πριν μήνα
💃🏽💃🏽💃🏽
dori muslia
dori muslia - Πριν μήνα
pse nuk e fut ne you tube filmi qe ke bere 𝗙𝗮𝗹𝗰𝗼
Alma Stasi
Alma Stasi - Πριν μήνα
♥️♥️
Andi Tiron
Andi Tiron - Πριν 2 μήνες
Ta ha zemren si damote zemer kau me cik gjize e me cik voj ullini .. he tfalt zoti jasha kong katuni per ne kjo zjarr bes kastraveci 🤣
Arben Ciciri
Arben Ciciri - Πριν 2 μήνες
Përshëndetje nga Ulqini. Kontiki apartments
Yllka Harizi
Yllka Harizi - Πριν 2 μήνες
Bravo bsiiiiii
Yllka Harizi
Yllka Harizi - Πριν 2 μήνες
Ahaaa njisha jeni
Manlio Settimi
Manlio Settimi - Πριν 2 μήνες
Tggflyo
AFRONA REXHA
AFRONA REXHA - Πριν 2 μήνες
❤️
Luljeta Alimi
Luljeta Alimi - Πριν 2 μήνες
magjup
Luljeta Alimi
Luljeta Alimi - Πριν 2 μήνες
😎
Luljeta Alimi
Luljeta Alimi - Πριν 2 μήνες
shumë. e. mirë. muzika
international sales
international sales - Πριν 2 μήνες
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😂👍👍👍👍👍
Kujtim Ker
Kujtim Ker - Πριν 2 μήνες
Kuki kereka 👍✌️👍
Kujtim Ker
Kujtim Ker - Πριν 2 μήνες
Kuki kereka 🇨🇭🇨🇭🇨🇭🇨🇭👍✌️👍
Elvira E.A.T
Elvira E.A.T - Πριν 2 μήνες
Ehhhh ta dish qa tkom bè 🇦🇱🇩🇪😉
Dhurata Perra
Dhurata Perra - Πριν 2 μήνες
Si s doli na njoni me i dhon ca shkelma b.....ktyre me ca kong kotiiiiiiiiiiiiiiii sidomos ktij katnarit se ka mor kottttttt te dhjefsha mu ne kong
Kismetpapa Meti1234
Kismetpapa Meti1234 - Πριν 3 μήνες
💝💖💖💚💖💙💕💘💕💔💜💜💟💢❣💣❣💣💣💌💣💌💣💚💥❣💥💚💥💥💥💥💥💥💚💖❤💖💘💕💘💕❤💕💘💚🖤
Paolina Q.
Paolina Q. - Πριν 3 μήνες
Wowwww❤❤❤
Mustafa İleri 16
Mustafa İleri 16 - Πριν 3 μήνες
Greetings from Turkey 🇹🇷 ❤️ ❤️
Lgt_junkmario
Lgt_junkmario - Πριν 3 μήνες
ma c chitemmuort e canzon è? hahahahhaha
Ergi ergi
Ergi ergi - Πριν 3 μήνες
,shum e bukë ,,,10
tony tony
tony tony - Πριν 3 μήνες
Malli malli u ka mush shqipria plot me mall..
ANY GamerYT
ANY GamerYT - Πριν 3 μήνες
Kaha qfar konge as linda morina nuk i bon ma keq.
edi cela
edi cela - Πριν 3 μήνες
qa mke ba moj qa mke bo sen mar stkom ba
Elton Locaj
Elton Locaj - Πριν 4 μήνες
Kang shum bukur😄
Tina Tina
Tina Tina - Πριν 4 μήνες
Aty le te mbysi 😜😂😂😂
zbbzbz snsb
zbbzbz snsb - Πριν 4 μήνες
https://stream.mux.com/IPyjyixs9ORXHPwz6YAXmmnwxn8KQPXx.m3u8
andi lici
andi lici - Πριν 4 μήνες
myti madhi..per se gjadhi..
gjalli gjalli o drru
Lela Cardhaku
Lela Cardhaku - Πριν 4 μήνες
Bravo kenge e bukure pz ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤zemere ahahahahahah
Ilir Ethemi
Ilir Ethemi - Πριν 4 μήνες
Shume e bukur
Laura Jonuzi
Laura Jonuzi - Πριν 4 μήνες
Shum bukur bravo
Myzene Domi
Myzene Domi - Πριν 4 μήνες
Faleminderit shoqa ime Erjona per pershendetjen me kete kenge.
Fatime Qoshja
Fatime Qoshja - Πριν 4 μήνες
Dhe ktu kerrciti 🍅🤣🤣🤦‍♀️
E63S Albania
E63S Albania - Πριν 4 μήνες
Ku don me bo dhe Ky pederasti pri bubqi si gangster :/ :/,,,,#PrayForAnimals
Shdjej Jsjsjsj
Shdjej Jsjsjsj - Πριν 4 μήνες
Bese jollakunjeinjarant ske etike perty turme Sa per ballkonin qe I oermende Enced. Enca eshte nje dive . Ty seci me Encen encaeshte me e klikuar Ti do te beh e me ijen dhe me shoun pa nivel do te besh isnes
ardian Dervishi
ardian Dervishi - Πριν 4 μήνες
Ec aty o figure
Jasmina Habibi
Jasmina Habibi - Πριν 4 μήνες
👍
Rafaela Papa
Rafaela Papa - Πριν 4 μήνες
Ha ha car m'ke be moj se me mbyti malli 🎶
shkreta shyrete
shkreta shyrete - Πριν 4 μήνες
nm*)(*4&'?}×[
rytjgkgkgghjggjguhjg9uhih. Maloku
rytjgkgkgghjggjguhjg9uhih. Maloku - Πριν 4 μήνες
Y75ujjsjkdi
I up 6 7 and 67
I ui in not hu
eri eri
eri eri - Πριν 4 μήνες
💋💋💋❤❤❤❤❤❤❤❤😭😭😭👩‍🏫👩‍🏫👩‍🏫🖕🖕🖕
violeta pricob
violeta pricob - Πριν 5 μήνες
Zemer kau
Misret Memeti
Misret Memeti - Πριν 5 μήνες
schumm mir
Aleksandra Samurri
Aleksandra Samurri - Πριν 5 μήνες
Tom Dalton
Aleksandra Samurri
Aleksandra Samurri - Πριν 5 μήνες
Love
andi lici
andi lici - Πριν 5 μήνες
ore ca ka pi ky..?
qe e lu kaptinen sa anej ktej
Elvira Leka
Elvira Leka - Πριν 5 μήνες
Injorantet bejn prepara ne shqiperi
Elvira Leka
Elvira Leka - Πριν 5 μήνες
Hajde kengetar hajde me ty ne Eurovision 🤣
Gledis rreceku
Gledis rreceku - Πριν 5 μήνες
👍👍👍
Belul Toci
Belul Toci - Πριν 5 μήνες
j
inter inter
inter inter - Πριν 5 μήνες
Bravo yll kang
Hande Erçel
Hande Erçel - Πριν 5 μήνες
👍👍👍👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏👏👏👌👌👌👌👌👌👌👌
Mimoza Visha
Mimoza Visha - Πριν 5 μήνες
Bravoo
Επόμενο