Top Channel Albania
Top Channel Albania
  • 96 766
  • 1 285 216 451
  • Εγγράφηκε στις 23 Ιούν 2011
Top Channel është një televizion kombëtar i pavarur, sinjali i të cilit shtrihet në të gjithë territorin e vendit. Top Channel është i pranishëm me sinjalin e tij në të gjithë Europën, përmes platformës Digitalb si edhe në Amerikën Veriore permes 2 platformave IPTV, TVALB dhe Shqip TV.
Top Channel u themelua nga Presidenti i ndjerë i Top Media, zoti Dritan Hoxha në 30 korrik 2001, duke patur që në fillim të tij, një objektiv të qartë, për të qenë televizioni i të gjithë shqiptarëve përmes trekëndëshit: informim, argëtim, edukim. Një synim që Top Channel është përpjekur ta realizojë ditë pas dite, me profesionalizëm dhe cilësi, çka ka bërë që televizioni të konsiderohet nga të gjithë tashmë si media më e madhe, më e rëndësishme dhe me e ndjekur në vend dhe në hapësirën mbarëshqiptare. Nisur nga cilësia e lartë e programeve informative, argëtuese dhe edukuese, shumë shpejt nga data e krijimit të tij Top Channel fitoi betejën me konkurrencën duke thithur audiencën shqiptare. Që në viti

Βίντεο
Ndaje ose haje, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
Ndaje ose haje, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
Πριν ημέρα
Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca Kapitenë: Florjan Binaj dhe Rezart Veleshnja Të ftuar: Ronela Hajati, Don Phenom, Blerona Zeqiri, Teuta Selimi, Ermal Fejzullahu, Sergio Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #ShikokushLuan #LuanaVjollca #TopChannel
Episodi i plotë: Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
Episodi i plotë: Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
Πριν ημέρα
Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca Kapitenë: Florjan Binaj dhe Rezart Veleshnja Të ftuar: Ronela Hajati, Don Phenom, Blerona Zeqiri, Teuta Selimi, Ermal Fejzullahu, Sergio Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #ShikokushLuan #LuanaVjollca #TopChannel
Teuta Selimi, "Lule të bukura ka Tirana", Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
Teuta Selimi, "Lule të bukura ka Tirana", Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
Πριν ημέρα
Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca Kapitenë: Florjan Binaj dhe Rezart Veleshnja Të ftuar: Ronela Hajati, Don Phenom, Blerona Zeqiri, Teuta Selimi, Ermal Fejzullahu, Sergio Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #ShikokushLuan #LuanaVjollca #TopChannel
Ermal Fejzullahu, "Fshatarja ime", Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
Ermal Fejzullahu, "Fshatarja ime", Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
Πριν ημέρα
Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca Kapitenë: Florjan Binaj dhe Rezart Veleshnja Të ftuar: Ronela Hajati, Don Phenom, Blerona Zeqiri, Teuta Selimi, Ermal Fejzullahu, Sergio Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #ShikokushLuan #LuanaVjollca #TopChannel
Sergio, performancë, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
Sergio, performancë, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
Πριν ημέρα
Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca Kapitenë: Florjan Binaj dhe Rezart Veleshnja Të ftuar: Ronela Hajati, Don Phenom, Blerona Zeqiri, Teuta Selimi, Ermal Fejzullahu, Sergio Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #ShikokushLuan #LuanaVjollca #TopChannel
Kërcim sexy dhe përgjigje nga Blerona Zeqiri, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
Kërcim sexy dhe përgjigje nga Blerona Zeqiri, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
Πριν ημέρα
Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca Kapitenë: Florjan Binaj dhe Rezart Veleshnja Të ftuar: Ronela Hajati, Don Phenom, Blerona Zeqiri, Teuta Selimi, Ermal Fejzullahu, Sergio Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #ShikokushLuan #LuanaVjollca #TopChannel
Ermal Fejzullahu si baba në Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
Ermal Fejzullahu si baba në Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
Πριν ημέρα
Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca Kapitenë: Florjan Binaj dhe Rezart Veleshnja Të ftuar: Ronela Hajati, Don Phenom, Blerona Zeqiri, Teuta Selimi, Ermal Fejzullahu, Sergio Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #ShikokushLuan #LuanaVjollca #TopChannel
Nostalgji, "Miqtë e mi" nga Teuta Selimi, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
Nostalgji, "Miqtë e mi" nga Teuta Selimi, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
Πριν ημέρα
Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca Kapitenë: Florjan Binaj dhe Rezart Veleshnja Të ftuar: Ronela Hajati, Don Phenom, Blerona Zeqiri, Teuta Selimi, Ermal Fejzullahu, Sergio Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #ShikokushLuan #LuanaVjollca #TopChannel
Nostalgji, "Për një dashuri", Ermali, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
Nostalgji, "Për një dashuri", Ermali, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
Πριν ημέρα
Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca Kapitenë: Florjan Binaj dhe Rezart Veleshnja Të ftuar: Ronela Hajati, Don Phenom, Blerona Zeqiri, Teuta Selimi, Ermal Fejzullahu, Sergio Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #ShikokushLuan #LuanaVjollca #TopChannel
Kompleksi që ka Ronela Hajati, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
Kompleksi që ka Ronela Hajati, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
Πριν ημέρα
Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca Kapitenë: Florjan Binaj dhe Rezart Veleshnja Të ftuar: Ronela Hajati, Don Phenom, Blerona Zeqiri, Teuta Selimi, Ermal Fejzullahu, Sergio Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #ShikokushLuan #LuanaVjollca #TopChannel
Sfida e kabinave, Don Phenom & Ronela, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
Sfida e kabinave, Don Phenom & Ronela, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
Πριν ημέρα
Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca Kapitenë: Florjan Binaj dhe Rezart Veleshnja Të ftuar: Ronela Hajati, Don Phenom, Blerona Zeqiri, Teuta Selimi, Ermal Fejzullahu, Sergio Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #ShikokushLuan #LuanaVjollca #TopChannel
Deklarata e Ronela Hajatit për Samantën, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
Deklarata e Ronela Hajatit për Samantën, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
Πριν ημέρα
Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca Kapitenë: Florjan Binaj dhe Rezart Veleshnja Të ftuar: Ronela Hajati, Don Phenom, Blerona Zeqiri, Teuta Selimi, Ermal Fejzullahu, Sergio Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #ShikokushLuan #LuanaVjollca #TopChannel
Ermal & Fifi dalin kushërinj në Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
Ermal & Fifi dalin kushërinj në Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
Πριν ημέρα
Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca Kapitenë: Florjan Binaj dhe Rezart Veleshnja Të ftuar: Ronela Hajati, Don Phenom, Blerona Zeqiri, Teuta Selimi, Ermal Fejzullahu, Sergio Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #ShikokushLuan #LuanaVjollca #TopChannel
Fifi ka diçka për t'i thënë Rina Balaj, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
Fifi ka diçka për t'i thënë Rina Balaj, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
Πριν ημέρα
Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca Kapitenë: Florjan Binaj dhe Rezart Veleshnja Të ftuar: Ronela Hajati, Don Phenom, Blerona Zeqiri, Teuta Selimi, Ermal Fejzullahu, Sergio Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #ShikokushLuan #LuanaVjollca #TopChannel
"Dilema', Don Phenom ft.Ronela Hajati, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
"Dilema', Don Phenom ft.Ronela Hajati, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
Πριν ημέρα
Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca Kapitenë: Florjan Binaj dhe Rezart Veleshnja Të ftuar: Ronela Hajati, Don Phenom, Blerona Zeqiri, Teuta Selimi, Ermal Fejzullahu, Sergio Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #ShikokushLuan #LuanaVjollca #TopChannel
KQZ-ja në Kosovë, e para në rajon për vonesën
KQZ-ja në Kosovë, e para në rajon për vonesën
Πριν ημέρα
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kosovë, ka hyrë në muajin e dytë që prej mbajtjes së zgjedhjeve parlamentare më 6 tetor dhe nuk është gati për të certifikuar rezultatet përfundimtare të shpallura javën që kaloi. Tashmë me vendimin e PZAP-it, për rinumërimin e 1428 vendvotimeve të tjera, mund të mos ketë certifikim deri në dhjetor, si pasojë edhe vonim të konstituimit të institucioneve të reja. Kështu, Kosova del e para në rajon për stërzgjatje të numërimit dhe certifikimit të rezultateve zgjedhore. Shqipëria, Maqedonia dhe Mali i Zi për zgjedhjet nuk janë vonuar as një muaj për shpalljen e rezultateve dhe certifikimin e tyre. Pedagogu Mazllum Baraliu thotë për KosovaPress, se në bazë të përvojave të deri tanishme, fatkeqësisht procesi zgjedhor ka marrë tatëpjetën dhe kjo shoqërohet edhe me një kosto financiare. “Të gjithë ato veprime që ishin plotësisht me standardet demokratike evropiane dhe botërore, tani sikur procesi ka marrë një teposhtëze ose një zvarritje të pa imagjinuar, e cila po shkakton edhe pakënaqësi te qytetarët, sidomos te elektorati i cili ka votuar për ndryshime.” Por zëdhënësi i KQZ, Valmir Elezi, thotë se vonesa është e justifikuar për shkak të specifikave të procesit zgjedhor. Elezi: Çdo vend ka specifikat e veta për zgjedhjet … për të ardhur deri tek shpallja e rezultatit përfundimtar, KQZ-së i duhet të kaloj nëpër disa procedura… Në këtë drejtim kemi pasur me qindra vendvotime që është dashur t’i nënshtrohen procesit të rinumërimit, sepse në këtë rast rinumërimi ka qenë i domosdoshme Zgjedhjet e 6 tetorit në Kosovë, dhe procesi në vijim, morën fillimisht jo pak lëvdata, por vonesa e certifikimit të rezultatit, duket se e ka cënuar sadopak imazhin. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Puthja e parë e Sergios me një personazh VIP, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
Puthja e parë e Sergios me një personazh VIP, Shiko kush LUAN 3, 16 Nëntor 2019, Entertainment Show
Πριν ημέρα
Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca Kapitenë: Florjan Binaj dhe Rezart Veleshnja Të ftuar: Ronela Hajati, Don Phenom, Blerona Zeqiri, Teuta Selimi, Ermal Fejzullahu, Sergio Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #ShikokushLuan #LuanaVjollca #TopChannel
Gjurmë Shqiptare - Si po pushtohet sot Shqipëria nga grekët, serbët dhe turqit? Vendimet tronditëse
Gjurmë Shqiptare - Si po pushtohet sot Shqipëria nga grekët, serbët dhe turqit? Vendimet tronditëse
Πριν ημέρα
Si po pushtohet Shqipëria në mënyrë të heshtur nga grekët, serbët dhe turqit? Roli i Bollanos... Cilat janë vendimet skandaloze? Përse janë mbajtur të fshehta? Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Panairi i librit/ U shpallën çmimet për fituesit
Panairi i librit/ U shpallën çmimet për fituesit
Πριν ημέρα
Ndiqni lidhjen direkte gjatë edicionit informativ të orës 19:30 me kolegen Monika Stafa, për të mësuar për çmimet që u shpërndanë në Panairin e Librit. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Edicioni Informativ, 16 Nëntor 2019, Ora 19:30 - Top Channel Albania - News - Lajme
Edicioni Informativ, 16 Nëntor 2019, Ora 19:30 - Top Channel Albania - News - Lajme
Πριν ημέρα
Departamenti i Informacionit, më i madhi, më kryesori në Top Channel, i cili shënoi fillimin e televizionit me edicionin e lajmeve në 20 dhjetor 2001. Përmes informacioneve të shpejta, të sakta dhe të thelluara, reportazheve dhe rubrikave të tjera informative, Top Channel është kthyer në burimin kryesor dhe me prestigjioz të informimit të të gjithëve në Shqipëri, në hapësirën mbarëshqiptare dhe kudo tjetër në botë ku shqiptarët jetojnë. Top Channel është i pranishëm me kamerat dhe gazetarët e tij në të gjitha ngjarjet më të rëndësishme të vendit dhe në botë, me edicionet e tij informative. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #EdicioniInformativ #TopChannel
Shqipëri-Francë/ Ekipet në stërvitjen e fundit, nesër masa sigurie maksimale
Shqipëri-Francë/ Ekipet në stërvitjen e fundit, nesër masa sigurie maksimale
Πριν ημέρα
Dy ekipet kanë dalë sot pasdite në stërvitjen e fundit në stadiumin kombëtar. Të parët ishin djemtë kuq e zi e më pas kampionët e botës. Për të mësuar më shumë rreth stërvitjes, por edhe mbi masat e sigurisë që ka marrë sot policia shqiptare për këtë ndeshje ndiqni lidhjen direkte me gazetaren tonë, Sidorela Gjoni gjatë edicionit informativ të orës 19:30. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Deschamps: Shqipëria e motivuar/ “Do të jetë një ndeshje e fortë, do bëjmë më të mirën”
Deschamps: Shqipëria e motivuar/ “Do të jetë një ndeshje e fortë, do bëjmë më të mirën”
Πριν ημέρα
Trajneri Didier Deschamps është i bindur se franca e tij nuk do ta ketë aspak të lehtë përballjen me Kombëtaren shqiptare. Në një konferencë për shtyp ku ai u shfaq me disa minuta vonesë, trajneri i Bluve që në Air Albania stadium do të festojë ndeshjen e tij të 100 në krye të Francës bëri vlerësimin e tij për skuadrën kuqezi të Edi Rejas. “Do të jetë një ndeshje e fortë, pasi Shqipëria do të luajë në stadiumin e ri. Për më tepër shqiptarët do të manifestojnë dashurinë e tyre për futbollin. Kombëtarja shqiptare ka lojtarë cilësorë që luajnë në Evropë. Jam i bindur që do të kemi përballë një ekip të motivuar. Ndeshjet me Moldavinë dhe Turqinë janë harruar, i përkasin të shkuarës. Unë besoj se ekipi im, do të bëjë një performancë të mirë, ndaj Shqipërisë”, tha Didier Deschamps, trajner i Francës. Në të njëjtën linjë me trajnerin e tij ishte edhe kapiteni i Francës, Raphael Varane që më herët theksoi se sfida vështirësohet akoma më shumë nga fakti që luhet ditën e përurimit të stadiumit “Do të jetë një ndeshje e vështirë, pasi Shqiperia bën një lojë intensive në krahë. Fitorja në paris na lehtësoui por këtë radhë nuk do të jetë e lehtë. Do të na takojë që të luajmë fort, edhe trajneri tha se do të jetë e vështirë pasi Shqipëria do të luajë në shtëpinë e saj dhe do të përurojë stadiumin e ri”, deklaroi Raphael Varane, kapiten i Francës. Kombëtarja shqiptare dhe Franca do të luajnë këtë përballje me emocione për kuqezinjtë në orën 20:45 të së dielës dhe ajo do të transmetohet në platformën Digitalb. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Reja: Të mësojmë nga gabimet/ Hysaj premton një ndeshje të veçantë me Francën
Reja: Të mësojmë nga gabimet/ Hysaj premton një ndeshje të veçantë me Francën
Πριν ημέρα
Kombëtarja shqiptare mbyll kualifikueset e Euro 2020 me sfidën ndaj Francës që do të luhet në Air Albania Stadium dhe që do të transmetohet në platformën Digitalb. Sipas trajnerit Reja për kuqezinjtë është e rëndësishme që në këtë ndeshje të mësojnë nga gabimet e bëra ndaj Andorrës. “Kur hyn në fushën e lojës duhet të mendosh për fitoren cilëndo skuadër ke përpara. me Andorrën gabuam dhe ishte më shumë gabim psikologjik. Është mirë të harrojmë këtë ndeshje por duhet të mendojmë edhe këtë që Andorra nuk shënonte prej 9 vitesh dhe ndaj nesh shënoi 2 gola. Ndaj Francës motivimi është i madh duke marrë parasysh edhe nivelin e skuadrës e për më tepër Franca nuk mbyllet si Andorra. na lejon të dalim në lojën tonë dhe disa raste do t’i kemi edhe ne që duhet t’i shfrytëzojmë”, u shpreh Edoardo Reja, trajner i Kombëtares. Reja theksoi se skuadra e tij pavarësisht mungesave që ka lojtarë që mund t’i zëvendësojë. “Kemi kemi, 4 lojtarë janë të padisponueshëm. Cikalleshi, Abrashi, Xhaka, por kemi një skuadër me lojtarë që janë të barabartë në vlere. Ndaj Francës do të jetë e vështirë, është një skuadër e fortë por jo gjithnjë fiton më i forti. duhet të përdorim jo vetëm zemrën, por edhe trurin sepse duhet të tregohemi inteligjentë për t’u përballur me skuadra të tilla”, tha Reja. Përkrah trajnerit Reja, në konferencën për shtyp ishte kapiteni Elseid Hysaj që theksoi se skuadra duhet të respektojë stadiumin e ri “Ndaj Andorrës hymë me një mentalitet të ulët. duhet të kishin hyre me më shumë forcë me më shumë agresivitet. E kuptuam këtë gabim dhe në ndeshjen me Francën do të hyjmë me një mentalitet tjetër. do jetë një ndeshje e veçantë, pasi nuk e kemi ëndërruar një stadium të tillë. Do të mundohemi ta respektojmë këtë stadium me një ndeshje të mirë dhe ndoshta edhe me një fitore”, deklaroi Elseid Hysaj, futbollist i Kombëtares. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Ndryshon taksa e të dypunësuarve/ Pas një janarit të ardhurat tatohen si një pagë e vetme
Ndryshon taksa e të dypunësuarve/ Pas një janarit të ardhurat tatohen si një pagë e vetme
Πριν ημέρα
Një ndryshim procedurial në ligjin për tatimin mbi të ardhurat do të rrisë taksat për mijëra qytetarë të dy punësuar, që i kanë të ardhurat nga pagat më pak se 2 milionë lekë në vit. Në paketën e re fiskale qeveria i ka propozuar parlamentit që duke filluar nga një janari i vitit të ardhshëm, të ardhurat e qytetarëve që kryejnë dy apo më shumë punë të mos taksohen më veçmas, por si një shumë e vetme. Qeveria i takson të ardhurat nga puna sipas një regjimi progresiv me tre shkallë. Për 30 mijë lekëshin e parë të pagës taksa është zero. Për fashën nga 30 deri në 150 mijë lekë në muaj taksa është 13 për qind, ndërsa për pjesën e pagës mbi 150 mijë lekë në muaj norma e taksimit shkon 23 për qind. Por për për individët e dy punësuar, që i kanë të ardhurat nga pagat më pak se 166 mijë lekë në muaj ose 2 milionë lekë në vit, pagat taksohen veçmas. Pra një qytetar që merr dy paga në muaj nga 30 mijë lekë secila, aktualisht paguan zero taksë në shtet, pasi 30 mijë lekëshi është i përjashtuar nga taksa. Por me ndryshimin e ri të propozuar nga qeveria, këtë të punësuar do të kenë detyrimin të plotësojnë deklaratën personale të të ardhurave. Rrjedhimisht të ardhurat nga dy pagat nuk do të taksohen më veçmas, por mblidhen dhe konsiderohen si 60 mijë lekë në muaj. Dhe për shkak të këtij ndryshimi, ky i punësuar që aktualisht paguan zero tatim mbi të ardhurat, duke filluar nga 1 janari do të paguajë 3900 lekë në muaj taksë mbi pagën. Ky ndryshim do të rrisë taksat për të gjithë qytetarët që kryejnë dy apo më shumë punë dhe që i kanë të ardhurat totale nga pagat më pak se 166 mijë lekë në muaj. Sipas draftit të qeverisë, në mars të çdo viti, të gjithë këta të dypunësuar do të plotësojnë deklaratën personale të të ardhurave të vitit paraardhës, ku do të bëhet edhe llogaritja e taksës që duhet të paguajnë në shtet. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Në një apartament, tre familje/ Korçë, mbi 500 familje në nevojë urgjente për strehim
Në një apartament, tre familje/ Korçë, mbi 500 familje në nevojë urgjente për strehim
Πριν ημέρα
Korça mbetet një prej qyteteve me problematikë të theksuar strehimi. Të paktën 500 familje kanë nevojë urgjente strehimi. Ndodhemi në lagjen 6 të qytetit ku në këtë pallat me 4 apartamente jetojnë të paktën 9 familje. Ata tregojnë se brenda një apartamenti me sipërfaqe shumë të vogël jetojnë disa familje me shumë anëtarë, çka e bën të vështirë gjendjen e tyre. Këtë vit 56 familje të pastreha gjetën zgjidhje për problematikën e tyre duke përfituar nga apartamentet me kosto të ulët të këtij pallati të sapondërtuar ndërsa dhjetëra të tjera përfituan nga programet sociale siç janë bonusi i strehimit apo kreditë e buta. Por për familjet me të ardhura të pakta kjo problematike mbetet e pazgjidhur duke i lënë ata të jetojnë në kushte shumë të vështira. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Vox Pop/ Çfarë është Intoleranca ushqimore - Hipokrati, 16 Nëntor 2019
Vox Pop/ Çfarë është Intoleranca ushqimore - Hipokrati, 16 Nëntor 2019
Πριν ημέρα
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #Hipokrati #TopChannel
“Intoleranca ushqimore” - Hipokrati, 16 Nëntor 2019
“Intoleranca ushqimore” - Hipokrati, 16 Nëntor 2019
Πριν ημέρα
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Këshilla për ndërgjegjsim ndaj intolerancës - Hipokrati, 16 Nëntor 2019
Këshilla për ndërgjegjsim ndaj intolerancës - Hipokrati, 16 Nëntor 2019
Πριν ημέρα
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #Hipokrati #TopChannel
Si kryhet testi i Intolerancës ushqimore - Hipokrati, 16 Nëntor 2019
Si kryhet testi i Intolerancës ushqimore - Hipokrati, 16 Nëntor 2019
Πριν ημέρα
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #Hipokrati #TopChannel
Aknet dhe celuliti - Hipokrati, 16 Nëntor 2019
Aknet dhe celuliti - Hipokrati, 16 Nëntor 2019
Πριν ημέρα
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #Hipokrati #TopChannel
Biznes apo dobi reale për shëndetin - Hipokrati, 16 Nëntor 2019
Biznes apo dobi reale për shëndetin - Hipokrati, 16 Nëntor 2019
Πριν ημέρα
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #Hipokrati #TopChannel
Dallimi midis intolerancës dhe alergjisë ushqimore - Hipokrati, 16 Nëntor 2019
Dallimi midis intolerancës dhe alergjisë ushqimore - Hipokrati, 16 Nëntor 2019
Πριν ημέρα
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #Hipokrati #TopChannel
Dëshmi të pacientëve - Hipokrati, 16 Nëntor 2019
Dëshmi të pacientëve - Hipokrati, 16 Nëntor 2019
Πριν ημέρα
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #Hipokrati #TopChannel
Shkolla franceze, gatim me zero shpërdorim!
Shkolla franceze, gatim me zero shpërdorim!
Πριν ημέρα
Në shkollën Ferrandi, në Paris, nuk ka vend për shpërdorime; kuzhinierët e ardhshëm, që e frekuentojnë atë, mësohen si të maksimizojnë përdorimin e produkteve të tyre për një menu me zero shpërdorime që përfshin për shembull, patatina të bëra me lëkura patatesh e karotash. Qëllimi i saj është që të tundë industrinë e restoranteve, ku shpërdorohet jo pak ushqim. “Ne do të punojmë me menunë. Do ta quajmë atë -zero shpërdorim. Do të përpiqemi të bëjmë gjithcka me produkte të plota, pa shpërdoruar asgjë”, u shpreh Nicolas Cherronet, mësues te shkolla Ferrandi. “Ne bëmë një tavë, patate të pjekura. Me lëkurat e patateve bëmë patatina dhe përdorëm gjithçka. Nuk është e vështirë të mos shpërdorosh”, tha një nxënëse. Nxënësit këtu mësojnë të përdorin gjithçka tepron nga një pjatë për një pjatë tjetër. Tendenca për sa më pak shpërdorime të ushqimit, në një kohë kur diku në botë dikush tjetër është i uritur, duket se po merr përmasa të reja. Një pastiçeri në Sardenjë, ka filluar të varë në hyrje të saj gjithçka që ka mbetur në fund të ditës, në mënyrë që të evitohet hedhja në mbeturina dhe të luftohet shpërdorimi i ushqimit, ndërkohë që mund të gëzojnë ata që këto ëmbëlsira, nuk mund t’ia lejojnë vetes. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Pipi Çorapegjata, një muzikal i ri në Stokholm
Pipi Çorapegjata, një muzikal i ri në Stokholm
Πριν ημέρα
Në arenën e Cirkut, në Stokholm, Bjorn Ulvaeus, një nga pjesëtarët e grupit muzikor suedez Abba, prezanton muzikalin e ri të tij, bazuar në librin e fëmijëve, Pipi Çorapegjata, të Astrid Lindgren. Pipi Çorapegjata mbush 75 vjeç në verën e vitit të ardhshëm, dhe nuk ka mënyrë më të mirë për të festuar, se sa me një shoW muzikor në bashkëpunim me cirkun. Bjorn Ulvaeus, është producent dhe përgjegjës për lirikën e shout që do të perfromohet live nga një orkestër fluturuese cirku. Skripti bazohet në historinë kur Pippi, Tomi dhe anika, shkojnë në cirk dhe takohen me princeshën e cirkut, mis Karmensita, kërcimtaren Elvira dhe njeriun më të fortë në botë, Adolf. Kur Pipi Çorapegjata shkon në cirk, ajo nuk mund të qëndrojë ulur në një vend. Ndaj argëtimi që premtohet, nga ky muzikal, do të jetë i garantuar. Premiera e Pippit në Cirk do të jetë më 26 qershor të 2020 dhe do të vijojë përgjatë gjithë verës. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
“Jelekët e Verdhë”/ Në shesh për përvjetorin e parë të lëvizjes
“Jelekët e Verdhë”/ Në shesh për përvjetorin e parë të lëvizjes
Πριν ημέρα
Protestuesit jelekëverdhë nga e gjithë Franca, u mblodhën sërish në Paris, në përvjetorin e parë të fillimit të lëvizjes së tyre. Disa persona u arrestuan, policia përdori gazin lotsjellës për të shpërndarë turmat dhe një përpjekje për të bllokuar hyrjen kryesore të qytetit, u zmbraps. Sidoqoftë, në disa zona, demonstruesit i vendosën zjarrin paletave të drunjta. Demonstrimet e përjavshme që bënë që të paralizoheshin pjesë të Francës, në fund të vitit të shkuar, tashmë janë reduktuar në tubime më të vogla, që vazhdojnë të mbahen çdo të shtunë, me të njëjtat kërkesa. Por, tre të katërtat e francezëve, të anketuar së fundmi, thonë se lëvizja e njohur si jelekëverdhët, nuk është shuar ende. Lëvizja pa një lider është provuar tashmë si sfida më e ashpër për qëllimet reformiste të presidentit Macron. Për të ndaluar zemërimin në rritje, ai u detyrua të tërhiqej nga rritja e taksës së karburantit që e ndezi lëvizjen, dhe të ofronte masa shtesë, mes të cilave edhe reduktimin e taksës së pensioneve dhe rritjen e pagës minimale. Por, shumë jelekëverdhë mendojnë se kjo nuk mjafton… Se cili do të jetë fati i lëvizjes, nuk mund të parashikohet, por jelekëverdhët e kanë arritur një objektiv; ata janë një grup njerëzish që thonë se kanë qenë të padukshëm, por që kanë gjetur një mënyrë që ti bëjnë zërat e tyre, të dëgjohen… Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Përmbytjet në Venecia; qyteti mbetet në alarm të kuq!
Përmbytjet në Venecia; qyteti mbetet në alarm të kuq!
Πριν ημέρα
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Dimri erdhi… borë dhe acar në kontinent!
Dimri erdhi… borë dhe acar në kontinent!
Πριν ημέρα
Bora, akulli dhe shirat e rrëmbyeshëm kanë shkaktuar ndërprerje të energjisë elektrike për dhjetëra e mijëra shtëpi në Francën juglindore. Autoritetet i kanë kërkuar njerëzve të qëndrojnë larg rrugëve pasi një shofer humbi jetën si pasojë e një peme që u shkul me rrënjë nga era e fortë. Janë rreth 300 mijë vetë që kanë mbetur pa energji elektrike, në disa qytete. Trafiku hekurudhor është përballur me vështirësi po ashtu. Makinat dhe kamionët kanë mbetur të bllokuar në borë dhe shumë rrugë u mbyllën në rajon. Deri në 20 cm borë u regjistruan në lartësi të ulëta nga niveli i detit dhe mbi 30 cm mbi 300 metra. Shërbimi i motit i BBC ka paralajmëruar ndërkohë për kushte akoma më të vështira të motit në Evropën që tashmë është përballur me reshjet e para të borës por edhe me përmbytjet, në Venecia. Temperaturat sipas këtij shërbimi do të jenë të ulëta dhe reshjet do të jenë të pranishme gjatë gjithë javës së ardhshme. E gjithë zona qendrore e Mesdheut, do të jetë më e rrezikuar, nga temperaturat e ulëta, reshjet e borës në rajonet alpine dhe përmbytjet në zonat më të ulëta. Madje nuk përjashtohet edhe mundësia e tornadove në Mesdhe, gjatë fundjavës. E gjithë kjo, në kuadër të një vorbulle polare që është krijuar mbi rajon. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Cirku i Tiranës | Pop Culture 3
Cirku i Tiranës | Pop Culture 3
Πριν ημέρα
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH3 #PopCulture #TopChannel
Si bëjnë palestër vajzat e « Pop Culture » | Pop Culture 3
Si bëjnë palestër vajzat e « Pop Culture » | Pop Culture 3
Πριν ημέρα
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH3 #PopCulture #TopChannel
Ku kanë humbur vajzat e « Zjarr Tv »? | Enki Braçaj | Pop Culture 3
Ku kanë humbur vajzat e « Zjarr Tv »? | Enki Braçaj | Pop Culture 3
Πριν ημέρα
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH3 #PopCulture #TopChannel
Kërce me Kejlin 2 | Pop Culture
Kërce me Kejlin 2 | Pop Culture
Πριν ημέρα
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH3 #PopCulture #TopChannel
E vërteta pas shprehjeve të Nard Ndokës | Pop Culture 3
E vërteta pas shprehjeve të Nard Ndokës | Pop Culture 3
Πριν ημέρα
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH3 #PopCulture #TopChannel
Episodi 10 | Pop Culture 3
Episodi 10 | Pop Culture 3
Πριν ημέρα
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH3 #PopCulture #TopChannel
Enki Braçaj në një film erotik | Pop Culture 3
Enki Braçaj në një film erotik | Pop Culture 3
Πριν ημέρα
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH3 #PopCulture #TopChannel
Vajzat e Pop Culture tek Swarovski | Pop Culture 3
Vajzat e Pop Culture tek Swarovski | Pop Culture 3
Πριν ημέρα
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH3 #PopCulture #TopChannel
Një ditë me Dojnën | Nard Ndoka
Një ditë me Dojnën | Nard Ndoka
Πριν ημέρα
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH3 #PopCulture #TopChannel
Pop 5 with Enxhi Cuku | Pop Culture 3
Pop 5 with Enxhi Cuku | Pop Culture 3
Πριν ημέρα
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH3 #PopCulture #TopChannel
Jeta e Natës në Tiranë | Arber Çepani dhe Rezart Cenaj | Pop Culture 3
Jeta e Natës në Tiranë | Arber Çepani dhe Rezart Cenaj | Pop Culture 3
Πριν ημέρα
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH3 #PopCulture #TopChannel
Gafat | Episodi 10 | Pop Culture 3
Gafat | Episodi 10 | Pop Culture 3
Πριν ημέρα
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH3 #PopCulture #TopChannel
"Qyteza", margaritari i Devollit që nuk harrohet dot - Fshatrat e Shqipërisë
"Qyteza", margaritari i Devollit që nuk harrohet dot - Fshatrat e Shqipërisë
Πριν 2 ημέρες
Udha e kësaj here do të na çoj në Devoll. Në fshatin Qytezë. Një kartolinë! Një shembull tipik i fshatit të vogël shqiptar, që ruajti brez pas brezi kulturën, zakonet dhe gjuhën. Mërgimi këtu ka lënë gjurmë të cilat i kupton sapo shkel. Ilnisa Agolli, ndryshe nga çdo fshat i Shqipërisë na sjell në fokus mikëpritjen qytezare e cila të rrok pothuajse në të njëjtën formë si natyra. Peisazhi në Qytezë të lë pa fjalë. Por ajo që të bën përshtypje është se këtu nuk ka më njerëz. Këtu kanë mbetur vetëm katër familje. Si jetojnë ato? Ç’ndodh në fshatin e braktisur, 20 km larg Bilishtit? Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Kosova u ka lënë shije të mirë vizitorëve anglezë
Kosova u ka lënë shije të mirë vizitorëve anglezë
Πριν ημέρα
Kosova u përpoq shumë që t’i bëjë anglezët të ndihen mirë në vendin e tyre. Nëpër qytet u varën parulla që shkruanin “Mirë se vjen, vëlla”, dhe përshëndetje të tjera. Kryetari i Federatës Kosovare të Futbollit, Agim Ademi, tha se kosovarët i janë mirënjohës Anglisë jo vetëm për atë që ka bërë për vendin e tyre, por edhe për faktin që në Angli ka shumë kosovarë. Ndërkohë, vizitorët e thjeshtë kanë mbetur të kënaqur me çmimet dhe ushqimin në Kosovë, duke postuar në rrjete shoqërore përvojat e tyre. Të dielën në Stadiumin “Fadil Vokrri” do të zhvillohet ndeshja kualifikuese për Euro 2020 në mes Kosovës dhe Anglisë. Ambasada e Britanisë në Kosovë, përmes një postimi në Facebook, ka përshkruar Kosovën si vend mikpritës dhe me njerëz miqësorë. “Thirrje për të gjithë fansat e Anglisë të cilët udhëtojnë në Prishtinë për ndeshjen e së dielës Kosovë-Angli. Një mikpritje e ngrohtë iu pret në Kosovë, vend i famshëm për mikpritje dhe njerëz miqësor. Bëni qejf, bëni miq dhe shijojeni ushqimin e shkëlqyeshëm dhe natyrisht futbollin”, thuhet në njoftimin e Ambasadës angleze. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Iran/ Protesta kundër racionalizimit të naftës
Iran/ Protesta kundër racionalizimit të naftës
Πριν ημέρα
Në Iran kanë shpërthyer protestat pas vendimit të papritur të autoriteteve për rritje të çmimit të naftës dhe racionalizimin e saj. Çmimet u rritën me të paktën 50 për qind të premten. Autoritetet kanë thënë se kjo ngritje e çmimit vjen si pasojë e dëmtimit të ekonomisë së Iranit nga sanksionet e Shteteve të Bashkuara. Irani është përballur me sanksione të rënda ndaj eksportit të naftës, pas tërheqjes së SHBA-së nga marrëveshja bërthamore në vitin 2018. Mediat iraniane kanë raportuar për protesta të premten në mbrëmje në disa qytete të Iranit, duke theksuar se protestuesit kanë tentuar t’i vejnë zjarrin një depoje të naftës. Ndërkohë që akte dhune ka patur edhe të shtunën. Sipas vendimit të ri, çdo shofer lejohet të blejë 60 litra naftë në muaj dhe çdo litër që e tejkalon atë njësi do të paguhet dyfish. Irani është ndër vendet me çmimin më të ulët të naftës në botë për shkak të rënies së valutës dhe po ashtu është një nga prodhuesit më të mëdhenj të naftës me eksporte që arrijnë miliarda dollarë çdo vit. Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, ka rivendosur sanksionet kundër Iranit pas tërheqjes nga marrëveshja bërthamore e vitit 2015. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Sonte, “Gjurmë Shqiptare”/ Në Shqipëri ka ndodhur një pushtim i heshtur
Sonte, “Gjurmë Shqiptare”/ Në Shqipëri ka ndodhur një pushtim i heshtur
Πριν ημέρα
Në Shqipëri ka ndodhur një pushtim i heshtur, pa zhurmë, pa konflikte, larg syrit të mediave dhe opinionit të gjerë publik… E megjithatë rezultati është i njëjtë… Nuk është një histori e zhvilluar disa shekuj më parë, por i përket dekadave të fundit… Madje në këtë periudhë skemat antikombëtare kanë depërtuar thellë… Ky është një hetim që do të zbuloje fakte skandaloze të një aksioni të nëndheshëm, që nuk ka thjesht një qëllim antishqiptar, por shumë më shumë. Gjurmë Shqiptare e gazetarit Marin Mema do të sjellë sot në mbrëmje në 20:10 dokumenta, të dhëna, dëshmi të forta që e kanë vënë Shqipërinë përballë një realiteti tronditës. Çfarë ka ndodhur në Shqipëri në mënyrë plotësisht të fshehtë ? Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Panairi i Librit/ U shpallën çmimet për fituesit
Panairi i Librit/ U shpallën çmimet për fituesit
Πριν ημέρα
Ndiqni lidhjen me kolegen Monika Stafa, për të mësuar për çmimet që u shpërndanë në Panairin e Librit. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Edicioni Informativ, 16 Nëntor 2019, Ora 15:00 - Top Channel Albania - News - Lajme
Edicioni Informativ, 16 Nëntor 2019, Ora 15:00 - Top Channel Albania - News - Lajme
Πριν ημέρα
Departamenti i Informacionit, më i madhi, më kryesori në Top Channel, i cili shënoi fillimin e televizionit me edicionin e lajmeve në 20 dhjetor 2001. Përmes informacioneve të shpejta, të sakta dhe të thelluara, reportazheve dhe rubrikave të tjera informative, Top Channel është kthyer në burimin kryesor dhe me prestigjioz të informimit të të gjithëve në Shqipëri, në hapësirën mbarëshqiptare dhe kudo tjetër në botë ku shqiptarët jetojnë. Top Channel është i pranishëm me kamerat dhe gazetarët e tij në të gjitha ngjarjet më të rëndësishme të vendit dhe në botë, me edicionet e tij informative. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #EdicioniInformativ #TopChannel
Festë në Havana/ Kuba feston 500 vjetorin e kryeqytetit
Festë në Havana/ Kuba feston 500 vjetorin e kryeqytetit
Πριν ημέρα
Havana ka festuar përvjetorin e saj të 500 me një spektakël fishekëzjarresh dhe shfaqje në sheshe, ndjekur nga mijëra banorë dhe turistë. Fishekzjarret u hodhën mbi kështjellën Morro, që mbron gjirin e Havanës që nga fillimi i viteve 1700. Përvjetori vjen ndërsa vendi përballet me tensione në rritje me SHBA, dhe është përfshirë nga vështirësitë ekonomike që kanë shkaktuar probleme për qytetarët. Por këta të fundit, i kanë lënë mënjanë shqetësimet gjatë festimeve, dhe po shijojnë rastin historik që shënon pesë shekuj nga themelimi i Havanës, një arritje që shumëkush e ka vlerësuar dhe shpreson se do të sinjalizojë kohë më të mira për ta. Pas rreth katër shekujsh të sundimit spanjoll, dhe mbi 50 vite qeveri të mbështetura nga SHBA, të pasuara nga 60 vite sundim socialist, havana ka qenë thuajse gjithnjë në ballë të historisë. Tani, vetë banorët duan të besojnë se gjërat do të shkojnë vetëm mirë për ta, pavarësisht vështirësive të momentit. Para fishekzjarreve, qyteti u vizitua nga mbreti i Spanjës, Felipe, që u takua me liderin e partisë komuniste, Raul Castro, para kthimit në Evropë. Kjo ishte vizita e parë shtetërore e një monarku spanjoll në vend. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Shkolla shqip për emigrantët/ Qeveria e Kosovës vendos që të paguajë mësuesit
Shkolla shqip për emigrantët/ Qeveria e Kosovës vendos që të paguajë mësuesit
Πριν ημέρα
Mësimi në gjuhën shqipe në diasporë, mbetet sfidë dhe një nga shqetësimet kryesore të kosovarëve që jetojnë jashtë vendit. Për Konsullën e Përgjithshme të Kosovës në Frankfurt të Gjermanisë, Fatmire Musliu, është obligim i Kosovës të sigurojë pagesat për mësuesit e orëve plotësuese në gjuhën shqipe, pavarësisht se sipas saj nuk ka edhe shumë interesim nga prindërit që të dërgojnë fëmijët e tyre të ndjekin mësimin në gjuhën shqipe. “Unë mendoj që duhet shteti ynë, Kosova, të merr përsipër pagesën e mësuesve në diasporë, në bazë të orëve që ata i mbajnë. Ata nuk mbajnë mësim të rregullt sikur mësuesit e gjuhës gjermane që e kanë orarin e orëve më të madh, këta mbajnë më pak dhe në bazë të atyre orëve të paktën një pagesë modeste të bëhet që ta ua lehtësojnë mbajtjen e mësimit”, shprehet Musliu. Ajo thotë që nuk kanë statistika se cili është numri i fëmijëve shqiptar nëpër shkollat e Frankfurtit, meqë jo të gjithë ata që regjistrohen në shkollë e deklarojnë gjuhën e tyre amtare. Musliu u bën thirrje prindërve që të kujdesen për mësimin e gjuhës shqipe për fëmijët e tyre, pasi nëse në një shkollë do të jenë 10 fëmijë shqiptarë, atëherë një mësues mund të gjendet. “Prindërit ta marrim me më seriozitet përgatitjen e fëmijëve të tyre dhe t’i dërgojnë fëmijët në ato shkolla që janë në funksion dhe aty ku ka mbi 10 fëmijë ne mund të hapim një paralele, të na kontaktojnë dhe t’i pajisim, qoftë në bisedë me gjermanët mund të ndihmojmë, të asistojmë, por edhe t’i pajisim me mjete shkollore të cilat Republika e Kosovës i ofron falas, ta gjejmë një mësues dhe të hapim paralelen”, shton Musliu. Pjesa më e madhe e diasporës së Kosovës është vendosur në Gjermani, Zvicër, Francë dhe Itali. Megjithatë, deri më tani as këto shtete e as Qeveria e Kosovës nuk e ka financuar mësim plotësues në gjuhën shqipe Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Problemet e adoleshentëve/ Sociologët tregojnë se nga çfarë rrezikohen të rinjtë
Problemet e adoleshentëve/ Sociologët tregojnë se nga çfarë rrezikohen të rinjtë
Πριν ημέρα
Ditët e fundit jemi tronditur nga ngjarje me pasoja fatale, ku kryesisht janë përfshirë adoleshentë. Përplasja e makinës me 5 te rinj që ktheheshin nga një festë ditëlindje, në fshatin Bërzhitë, përfundoi me dy 17 vjeçare të vdekura, në timon ishte një adoleshent pa patentë. “Adoleshentët nuk kanë frikë, duan të arrijnë gjithçka, me çdo mënyrë. Kanë guxim të paparë, nuk kanë frikë edhe nga vdekja. Ata që duhet të ndikojnë në vetëpërmbajtjen e tyre në kultivimin e normave, e asaj që është e lejuar dhe asaj që ndalohet, janë prindërit dhe mësuesit. Është e papranueshme, që një prind, i jep makinën fëmijës, që nuk ka patentë, aq më tepër, që e di se ai do të shkojë në një festë dhe mund të konsumojë alkool dhe lëndë narkotike. Ky prind lan duart dhe nuk mban përgjegjësi për fëmijën e tij. Nëse këta heqin dorë,atëherë ne kemi larë duart dhe do t’i lëshojmë e do shohim në shoqërinë tonë, ngjarje akoma më të rrezikshme, akoma më tragjike, dhe fatkeqësisht edhe me humbje jete”, ka thënë Gëzim Tushi, Sociolog. Sociologët thonë se adoleshentët kanë kërkesa maksimale, sidomos kur flitet për dhe dëshirat e tyre trupore, kërkesa për t’u veshur për t’u dukur, për të konsumuar alkool, duhan e drogë. Ajo që kanë detyre prindërit është të ndikojnë për t’ua frenuar, për t’i zbutur e ndihmuar. “Më shumë se janë të rrezikshëm, adoleshentët janë të rrezikuar edhe nga brenda, nga zhvillimet e tyre fizike dhe mendore, por të rrezikuar edhe nga jashtë, nga kjo atmosferë shoqërore. Edhe ata janë në çekuilibërm dhe kanë nevojë për ndihmë. Mendoj se duhet te ndryshojmë sistemin e komunikimit me adoleshentët, metodat e vjetra kanë marrë fund, me adoleshentët vetëm mund të merresh vesh, dhe në qoftë se mendojmë se do ta mposhtim me forcë, dhune dhe mjete drastike, të jeni të sigurtë, se dështimi është i plotë. Adoleshentët e sotëm nuk janë si ata të djeshmit, as institucionet e as familja, me pushtet absolut mbi ta, kjo për shkak të demokratizimit dhe liberalizimit të marrëdhënieve. Rritja e kuotave të edukimit qoftë nga prindërit qoftë nga mësuesit është çelësi i suksesit këshillojnë sociologët. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Lagjia pa rrugë Vlorë, banorët autoktonë ankohen për infrastrukturën
Lagjia pa rrugë Vlorë, banorët autoktonë ankohen për infrastrukturën
Πριν ημέρα
Kjo është lagja “1 Maj” e qytetit të Vlorës, shumë pranë zonës së Skelës, një lagje shumë e vjetër dhe banesa të vjetra, por ajo që shqetëson më shumë banorët është mungesa e infrastrukturës. Prej vitesh kjo lagje nuk ka njohur asnjë investim. Sa herë ka reshje shiu të ashtuquajtura rrugë përmbyten duke sjellë probleme në qarkullim për banorët. Banorët shprehen se edhe para viteve 90 kjo lagje dhe këto rrugë nuk kanë parë asnjëherë ndërhyrje për rregullim, jo më asfalt që i kemi harruar ngjyrën shprehen banorët. Me dhjetëra dhe me qindra herë , kur janë fushatat zgjedhore na premtojnë pa fund për rregullim dhe sistemim, por asgjë nuk është bërë.Shumë banorë po lënë banesat e tyre dhe bizneset që ata kanë pasur në këtë zonë, dhe shkaku ka qenë mungesa e rrugës, gropat me ujë dhe balta. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Rrugët që përmbyten në Durrës/ Në periferi situata bëhet kritike kur ka rreshje
Rrugët që përmbyten në Durrës/ Në periferi situata bëhet kritike kur ka rreshje
Πριν ημέρα
Gjatë dhe pas çdo rrebeshi shiu, Durrësi dhe banorët e tij përballen me pasojat e ujërave që vërshojnë nëpër rrugë, banesa e njësi shërbimi duke krijuar kaos, vonesa të theksuara në qarkullim dhe dëme materiale për të cilat nuk përgjigjet askush. Reshjet e nëntorit e rikthejnë në vëmendje problematikën e përmbytjeve dhe shkaktarët e tyre, që lidhen kryesisht me gjendjen ende problematike të sistemit të kanalizimeve dhe kapacitetin e ulët të stacioneve të pompimit. Në lagjet periferike, siç është Shkozeti, gjendja paraqitet edhe më kritike. Jo vetëm rrugët, po dhe shtëpitë notojnë në ujë pas çdo rrebeshi shiu. Ujërat tërhiqen me vështirësi nga rrugët e banesat, ndërsa ankesat e banorëve bien në vesh të shurdhër. Prishja e ndërtimeve pa kriter mbi kanale që cenojnë funksionimin e rrjetit ekzistues të kanalizimit të ujërave të larta dhe mirëmbajtja në vazhdimësi e këtij rrjeti është një domosdoshmëri për të shmangur përmbytjet gjatë sezonit të shirave. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Fundjava do jetë pa rreshje/ Temperatura deri ne 23 gradë, shiu do vijë javën që vjen
Fundjava do jetë pa rreshje/ Temperatura deri ne 23 gradë, shiu do vijë javën që vjen
Πριν ημέρα
Fundjava e tretë e nëntorit do të jetë pa reshje. Temperaturat do të jenë më të larta se gjatë ditëve të javës që lamë pas, duke shënuar vlerat 22-23 gradë celcius… “Sot deri nesër pasdite nuk do të kemi reshje të dendura shiu në territor. Moti do të jetë me vranësira por do të ketë dhe kthjellime…”, ka thënë Adiola Bani, meteorologe. Ndërsa rënia e temperaturave kthehet në orët e vona të së dielës, e me to dhe shiu; duke pasuar këto kushte atmosferike edhe përgjatë javës. “Java që vjen do të ketë reshje me temperature minimale 2- 3 gradë në zonat verilindore ndërsa mesatarja 18 gradë…”, shton Bani. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
28 nëntori, për festë në Turqi/ Për festat e nëntorit shqiptarët pronotojnë jashtë
28 nëntori, për festë në Turqi/ Për festat e nëntorit shqiptarët pronotojnë jashtë
Πριν ημέρα
Shqiptarët vazhdojnë të zgjedhin që Ditën e Pavarësisë dhe të Çlirimit ta kalojnë jashtë vendit, kryesisht në vendet e rajonit ku ka popullsi shqiptare. Por rekord rezervimesh në agjencitë turistike këtë vit ka për pushimet ne Turqi. “Sapo mbylla rezervimin tim për në Stamboll pasi mendoj se është periudha më e mirë e vitit për të mos i lënë këto ditë pushimi të ikin kot, m.q.s në Shqipëri organizimet janë të pakta”, ka thënë Elsa Zenunaj, kliente. “Më shumë kërkesa ka pasur për Turqinë, Stambolli kryesisht.. avionët janë plot. Pasi paketat turistike janë shumë të favorshme. Pastaj janë e vendet e rajonit Maqedonia, Mali i Zi, Kroacia se janë paketa shumë ekonomike dhe shqiptarët shfrytëzojnë ditët duke qenë se janë pushim… se normalisht nga institucionet është klientela më e madhe”, shprehet Fiori. Sado që shqiptarët largohen për festat kombëtare të nëntorit, ata marrin me vete atmosferën festive e patriotizmin… “Në Greqi do shkoj, po ka shqiptarë atje… do bëjmë festë të madhe do këndojmë shqip. Jo nuk do jem për 28,29 më vjen keq…”, janë shprehur të tjerë. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Tiranë, çelet panairi i bujqësisë/ Ferma në mes të Tiranës -FOTO
Tiranë, çelet panairi i bujqësisë/ Ferma në mes të Tiranës -FOTO
Πριν ημέρα
Në sheshin “Skënderbej” janë mbledhur sot qindra fermerë në panairin më të madh bujqësor të zhvilluar në qendër të Tiranës. Pas panairit të librit radhën e ka panairi “Shqipëria punon tokën”, i cili është çelur ditën e sotme dhe ka mirëpritur rreth 400 pjesëtarë në sheshin e kryeqytetit. Konsiderohet si një ndër panairet më të mëdhenj të bujqësisë shqiptare, me qëllim që të tregohet se fermerët janë ata të cilët punojnë dhe lodhen gjithë vitin për të mbushur tryezat tona me ushqime cilësore. Në këtë panair kanë marrë pjesë rreth 400 fermerë nga të gjitha trevat e Shqipërisë. Përveç fermerëve të thjeshtë, pjesëmarrës kanë qenë edhe agropërpunuesit, kompani të mëdha si dhe figura të njohura të politikës shqiptare. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Zgjedhjet për delegatët e kongresit. PS voton elektronikisht
Zgjedhjet për delegatët e kongresit. PS voton elektronikisht
Πριν ημέρα
Socialistët disa vite më parë ishin skeptik për futjen e votimit dhe numërimit elektronik. Por me kalimin e viteve duket se kanë ndërruar mëndje. Në ditën kur anëtarët e PS iu drejtuan kutive të votimit për të zgjedhur delegatët e kongresit të fund shkurtit 2020 në një qendër votimi u përdor elektronika. Ishte zgjedhur qendra e votimit të njësisë nr.8 të PS në Tiranë, ku u testua identifikimi dhe votimi elektronik. Anëtarët e PS të kësaj njësie, përfshi të parin e tyre Edi Rama, pasi dorëzonin kartat e identitetit, identifikoheshin në listë, shkonin përpallë pajisjes ku në ekran shfaqeshin dy lista. Një për gra dhe një tjetër për meshkuj. Thjesht me një të prekur me gisht ata zgjidhnin të preferuarit e tyre për delegatë në Kongres, e në fund mjaftonte shtypja e butonin dërgo për të përmbyllur vullnetin e shprehur. Socialistët përmes votimit të sotëm në të gjithë degët në Shqipëri synojnë të çojnë në kongres 47% gra dhe vajza. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Presidenca do publikojë një video kompromentuese, Meta: Kemi fakte përvëluese
Presidenca do publikojë një video kompromentuese, Meta: Kemi fakte përvëluese
Πριν ημέρα
Turbulenca politike për Gjykatën Kushtetuese pritet të intesfikohen në dimensione të paparashikueshme. Paralajmërimi vjen nga zëdhënësi presidentit Ilir Meta, i cili thotë se kreu i shtetit do të kërkojë takim me të gjithë kryetarët e Partive që braktisën Kuvendin, për të diskutuar lidhur me situatën dramatike ku ndodhet vendi. “Do të ketë edhe të tjera inisiativa, vendime dhe takime shumë të rëndësishme” theksohet në njoftim. Po jo vetëm kaq, presidenca lajmëroi se do publikoje disa video me fakte përvëluese. “Kjo VIDEO me prova të pakundërshtueshme, do zbulojë fytyrën e vërtetë të një individi të papërgjegjshëm, i cili guxoi në mënyrë të tmerrshme kriminale t’i përvetësojë kompetencat kushtetuese Presidentit të Republikës, që as noterja e nderuar znj. Miranda Xhemalçe nuk pranoi ta bënte, pasi e dinte shumë mirë se betimi me dorën mbi Kushtetutë bëhet vetëm në Institucionin e Presidentit të Republikës dhe askund tjetër”. Por kryeministri Edi Rama, preferoi mos ta intesifikonte përplasjen me Ilir Metën ish aleatin sot president për të cilin tha është vendosur anën e gabuar të historisë. “Unë nuk dua që ne të përfshihemi në këtë konflikt si dy palë që japin e marrin bam e bum. Sepse gjithçka që ne mund të bënim nga ana jonë, ne e bëmë dhe përsëris e kemi bërë të linjëzuar 100% me ata që janë mbështetësit dhe garantët e Reformës në Drejtësi, partnerët tanë, SHBA-ja dhe BE-ja”, shprehet Rama. Edi Rama u deklarua i pa shqetësuar për paralajmërimin e presidentit për shpërndarje parlamenti. “Më kujton atë që ju kam thënë më parë, xhike Qamilin që thoshte sa të kem këtë e atë katund nuk pyes për Francën dhe Anglinë”, thotë kryeministri. Në përplasjen Rama-Meta për kushtetuesen Lulzim Basha nuk bën aspak rolin e spektatorit duke kërkuar ndjekje penale për kryeministrin. “Njësoj siç paracakton tenderat, paracakton edhe gjyqtarët e Gjykatës Kushtetuese, pa garë, ata që do Ardian Dvorani, simboli i korrupsionit dhe i kapjes së shtetit, vegla dhe masha e Edi Ramës që nuk do të lërë institucion pa kapur sepse ai e ka jetike t’i kapë institucionet”, shprehet Basha. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Panairi i librit/ Sot u shpallen çmimet për fituesit
Panairi i librit/ Sot u shpallen çmimet për fituesit
Πριν ημέρα
Ndiqni lidhjen live me Monika Stafen, për të mësuar çfarë po ndodh në Panairin e Librit. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Senida Mesi: Me këtë President ose një tjetër, në Shkodër do të ketë zgjedhje të parakohshme
Senida Mesi: Me këtë President ose një tjetër, në Shkodër do të ketë zgjedhje të parakohshme
Πριν ημέρα
Në zgjedhjet për delegatët e PS të zhvilluara në Shkodër, ish- zëvendëskryeministrja Senida Mesi pas votimit, është shprehur se PS është e gatshme për çdo sfidë tjetër, qofshin edhe zgjedhjet e parakohshme në rang kombëtar. Në fjalën e saj ajo shprehet: “Me këtë President ose një tjetër në Shkodër do të ketë zgjedhje të pjesshme të parakohshme. PS është e gatshme për çdo sfidë tjetër qofshin edhe zgjedhjet e parakohshme në rang kombëtar, sepse jemi forca më e madhe politike dhe aktualisht që flasim kemi 500 mijë vota më tepër. Ky proces që po zhvillojmë sot për zgjedhjen e delegatëve është i rëndësishëm sepse rinia duhet të shkëputet nga mentaliteti komunist apo antikomunist dhe të shohim drejt të ardhmes si një parti progresiste që është PS. Të kaluarën nuk duhet ta harrojmë por PS është shkëputur njëherë e mirë nga komunizmi dhe kjo është e qartë por historia e të kaluarës nuk i përket këtij brezi 30 vjeçar. Në Shqipëri ka mbaruar koha e KÇK (kap ça të kapësh) sepse nuk mundet më që një individ si prokuror apo gjyqtar të veprojnë si të duan sepse kemi edhe procesin e Vettingut”. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Meta takim me opozitën/ Do thërrasë PD dhe LSI për situatën politike në vend
Meta takim me opozitën/ Do thërrasë PD dhe LSI për situatën politike në vend
Πριν ημέρα
Kriza e krijuar dhe debati në lidhje me Gjykatën Kushtetuese do të vijojë e fortë. Të paktën kështu duket nga njoftimet që vijnë nga ana e Presidentit, zëdhënësi i të cilit njoftoi hapin e radhës. Ndiqni lidhjen live me kolegun Muhamed Veliu, për të mësuar se për çfarë bëhet fjalë… Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Panairi i bujqësisë/ “Shqipëria punon tokën”, mbledh fermerët në sheshin “Skënderbej”
Panairi i bujqësisë/ “Shqipëria punon tokën”, mbledh fermerët në sheshin “Skënderbej”
Πριν ημέρα
Në sheshin “Skënderbej” janë mbledhur sot qindra fermerë në panairin më të madh bujqësor të zhvilluar në qendër të Tiranës. Ndiqni lidhjen direkte me Rudina Mucën, e cila po ndjek këtë event. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Situata në Vaun e Dejës, normale/ Niveli nuk ka rritje të konsiderueshme
Situata në Vaun e Dejës, normale/ Niveli nuk ka rritje të konsiderueshme
Πριν ημέρα
Po për të parë se si është situata në liqenin e Vaut të Dejës ndiqni lidhjen direkte me kolegen Kristiana Pemaj, e cila ndodhët pranë këtij liqeni. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Pritjen rreshje në veriperëndim/ Situata në liqenin e Shkodrës dhe lumin e Bunës pa probleme
Pritjen rreshje në veriperëndim/ Situata në liqenin e Shkodrës dhe lumin e Bunës pa probleme
Πριν ημέρα
Sinoptikanët thonë se në veri, lumi Buna do të shkojë në nivelin kritik të ujërave Ndiqni lidhjen live me kolegun Klodian Zhivani për të mësuar si është situata në Shkodër dhe a ka patur probleme me rreshjet si dhe cili është niveli i lumit Buna. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Sinoptikanët: Priten reshje/ Nisin sot dhe nesër në zonat qendrore dhe bregdetare
Sinoptikanët: Priten reshje/ Nisin sot dhe nesër në zonat qendrore dhe bregdetare
Πριν ημέρα
Sinoptikanët parashikojnë se në fundjavë do të ketë reshje të forta. Ndiqni lidhjen live të gazetares Kristi Gongo për të mësuar më tepër për parashikimi, në ditët në vijim. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Dëshmia në hetimin e Trump/ Deklarimet e forta të ish Ambasadores amerikane në Kiev
Dëshmia në hetimin e Trump/ Deklarimet e forta të ish Ambasadores amerikane në Kiev
Πριν ημέρα
Ish-ambasadorja amerikane në Ukrainë, Marie Yovanovich i tha Kongresit se sulmet që e kanë origjinën te interesat korruptive kanë krijuar një krizë në Departamentin e Shtetit. Yovanovich u tha ligjvënësve se ajo ishte viktimë e ”fushatës së dezinformimit” ku u përdorën “kanale të pasme jozyrtare” që çuan në largimin e saj nga Ukraina. Ajo tha se “vazhdon të jetë e habitur” për faktin që pati amerikanë, të cilët bënë partneritet me “disa ukrainas të cilët preferuan të luanin sipas rregullave të vjetra korruptive” në përpjekjet për largimin e saj. Yovanovich dha gjithashtu alarmin se zyrtarë të lartë të Departamentit të Shtetit nuk e mbrojtën nga sulmet e aleatëve të presidentit, përfshirë ish-kryebashkiakun e Nju Jorkut Rudy Giuliani. “U ndjeva shumë keq kur dëgjova se Presidenti kishte humbur besimin tek unë,” tha ajo. Ajo foli para ligjvënësve për një “krizë në Departamentin e Shtetit”. Dhoma e Përfaqësuesve dëgjoi të premten Marie Yovanovitch, ish-ambasadorja amerikane në Ukrainë, e cila u vu në shënjestër të aleatëve të presidentit në një fushatë “njollosjeje” që tani është në qendër të hetimit. Ndërkohë që zonja Yovanovitch po dëshmonte, Presidenti Trump e sulmoi atë në Twitter, duke thënë se kudo që ajo ka shërbyer, punët kanë shkuar keq. Ish-Ambasadorja u përgjigj se fjalët e presidentit tingëllonin kërcënuese. Diplomatja e karrierës, u ka shërbyer si presidentëve republikanë, ashtu edhe atyre demokratë. Ajo dhe zyrtarë të tjerë që po dëshmojnë publikisht në seancat historike të Dhomës së Përfaqësuesve, po japin versionet e tyre të ngjarjeve, ku demokratët po mbështeten për të ngritur argumentin se sjellja e presidentit është e pafalshme. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Edicioni Informativ, 16 Nëntor 2019, Ora 12:00 - Top Channel Albania - News - Lajme
Edicioni Informativ, 16 Nëntor 2019, Ora 12:00 - Top Channel Albania - News - Lajme
Πριν ημέρα
Departamenti i Informacionit, më i madhi, më kryesori në Top Channel, i cili shënoi fillimin e televizionit me edicionin e lajmeve në 20 dhjetor 2001. Përmes informacioneve të shpejta, të sakta dhe të thelluara, reportazheve dhe rubrikave të tjera informative, Top Channel është kthyer në burimin kryesor dhe me prestigjioz të informimit të të gjithëve në Shqipëri, në hapësirën mbarëshqiptare dhe kudo tjetër në botë ku shqiptarët jetojnë. Top Channel është i pranishëm me kamerat dhe gazetarët e tij në të gjitha ngjarjet më të rëndësishme të vendit dhe në botë, me edicionet e tij informative. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #EdicioniInformativ #TopChannel
Fotot e panjohura të luftës/ Ekspozohen në Elbasan, për 75 vjetorin e çlirimit
Fotot e panjohura të luftës/ Ekspozohen në Elbasan, për 75 vjetorin e çlirimit
Πριν ημέρα
Në kuadër të 75 vjetorit të çlirimit të Elbasanit, dhe të festave të Nëntorit, në Muzeun Etnografik në Elbasan, është hapur një ekspozitë me foto të vjetra nga arkivi i këtij muzeu. Shumica e fotove që flasin për këtë datë të rëndësishme dhe njerëzit që kontribuan nuk është publikuar kurrë më parë. Por përveç nxënësve që vizitojnë muzeun, duket se interesi nuk është i madh nga qytetarët, edhe pse ekspozita është interesante dhe e papublikuar më parë. Çetat e asaj kohe, brigatat sulmuese, djemtë e vajzat partizane, shtëpitë që u përdorën si bazaluftarake etj, janë pjesë e kësaj ekspozite, e cila përshkruan një pjesë të historisë tonë. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Probleme me zemrën/ Vuçiç shtrohet në spital
Probleme me zemrën/ Vuçiç shtrohet në spital
Πριν ημέρα
Presidenti serb Aleksandar Vucic është shtruar në spital pasi ka përjetuar probleme me zemrën, tha zyra e tij të Shtunën. Një zyrtar qeveritar që foli në kushte anonimiteti i tha Reuters të Shtunën: “Presidenti tani është i qëndrueshëm”. Vuçiç, 49 vjeç, u pranua në një spital ushtarak në Beograd për shkak të problemeve kardiovaskulare të Premten, thuhet në një deklaratë nga zyra e tij. Vuçiç u bë kryeministër i serbisë në vitin 2014 dhe u zgjodh president në 2017. Megjithëse roli presidencial është ceremonial, ai mban kontrollin politik si kryetar i Partisë Progresive Serbe, e cila ka qenë në pushtet që nga 2012. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
“Johan Padan dhe Amerika” - në skenën e teatrit të Gjirokastrës
“Johan Padan dhe Amerika” – në skenën e teatrit të Gjirokastrës
Πριν ημέρα
Aktori Arben Derhemi dhe regjisori Milto Kutali sollën në skenën e teatrit monodramën tashmë të njohur të Dario Fo “Johan Padan dhe Amerikat”. Derhemi që vjen si protagonist i vetëm në një interpretim intensiv ne 1 orë e 40 minuta, e sjell rreth 13 karaktere plot humor, sarkazëm dhe rrëfim në 6 dialekte e çmon këtë rol si ndër më të vështirët dhe më të suksesshmit për të. Regjisori i shfaqjes Milto Kutali tha se Dario Fo dhe Johan Padan u prit shumë ngrohtë në teatrin e Gjirokastrës dhe se publiku po ndryshon qëndrimin ndaj teatrit. Karakteri që pjesa ka marrë prej përshtatjes në gjuhën shqipe ka arritur ti japë më tepër ngjyrë dhe ndjenjë rrëfimit duke e bërë pjesën të afërt për publikun. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Hetim tregut farmaceutik/ Autoriteti i Konkurrencës ka sinjale për abuzime
Hetim tregut farmaceutik/ Autoriteti i Konkurrencës ka sinjale për abuzime
Πριν ημέρα
Pas hetimit te tregu i shërbimeve spitalore, Autoriteti i Konkurrencës do të kontrollojë edhe tregun farmaceutik në vend thotë kryetarja e këtij autoriteti, Juliana Latifi. Në Shqipëri çmimet e barnave janë të kontrolluara dhe të përcaktuara me vendim qeverie, por hapësirat për shfrytëzimin e pozitës dominuese janë të mëdha. Vendi jonë llogaritet të ketë një treg barnash prej rreth 250 milionë euro në vit, pjesa me e madhe rreth 90% përbëhet nga importet, ndërkohë që mjaft medikamete shiten si eksluzivitet kompanish. Kjo situatë mund të ketë çuar në dëmtimin e konsumatorëve përmes vendosjes së çmimeve abuzive, gjithsesi mbetet për t’u parë nga rezultati i hetimit. Tregje të tjera që janë vënë në lupën e autoritetet të konkurrencës janë ai bankar dhe arsimi i lartë. Vitin e kaluar Autoriteti i Konkurrencës ka arkëtuar të gjitha gjobat e vendosura, vlera e të cilave shkon në mbi 2 milionë euro. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Votimi elektronik për herë të parë, Rama: Është i pa penetrushëm, jemi gati
Votimi elektronik për herë të parë, Rama: Është i pa penetrushëm, jemi gati
Πριν ημέρα
Kryeministri Edi Rama ka votuar sot në zgjedhjet që partia socialiste po mban për zgjedhjen e delegatëve dhe për herë të parë po testohet votimi elektronik. Kryeministri është ndalur më pas ku u është përgjigjur pyetjeve të gazetarëve ku ka folur edhe për votimin elektronik. Rama: Ne kemi përgatitur një proces të tërë para zgjedhje të kaluar për të qenë të gatshëm që ti përgjigjemi një kërkesë të shumë kërkuar. Na ka rezultuar i mundshëm, natyrisht po të mund ta shtrinim në të gjithë Shqipërinë do ta kishim në zgjedhjet e fundit. Nuk është onlinë është oflinë dhe është i pa penetrushëm nga forcat e errëta. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Basha mbron Metën/ Kreu i PD akuzon Ramën: Do kapte Gjykatën Kushtetuese
Basha mbron Metën/ Kreu i PD akuzon Ramën: Do kapte Gjykatën Kushtetuese
Πριν 2 ημέρες
Kreu i Partisë Demokratike Lulzim Basha doli para mediave mbrëmjen e të premtes, ku nuk la pa përmendur edhe përplasjen e re mes maxhorancës dhe presidencës, krijuar pas emërimit të anëtarëve të reja në Gjykatën Kushtetuese. Ai akuzoi maxhorancën dhe kryeministrin Edi Rama për një plan kriminal për kapjen e çdo institucioni. Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, në mbyllje të konferencës të tij për mediat ka bërë me dije se Shqipëria ka një rrugëdalje nga kriza e thellë që po kalon. Sipas liderit të opozitës, sot shteti është në paligjshmëri dhe zgjidhja kalon vetëm nga zgjedhjet e parakohshme. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Ndizen 97 qirinj në Prishtinë, përkujtohen 97 persona që humbën jetën në aksidente rrugore
Ndizen 97 qirinj në Prishtinë, përkujtohen 97 persona që humbën jetën në aksidente rrugore
Πριν 2 ημέρες
97 qirinjtë e ndezur në shkallët e Teatrit Kombëtar në Prishtinë, përfaqësojnë 97 viktimat e trafikut gjatë vitit 2019. Me moton “Jeta nuk është pjesë e një automjeti”, është shënuar dita ndërkombëtare e viktimave në trafik. Marshimi nis nga Kolegji Tempull, që është edhe organizator i kësaj përkujtimoreje, deri te Teatri Kombëtar, ku u bë edhe ndezja e qirinjve për këto viktima. Genta Xheladini tregon se po kjo ceremoni në përkujtim të viktimave të trafikut rrugor ka edhe mbështetjen e institucioneve. Nënkoloneli i Policisë së Kosovës, Jeton Rexhepi tha se gjatë këtij viti kanë qenë 97 viktima te trafikut. Kjo ditë shënohet me qëllim të përkujtimit të miliona njerëzve që humbin jetën në aksidentet në trafikun rrugor në mbarë botën dhe ka për qëllim mbështetjen ndaj familjarëve të viktimave. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Edicioni Informativ, 16 Nëntor 2019, Ora 00:00 - Top Channel Albania - News - Lajme
Edicioni Informativ, 16 Nëntor 2019, Ora 00:00 - Top Channel Albania - News - Lajme
Πριν 2 ημέρες
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Hell's Kitchen Albania - Sezoni 2, Episodi 6, 15 Nëntor 2019 -  Reality Show
Hell's Kitchen Albania – Sezoni 2, Episodi 6, 15 Nëntor 2019 - Reality Show
Πριν 2 ημέρες
“Hell’s Kitchen Albania 2” është formati i cilësuar si një ndër më të suksesshmit në zhanërin “reality show”, në të gjithë botën. Një program që ndërthur pasionin dhe talentin për të gatuar, garën, tensionin, debatin, adernalinën e spektaklin. Gjithçka ndodh në kuzhinën e ferrit. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Hell’s Kitchen 2 - Kristina kap prej flokësh Marselën. Çfarë bën ajo?
Hell’s Kitchen 2 – Kristina kap prej flokësh Marselën. Çfarë bën ajo?
Πριν 2 ημέρες
“Hell’s Kitchen Albania 2” është formati i cilësuar si një ndër më të suksesshmit në zhanërin “reality show”, në të gjithë botën. Një program që ndërthur pasionin dhe talentin për të gatuar, garën, tensionin, debatin, adernalinën e spektaklin. Gjithçka ndodh në kuzhinën e ferrit. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Fluturimi rekord/ Nju Jork-Sidnei, 19 orë e 30 minuta
Fluturimi rekord/ Nju Jork-Sidnei, 19 orë e 30 minuta
Πριν 2 ημέρες
Derisa dikush të shpikë një pajisje për teleportimin e njerëzve nga njëra anë e Tokës në tjetrën, kjo është arritja më e madhe deri tani. Avioni i përfshirë në fluturimin eksperimental të realizuar nga linja ajrore australiane Qantas preku tokën në Sidnej, duke thyer dy rekorde aviacioni, pasi ishte nisur nga Londra dhe pa bërë asnjë ndalesë rrugës, mbërriti në qytetin australian pas 19 orësh e gjysme. Qantas është duke realizuar një sërë testimesh për të verifikuar efektet e fluturimeve shumë të gjata. Avioni Boeing 787-9 Dreamliner, u nis nga Aeroporti Heathrow i Londrës të enjten dhe mbërriti në atë të Sidnejt të premten. Udhëtimi 17,800 kilometra i gjatë, është pjesë e synimeve të kompanisë, Qantas për të realizuar fluturime të rregullta nga qytetet e mëdha, Sidnej dhe Melburn, drejt Londrës e Nju Jorkut. Për këtë qëllim, muajin e kaluar. e njëjta kompani ajrore përfundoi fluturimin e parë direkt nga Nju Jorku në Sidnej për 19 orë e 16 minuta. Një tjetër fluturim Nju Jork-Sidnej pritet të realizohet këtë muaj. Këto arritje të Qantasit mund të ndihmojnë në krijimin e një gjenerate të re avionësh të fluturimeve super të gjata, të cilat do ta lidhin Sidnein e largët me destinacionet në të gjithë Europën dhe Shtetet e Bashkuara. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Fiks Fare, Meta: Kujt po i kërcet për fletoren e Dvoranit!, 15 Nëntor 2019, Pjesa 3
Fiks Fare, Meta: Kujt po i kërcet për fletoren e Dvoranit!, 15 Nëntor 2019, Pjesa 3
Πριν 2 ημέρες
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #FiksFare #TopChannel
Edicioni Informativ, 15 Nëntor 2019, Ora 19:30 - Top Channel Albania - News - Lajme
Edicioni Informativ, 15 Nëntor 2019, Ora 19:30 - Top Channel Albania - News - Lajme
Πριν 2 ημέρες
Departamenti i Informacionit, më i madhi, më kryesori në Top Channel, i cili shënoi fillimin e televizionit me edicionin e lajmeve në 20 dhjetor 2001. Përmes informacioneve të shpejta, të sakta dhe të thelluara, reportazheve dhe rubrikave të tjera informative, Top Channel është kthyer në burimin kryesor dhe me prestigjioz të informimit të të gjithëve në Shqipëri, në hapësirën mbarëshqiptare dhe kudo tjetër në botë ku shqiptarët jetojnë. Top Channel është i pranishëm me kamerat dhe gazetarët e tij në të gjitha ngjarjet më të rëndësishme të vendit dhe në botë, me edicionet e tij informative. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #EdicioniInformativ #TopChannel
Fiks Fare, Kryeplak zgjidhet emigranti në Greqi, fshati: Nuk na pyetën, 15 Nëntor 2019, Pjesa 2
Fiks Fare, Kryeplak zgjidhet emigranti në Greqi, fshati: Nuk na pyetën, 15 Nëntor 2019, Pjesa 2
Πριν 2 ημέρες
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #FiksFare #TopChannel
Fiks Fare/ I vetmuar, 71 vjeçari kërkon nuse nga Fiksi
Fiks Fare/ I vetmuar, 71 vjeçari kërkon nuse nga Fiksi
Πριν 2 ημέρες
Hamdiu 71- vjeçar nga Ballshi i drejtohet Fiks Fare me një kërkesë të veçantë, kërkon nuse. Ai diku në një televizion ka parë një grua 68 vjeçare që donte të martohej. Hamdiu është i ve prej 12 vitesh dhe kërkon dikë të mos ndjejë më vetmi. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #FiksFare #TopChannel
Pasuritë e sekuestruara, Shqipëria “kopjon” modelin Italian
Pasuritë e sekuestruara, Shqipëria “kopjon” modelin Italian
Πριν 2 ημέρες
Që nga hyrja në fuqi e ligjit Anti-mafia, krimi i organizuar në vend ka humbur pasuri me vlerën e 4.4 miliardë lekëve. Por, ministja Anila Denaj sugjeron ndërhyrje në legjislacion pasi nga totali i pasurive të sekuestruara në përfundim vetëm 40 përqind e tyre konfiskohen dhe i kalojnë shtetit. Por gjatë konferencës mbi asetet e krimit, ministrja e drejtësisë tregoi edhe anën tjetër të medaljes. Prokurori i Anti-mafias italiane Federico Cafiero De Raho përsëriti për të disatën herë bashkëpunimin e krimit shqiptar me Ndragetën e cila fiton 30 miliardë euro në vit nga trafiku i kokainës. “Aktiviteti i tyre ekonomik nuk shtrihet me mes familjareve apo personave te bashkëlidhur, por përmes mënyrave te tjera qe janë profesionistet si përshembull avokatet biznesmenet. Nuk dua te kriminalizoj asnjë kategori . T’i kundërvihemi infiltrimit të krimit të organizuar në institucione, infiltrimit të krimit të organizuar në ekonominë legale, inflitrimit përmes ndërmjetësve që ngjajnë si te rregullt por nuk janë të tille pasi përfaqësojnë mafiozet me xhakete dhe kollare . sot lufta ndaj krimit te organizuar është akoma me e vështirë dhe te tille e bën kamuflimi”, shprehet De Raho. “Kriminelët e nivelit të lartë janë njerëz shumë të vendosur që duan të bëjnë gjithçka vetëm të vazhdojnë të kryejnë bizneset e tyre, qoftë edhe nga burgjet në mënyrë që të përdorin të gjitha mënyrat e mundshme për të komunikuar me miq të tyre po aq kriminelë sa ata, ti urdhërojnë për të bërë gjëra nga më të ndryshmet dhe që nuk janë në burg me ta”, ka thënë Soreca. “Italia dhe Shqipëria kanë treguar se është e mundur të godasin dhe shkatërrojnë grupet kriminale edhe ato të konsideruara të paprekshme”, shprehet Lakomy. Por ndërkombëtarët mendojnë se parimi “ndiq paranë” nuk duhet të përdoret vetëm ndaj kriminelëve por edhe ndaj të korruptuarëve, të cilëve duhet tu sekuestrohen pasuritë. Me shumë gjasë ky ishte qëllimi i pyetjes se Francesko Mandoit, i cili e pyeti zyrtarët shqiptarë se a kanë sekuestruar pasuri të të korruptuarëve. Përgjigjja ishte “po, kemi sekuestruar një pasuri të një gjyqtari”. Por kjo statistikë flet vetë se sa duhet bërë ende edhe ndaj korrupsionit. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Fiks Fare, E verbër, me nr e syzeve ”-16”, komisionet e lënë pa kemp, 15 Nëntor 2019, Pjesa 1
Fiks Fare, E verbër, me nr e syzeve ”-16”, komisionet e lënë pa kemp, 15 Nëntor 2019, Pjesa 1
Πριν 2 ημέρες
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #FiksFare #TopChannel
Fiks Fare/ Monitorime/ Meta: Kujt po i kërcet për fletoren e Dvoranit!
Fiks Fare/ Monitorime/ Meta: Kujt po i kërcet për fletoren e Dvoranit!
Πριν 2 ημέρες
Monitorime; situata, shprehje, lapsuse që ndodhin në televizionet tona, të sjella me humor/ Fevziu pyet Metën nëse do dal në pension 53 vjeç./ Vasili 'kërcënon' Klevis Balliun/ Kikia : Trafiku në Tiranë ekuivalent me arsyen për të kërkuar azil politik. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #FiksFare #TopChannel
Fiks Fare/ Administratori: Kryeplaku do lerë Greqinë për Gjorovenin
Fiks Fare/ Administratori: Kryeplaku do lerë Greqinë për Gjorovenin
Πριν 2 ημέρες
Aministratori i Njësisë Administrative Velabisht në Berat, pranon se zgjedhjet janë kryer më pëlqimin e tyre pasi kryetari i ri i Bashkisë Berat kërkon të fusë frymë të re në menaxhimin e fshatrave. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #FiksFare #TopChannel
Fiks Fare/ Banorët: Fshati nuk votoi, kryetarin e zgjodhi partia!
Fiks Fare/ Banorët: Fshati nuk votoi, kryetarin e zgjodhi partia!
Πριν 2 ημέρες
Ish kryetari i fshatit Krenar Shehu tregon për Fiks Fare se në datën 5 nëntor në një lokalë janë mbedhur në mënyrë të fshahtë disa banorë të cilët kanë emëruar një kryetar të ri fshati. Ish kryetari shpjegon se për këto zgjedhje nuk kanë pasur informacion dhe nuk janë lajmëruar për këto votime siç e parashikon ligji i cili thotë se " Fshati drejtohet nga kryetari dhe kryesia e fshatit. Anëtarët e kryesisë së fshatit zgjidhen nga mbledhja e fshatit, ku marrin pjesë jo më pak se gjysma e banorëve me të drejtë vote." Kjo mbledhje nuk është mbajtuar asnjëherë sipas ish kryetarit. " Asnjehërë nuk janë mbledhur sikur gjysma e 500 banorëve që ka ky fshat" thotë ai. Gazetarët e Fiksit pyesin edhe banorët nëse janë në dijeni për votimin e kryetarit të ri, por banorët mohojnë të kenë dijeni e jo më të kenë votuar. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #FiksFare #TopChannel
Hetimi i Presidentit/ Dëshmon ish ambasadorja e SHBA në Ukrainë
Hetimi i Presidentit/ Dëshmon ish ambasadorja e SHBA në Ukrainë
Πριν 2 ημέρες
Dhoma e Përfaqësuesve e Kongresit Amerikan dëgjoi sot një dëshmitare të vetme në seancën e dytë publike për hetimin e Presidentit Donald Trump. Ajo është Marie Yovanovitch, ish-ambasadorja amerikane në Ukrainë, e cila u vu në shënjestër të presidentit në një fushatë “njollosjeje” që tani është në qendër të hetimit. Ndiqni lidhjen live me kolegun e Zërit të Amerikës, Ilir Ikonomi. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Panairi i librit/ “Testamenti” i Leka Bungos
Panairi i librit/ “Testamenti” i Leka Bungos
Πριν 2 ημέρες
Ndiqni lidhjen live me kolegen Monika Stafa, për të rejat me te fundit nga panairi i librit. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Shtatzënat nuk vaksinohen/ Rrezikohen nga gripi, por ngurojnë të mbrohen
Shtatzënat nuk vaksinohen/ Rrezikohen nga gripi, por ngurojnë të mbrohen
Πριν 2 ημέρες
Gratë shtatëzëna në vendin tonë janë skeptike përsa i përket vaksinës së gripit. Edhe pse e dinë që futen në grupet e riskut, e nëse preken nga virusi i gripit riskojnë shëndetin e tyre dhe të bebes, ato hezitojnë ta bëjnë. Alba pret të sjellë në jetë fëmijën e saj të parë. “Jam 5 muajshe, po kam frikë se mos më ndikon dhe më shkakton ndonjë gjë tek bebi”, shprehet ajo. Në fakt, janë të shumta nënat shtatzëna që ose refuzojnë me bindje të plotë ose hezitojnë të bëjnë vaksinën. Organizata Botërore e Shëndetësisë ka targetuar si grupe me risk nëse preken nga virusi i gripit, personat me sëmundje kronike, gratë shtatzëna, të moshuarit, fëmijët e vegjël. Virusi i gripit tek personat me imunitet të rënë shfaq simptoma dhe komplikacione të rënda deri edhe në humbje jete. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Meta padit kreun e KED/ Presidenti: Dvorani ka shkelur ligjin me qëllim
Meta padit kreun e KED/ Presidenti: Dvorani ka shkelur ligjin me qëllim
Πριν 2 ημέρες
Ilir Meta do të kallëzojë penalisht kryetarin e KED, Ardian Dvorani, duke i kërkuar drejtësisë dënimin e tij nga 2 deri në 7 vite burg. Kallëzimin e tij, kryetari i shtetit e mbështeti në akuzën se Ardian Dvorani në shkelje flagrante te Kushtetutës e ka vendosur Presidentin në pa mundësinë për të zgjedhur anëtarin e Gjykatës Kushtetuese. Pa i përmendur emrin Meta reagoi për deklarimet e Kryeministrit në parlament se për Kushtetuesen është konsultuar me ekspertë të huaj. Meta si Presidentit përforcoi edhe një herë kërcënimin për t’iu drejtuar popullit. Ardian Dvorani përmes një reagimi për mediat u shpreh i gatshëm për tu përballur me ligjin, si një nga sfidat më të mëdha për të cilën u miratua dhe po fillon të zbatohet Reforma në Drejtës, sipas tij. paralajmërimi për kallëzimin penal të Dvoranit, erdhi në të njëjtën ditë kur skadoi edhe afati për depozitimin e kandidateve për KED-në e vitit 2020 në zyrën e Presidentit. Me këtë lëvizje duket se Meta kërkon të zgjidhë konfliktin me Dvoranin, jo vetëm duke e dënuar penalisht por edhe duke e përjashtuar nga drejtimi i KED-së. Pasi neni 221 i ligjit për organet e sistemit te qeverisjes së drejtësisë, parashikon se kandidatët të cilët janë në hetim, përjashtohen nga shorti. Ligji parashikon se anëtari i zgjedhur nga Gjykata e Lartë është edhe kryetar i KED e në kushtet kur Dvorani është anëtar i vetëm i kësaj gjykate ai rrezikon drejtimin e këtij institucioni, përmes përjashtimit nga shorti. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
“Kushtetuesja” nuk njeh Vorpsin/ Pranon vetëm anëtarët e betuar para Presidentit
“Kushtetuesja” nuk njeh Vorpsin/ Pranon vetëm anëtarët e betuar para Presidentit
Πριν 2 ημέρες
Marsida Xhaferllari, dhe Arta Vorpsi ju drejtuan këtë të premte Gjykatës Kushtetuese. E para pas betimit tek Presidenti, dhe e dyta pas publikimit në Fletoren Zyrtare, por vetëm njëra do qëndronte si anëtare e zgjedhur. Ndërsa Kuvendi sapo kishte miratuar një rezolutë dhe presidenti kishte lajmëruar një deklaratë të re, Gjykata Kushtetuese nëpërmjet sekretarit të përgjithshëm komenton se nuk e ka ende kuorumin e nevojshëm për të shqyrtuar dhe vendosur në seancë gjyqësore lidhur me kërkesat që paraqiten përpara saj. Ndërkohë, lajmëron se po punon për fillimin e detyrës së tri anëtarëve të rinj, pas betimit të tyre para Presidentit të Republikës. Në Presidencë u betua Marsida Xhaferllari dhe jo Arta Vorpsi. Pak minuta më pas Gjykata Kushtetuese bën një njoftim të dytë ku tregon se i ka dërguar Presidentit listën e gjyqtarëve të Gjykatës Kushtetuese, që plotësojnë kushtet për të qenë anëtarë të këshillit të emërimeve në Drejtësi. “Vitore Tusha, gjyqtare me kompetencat e Kryetarit të Gjykatës Kushtetuese, Besnik Muçi, gjyqtar, Elsa Toska gjyqtare, Marsida Xhaferllari gjyqtare, Znj. Fiona Papajorgji gjyqtare”. Ky njoftim i Gjykatës Kushtetuese zyrtarisht bëri mosnjohjen e Arta Vorpsit si gjyqtare kushtetuese. Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
Ftesë në 5, Çfarë mësuan nga gjyshja Lajla, Zhaklina & Manjola, 15 Nëntor 2019, Pjesa 3
Ftesë në 5, Çfarë mësuan nga gjyshja Lajla, Zhaklina & Manjola, 15 Nëntor 2019, Pjesa 3
Πριν 2 ημέρες
Tema: Nga këshillat e gjysheve tek eksperiencat personale të Lajla Përnaskës, Zhaklina Lakatarit dhe Manjola Baçit. Te ftuar: Lajla Pernaska, Zhaklina Lakatari, Manjola Baci Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/ Subscribe to "Top Channel" on GRmind Channel for NEWS and TV Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK For more content from click HERE: www.top-channel.tv Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH #FteseNe5 #TopChannel
you tube
you tube - Πριν 11 δευτερόλεπτα
Luana e zoteron skenen.
Pespa Pespa
Pespa Pespa - Πριν 29 δευτερόλεπτα
Kot fare
Lumani Visar
Lumani Visar - Πριν 5 λεπτά
Te lumtë goja 👍
emma jones
emma jones - Πριν 5 λεπτά
Aman ky sergio ca tmerri arroganc dhe mendje madhesi ne max a thua se eshte noj kengetar i madh ,emisioni super pastak
yousuf mudur
yousuf mudur - Πριν 7 λεπτά
8 krijesat misterioze te kapura ne kamera grmind.info/binteo/qrCAq5a70ZqCfYc.html
yousuf mudur
yousuf mudur - Πριν 8 λεπτά
8 krijesat misterioze te kapura ne kamera grmind.info/binteo/qrCAq5a70ZqCfYc.html
yousuf mudur
yousuf mudur - Πριν 9 λεπτά
8 krijesat misterioze te kapura ne kamera grmind.info/binteo/qrCAq5a70ZqCfYc.html
yousuf mudur
yousuf mudur - Πριν 9 λεπτά
8 krijesat misterioze te kapura ne kamera grmind.info/binteo/qrCAq5a70ZqCfYc.html
yousuf mudur
yousuf mudur - Πριν 10 λεπτά
grmind.info/binteo/qrCAq5a70ZqCfYc.html
Mandi Pallacka
Mandi Pallacka - Πριν 11 λεπτά
Nuk e di se si eshte presidenti I koruptuar apo hajdut .Por nje gje di une dhe gjith Shqiptaret se me keta politikane si majtas por edhe djathtas na ruajte zoti .
Beni Ben
Beni Ben - Πριν 13 λεπτά
Moj eni o goce boll bere nafien kur gazetari nuk jep lajmin korekt cpret ti po jini ber zogj kurvash te gjith gazetaret e rames boll eni mos u bej laviere e qeveris ti vazhdo me genjeshtra
Genti Zhuka
Genti Zhuka - Πριν 15 λεπτά
Kam pershtypjen qe ndonje dite do tja degjojme zhurmen dhe ketij.sepse po' mbjell fare terorri.vertet eshte 1 format televiziv por jo te trajtosh njerezit ne kete lloj forme.
Nacionalist Vlore
Nacionalist Vlore - Πριν 15 λεπτά
Cfar po thot ky studiuesi grek Aleksander Meksi ne disa fshatra te vogla dhe mund te lejohen emertimet e grkeve turp per keta stuiues qe kemi keta na shun ketu ku jemi. Ne jemi shqipfoles dhe jo Shqiptar te vertet skemi gjak Arberi
Albo US
Albo US - Πριν 16 λεπτά
Kam qen ktu disa here
Linda Deda
Linda Deda - Πριν 31 λεπτό
Sa bukur Teut
Uka Fuada
Uka Fuada - Πριν 37 λεπτά
Oh Allah shikoji keta futyra te prishura e keta shumfytyresha qe perkrahin keta njerez te shperbere e te shnderuar ne majmuna qe dikur i gjuanin me gura e as si donin ne shoqeri e kojshi, e tani i marrin edhe intervista per me hy ne europe, keta njerez sme dhimben me i pa tu vdek e jo ma tjeter pfff😡🥶😱😱😈👺👹👿☠️☠️👎👎👎
Donald Mara
Donald Mara - Πριν 41 λεπτό
Kur e degjon keshtu qe flet te vjen keq se njeri esht dhe ky .po keta jane fundi i botes fundi i njerezimit ..nuk e di domethen po duhet nje kontinent me vete per keta nuk duhen te perzihen me njerez normale
Ernesta Veliu
Ernesta Veliu - Πριν 46 λεπτά
💋💋
Nacionalist Vlore
Nacionalist Vlore - Πριν 55 λεπτά
Si skeni turp se Shqiperia punon token. Shqiptaret e kan punuar token 25 vjetesh po skan ku e shesin se hajdut e ketij vendi jane bere kontrata me Maqedonin dhe Greqin te sjellin te gjitha frutat, zarzavate
alban balaj
alban balaj - Πριν 57 λεπτά
Sistemi gjyqesorë duhet krijohet bazuar ne sistemin federal ky gjykatesit dhe prokuroret zgjidhen nje here me rroge fikse dhe ruhen nga marshallet me atomjete blinduara te nivelit te 3.
Bekim Mehmeti
Bekim Mehmeti - Πριν 59 λεπτά
E keqja e shqiptarve jan vet shqiptaret rama asht nje tradhtare gomare qe shkel mbi gjakun e viktimave deri sa populli yne nuk I ndeshkon kta gjithmon dot kemi ksi..
Albo US
Albo US - Πριν 59 λεπτά
Shqiptaret jan varikarista jo te gjith po shumica . Sa keq...
Fation ___'•'___
Fation ___'•'___ - Πριν ώρα
Zdo ta shof me portokallin.u merzitem me rreklama
Fation ___'•'___
Fation ___'•'___ - Πριν ώρα
Na keni merzit me rreklama
Fatmir Beu
Fatmir Beu - Πριν ώρα
O Marin mama ne sjemi tolerant,por jemi tradhetare,qe ne djep,,,,shqiptare tradhetin,e kane ne gjak o marin mema,shiten per pese lek,qe nga veriu e njer ne juge,,,,skenderbeun,e tradhetoi nip I tij hamzai,,e jo bashkit e sotme me keta intelektuale te felliqur,qe me rruge,e kisha,e xhamia,permendore,e varre,e kane shitur vendin,pjese pjese,e shteti liguori ben seir,,,,o Martin mema,,Shtetin e kane zaptuar tradhetare me piellen qe kane lane mbrapa,,,,e nje popull qe fle gjume, si ariu ne dameron e gjate,,nje popull qe se do historian e tij,,,,,,
paulo Kurti
paulo Kurti - Πριν ώρα
Varet😅
R N
R N - Πριν ώρα
ledioni duket shumm i luer mumdojet kishe po doket ma mir doket si GAY
R N
R N - Πριν ώρα
sa person FAKE kristina
raman ajdini
raman ajdini - Πριν ώρα
Si ka mundesi qe brenda teritorit shqiptar te ndodhin keto memoriale armiku mirpo neve jashte teritorit shpresojme qe nje dite do bashkohemi kurse armiku punon nate e dite per ta na perçare politikanet dashnoret radhe tavolinat plot qef o qef grekun dhe serbin mendojne sikur ti ken vellezer dhe nu fund halli i shqiptarit eshte ky sepse mashtroet shum shpejt per fat te keq. Respect pa fund MARIN MEMES gjak shqiptari🇦🇱
R N
R N - Πριν ώρα
sokoli e meriton fitoren ma i miri
Jonida Jona
Jonida Jona - Πριν ώρα
O zot sa tip kjo ronela 😂😂 he mo cke I thot balerinit,o zot lot
Manjola Onuzi
Manjola Onuzi - Πριν ώρα
"Jam njeri energjik. Nuk jam boring" ...lol okk
D. Frenci
D. Frenci - Πριν ώρα
Rezi je i papar😂😂❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
andrea levin
andrea levin - Πριν ώρα
Qa jan kta programe kurvash vk
eleni salvine official
eleni salvine official - Πριν ώρα
Pse ketri e jo kanguri ?
eleni salvine official
eleni salvine official - Πριν ώρα
Lot me mir se origjinalet jeni , rrezik po kantidoni fitoni ju.
O Mret
O Mret - Πριν ώρα
Bledi njeri i Zoti🇦🇱💪
spatolas axet
spatolas axet - Πριν 2 ώρες
Pa lidhje ,Origjonal si Te pubi i Babes se Rites Fake i Deshperume per likes,.
Korca Paris
Korca Paris - Πριν 2 ώρες
Mua me pelqen renatoj si shef
Hazir Berisha
Hazir Berisha - Πριν 2 ώρες
VETVENDOSJE Pèr veq se po i dëgjon tani edhe po i sheh populli , falè Marin Memès , tani mund tè ndahet shapi prej sheqeri edhe ne Shqiprin londineze , kjo nè Kosovè eshte nda nga 1999, ne Serbi ne 2000 dhe ne Meqedoni-Ilirid 2001 Vetvendosje dmth.sakrificè. Lufta ishte ba pèr Vetvendosje.
Kristjana Bregaj
Kristjana Bregaj - Πριν 2 ώρες
Milo esht emer i vjeter sllav. Otomanet dhe sllavet jan perpiqe gjithmon te shfarosnin popullin shqiptar per te paseruar veten me historine Antike Evropiane. Dhe keshtu gjithmon qellimi ishte, per ti marrë te gjitha vendet historike. Filluar me Kostandinopojes, u pushtuar Athina. Populli grek i sotem esht nje popull i perzier. Rezultat i dominimit e sllaveve dhe osmaneve mbi popullit indigjen te shtypur shqiptar. Grek te vertet jan me gjak shqiptar. Gjuha e sotem greke esht e bazuar 60% ne gjuhen turke por perfshin dhe huazimi nga sllavishtja. Ekzistojnë edhe disa huazime nga shqipja si dhe nga Greqia e lasht, te cilat jan marrë nga monumente dhe shkrime te gjetura te vjetra, per te krijuar ngjashmeri midis ketyre gjuheve sepse perndryshe asnje nuk ekzistonte. Per t’i mbajtur te fshehta te gjitha këto fakte, reforma e shkrimit u ndryshua dhe u miratua alfabeti i lasht grek. Por nese studiohen keto gjuhe, shpejt mund te shihet se greqishtja e sotme bazohet ne turqishten dhe shqipen ne greqishten e vjeter. Me kalimin e kohes, nje gjuhe revolucionarizohet, sidomos nga ndikimet e huaja, por origjina e saj mbetet gjithmon presente sepse nuk mund zhduket plotesisht. Ne Perandorin Bizantine, alfabeti i vjeter shqiptar kaloi ne Latinisht, por origjina e gjuhes ka mbetur dhe esht akoma e dukshme, sidomos ne dialektin gegrisht. Une nuk jam gjuhetar, por me ket postim bej nje thirrje per te gjitheve gjuhetar qe e lexojn kete postim. Ju lutem krahasoni plotesisht keto gjuhe. Dhe shqipja duhet te krahasohet me greqishten e lasht sepse perveç disa shqiptimeve, si „l“ sot „ll“ ose „s“ sot „sh“ per shembull atehere =scodra sot = shkoder ose „skala“ sot = shkalla asgje ka ndryshuar. Te pakten gjysma e shqipes bazohet ne greqishten e lasht dhe pjesa tjeter (30-40%) jan huazimi nga latinishtja ose janë perzierje nga greqishtja e lasht dhe latinishtja. Shqipja esht pasardhes e gjuhes greke te lashte dhe greqishtja e lashte esht gjuha pasardhese e Ilirishtes.
Vio Doci
Vio Doci - Πριν 2 ώρες
o Teuta qenke deformu komplet nga operacionet..mezi te njoha😪jeni bere te gjitha njelloj na e shpifet😤
Wizardruff123
Wizardruff123 - Πριν 2 ώρες
o zot cfar kemi vuajt!!
hello people
hello people - Πριν 2 ώρες
Kur thon njerezit per zotin genjejne .haa duket qe ka urrejtje mes te dyjave njs
Arjan Arjan
Arjan Arjan - Πριν 2 ώρες
Qe te gjith jan vari karsa
El Elida
El Elida - Πριν 2 ώρες
Si e shikon luana rezin tek min 36:50 😂😂😂😂 me siguri e kish fluturu nga programi😂
Broken Hearts
Broken Hearts - Πριν 2 ώρες
1:37 "LIMON PIE" HAAGAGAGAGAGAGGA LOT
hello people
hello people - Πριν 2 ώρες
Po klikimet blihen more te trashe.e din tgjithe
Paul Gjeci
Paul Gjeci - Πριν 2 ώρες
ne e shikojme perdite kete..politika e shitur nuk shikon asgje pervec sekretareve bythemedhaja neper zyra edhe llogarite e tyre bankare te tejmbushura me parate e vjedhura te popullit injorant e te pergjumur shekullor....
Leonit Osmani
Leonit Osmani - Πριν 2 ώρες
Kjo ika lekt pi makineris post o shok
qwerty qwerty
qwerty qwerty - Πριν 2 ώρες
ky rezi kot fare
Nora Kras
Nora Kras - Πριν 2 ώρες
Eshte e vertet cka tha Rezi qee tha kenget shqipe ndegjohen gjithkun un jetoj ne Zvicer kengen e Mc Kreshes, Dhurata Dores, te ka lali shpirt e plot tjera i kam degjuar ne butiqe supermarkete restorante gjithkund..
ameri ca
ameri ca - Πριν 3 ώρες
bej anglisht perkthim qe leta din bota ..me allahun xh..sh para inshallah..keshtu
Ally Litz
Ally Litz - Πριν 3 ώρες
O zot , Ronela yll, yll, yll... Sa te shkon shendeti, perfekte!!! Love your curves!!!Fustani më i bukur qe kam parë në kete emision, elegance , seriozitet, bukuri, thjeshtesi!!
Dogman
Dogman - Πριν 3 ώρες
A ka himariot me gjak shqiptar a ka himarjot qe per hire te te pareve dhe gjakun e tyre te ngrihen dhe te marin fatin e krahines se tyre nqs u ka ngelur nji pike gjak shqiptari se jane shtuar shume tradhetaret
Durim Morina
Durim Morina - Πριν 3 ώρες
Ky sergjushja pederr 199%%
Eduart Luca
Eduart Luca - Πριν 3 ώρες
Keqa e shqitarit vet shqiptari
Dhurata Sefaj
Dhurata Sefaj - Πριν 3 ώρες
Na boni per te vjell te gjith Duke fillu nga ky pseudo "shefi" e deri tek i fundit
Andy G
Andy G - Πριν 3 ώρες
Mbyte-mbyte kuq e zi ,do ta mbys por s’ kam fuqi!!!!!
Anesa Jahiu
Anesa Jahiu - Πριν 3 ώρες
Kenga teutes linkin naj kush
Anesa Jahiu
Anesa Jahiu - Πριν 3 ώρες
Kenga qe kendoi ermali jo e shkuar e haruar ajo tjetra emrin qysh eka
Elidon Boro
Elidon Boro - Πριν 3 ώρες
🤣😂
Elidon Boro
Elidon Boro - Πριν 3 ώρες
Polilicia 😂🤣
Qemal Stafa
Qemal Stafa - Πριν 3 ώρες
KRISTINAAA pik lidhje ska me guzhinen 😂😂 njera me keq se tietraa fac vetm guzhuniere smund me i then ktyre ne prjashtim te disa vetavee
nestcuni
nestcuni - Πριν 3 ώρες
10:00 Deri ne kete moment ti nuk mendon se jane aktore, por producentja thote qe jane aktore 🤦
j mxb
j mxb - Πριν 3 ώρες
Ah moj Shqiperi e zeze.Kur do shikojme zonje.O balo te hengert tenja, e ke te ligen nga brenda
Dibroni Dem baba dem
Dibroni Dem baba dem - Πριν 3 ώρες
Si e durojn m daku pz me mbe mu kshu pz e shkel ime kom🖕🏻😝
Aferdita hall
Aferdita hall - Πριν 3 ώρες
Cohuni o djema dhe hiqini ato emra!
gjergj kastioti skenderbeu
gjergj kastioti skenderbeu - Πριν 3 ώρες
Me pak fial martin popull la dinjitet turp per auto qe marin pagen per punen qe nuk bejn ku iku patriotismi enveri diktotor por u apriste duart kush dhunonte shqiprin..
Kukiss A
Kukiss A - Πριν 3 ώρες
Rrezii je i paparr me lot😂
Rinesa Hoti
Rinesa Hoti - Πριν 3 ώρες
Rezin ju kisha thon kurr mos me hek se kejt ky eman emisionin💜
Ana Eagle
Ana Eagle - Πριν 3 ώρες
Ndaj si zihet bese dikujt qe te fut ne krevat qe diten e pare, se si te futi ty ashtu te nxjerr e fut keto ti dale para.. kjo dava... sna cuditi!
king Boy
king Boy - Πριν 3 ώρες
Nje Ekip eMirë
Gjergji Sulaj
Gjergji Sulaj - Πριν 3 ώρες
Bravo vionis prz pse sja fute nje dy ti conin syt xixa shefit, ca lesh shefi esht ky mor si dhi e eger
Jurgen Dema
Jurgen Dema - Πριν 3 ώρες
ca o ky varikars shef kshu
xav faz
xav faz - Πριν 4 ώρες
Të gjithë ne këtu jemi që bëjm llomllom në interrnet. Pse nuk dalin Rinia e vendit në rrethinat apo Qytetit përkatës që ti prishi Natën këto memoriale të pa drejta dhe pa vend. Sa të doni të nxjerrim mllef kundër ish Armiqëve, ju "lumtë" që na tjerrin si të duan në TokënTonë.
blondy western
blondy western - Πριν 4 ώρες
Finns i albanien en som heter Edi som är psykiskt sjuk och han behöver hjälp a så räddar vi landet också
Lad Maleci
Lad Maleci - Πριν 4 ώρες
Njerez si ti ka nevoj kombi shiptar o zotri jo si keta politikanet tan si Po shesin trojet tona e Po e zbrazin shqiperin me per hir te xhepit. A mos vall ska me kombi shitar burra kombi?
Romina Gjinaj
Romina Gjinaj - Πριν 4 ώρες
Ju lutem jam e vetmja qe kam vene re 1.25.23 sekonda rezin se ca thote per getat ju lutem dhe ju mer ere 😒😒😒😒😒
Eva Preni
Eva Preni - Πριν 4 ώρες
O rrezi mbylle bucen se na shurdhove
Ride Young
Ride Young - Πριν 4 ώρες
Kot qe nuk lozen Sfida e Paintball
Ellie Hotie
Ellie Hotie - Πριν 4 ώρες
Ky serxho me vje turp se va ben dhe ca flet 🤦🏻‍♂️
Arjet Suka
Arjet Suka - Πριν 4 ώρες
Per mbrojtjen e Shqipes ndaj grekut dhe serbit dhe bashkimin kombetar jam ne rregull, por te pakten pllaka turke nuk po lavdron ushtaret anti-Shqiptar si ato perkujtimoret greko-serbe! Pavarsisht se pllaka turke nuk ka lidhje me Shqiperine ajo te pakten NUK eshte anti-Shqiptare ashtu si statuja e papes ne Tirane qe nuk eshte ant-Shqiptare por qe nuk ka lidhje fare me Shqiperine!( po per ate pse nuk kundershtoni?) Ketu duket qart islamofobia. Turqia qy kur ka ikur ne 1912en, NUK e ka kercenuar Shqiperine fare, madje e ka ndihmuar shum here duke perfshi dhe vitin 1996-97(dicka ashtu) kur kryeminstrja Turke Tansu Ciller i tha greqise "nese hyni ne Shqiperi do ta keni ushtrine turke ne athine mbrenda 24 oresh''! Turqia e ka perkrahur Shqiperine neper shum gjona si ne turizem dhe biznese. Turqit e pranojne qe turqia ka 3-5 milion Shqiptare dhe qe mustafa kemal ka qen pjeserisht Shqiptar. Po qe per ashtu edhe Italine duhet ta quajme armik sepse ato na vrane Mujo Ulqinakun dhe te tjere ne 1939en dhe nuk erdhen me paqe, apo edhe perandorine romake qe na sunduan per mbi 1000 vjet! Te pakten sot per sot Turqia ashtu si Italia jan miq, problemi nodhet me fqinjet kufitar! Edhe ma e bukra osht qe shum shqiptar shkojn per pushime ne junanistan(greqi) ke nje komb qe te mohon kulturen, token, gjuhen, historine dhe te drejtat! Cfar turpi! Kaq mizerje dhe budallijn jan Shqiptaret.
Gazi Hoda
Gazi Hoda - Πριν 4 ώρες
😂😂😂😂😂😂😂
Idajet Kaceli
Idajet Kaceli - Πριν 4 ώρες
Eshte duke I shitur shteti per qejf te lezetit, ne po I shesim tani qe marrim informacion nga te gjitha anet, imagjinoje car eshte bere me pare.
Gjergj Aliaj
Gjergj Aliaj - Πριν 4 ώρες
Eshte intelektual duket nga menyra e te folurit. Si kosovare Po e flete gjuhen shqipe shume paster pa gabime
Perandim Parisi
Perandim Parisi - Πριν 4 ώρες
Tamam emisjoni sic po thote dhe polici i portokallise qe ky emision eshte me pisi qe une kam pare ,apo jo moj luana sis dhe shale zbuluar,,,FEMER QE DHE BREKET I KE BEZDI TI VESHESH...
Edlira Gega
Edlira Gega - Πριν 4 ώρες
Wtf Sergio 🤣🤣🤣
shkoder loce
shkoder loce - Πριν 4 ώρες
12:46 o rezi me myte agahahahahahahahaha
Elidjhon Torra
Elidjhon Torra - Πριν 4 ώρες
Duhet nje mobilizim kombetar
Len Ovo
Len Ovo - Πριν 4 ώρες
PO PSE I LEJONI !!!!!!!!!?????
r 31
r 31 - Πριν 4 ώρες
Vazhdo Marin mema Respekt per ty cirja masken
Deam Stafa
Deam Stafa - Πριν 4 ώρες
Sa e embel dhe e mire eshte kjo reana sigurisht dhe e bukur 😇😇😇😇 engjell
Agim Lleshi
Agim Lleshi - Πριν 4 ώρες
Qe te ndodhin gjithe keto gjera do te thot: 1) Se Qeveria Shqiptare nuk jane ne djeni se c'fare behet ne territorin Shqiptar. 2) Se Qeveria Shqiptare (ajo e shkura sidomos) Ka punuar per krah extremistve Greek per nderrim indetiteti te Kombit Shqiptar. 3) Qeveria e sotme, sidomos ajoe shkura (qe te behen gjith keto gjera duhet koh) si ka mundesi qe nuk mundet te mbrojne te drejtat kombetare brenda territorit saj, Ne presim nga Berisha, Meta, Luli (edhe Rama) Keta Tradhetar te mbrojne te drejtat Kombetare se intereat Kombtare keta njerze nuk ka mundesi ti mbrojne. 4) Te gjitha istucionet qeveritare shikojne vech per interesa personale edhe duke shiture edhe prapanicen e tyre per lek, jo per kombin qe nuk duan qe tja dine. C'far mund te presesh nga nje drejtuse Kombi kur ai vet punone kundra te drjtave te njerzve qe e kan zgjedhur. 5) Me shekuj me radhe Kombin Shqiptar e kane coptuar Tradhetaret qe vertet dalin nga gjiri Shqiptare!!!! Me duket se ka ardh koha qe vet populli ta marin situaten ne door e te mos presing nga keta tradhetar.
me Me
me Me - Πριν 5 ώρες
Tket fat thot ronela per samanten prndj ishit unfolow ti me zerken diten e emisionit. Hehe ceshtja zenkes
Doni Gjergji
Doni Gjergji - Πριν 5 ώρες
Nje Nga emisionet me te rendesishem qe ke ba deri tashi Zoti Marin. Na hape syt me kto informacione. Zoti te bekoft.
capa zela
capa zela - Πριν 5 ώρες
Po ata te himares pse nuk zgjohen nee protest per kta gjora apo jan pushta krejt
Neriman Jashari
Neriman Jashari - Πριν 5 ώρες
Shum i mir emisioni vetem nje keshill per ty luana miru pak edhe me tjeret musafir e jo vetem me nje psh teuta selimi nuk beri asgje zdi pse e ke ftuar mere parasysh ok
me Me
me Me - Πριν 5 ώρες
Ky rezi serjozisht duhet me heq dor nga malli
Elvis Marku
Elvis Marku - Πριν 5 ώρες
Shume pa respekt keto