Bes Kallaku
Bes Kallaku
  • 50
  • 167
  • Εγγράφηκε στις 28 Φεβ 2013
Kanali zyrtar i BES KALLAKU-t. Ky kanal menaxhohet nga Folé Publishing. Kopjimi i videove apo këngëve prej këtij kanali është i paligjshëm dhe të gjithë ata që e bëjnë këtë pa leje do të ndjekën penalisht sipas ligjeve në fuqi. Te gjitha të drejtat e rezervuara BES KALLAKU & Folé Publishing 2019 © & ℗.
Official GRmind channel of BES KALLAKU. This channel is managed by Folé Publishing. Copying videos from this channel is unlawful and all those who do without permission are subject to be penalized by the law. All Rights Reserved BES KALLAKU & Folé Publishing 2019 © & ℗.


Connect with FOLE PUBLISHING:
[email protected]

Βίντεο
Bes Kallaku - Kenge Per Coronavirus (Official Instagram Video)
Bes Kallaku - Kenge Per Coronavirus (Official Instagram Video)
Πριν 2 μήνες
𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing 𝗦𝗵𝗶𝗸𝗼𝗻𝗶 𝗳𝗶𝗹𝗺𝗶𝗻 "𝗙𝗮𝗹𝗰𝗼" 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗻𝗲 : ► fanlink.to/FilmiFalco ____________________________ 𝗕𝗲𝘀 𝗞𝗮𝗹𝗹𝗮𝗸𝘂 - 𝗞𝗲𝗻𝗴𝗲 𝗣𝗲𝗿 𝗖𝗼𝗿𝗼𝗻𝗮𝘃𝗶𝗿𝘂𝘀 ____________________________ ✔️ Did you subscribe to 𝗕𝗘𝗦 𝗞𝗔𝗟𝗟𝗔𝗞𝗨's Official channel? 👇🏼 ► smarturl.it/SubscribeBESKALLAKU Published by 𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 ____________________________ 🎤 Connect with 𝗕𝗘𝗦 𝗞𝗔𝗟𝗟𝗔𝗞𝗨 : Instagram ► instagram.com/bes_kallaku ✔️ Connect with 𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚: Instagram ►www.smarturl.it/FolePublishing ____________________________ ℗ & © BES KALLAKU & FOLÉ PUBLISHING. All Rights Reserved. #beskallaku #coronavirus #folé
Henry Hysenagolli - Defender Skills (The Best) | Soccer Player
Henry Hysenagolli - Defender Skills (The Best) | Soccer Player
Πριν 4 μήνες
Folé Publishing - www.smarturl.it/FolePublishing ____________________________ Henry Hysenagolli is a Soccer player. He is a defender. One of the best. ✔️ Published by : 𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 ____________________________
Bes Kallaku - FALCO - FILMI I PLOTE ne FoleVideo.com [HD]
Bes Kallaku - FALCO - FILMI I PLOTE ne FoleVideo.com [HD]
Πριν 5 μήνες
𝗦𝗵𝗶𝗸𝗼𝗻𝗶 𝗳𝗶𝗹𝗺𝗶𝗻 "𝗙𝗮𝗹𝗰𝗼" 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗻𝗲 : ► fanlink.to/FilmiFalco ✔️ Published by 𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚
Bes Kallaku ft. Imbro Manaj - Ca mke bo
Bes Kallaku ft. Imbro Manaj - Ca mke bo
Πριν 7 μήνες
𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing 𝗦𝗵𝗶𝗸𝗼𝗻𝗶 𝗳𝗶𝗹𝗺𝗶𝗻 "𝗙𝗮𝗹𝗰𝗼" 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗻𝗲 : ► fanlink.to/FilmiFalco ____________________________ 𝗕𝗲𝘀 𝗞𝗮𝗹𝗹𝗮𝗸𝘂 𝗳𝘁. 𝗜𝗺𝗯𝗿𝗼 𝗠𝗮𝗻𝗮𝗷 - 𝗖𝗮 𝗺𝗸𝗲 𝗯𝗼 ____________________________ ✔️ Did you subscribe to 𝗕𝗘𝗦 𝗞𝗔𝗟𝗟𝗔𝗞𝗨's Official channel? 👇🏼 ► smarturl.it/SubscribeBESKALLAKU 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 ► fanlink.to/CaMkeBo-online ____________________________ 🎵 Music by Edlir Begolli 🎵 Lyrics by Bes Kallaku & Edlir Begolli 🎵 Produced by Bes Kallaku 🎥 Video By Adi Grishaj ✔️ Published by 𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 ____________________________ 🎤 Connect with 𝗕𝗘𝗦 𝗞𝗔𝗟𝗟𝗔𝗞𝗨 : Instagram ► instagram.com/bes_kallaku 🎤 Connect with 𝗜𝗠𝗕𝗥𝗢 𝗠𝗔𝗡𝗔𝗝 : Instagram ► instagram.com/imbromanajofficial 🎵 Connect with 𝗘𝗗𝗟𝗜𝗥 𝗕𝗘𝗚𝗢𝗟𝗟𝗜 : Instagram ► instagram.com/edlirbegolli 🎥 Connect with 𝗔𝗗𝗜 𝗚𝗥𝗜𝗦𝗛𝗔𝗝 : Instagram ► instagram.com/adi.mov ✔️ Connect with 𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚: Instagram ►www.smarturl.it/FolePublishing ____________________________ ℗ & © BES KALLAKU & FOLÉ PUBLISHING. All Rights Reserved. #beskallaku #camkebo #folé
Bes Kallaku - FALCO THE MOVIE | Official Trailer 2 [HD]
Bes Kallaku - FALCO THE MOVIE | Official Trailer 2 [HD]
Πριν 7 μήνες
Folé Publishing - www.smarturl.it/FolePublishing 𝗦𝗵𝗶𝗸𝗼𝗻𝗶 𝗳𝗶𝗹𝗺𝗶𝗻 "𝗙𝗮𝗹𝗰𝗼" 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗻𝗲 : ► fanlink.to/FilmiFalco ____________________________ Nje film nga BES KALLAKU : 𝗕𝗲𝘀 𝗞𝗮𝗹𝗹𝗮𝗸𝘂 - 𝗙𝗔𝗟𝗖𝗢 𝗧𝗛𝗘 𝗠𝗢𝗩𝗜𝗘 | 𝗢𝗳𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗧𝗿𝗮𝗶𝗹𝗲𝗿 𝟮 [𝗛𝗗] ____________________________ Në role : 📌 Besart Kallaku 📌 Bleona Qerreti 📌 Arben Derhemi 📌 Albano Bogdo 📌 Olsion Bylyku 📌 Krist Prenga 📌 Rashel Kolaneci 📌 Sara Kolami 📌 Drane Xhai 📌 Margent Caushi 📌 Nadege Ndjebayi 📌 Fred Sy Bardhi 📌 Florian Shtrambari 📌 Jurgen Veizi 📌 Kastriot Shehi 📌 Gert Ferra 📌 Gent Hazizi 📌 Gjergj Doçi 📌 Artan Islami ____________________________ 🎥 Skenari&Regjia : Besart Kallaku 🎥 Drejtor Fotografie : Eduart Grishaj 🎥 Kamera : Ad Grishaj 🎥 Asistent Kamere : Edison Shalca 🎥 Asistent II Kamere : Mario Topalli 🎵 Zëri : Genti Isufaj 🎵 Asistent Zëri : Orest Rama 📌 Skenografia : Ened Kuka 📌 Geraldina Sposa 📌 Adorions Palace 📌 Stilist i kostumeve të Falco : Joni Peçi JONI PECI STORE 📌Kostumografe : Ledia Huta 📌 Asistente kostumografe : Dea Tafili 📌 Rei Man 📌 Grimi : Besa Islami 📌 Asistente Grimi : Mimoza Nika & Erius Zani 🎥 Asistent Regjie : Ornela Karaj, Arba Maçi Çaku, Ambra Cani 📌 Asistentë për figurantët : Xhevi, Nikita Petritaj, Bobina Casting 🎥 Produksioni : Lorin Terezi, Mario Vargo, Dard Kodra 📌 Katering : Le bon 📌 Transport : Matias Travel 🎥 Post - Produksioni : Herta Basha 📌 Miksazhi : Genti Isufaj 🎵 Kompozimi : Kledi Bahiti Falenderim për krejt ata aktorë shqiptarë të humorit që na pasuruan me buzëqeshje dhe ikën të varfër nga ky vend… 📌 Producent Besart Kallaku 𝗢𝗳𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗠𝗼𝘃𝗶𝗲 𝗪𝗲𝗯𝘀𝗶𝘁𝗲 : falcothemovie.com/ ©Loku Film Nëntor 2019 ____________________________ ✔️ Did you subscribe to BES KALLAKU's Official channel? 👇🏼 ► smarturl.it/SubscribeBESKALLAKU ____________________________ 📌 Connect with BES KALLAKU : Instagram ► instagram.com/bes_kallaku ✔️ Connect with FOLÉ PUBLISHING: Instagram ►www.smarturl.it/FolePublishing ____________________________ ℗ & © BES KALLAKU & FOLÉ PUBLISHING. All Rights Reserved. #falcothemovie #folé
Bes Kallaku - FALCO THE MOVIE | Official Trailer [HD]
Bes Kallaku - FALCO THE MOVIE | Official Trailer [HD]
Πριν 7 μήνες
𝗦𝗵𝗶𝗸𝗼𝗻𝗶 𝗳𝗶𝗹𝗺𝗶𝗻 "𝗙𝗮𝗹𝗰𝗼" 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗻𝗲 : ► fanlink.to/FilmiFalco ____________________________ 𝗡𝗷𝗲 𝗳𝗶𝗹𝗺 𝗻𝗴𝗮 𝗕𝗘𝗦 𝗞𝗔𝗟𝗟𝗔𝗞𝗨 : Falco The Movie - OFFICIAL TRAILER ____________________________ Në role : 📌 Besart Kallaku 📌 Bleona Qerreti 📌 Arben Derhemi 📌 Albano Bogdo 📌 Olsion Bylyku 📌 Krist Prenga 📌 Rashel Kolaneci 📌 Sara Kolami 📌 Drane Xhai 📌 Margent Caushi 📌 Nadege Ndjebayi 📌 Fred Sy Bardhi 📌 Florian Shtrambari 📌 Jurgen Veizi 📌 Kastriot Shehi 📌 Gert Ferra 📌 Gent Hazizi 📌 Gjergj Doçi 📌 Artan Islami ____________________________ 🎥 Skenari&Regjia : Besart Kallaku 🎥 Drejtor Fotografie : Eduart Grishaj 🎥 Kamera : Ad Grishaj 🎥 Asistent Kamere : Edison Shalca 🎥 Asistent II Kamere : Mario Topalli 🎵 Zëri : Genti Isufaj 🎵 Asistent Zëri : Orest Rama 📌 Skenografia : Ened Kuka 📌 Geraldina Sposa 📌 Adorions Palace 📌 Stilist i kostumeve të Falco : Joni Peçi JONI PECI STORE 📌Kostumografe : Ledia Huta 📌 Asistente kostumografe : Dea Tafili 📌 Rei Man 📌 Grimi : Besa Islami 📌 Asistente Grimi : Mimoza Nika & Erius Zani 🎥 Asistent Regjie : Ornela Karaj, Arba Maçi Çaku, Ambra Cani 📌 Asistentë për figurantët : Xhevi, Nikita Petritaj, Bobina Casting 🎥 Produksioni : Lorin Terezi, Mario Vargo, Dard Kodra 📌 Katering : Le bon 📌 Transport : Matias Travel 🎥 Post - Produksioni : Herta Basha 📌 Miksazhi : Genti Isufaj 🎵 Kompozimi : Kledi Bahiti Falenderim për krejt ata aktorë shqiptarë të humorit që na pasuruan me buzëqeshje dhe ikën të varfër nga ky vend… 📌 Producent Besart Kallaku 𝗢𝗳𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗠𝗼𝘃𝗶𝗲 𝗪𝗲𝗯𝘀𝗶𝘁𝗲 : falcothemovie.com/ ©Loku Film Nëntor 2019 ____________________________ ✔️ Did you subscribe to BES KALLAKU's Official channel? 👇🏼 ► smarturl.it/SubscribeBESKALLAKU ____________________________ 📌 Connect with BES KALLAKU : Instagram ► instagram.com/bes_kallaku ✔️ Connect with FOLÉ PUBLISHING: Instagram ►www.smarturl.it/FolePublishing ____________________________ ℗ & © BES KALLAKU & FOLÉ PUBLISHING. All Rights Reserved. #falcothemovie #folé
Emigrantet ne Dasma - Bes Kallaku, Erion Isai, Olsi Bylyku
Emigrantet ne Dasma - Bes Kallaku, Erion Isai, Olsi Bylyku
Πριν χρόνο
DASMAT - Film me metrazh te shkurter nga Bes Kallaku. (Bes Kallaku, Erion Isai, Olsi Bylyku) Skenari: Bes Kallaku, Erion Isai Regjia: Bes Kallaku Kamera: Endi Hoxha Audio: Gent Isufaj Montazhi: Negu Hasani
Dani & Bes Kallaku - O bir
Dani & Bes Kallaku - O bir
Πριν χρόνο
Folé Publishing - www.smarturl.it/FolePublishing 𝗦𝗵𝗶𝗸𝗼𝗻𝗶 𝗳𝗶𝗹𝗺𝗶𝗻 "𝗙𝗮𝗹𝗰𝗼" 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗻𝗲 : ► fanlink.to/FilmiFalco ____________________________ Dani & Bes Kallaku - O bir ____________________________ ✔️ Did you subscribe to BES KALLAKU's Official channel? 👇🏼 ► smarturl.it/SubscribeBESKALLAKU 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 ► fanlink.to/oBir ____________________________ 🎵 Muzika: Edlir Begolli 🎵 Lyrics: Endrit Mumajesi (MUMA) & Edlir Begolli 🎵 Sax: Ad Sybardhi 🎥 Video: Eduart Grishaj 👕Styling: Joni Peci 🎨 Make Up: Marlin Lako ✔️ Published by : FOLÉ PUBLISHING ____________________________ 🎤 Connect with BES KALLAKU : Instagram ► instagram.com/bes_kallaku 🎤 Connect with DANI : Instagram ► instagram.com/ramadan_krasniqi_dani_ 🎵 Connect with EDLIR BEGOLLI : Instagram ► instagram.com/edlirbegolli 🎵 Connect with ENDRIT MUMAJESI (MUMA) : Instagram ► instagram.com/mumaofficial 🎵 Connect with AD SYBARDHI : Instagram ► instagram.com/adisybardhi 🎥 Connect with EDUART GRISHAJ : Instagram ► instagram.com/eduartgrishaj 👕 Connect with JONI PECI : Instagram ► instagram.com/jonipeci_store 🎨 Connect with MARLIN LAKO : Instagram ► instagram.com/marlin_lako ✔️ Connect with FOLÉ PUBLISHING: Instagram ►www.smarturl.it/FolePublishing ____________________________ ℗ & © BES KALLAKU & FOLÉ PUBLISHING. All Rights Reserved. #beskallaku #obir #folé
Bes Kallaku & Fatmira Brecani - Qefi qefi
Bes Kallaku & Fatmira Brecani - Qefi qefi
Πριν χρόνο
Folé Publishing - www.smarturl.it/FolePublishing ____________________________ Bes Kallaku & Fatmira Brecani - Qefi qefi ____________________________ ✔️ Did you subscribe to BES KALLAKU's Official channel? 👇🏼 ► smarturl.it/SubscribeBESKALLAKU 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes "Qefi Qefi" ► fanlink.to/QefiQefi ____________________________ 🎵 Muzika : Shpetim Saraci ✔️ Published by : FOLÉ PUBLISHING ____________________________ 🎤 Connect with BES KALLAKU : Instagram ► instagram.com/bes_kallaku 🎤 Connect with SHPETIM SARACI : Instagram ► instagram.com/shpetimsaracii ✔️ Connect with FOLÉ PUBLISHING: Instagram ►www.smarturl.it/FolePublishing ____________________________ ℗ & © BES KALLAKU & FOLÉ PUBLISHING. All Rights Reserved. #beskallaku #qefiqefi #folé
Irkenc Hyka & Bes Kallaku - Makarena
Irkenc Hyka & Bes Kallaku - Makarena
Πριν χρόνο
Folé Publishing - www.smarturl.it/FolePublishing 𝗦𝗵𝗶𝗸𝗼𝗻𝗶 𝗳𝗶𝗹𝗺𝗶𝗻 "𝗙𝗮𝗹𝗰𝗼" 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗻𝗲 : ► fanlink.to/FilmiFalco ____________________________ Irkenc Hyka & Bes Kallaku - Makarena ____________________________ ✔️ Did you subscribe to BES KALLAKU's Official channel? 👇🏼 ► smarturl.it/SubscribeBESKALLAKU 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 ► fanlink.to/MAKARENA ____________________________ 🎵 Muzika: Irkenc Hyka 🎵 Lyrics: Endrit Mumajesi (MUMA), Petro ,Bes Kallaku 🎥 Video: Eduart Grishaj 🎥 Montazhi: Ilir Omeri 💃 Koreograf: Andi Murra 🎨 Make Up: Marlin Lako ✔️ Published by : FOLÉ PUBLISHING ____________________________ 🎤 Connect with BES KALLAKU : Instagram ► instagram.com/bes_kallaku 🎤 Connect with IRKENC HYKA : Instagram ► instagram.com/irkenc.hyka 🎵 Connect with ENDRIT MUMAJESI (MUMA) : Instagram ► instagram.com/mumaofficial 🎵 Connect with PETRO : Instagram ► instagram.com/petroxhori 🎥 Connect with ILIR OMERI : Instagram ► instagram.com/iliromeri/ 🎥 Connect with EDUART GRISHAJ : Instagram ► instagram.com/eduartgrishaj/ 💃 Connect with ANDI MURRA : Instagram ►instagram.com/andimurra_/?hl=en 🎨 Connect with MARLIN LAKO : Instagram ► instagram.com/marlin_lako ✔️ Connect with FOLÉ PUBLISHING: Instagram ►www.smarturl.it/FolePublishing ____________________________ 🔊 Listen Albanian Hits Playlist on GRmind 👉 smarturl.it/AlbanianHits 🔊 Listen Albanian Hits Playlist on Spotify 👉 smarturl.it/HiteShqipSpotify ____________________________ ℗ & © BES KALLAKU & FOLÉ PUBLISHING. All Rights Reserved. #beskallaku #makarena #folé
Bes Kallaku & Ermal Fejzullahu - Daja
Bes Kallaku & Ermal Fejzullahu - Daja
Πριν χρόνο
Folé Publishing - www.smarturl.it/FolePublishing 𝗦𝗵𝗶𝗸𝗼𝗻𝗶 𝗳𝗶𝗹𝗺𝗶𝗻 "𝗙𝗮𝗹𝗰𝗼" 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗻𝗲 : ► fanlink.to/FilmiFalco ____________________________ Bes Kallaku & Ermal Fejzullahu - Daja ____________________________ ✔️ Did you subscribe to BES KALLAKU's Official channel? 👇🏼 ► smarturl.it/SubscribeBESKALLAKU 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 ► fanlink.to/Daja ____________________________ 🎵 Muzika: Edlir Begolli 🎵 Lyrics: Bes Kallaku & Edlir Begolli 🎥 Video: Eduart Grishaj 🎨 Make Up: Marlin Lako ✔️ Published by : FOLÉ PUBLISHING ____________________________ 🎤 Connect with BES KALLAKU : Instagram ► instagram.com/bes_kallaku 🎤 Connect with ERMAL FEJZULLAHU : Instagram ► hinstagram.com/ermal.fejzullahu 🎵 Connect with EDLIR BEGOLLI : Instagram ► instagram.com/edlirbegolli 🎥 Connect with EDUART GRISHAJ : Instagram ► instagram.com/eduartgrishaj 🎨 Connect with MARLIN LAKO : Instagram ► instagram.com/marlin_lako ✔️ Connect with FOLÉ PUBLISHING: Instagram ►www.smarturl.it/FolePublishing ____________________________ Teksti / Lyrics : E pije ti mor daj,ti mor daj,ti mor daj Se sonte jena high,jena high,jena high Pije ti mor daj,ti mor daj,ti mor daj Sonte jena zjarr... Çere bo mer daj, çere çere bo mer daj Shishen n'dore e maj o po shishen n'dore e maj Sonte do ta thaj o po sonte do ta thaj Ene nonen do t'ja kaj o po nonen do t'ja kaj Jare o Jare rri rri ti, baci me dajen tu pi raki Fluturo fluturo flutu fluturo Rrotullo rrotullo rrotu rrotullo Sonte je je jena zjarr Se sonte je je jena zjarr Se ma tmirat jan verdall, zjarr cuna zjarr E pije ti mor daj ti mor daj ti mor daj Se sonte jena high jena high jena high E pije ti me mu ti me mu ti me mu Se sonte jena dru jena dru jena dru E pije ti mor daj ti mor daj ti mor daj Se sonte jena zjarr... Eins zwei polizei ka po shko mor daj Eins zwei polizei ka po shko mor daj Ja ja ja was ist los was ist das Ja ja ja was ist los was ist das Vaj vaj vaj neve jeta na shko vaj Çere bo me çere bo me çere bo mer daj Ja ke daja ja ke daja ja ke daja jake Ja ke daja ja ke daja ja ke daja jake Sonte je je jena zjarr Se sonte je je jena zjarr Se ma tmirat jan verdall, zjarr cuna zjarr E pije ti mor daj ti mor daj ti mor daj Se sonte jena high jena high jena high E pije ti me mu ti me mu ti me mu Se sonte jena dru jena dru jena dru E pije ti mor daj ti mor daj ti mor daj Se sonte jena high high high Pije ti mor daj ti mor daj ti mor daj Sonte jena zjarr... ____________________________ ℗ & © BES KALLAKU & FOLÉ PUBLISHING. All Rights Reserved. #beskallaku #daja #folé
Bes Kallaku & Yll Baka - Cohu kerceni
Bes Kallaku & Yll Baka - Cohu kerceni
Πριν 2 χρόνια
Folé Publishing - www.smarturl.it/FolePublishing 𝗦𝗵𝗶𝗸𝗼𝗻𝗶 𝗳𝗶𝗹𝗺𝗶𝗻 "𝗙𝗮𝗹𝗰𝗼" 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗻𝗲 : ► fanlink.to/FilmiFalco ____________________________ Bes Kallaku & Yll Baka - Cohu kerceni ____________________________ ✔️ Did you subscribe to BES KALLAKU's Official channel? 👇🏼 ► smarturl.it/SubscribeBESKALLAKU 🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼 ► fanlink.to/CohuKerceniONLINE ____________________________ 🎵 Muzika: Irkenc Hyka 🎵 Lyrics: Bes Kallaku, Olsi Bylyku 🎵 Sax: Vis Shkodrani 🎥 Video: Adi Grishaj ✔️ Published by : FOLÉ PUBLISHING ____________________________ 🎤 Connect with BES KALLAKU : Instagram ► instagram.com/bes_kallaku 🎤 Connect with YLLI BAKA : Instagram ► instagram.com/yllibakaaa/ 🎵 Connect with IRKENC HYKA : Instagram ► instagram.com/irkenc.hyka/ 🎵 Connect with OLSI BYLYKU : Instagram ► instagram.com/olsibylyku1/ 🎵 Connect with VIS SHKODRANI : Instagram ► instagram.com/visi_sax/ 🎥 Connect with ADI GRISHAJ : Instagram ► instagram.com/adi.mov/ ✔️ Connect with FOLÉ PUBLISHING: Instagram ►www.smarturl.it/FolePublishing ____________________________ Teksti / Lyrics : A e di se c'thot refreni? Cohu kerceni, cohu kerceni Se me mire se ktu sdo gjeni Cohu kerceni cohu kerceni Nje jet kemi, nje jet kemi. Cohu kerceni cohu kerceni. Kenga, ca thot kenga Ma do shpirti ma do zemra Hajde hajde futu brenda Hajd shiko si duket gjendja. Yes, yes, yes, do kercej der ne mengjes. Yes, yes, yes, do kercej deri sa t'vdes Dale, dale Babale, opo dale dale Babale. Frymen ma ma ma ndale Kalle lale, kalle lale Refreni. A e di se cthot refreni? ....... Besi: Kenga ca thot kenga ma do shpirti ma do zemra..... Merre merre dhe shokun Merre nokun merre dhe lokun Nje tradit e ka shqiptari Kush te paguaje i pari Dale dale Babale.... ____________________________ ℗ & © BES KALLAKU & FOLÉ PUBLISHING. All Rights Reserved. #beskallaku #cohukerceni #folé
Bes Kallaku & Erion Isai - Cizmet
Bes Kallaku & Erion Isai - Cizmet
Πριν 2 χρόνια
𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing
Bes Kallaku - Parajsa e Skifterave 2016 - Pjesa 10 - E keqja me e vogel
Bes Kallaku - Parajsa e Skifterave 2016 - Pjesa 10 - E keqja me e vogel
Πριν 2 χρόνια
𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing Skenografia dhe kostumet: Iliriana Loxha Basha Skenari: Erion Isai, Besart Kallaku Asistent regjisor: Rezart Barjoti Regjia: Altin Basha
Bes Kallaku - Parajsa e Skifterave 2016 - Pjesa 9 - Traditat e Skifterave
Bes Kallaku - Parajsa e Skifterave 2016 - Pjesa 9 - Traditat e Skifterave
Πριν 2 χρόνια
𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing Skenografia dhe kostumet: Iliriana Loxha Basha Skenari: Erion Isai, Besart Kallaku Asistent regjisor: Rezart Barjoti Regjia: Altin Basha
Bes Kallaku - Parajsa e Skifterave 2016 - Pjesa 7 - Gjyqtaret
Bes Kallaku - Parajsa e Skifterave 2016 - Pjesa 7 - Gjyqtaret
Πριν 2 χρόνια
𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing Skenografia dhe kostumet: Iliriana Loxha Basha Skenari: Erion Isai, Besart Kallaku Asistent regjisor: Rezart Barjoti Regjia: Altin Basha
Bes Kallaku - Parajsa e Skifterave 2016 - Pjesa 4 - E vrau Luana
Bes Kallaku - Parajsa e Skifterave 2016 - Pjesa 4 - E vrau Luana
Πριν 2 χρόνια
𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing Skenografia dhe kostumet: Iliriana Loxha Basha Skenari: Erion Isai, Besart Kallaku Asistent regjisor: Rezart Barjoti Regjia: Altin Basha
Bes Kallaku - Parajsa e Skifterave 2016 - Pjesa 2 - Fillesat e profesionit
Bes Kallaku - Parajsa e Skifterave 2016 - Pjesa 2 - Fillesat e profesionit
Πριν 2 χρόνια
𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing Skenografia dhe kostumet: Iliriana Loxha Basha Skenari: Erion Isai, Besart Kallaku Asistent regjisor: Rezart Barjoti Regjia: Altin Basha
Bes Kallaku - Parajsa e Skifterave 2016 - Pjesa 8 - Femrat
Bes Kallaku - Parajsa e Skifterave 2016 - Pjesa 8 - Femrat
Πριν 2 χρόνια
𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing Skenografia dhe kostumet: Iliriana Loxha Basha Skenari: Erion Isai, Besart Kallaku Asistent regjisor: Rezart Barjoti Regjia: Altin Basha
Bes Kallaku - Parajsa e Skifterave 2016 - Pjesa 6 - Analistet
Bes Kallaku - Parajsa e Skifterave 2016 - Pjesa 6 - Analistet
Πριν 2 χρόνια
𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing Skenografia dhe kostumet: Iliriana Loxha Basha Skenari: Erion Isai, Besart Kallaku Asistent regjisor: Rezart Barjoti Regjia: Altin Basha
Bes Kallaku - Parajsa e Skifterave 2016 - Pjesa 5 - Shtepiat e politikaneve
Bes Kallaku - Parajsa e Skifterave 2016 - Pjesa 5 - Shtepiat e politikaneve
Πριν 2 χρόνια
𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing Skenografia dhe kostumet: Iliriana Loxha Basha Skenari: Erion Isai, Besart Kallaku Asistent regjisor: Rezart Barjoti Regjia: Altin Basha
Bes Kallaku - Parajsa e Skifterave 2016 - Pjesa 3 - Vjedhja e bankes
Bes Kallaku - Parajsa e Skifterave 2016 - Pjesa 3 - Vjedhja e bankes
Πριν 2 χρόνια
𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing Skenografia dhe kostumet: Iliriana Loxha Basha Skenari: Erion Isai, Besart Kallaku Asistent regjisor: Rezart Barjoti Regjia: Altin Basha
Bes Kallaku - Parajsa e Skifterave 2016 - Pjesa 1 - Endrra per shkolle te larte
Bes Kallaku - Parajsa e Skifterave 2016 - Pjesa 1 - Endrra per shkolle te larte
Πριν 2 χρόνια
Skenografia dhe kostumet: Iliriana Loxha Basha Skenari: Erion Isai, Besart Kallaku Asistent regjisor: Rezart Barjoti Regjia: Altin Basha
Bes Kallaku - One Katunar Show 2013 - Pjesa 2
Bes Kallaku - One Katunar Show 2013 - Pjesa 2
Πριν 2 χρόνια
𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing Skenari: Erion Isai, Besart Kallaku Skena dhe Kostumografia: Iliriana Basha Producent ekzekutiv: Genc Gjineci Regjia: Altin Basha
Bes Kallaku - One Katunar Show 2013 - Pjesa 1
Bes Kallaku - One Katunar Show 2013 - Pjesa 1
Πριν 2 χρόνια
𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing Skenari: Erion Isai, Besart Kallaku Skena dhe Kostumografia: Iliriana Basha Producent ekzekutiv: Genc Gjineci Regjia: Altin Basha
Bes Kallaku ft. Klajdi Haruni - Skifterja zemres
Bes Kallaku ft. Klajdi Haruni - Skifterja zemres
Πριν 2 χρόνια
𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing 𝗦𝗵𝗶𝗸𝗼𝗻𝗶 𝗳𝗶𝗹𝗺𝗶𝗻 "𝗙𝗮𝗹𝗰𝗼" 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗻𝗲 : ► fanlink.to/FilmiFalco Download on iTunes / Listen on Spotify "Skifterja zemres" ► beskallaku.fanlink.to/SkifterjaZemres Lyrics by: Bes Kallaku Produced by: Irkenc Hyka & Bruno Klajdi Haruni on Instagram: instagram.com/klajdiharuni/ Bes Kallaku on Instagram: instagram.com/bes_kallaku/
G-Bani ft Roli Rolling & Psikodjali - Aviona
G-Bani ft Roli Rolling & Psikodjali - Aviona
Πριν 3 χρόνια
Aviona, aviona Ulen e ngjiten a thu se jan milingona Kampiona, kampiona S'i falim t' voglat edhe kur kena miliona Boy better know, ya better know Ya better know, ya better know Boy better know, ya better know We doin this, nat e dit tu ba show Ok ok, i said ok Nga shteti n' shtet lëviz me jet kabriole Jo për check in-i po për mënyrën që e ndjej Kurr nuk e huma s' kam nevojën që ta gjej Duket magji po mos ki frik Ësht krenari dhe thurje planesh me taktik E ban fuqin bashkimi si n' matematik Ndizet turbina nga Athina n' Amerik Krejt si sheik, krejt si sheik E njerzit ton na presin edhe na përcjellin Tu ba muzik tu ba muzik Avionat ton flututojn e kalojn qiellin Aviona, aviona Ulen e ngjiten a thu se jan milingona Kampiona, kampiona S'i falim t' voglat edhe kur kena miliona Boy better know, ya better know Ya better know, ya better know Boy better know, ya better know Tu e lujt lojen, nat e dit tu ba show M jan ba si autobusa, si autobusa Tu hyp tu zbrit nga BEja gjer në USA Tu m kontrollu pantallona edhe bluza Tu m pyt ku shkoj uniforma edhe fuksa Na jena n ajer na jena n ajer Hajde për hajër hajde për hajër We spitting fire, we spitting fire Kopenhagen, Stamoll dhe Dubai RyanAir, EasyJet Ne jena n Pegasus nuk kena si me met United Emirates, n Qatar si mret Kur marrim rrugën nga shteti n shtet Lyrics by: G-Bani, Roli Rolling and Psikodjali Music by: Deejay The Boy (Konstantinos Papas)
Bes Kallaku & Olsi - N'dashni
Bes Kallaku & Olsi - N'dashni
Πριν 3 χρόνια
𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing 𝗦𝗵𝗶𝗸𝗼𝗻𝗶 𝗳𝗶𝗹𝗺𝗶𝗻 "𝗙𝗮𝗹𝗰𝗼" 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗻𝗲 : ► fanlink.to/FilmiFalco Listen on Spotify / Download on iTunes "N'Dashni" ► fanlink.to/NDashni Music: Maringlen Boja Video: Eduart Grishaj Lyric: Bes Kallaku & Olsi
Bes Kallaku & Ylli Baka - Gezuar Baftjar
Bes Kallaku & Ylli Baka - Gezuar Baftjar
Πριν 3 χρόνια
𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing 𝗦𝗵𝗶𝗸𝗼𝗻𝗶 𝗳𝗶𝗹𝗺𝗶𝗻 "𝗙𝗮𝗹𝗰𝗼" 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗻𝗲 : ► fanlink.to/FilmiFalco Muzika: Irkenc Hyka Teksti: Bes Kallaku Video: Eduart Grishaj
Bes Kallaku & Muharrem Ahmeti - Unaza
Bes Kallaku & Muharrem Ahmeti - Unaza
Πριν 3 χρόνια
𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing 𝗦𝗵𝗶𝗸𝗼𝗻𝗶 𝗳𝗶𝗹𝗺𝗶𝗻 "𝗙𝗮𝗹𝗰𝗼" 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗻𝗲 : ► fanlink.to/FilmiFalco Music: Irkenc Hyka Lyrics: Besi & Petro Camera:Eduart Grishaj Editing: Endi Hoxha Vfx: ND Film Pro
Bes Kallaku ft. Leonard - Si mjalti
Bes Kallaku ft. Leonard - Si mjalti
Πριν 3 χρόνια
𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing Download / Stream "Si Mjalti" → fanlink.to/SiMjalti Music: Mariglen Boja Camera: Eduart Grishaj Editing: Endi Hoxha
RUDI - CA BAN RUDI
RUDI - CA BAN RUDI
Πριν 3 χρόνια
𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing Music: Maringlen Boja Video: Florid Imeraj
Bes Kallaku   Video skandali i masazhatores qe njeh ministrat
Bes Kallaku Video skandali i masazhatores qe njeh ministrat
Πριν 4 χρόνια
𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing
Bes Kallaku, Parajsa e Skifterave Spot 3
Bes Kallaku, Parajsa e Skifterave Spot 3
Πριν 4 χρόνια
𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing
Bes Kallaku, Parajsa e Skifterave Spot 2
Bes Kallaku, Parajsa e Skifterave Spot 2
Πριν 4 χρόνια
𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing
Bes Kallaku, Parajsa e Skifterave Spot 1
Bes Kallaku, Parajsa e Skifterave Spot 1
Πριν 4 χρόνια
𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing
Bes Kallaku - Reklama Sinani
Bes Kallaku - Reklama Sinani
Πριν 4 χρόνια
𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing
Bes Kallaku - Parajsa e Skifterave (One Man Show)
Bes Kallaku - Parajsa e Skifterave (One Man Show)
Πριν 4 χρόνια
𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing
BES KALLAKU & RATI - S3 AMSTERDAM
BES KALLAKU & RATI - S3 AMSTERDAM
Πριν 4 χρόνια
𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing Download / Stream "S3 AMSTERDAM" → fanlink.to/S3AMSTERDAM Starring: Bes Kallaku, Rati, Lionel Boci, Ija Music: Maringlen Boja Saks: Adi Sybardhi Video: Studio Grishaj Director: Bes Kallaku
BES KALLAKU & RATI - SKIFTERAT 2 ( Official Video )
BES KALLAKU & RATI - SKIFTERAT 2 ( Official Video )
Πριν 4 χρόνια
𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing Video by: Eduart Grishaj Music by: BOJA Production - Maringlen Boja Falenderim per: La Cueva Beach Bar Sarande Poker Art Albania Hotel Saranda
BES KALLAKU, RATI & BIG MAMA - ME TEMINA ( Official Video )
BES KALLAKU, RATI & BIG MAMA - ME TEMINA ( Official Video )
Πριν 5 χρόνια
𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing Music: Irkenc Hyka Teksti: Vangjel Kozma & Jani Duri Regjia: AB, BK, EI Speciale: Ija Bes Kallakut Producent: AP Ne Seksofon: R Veleshnja
BES KALLAKU FT FATMIRA BRECANI - QEFI QEF ( MODERN VERSION )
BES KALLAKU FT FATMIRA BRECANI - QEFI QEF ( MODERN VERSION )
Πριν 5 χρόνια
𝗙𝗢𝗟𝗘́ 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing Music: Shpetim Saraçi Teksti: Bes Kallaku
BES KALLAKU - RREFEHET I PENDUARI
BES KALLAKU - RREFEHET I PENDUARI
Πριν 5 χρόνια
AVD Digital - smarturl.it/AVDdigital
BES KALLAKU - ALS ice bucket challenge
BES KALLAKU - ALS ice bucket challenge
Πριν 5 χρόνια
ALS ice bucket challenge
SKIFTERI - ALS ice bucket challenge
SKIFTERI - ALS ice bucket challenge
Πριν 5 χρόνια
ALS ice bucket challenge
BES KALLAKU & RATI - JETA E FUNIT ( Official Video HD )
BES KALLAKU & RATI - JETA E FUNIT ( Official Video HD )
Πριν 6 χρόνια
Listen on Spotify / Download on iTunes "JETA E FUNIT" ► fanlink.to/JetaEFunit Music by: Maringlen Boja Video by: Eduart Grishaj - Grishaj HD Publishing : Super Sonic Shpk All Rights Reserved (P) & (C) Super Sonic Shpk facebook.com/supersonicte... www.super-sonic.tv 2013
BES KALLAKU - A TI BIM O BISH ( Audio Version )
BES KALLAKU - A TI BIM O BISH ( Audio Version )
Πριν 6 χρόνια
Listen on Spotify / Download on iTunes "A TI BIM O BISH" : ►fanlink.to/oBish Publishing : Super Sonic Shpk All Rights Reserved (P) & (C) Super Sonic Shpk facebook.com/supersonicte... www.super-sonic.tv 2013
BES KALLAKU & RATI -  LOKU KE BLLOKU ( Official Video )
BES KALLAKU & RATI - LOKU KE BLLOKU ( Official Video )
Πριν 7 χρόνια
Music: Arber Gorezi Lyrics: Bes Kallaku Master: Tull Production Video by: Loku Production Publishing : Super Sonic Shpk All Rights Reserved (P) & (C) Super Sonic Shpk facebook.com/supersonicte... www.super-sonic.tv 2013
BES KALLAKU - KOM ME TE THY NMES ( Audio Version )
BES KALLAKU - KOM ME TE THY NMES ( Audio Version )
Πριν 7 χρόνια
Music: Aurid Gjini Lyrics: Bes Kallaku Master: Tull Production Publishing : Super Sonic Shpk All Rights Reserved (P) & (C) Super Sonic Shpk facebook.com/supersonicte... www.super-sonic.tv 2013
BES KALLAKU & RATI - LOKU KE BLLOKU ( Audio Version )
BES KALLAKU & RATI - LOKU KE BLLOKU ( Audio Version )
Πριν 7 χρόνια
AVD Digital - smarturl.it/AVDdigital Music: Arber Gorezi Lyrics: Bes Kallaku Master: Tull Production Publishing : Super Sonic Shpk All Rights Reserved (P) & (C) Super Sonic Shpk facebook.com/supersonicte... www.super-sonic.tv 2013
Mendis Prizreni
Mendis Prizreni - Πριν ώρα
Yt Ca
Mendis Prizreni
Mendis Prizreni - Πριν ώρα
Su Xa
Mendis Prizreni
Mendis Prizreni - Πριν ώρα
Sha Sa
Mendis Prizreni
Mendis Prizreni - Πριν ώρα
Aa Aa
Pranvera Dani
Pranvera Dani - Πριν 6 ώρες
Ja keni.ver shpifje
Pranvera Dani
Pranvera Dani - Πριν 6 ώρες
Elvana Gjata zben keq eshte zeshkane ben Gjipi gjipka thot. Zoti shifni me ke e keni
Johanna Alimehmeti
Johanna Alimehmeti - Πριν 8 ώρες
jam johanna😘
Johanna Alimehmeti
Johanna Alimehmeti - Πριν 8 ώρες
💗💗
Tony Hasa
Tony Hasa - Πριν 8 ώρες
Eccccccc atyyyyyy zjarrrrrrrrrrrr besi .allah he kber albania kosov .tlumt goja njisho .respekte.
Pranvera Dani
Pranvera Dani - Πριν 9 ώρες
Ju lutem shum a e din ju pse sjam knaq ne seks seks me meshkuj
Pranvera Dani
Pranvera Dani - Πριν 9 ώρες
Me femra jam kenaqur me meshkuj fare se di pse
Ajsela Nela
Ajsela Nela - Πριν 11 ώρες
Klajdi je ⭐️❤️ke ze fantastik 🥰
bujamin fetahi
bujamin fetahi - Πριν ημέρα
Palidhje sju shkon ich
Φαιδρα Ντεντα
Φαιδρα Ντεντα - Πριν ημέρα
BRAVO BESI 👏👏
Jack Bond
Jack Bond - Πριν ημέρα
Ma video tqart spasna pa
9Jf official
9Jf official - Πριν ημέρα
+1 οποίος είναι εδώ από lp productions
ORNELA RAHI
ORNELA RAHI - Πριν ημέρα
😀
desara sara
desara sara - Πριν ημέρα
Ju të dy jeni të papar 😘😘
Vjollca Disha
Vjollca Disha - Πριν 2 ημέρες
Me pelqen
Le boss Qui boss
Le boss Qui boss - Πριν 3 ημέρες
❤️💓💜💛🇽🇰🇦🇱💙
Sidita DM
Sidita DM - Πριν 3 ημέρες
Po komente me vent na i cavi kapsollen me ien e mare
Shkelzen Uka
Shkelzen Uka - Πριν 4 ημέρες
E ke myt bravo te qoft. Ke dhon mesazhin e duhur per bashkfshataretqytetar ✌️✌️🤝🤝
Pas ra
Pas ra - Πριν 4 ημέρες
Teliooooooooo👍👍☝☝👍👍👌👌👌👌👌👏👏👏✌✌✌✌🐚🐚💎💎💐💐💐
Hidajete Kelmendi
Hidajete Kelmendi - Πριν 4 ημέρες
Eeeee
Hidajete Kelmendi
Hidajete Kelmendi - Πριν 4 ημέρες
A nuk e keni bere tekstin
Gusti Marku
Gusti Marku - Πριν 4 ημέρες
😂🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Pas ra
Pas ra - Πριν 4 ημέρες
💗👌✌✌👏👏👏👏👍👍👍🐚🐚🐚💎💎💎💐💐💐
Ilir Rama
Ilir Rama - Πριν 5 ημέρες
bes kallaku shume bukur ylle😚😚🤗
Rei Alilaj
Rei Alilaj - Πριν 5 ημέρες
E ke bere fiks kengen per te dashuren Klara
Sabjan Kusaj
Sabjan Kusaj - Πριν 5 ημέρες
O ermal je super😁😁😇
Adrijan Hasanpapaj
Adrijan Hasanpapaj - Πριν 6 ημέρες
Bravo djema
Alban Elezi
Alban Elezi - Πριν 6 ημέρες
Tre gjiganda besi shabani ylli !
Evi N.
Evi N. - Πριν 6 ημέρες
😍😍😍😍😍❤️
Saimir Axha
Saimir Axha - Πριν 6 ημέρες
😿😿😿😿😿😿😿
Tano Shehu
Tano Shehu - Πριν 6 ημέρες
Mi piace come canta Klajdi...
Enada Topalli
Enada Topalli - Πριν 8 ημέρες
Shum bukuur
visi salih
visi salih - Πριν 8 ημέρες
kush e degjon 2o2o
erigent backa
erigent backa - Πριν 8 ημέρες
Love u from Australia
erigent backa
erigent backa - Πριν 8 ημέρες
Hahahahahaha
erigent backa
erigent backa - Πριν 8 ημέρες
Hahahahahaha 111111 jeni respekte
Erdis Rama
Erdis Rama - Πριν 8 ημέρες
Je mi miri dravo
Rei Pashollari
Rei Pashollari - Πριν 9 ημέρες
Si gjithmonë i madhi Arben Duka. Sigurisht që ka sukses. Bravo.
santiano qerimaj
santiano qerimaj - Πριν 9 ημέρες
😍😍😍😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🥰🥰
Vildana Doda
Vildana Doda - Πριν 9 ημέρες
😂
Riza Barruku
Riza Barruku - Πριν 10 ημέρες
Ne kete kohe karantine te kenaq zemren kjo kenge. Midis Stambollit 😍❤🇦🇱
Geta Delcea
Geta Delcea - Πριν 10 ημέρες
Very lovely tish song
Linda tounsia
Linda tounsia - Πριν 10 ημέρες
Love from Tunisia ♥️
Fero Arifaj
Fero Arifaj - Πριν 10 ημέρες
kment 00000
Tuana IZETI
Tuana IZETI - Πριν 11 ημέρες
Brravo ju qoft
Luci Greku
Luci Greku - Πριν 11 ημέρες
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Silvia Gjeli
Silvia Gjeli - Πριν 12 ημέρες
💃💃💃🤩🤩👏👏👏
Silvia Gjeli
Silvia Gjeli - Πριν 12 ημέρες
Brovooooo hopaaaaa💃💃💃💃🤩🤩👏👏👏👏👏
Altin Todja
Altin Todja - Πριν 12 ημέρες
,💋💋💋💋💋💋💋💋❤️❤️❤️❤️💋❤️❤️❤️❤️❤️
Mirela7 Bozinova
Mirela7 Bozinova - Πριν 12 ημέρες
9 ml
Rikije Todja
Rikije Todja - Πριν 12 ημέρες
😍😍😍😍😍😍😍😍💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Rikije Todja
Rikije Todja - Πριν 12 ημέρες
😘😘😘😘😘😘😘😘😘💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Rikije Todja
Rikije Todja - Πριν 12 ημέρες
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Agnes Rej
Agnes Rej - Πριν 13 ημέρες
Hello from london
Bona Bengu
Bona Bengu - Πριν 13 ημέρες
e rendesishme eshte qe keta cuna te thjeshte po bejne suks dhe si ka ndihmu as mami e as babi bravo beso sukse pac gjithmon.
Cela Edlira
Cela Edlira - Πριν 13 ημέρες
😍😍😍😍
Florian Lami
Florian Lami - Πριν 13 ημέρες
😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Kimelda Kalemi
Kimelda Kalemi - Πριν 13 ημέρες
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Aleks Raza
Aleks Raza - Πριν 13 ημέρες
kot pa pik senci shum drog je ktu
Aleksander Veshi
Aleksander Veshi - Πριν 13 ημέρες
👏👏👏👍👍👍
Nashide Mustafa
Nashide Mustafa - Πριν 13 ημέρες
Q
Andi Laho
Andi Laho - Πριν 14 ημέρες
🥰😊😘😂😂😂
Disa Zaraj
Disa Zaraj - Πριν 14 ημέρες
Kot
Disa Zaraj
Disa Zaraj - Πριν 14 ημέρες
Ok
Natascha Benner
Natascha Benner - Πριν 14 ημέρες
Lustig und. .. 😆😅
Artur Bendo
Artur Bendo - Πριν 15 ημέρες
Bravo grande 🙏🏻
Fati Sandra
Fati Sandra - Πριν 15 ημέρες
W6f6a E5etp
Dorian Bossy
Dorian Bossy - Πριν 15 ημέρες
I papare je
Angjelina Berisha
Angjelina Berisha - Πριν 15 ημέρες
Bes kallaku ji mrekullushem paty e agron llakajnuk egsiston televizioni shqiptar u bafsh 1000vjec ishalla mefamilien tane te lumtur
Kozeta Toto
Kozeta Toto - Πριν 15 ημέρες
Jena zjarr..
Ornest Rrema
Ornest Rrema - Πριν 16 ημέρες
❤️❤️
Rajmonda Lika
Rajmonda Lika - Πριν 16 ημέρες
💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
Rajmonda Lika
Rajmonda Lika - Πριν 16 ημέρες
🤣🤣🤣🤣👍👍👍👍super
Ledja Shtembari
Ledja Shtembari - Πριν 17 ημέρες
Baftjar👽
Dritan Feneraj
Dritan Feneraj - Πριν 17 ημέρες
👋👋
Niko Resuli
Niko Resuli - Πριν 17 ημέρες
Hahaha
Oliver Zoto
Oliver Zoto - Πριν 18 ημέρες
haha
Merita Hasa
Merita Hasa - Πριν 18 ημέρες
Thë best
Merita Hasa
Merita Hasa - Πριν 18 ημέρες
You are the best.bravo kombinim i bukur.
Genc Kolaj
Genc Kolaj - Πριν 18 ημέρες
Ciao
Hamit Kalaja
Hamit Kalaja - Πριν 18 ημέρες
Bes hahahaha
Gigi Zero
Gigi Zero - Πριν 19 ημέρες
Hahahhahahahaha 🔥
Antonio Foggia
Antonio Foggia - Πριν 19 ημέρες
Bella canzone 🕺
Silvana Kabashi
Silvana Kabashi - Πριν 19 ημέρες
Hahahaahaha
Emiljano Bosi
Emiljano Bosi - Πριν 20 ημέρες
Super
Bona Bengu
Bona Bengu - Πριν 20 ημέρες
Me vjen keq per disa njerez qe ofendonje kjo shte kultura e cdo njeriu Beso je i mall.
Dragana Bozic
Dragana Bozic - Πριν 20 ημέρες
Beautifuuuuuulllllll❤❤❤
Klea Thomaj
Klea Thomaj - Πριν 20 ημέρες
Bravo besi he me I miri❣🥰
Ilmijana Dervishi
Ilmijana Dervishi - Πριν 20 ημέρες
😁
Ilmijana Dervishi
Ilmijana Dervishi - Πριν 20 ημέρες
💕💕💕💕🏠
Besmir Taraboshi
Besmir Taraboshi - Πριν 20 ημέρες
Ec mar aty 🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱 se na myten Turqit
orgito saja
orgito saja - Πριν 21 ημέρα
baftjar e ka gjyshi im emrin nga fush kruja
ola vis
ola vis - Πριν 21 ημέρα
2020 like
Sebastina Sulejmani
Sebastina Sulejmani - Πριν 21 ημέρα
Bravo shum bukur
Naide Bellagoshi
Naide Bellagoshi - Πριν 22 ημέρες
Bravo bes je i papar suksese.
MALI AG
MALI AG - Πριν 22 ημέρες
Sa gjigand esht