ArkivaShqip
ArkivaShqip
  • 7 740
  • 5 020 149 328
  • Εγγράφηκε στις 30 Δεκ 2009


Βίντεο
Ylli Baka ft. Era Rusi - Ne emer te shpreses (Official Video HD)
Ylli Baka ft. Era Rusi - Ne emer te shpreses (Official Video HD)
Πριν ημέρα
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Te gjitha te ardhurat e ketij klipi shkojne ne ndihme te njerezve ne nevoje. 🙏
Lindon Camaj & Çuni Lajçi - Kthjeu bir (Official Video HD)
Lindon Camaj & Çuni Lajçi - Kthjeu bir (Official Video HD)
Πριν ημέρα
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Klodian Polisi - Kolazh dasme (Official Video HD)
Klodian Polisi - Kolazh dasme (Official Video HD)
Πριν ημέρα
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Shyrete Osmanollaj - Dashni (Gezuar 2020)
Shyrete Osmanollaj - Dashni (Gezuar 2020)
Πριν ημέρα
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Executive producer: Emracom Video: MAX Production Muzika & Orkestrimi: Granit Gashi & Dardan Osmanollaj Teksti: Ghulo
Meda - Vakt o vakt
Meda - Vakt o vakt
Πριν ημέρα
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Produced by: EmraCom Tekti: Ghulo Muzika & Orkestrimi: Wirusi Beat: Dardan Osmanollaj
Dule Malindi ft. Viktor Dervishi - Çjane keto llafe moj xhaneja (Polifonike)
Dule Malindi ft. Viktor Dervishi - Çjane keto llafe moj xhaneja (Polifonike)
Πριν ημέρα
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Arif Vladi & Kastriot Tusha - Per ty Shqiperi (Official Video HD)
Arif Vladi & Kastriot Tusha - Per ty Shqiperi (Official Video HD)
Πριν ημέρα
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Muzika & Orkestrimi Edmond Zhulali Teksti & Recitoi Cun Lajci
Gramoz Gervalla - Pse (Gezuar 2020)
Gramoz Gervalla - Pse (Gezuar 2020)
Πριν ημέρα
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Executive producer: Emracom Video: MAX Production
Gramoz Gervalla - N'sa sahati (Gezuar 2020)
Gramoz Gervalla - N'sa sahati (Gezuar 2020)
Πριν ημέρα
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Executive producer: Emracom Video: MAX Production
Bajram Gigolli - Zhuj Selmani (Gezuar 2020)
Bajram Gigolli - Zhuj Selmani (Gezuar 2020)
Πριν 2 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Executive producer: Emracom Video: MAX Production
Gubi ft.G-LI ( Prod.by ALLIn ) - Po folin
Gubi ft.G-LI ( Prod.by ALLIn ) - Po folin
Πριν 2 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Olta Selimi - Cover Enderr (Agron Berisha)
Olta Selimi - Cover Enderr (Agron Berisha)
Πριν 2 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Teuta Pango - Mos gjyko  (Official Video HD)
Teuta Pango - Mos gjyko (Official Video HD)
Πριν 2 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Gzim Hajdini - Akoma, zemren time (Gezuar 2020)
Gzim Hajdini - Akoma, zemren time (Gezuar 2020)
Πριν 2 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Executive producer: Emracom Video: MAX Production
Alban Feka & FA - Band - Njehere jetojme (Gezuar 2020)
Alban Feka & FA - Band - Njehere jetojme (Gezuar 2020)
Πριν 2 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Executive producer: Emracom Video: MAX Production
Blerina Balili - Shoqeria (Official Video HD)
Blerina Balili - Shoqeria (Official Video HD)
Πριν 2 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Fidaim Aliu - Valla Bila (Gezuar 2020)
Fidaim Aliu - Valla Bila (Gezuar 2020)
Πριν 2 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Executive producer: Emracom Video: MAX Production
Ismet Aloshi - Të dua (Official Video HD)
Ismet Aloshi - Të dua (Official Video HD)
Πριν 2 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Berat Alili - Jam djal i ri (Gezuar 2020)
Berat Alili - Jam djal i ri (Gezuar 2020)
Πριν 2 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Executive producer: Emracom Video: MAX Production
Bajram Gigolli - Kenge Kurbeti (Gezuar 2020)
Bajram Gigolli - Kenge Kurbeti (Gezuar 2020)
Πριν 2 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Executive producer: Emracom Video: MAX Production
Fidaim Aliu - Prishtina Tirana (Gezuar 2020)
Fidaim Aliu - Prishtina Tirana (Gezuar 2020)
Πριν 2 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Executive producer: Emracom Video: MAX Production
Bajram Gigolli - Potpuri (Gezuar 2020)
Bajram Gigolli - Potpuri (Gezuar 2020)
Πριν 2 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Executive producer: Emracom Video: MAX Production
Leo - I huaj (Official Video HD)
Leo - I huaj (Official Video HD)
Πριν 3 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Vangjel Dishi - Dasma Shqiptare (Official Video HD)
Vangjel Dishi - Dasma Shqiptare (Official Video HD)
Πριν 3 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Halil, Gjevahire dhe Visar Bytyqi - Zani i Babës (Official Video HD)
Halil, Gjevahire dhe Visar Bytyqi - Zani i Babës (Official Video HD)
Πριν 3 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Haxhi Gashi - Potpuri (Official Video HD)
Haxhi Gashi - Potpuri (Official Video HD)
Πριν 3 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
DHURATA DUKA - Nje flamur ne kemi (Official Video HD)
DHURATA DUKA - Nje flamur ne kemi (Official Video HD)
Πριν 3 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Vedat Gashi - Syte (Cover)
Vedat Gashi - Syte (Cover)
Πριν 3 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Muharrem Ahmeti - Syte grmind.info/binteo/j7mFpoCrk52agmY.html
Berat Alili ft. Rexhije Fazliu - Potpuri (Gezuar 2020)
Berat Alili ft. Rexhije Fazliu - Potpuri (Gezuar 2020)
Πριν 3 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Executive producer: Emracom Video: MAX Production
Gubi ft. G-LI - Po folin (Comingsoon)
Gubi ft. G-LI - Po folin (Comingsoon)
Πριν 5 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Albatrit Muqiqi ft. Elira - Potpuri (Gezuar 2020)
Albatrit Muqiqi ft. Elira - Potpuri (Gezuar 2020)
Πριν 6 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Executive producer: Emracom Video: MAX Production
Sabiani ft. Romina Aliaj & Asllani - Kolazh (Gezuar 2020)
Sabiani ft. Romina Aliaj & Asllani - Kolazh (Gezuar 2020)
Πριν 6 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Executive producer: Emracom Video: MAX Production
Ylber Osmani ft. Fatlume Popovci - Potpuri 2020
Ylber Osmani ft. Fatlume Popovci - Potpuri 2020
Πριν 6 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Executive producer: Emracom Video: MAX Production Orkestrimi: Shpeta Sound
Sinan Vllasaliu - Teute (Gezuar 2020)
Sinan Vllasaliu - Teute (Gezuar 2020)
Πριν 6 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Executive producer: Emracom Video: MAX Production Teksti & Muzik: Avni Qaili Orkestrimi: Erbrar Mazhar
Sinan Vllasaliu - N'top form
Sinan Vllasaliu - N'top form
Πριν 6 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Dule  Malindi ft. Xheladin Cerri - O Tomorr o mal i larte (Polifonike)
Dule Malindi ft. Xheladin Cerri - O Tomorr o mal i larte (Polifonike)
Πριν 6 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Grupi EmraCom - Meda & Sinan Vllasaliu & Loki (Gezuar 2020)
Grupi EmraCom - Meda & Sinan Vllasaliu & Loki (Gezuar 2020)
Πριν 6 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Executive producer: Emracom Video: MAX Production Orekstori: Nurteel
Meda - Perhajer (Gezuar 2020)
Meda - Perhajer (Gezuar 2020)
Πριν 6 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Executive producer: Emracom Video: MAX Production Teksti: Ghulo Orkestroi: Virusi Muzika: Granit Gashi Beat: G. Gashi & D. Osmanollaj
Jani - N'mahall (Official Video HD)
Jani - N'mahall (Official Video HD)
Πριν 8 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Orhan Ademi - Ku je ti shpirt (Official Video HD)
Orhan Ademi - Ku je ti shpirt (Official Video HD)
Πριν 9 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Blodi - L’immortale (Official Video HD)
Blodi - L’immortale (Official Video HD)
Πριν 10 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Nikolle Nikprelaj - 28 Nentori ne gjysem shtize (Official Video HD)
Nikolle Nikprelaj - 28 Nentori ne gjysem shtize (Official Video HD)
Πριν 10 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
ILIRJANA ELSHANI (LILA) - LUJE (Official Video HD)
ILIRJANA ELSHANI (LILA) - LUJE (Official Video HD)
Πριν 11 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Masar Sinani - Kuq e zi (Official Video 4K)
Masar Sinani - Kuq e zi (Official Video 4K)
Πριν 13 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Xhorxho - Family (Official Video HD)
Xhorxho - Family (Official Video HD)
Πριν 13 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Dule Malindi & Arben Terpollari - Lace Backes (Polifonike)
Dule Malindi & Arben Terpollari - Lace Backes (Polifonike)
Πριν 13 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Soni Malaj - Shije tradhetie (Kenga Magjike 2019)
Soni Malaj - Shije tradhetie (Kenga Magjike 2019)
Πριν 13 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/ArkivaShqip Kompozimi: Marjan Filipovski-Maki Teksti: Ilir Berani Orkestrimi: Shpetim & Drin Saraçi Designer: Dona Matoshi MakeUp Artist: Ela Pera Hair: Sallon Baki Available on: Spotify: open.spotify.com/album/7ENKnY5jtIvEsKAcRzaKjG Deezer: www.deezer.com/en/album/120474632 iTunes: music.apple.com/us/album/shije-tradhetie-single/1489807822?ls=1 Teksti: (Djali) Nuk di si ta shpjegoj Me the se faji ka emrin tim Nese ka emrin tim, ka edhe mbiemrin tend Jam vetem, po pi e nuk kam fjale Nuk i gjej... hape telefonin Dua te degjoj zerin... tani... SONI Nje mesazh nga numri yt Naten vone Kush me shkruan se ende me don Je ti apo gota Mos me lendo Prej fillimit Jam e lodhur nga trishtimi Ke lene shume gjurme e deshmi Per nje tradheti REFRENI Jo nuk dua Nuk dua te ngre dolli Nese s’eshte per ne te dy Nuk dua nga ti asnje pije Nese ka shije tradhetie E dija se m’kishe mashtruar Tradhetise nuk i them gezuar Je shkaktar xhelozie Ti vrastar besnikerie Strofa 2 Nje mesazh Dhe ma trazove qetesine Rrejshem alkoli premton Besnikerine Mos me lendo prej fillimit Jam e lodhur nga trishtimi Ke lene shume gjurme e deshmi Per nje tradheti Refreni Jo nuk dua Nuk dua te ngre dolli Nese s’eshte per ne te dy Nuk dua nga ti asnje pije Nese ka shije tradhetie E dija se m’kishe mashtruar Tradhetise nuk i them gezuar Je shkaktar xhelozie Ti vrastar besnikerie BRIDGI Nese per ty gota eshte e para Ne dashuri, e humbur eshte gara Sa kam duruar, sa kam shpresuar Te lutem me bind Se nuk ka mbaruar Refreni Jo nuk dua Nuk dua te ngre dolli Nese s’eshte per ne te dy Nuk dua nga ti asnje pije Nese ka shije tradhetie E dija se m’kishe mashtruar Tradhetise nuk i them gezuar Je shkaktar xhelozie Ti vrastar besnikerie Nje mesazh Zemra dridhet perseri Dashuria jone nuk ka krenari
Sara - Me vonë (Kenga Magjike 2019)
Sara - Me vonë (Kenga Magjike 2019)
Πριν 14 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Muzika & Orkestrimi: Adrian Hila Teksti: Rozana Radi
Rigersa Zefi - Kot me fol tani (Kenga Magjike 2019)
Rigersa Zefi - Kot me fol tani (Kenga Magjike 2019)
Πριν 14 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Music & Lyrics: Adrian Hila Available on: Spotify: open.spotify.com/album/4LIte4wPub2jamTswyUkSe Deezer: www.deezer.com/en/album/120494302 iTunes: music.apple.com/us/album/kot-me-fol-tani-single/1489473483
Nora Muçaj - Për ty (Official Video HD)
Nora Muçaj - Për ty (Official Video HD)
Πριν 15 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Diana Kolukaj Gashi - Dashnia (Official Video HD)
Diana Kolukaj Gashi - Dashnia (Official Video HD)
Πριν 15 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Bardhe Gega ft. Argjend Lloga - Ushtari i Lirise (Official Video HD)
Bardhe Gega ft. Argjend Lloga - Ushtari i Lirise (Official Video HD)
Πριν 15 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Music & Arrangement: Alban Furtuna
Vjollca Haxhiu - Po Po (Gezuar 2020)
Vjollca Haxhiu - Po Po (Gezuar 2020)
Πριν 16 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Executive producer: Emracom Video: MAX Production Muzika & Teksti: Ilir Berani Orkestrimi: Virusi Beat: Nurteel
Klevis - Deri N'mengjes (Official Video 4K)
Klevis - Deri N'mengjes (Official Video 4K)
Πριν 16 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Klevis on Instagram: @kleviskunoviku_
Mentor Kurtishi - Saber (Gezuar 2020)
Mentor Kurtishi - Saber (Gezuar 2020)
Πριν 16 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Executive Producer: Emracom Video: MAX Production Muzika & Orkestrimi: Virusi Tekst: Ghulo Available on: Spotify: open.spotify.com/album/1O3tw3NYapJEgKRownCIYv Deezer: www.deezer.com/en/album/120497162 iTunes: music.apple.com/us/album/saber-single/1489600751?ls=1
Dule Malindi ft. Fatos Alimadhi - Kur mer siten dhe gatuan (Official Video HD)
Dule Malindi ft. Fatos Alimadhi - Kur mer siten dhe gatuan (Official Video HD)
Πριν 16 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Marjana Shakaj - Vec me t'pa (Official Video 4K)
Marjana Shakaj - Vec me t'pa (Official Video 4K)
Πριν 16 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Sabiani ft. Seldi Qalliu - Pa ty (Official Video HD)
Sabiani ft. Seldi Qalliu - Pa ty (Official Video HD)
Πριν 17 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Excutive Producer: Sabiani Music: Petro Xhori Lyrics: Petro Xhori & Seldi Qalliu Arrangement: Xhulio Milloshi & Petro Xhori Mix/master: Xhulio Milloshi Available on: iTunes: music.apple.com/us/album/pa-ty-feat-seldi-qalliu-single/1488794591?ls=1&app=itunes Spotify: open.spotify.com/album/65qpYRtOZKIhQaAk5ocj4x Deezer: www.deezer.com/en/album/120039772 Sabian Medini on Instagram: @sabiani_original Seldi Qalliu on Instagram: @seldi__qalliu
Sinan Vllasaliu & Meda - 2 minuta (Official Video 4K)
Sinan Vllasaliu & Meda - 2 minuta (Official Video 4K)
Πριν 18 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Executive producer: Emracom Muzika & Teksti: Ilir Berani Orkestrimi: Virusi Beat: Granit Gashi Video by: BUG Production Available on: Spotify: open.spotify.com/album/1TGbAyjtMCIgFRvEWj5rEz Deezer: www.deezer.com/en/album/120497172 iTunes: music.apple.com/us/album/2-minuta-feat-meda-single/1489452933?ls=1&app=itunes
Alkan ft Shajni - Hala (Official Video 4K)
Alkan ft Shajni - Hala (Official Video 4K)
Πριν 18 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Produced by: Rujay Torres/Daniel Cisneros Acevedo p/k/a SeriouzBeatz
Enis Keta ft. Andi Stafuka - Kur gabon (Official Video 4K)
Enis Keta ft. Andi Stafuka - Kur gabon (Official Video 4K)
Πριν 18 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Instagram: @iamandistafuka @enis.keta
Vellezerit Aliu - 100 vjet te jam me ty (Gezuar 2020)
Vellezerit Aliu - 100 vjet te jam me ty (Gezuar 2020)
Πριν 18 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Executive producer: Emracom Video: MAX Production Available on: iTunes: music.apple.com/us/album/100-vjet-te-jam-me-ty-single/1489041854 Spotify: open.spotify.com/album/3aRRVtXBLJdqxzzvNciDlN Deezer: www.deezer.com/en/album/120197222
Erion Sheri ft. Valbona Halili - Nga Tirona n'Elbason (Official Video 4K)
Erion Sheri ft. Valbona Halili - Nga Tirona n'Elbason (Official Video 4K)
Πριν 18 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Muzika: Edi Balili Teksti: A. Trebicka & Edi Balili Orkestroi: Edi Balili Audio Production: "MUZA" Production Academy Max Production Strofa e parë Dola rrugëve të Tironës Ska më t`bukur se ky vend Pashë një gocë si dritë e honës Vallaj shokë ngela pa mend Sot ke ardh nga Elbasoni E merak t`kam bo o çun Gocat vetë ju i shikoni E pastaj t`kom fajin unë Refren Elbasoni Elbasoni Ka rrit djem çuna taboni Kjo Tirona kjo Tirona S`ke ku gjen si gocat tona Elbasoni Elbasoni Thonë për djemtë është kampioni Kjo Tirona kjo Tirona S`ke ku gjen si gocat tona Strofa e dytë Veç tek ty mendjen e kisha Nga Tirona n`Elbason Nuk jam mo ai qe isha Do t`marr nuse ta kam thonë Ty të ngeli koka mbrapa Nga Tirona n`Elbason Ja ku je o çun dy hapa Çerek ore nuk vonon
Gena - Lot i embel (Gezuar 2020)
Gena - Lot i embel (Gezuar 2020)
Πριν 19 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Executive producer: Emracom Video: MAX Production
Nikolle Nikprelaj - Ka thanë Shyhretja (Gezuar 2020)
Nikolle Nikprelaj - Ka thanë Shyhretja (Gezuar 2020)
Πριν 19 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Executive producer: Emracom Video: MAX Production Available on: Spotify: open.spotify.com/album/06N0Ep22DyL4fMmWs3F9dq Deezer: www.deezer.com/en/album/120497182 iTunes: music.apple.com/us/album/ka-thane-shyhretja-single/1489472497
Lirjon Zenelaj - A mke dashni (Gezuar 2020)
Lirjon Zenelaj - A mke dashni (Gezuar 2020)
Πριν 19 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Executive producer: Emracom Video: MAX Production Muzika: Dardan Osmanollaj Orkestrimi: Granit Gashi Teksti: Ilir Berani
Vellezerit Aliu - Qe dy vjet e disa muaj (Gezuar 2020)
Vellezerit Aliu - Qe dy vjet e disa muaj (Gezuar 2020)
Πριν 19 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Executive producer: Emracom Video: MAX Production
Pajtim Struga - Nondaja (Official Video 4K)
Pajtim Struga - Nondaja (Official Video 4K)
Πριν 20 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Muzika & Teksti: Edi Balili Orkestroi: Edi Balili Audio Production: "MUZA" Production Academy Video: Dart Chanel Nondaja - Pajtim Struga Me qejf e marr rrugën Për me shku tek daja Me qejf e marr rrugën Për me shku tek daja Në at’ shpi të modhe Me mall m’pret nondaja Në at’ shpi të modhe Me mall m’pret nondaja Të gjithë atje mblidhemi O xhins i modh ne jena Të gjithë atje mblidhemi O xhins i modh ne jena Të na rroj’ nondaja Lum ne që e kena Të na rroj’ nondaja Lum ne që e kena Refreni Ke nondaja ke nondaja Shtrohet mezja e bakllavaja Hyn e del e gjith’ dynjoja Der’ e modhe kjo nondaja Ke nondaja ke nondaja Ha zengjini e fukuraja I qan hallet gjith’ dynjoja Ke nondaja ke nondaja Strofa 2 Sa her’ kena dasma Sa her’ kena gëzime Sa her’ kena dasma Sa her’ kena gëzime Nuk mund t’rri pa ja këndu Një këng nondajës sime Nuk mund t’rri pa ja kendu Një këng nondajës sime
Dule Malindi ft.  Nesim Meno - Kush beri sebep kurben (Polifonike)
Dule Malindi ft. Nesim Meno - Kush beri sebep kurben (Polifonike)
Πριν 20 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Mevli - Hajde Dalim (Official Video 4K)
Mevli - Hajde Dalim (Official Video 4K)
Πριν 20 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
The Sins - Realja (Kenga Magjike 2019)
The Sins - Realja (Kenga Magjike 2019)
Πριν 21 ημέρα
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Teksti: Eda Belortaja Kompozimi: Rey Shehu Arrangement: Eda Belortaja Available on: iTunes: music.apple.com/us/album/realja-single/1488736343 Spotify: open.spotify.com/album/4hnxxwSnMjN18M7gbSlCmo Deezer: www.deezer.com/en/album/119938202
Koli Picaku - Te desha te dua (Official Video HD)
Koli Picaku - Te desha te dua (Official Video HD)
Πριν 22 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Music: Alban Arifi Violin: Donald Gega Lyrics: Govi Reka Makeup: By Migi Prod. By: Global Records
Meda - Krejt krejt (Gezuar 2020)
Meda - Krejt krejt (Gezuar 2020)
Πριν 22 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Executive producer: Emracom Video: MAX Production Muzika & Teksti: Ilir Berani Orkestrimi: Virusi Beat: Granit Gashi Available on: iTunes: music.apple.com/us/album/krejt-krejt-single/1489041996 Spotify: open.spotify.com/album/7MJBJtuMJNCyKZbQ19oeYL Deezer: www.deezer.com/en/album/120197502
Ergys Hyka ft. Kleandro Harrunaj - Cunat e Lalait (Official Video HD)
Ergys Hyka ft. Kleandro Harrunaj - Cunat e Lalait (Official Video HD)
Πριν 22 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Produksioni Audio & Video: Elite Production Muzika: Kleandro Harrunaj & Rino Boci Orkestrimi: Rino Boci Teksti: Armand Trebicka
KENNZ - DRAMA (Official Video HD)
KENNZ - DRAMA (Official Video HD)
Πριν 22 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ METROMUSIC Beat : NEGO Music & Text : KENNZ Directed & Edited : Arban Osmani
Sinan Vllasaliu, Meda, NRG Band - Potpuri (Gezuar 2020)
Sinan Vllasaliu, Meda, NRG Band - Potpuri (Gezuar 2020)
Πριν 22 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Executive producer: Emracom Video: MAX Production Orkestrimi: Virusi Beat: Nurteel
Adriatik Bejko - Kolazh (Official Video HD)
Adriatik Bejko - Kolazh (Official Video HD)
Πριν 22 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Urim Maksutaj - Vret (Cover) (Official Video HD)
Urim Maksutaj - Vret (Cover) (Official Video HD)
Πριν 23 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Sinan Vllasaliu - Anulohet dasma (Gezuar 2020)
Sinan Vllasaliu - Anulohet dasma (Gezuar 2020)
Πριν 23 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Teksti & Muzika: Ilir Berani Orkestrimi: Virusi Klarinete: Turi Executive Producer: Emracom Video: MAX Production Available on: iTunes: music.apple.com/us/album/anulohet-dasma-single/1489042091 Spotify: open.spotify.com/album/57jLldlHzNJZrn23Y1a9oV Deezer: www.deezer.com/en/album/120197972
Flamur Hasani - Zemren Ta Fala (Official Video HD)
Flamur Hasani - Zemren Ta Fala (Official Video HD)
Πριν 23 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Lumturije Drenovci Laqja - Babes (Official Video HD)
Lumturije Drenovci Laqja - Babes (Official Video HD)
Πριν 23 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Kudret Ismaili - Nje puthje e jotja sa nje shishe verë (Official Video HD)
Kudret Ismaili - Nje puthje e jotja sa nje shishe verë (Official Video HD)
Πριν 23 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Sinan Vllasaliu - Boom (Gezuar 2020)
Sinan Vllasaliu - Boom (Gezuar 2020)
Πριν 23 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Teksti & Muzika: Ilir Berani Orkestroi: Virusi Beat: Granit Gashi Executive producer: Emracom Video: MAX Production Available on: iTunes: music.apple.com/us/album/boom-single/1488362493?ls=1&app=itunes Spotify: open.spotify.com/album/5JfixZbvV0Io7QelwCEVjP Deezer: www.deezer.com/en/album/119522742
Shenur Ajeti - Hajde Zemer (Official Video HD)
Shenur Ajeti - Hajde Zemer (Official Video HD)
Πριν 23 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Anjeza Branka - Merre (Official Video HD)
Anjeza Branka - Merre (Official Video HD)
Πριν 23 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Kompozimi: Fifi Teksti: Fifi Orkestrimi: Don Production Make Up: Eni Cuko
ANGELA - AI (Official Video HD)
ANGELA - AI (Official Video HD)
Πριν 23 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Instagram: angela.official1 Music & Arrangement: Kejdi Musta Lyrics & Back Vocale (LuLuja) Violin: Luis Selmani Audio Production: Paradise Records
Big Keli ft. Le Leen - Spaceship (Official Video HD)
Big Keli ft. Le Leen - Spaceship (Official Video HD)
Πριν 24 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Eli Tufa - Shum gjynahe ke me la (Official Video HD)
Eli Tufa - Shum gjynahe ke me la (Official Video HD)
Πριν 24 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
ICON - E DIN (Official Video HD)
ICON - E DIN (Official Video HD)
Πριν 24 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
FLAME - MAMACITA (Official Video HD)
FLAME - MAMACITA (Official Video HD)
Πριν 25 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Qendresa Batllava - Ka Zot (Official Video HD)
Qendresa Batllava - Ka Zot (Official Video HD)
Πριν 25 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Dule Malindi & Bilbil Ibro - Dervish Iljazit (Polifonike)
Dule Malindi & Bilbil Ibro - Dervish Iljazit (Polifonike)
Πριν 25 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip
Leandro ft. Bnm - S'te fal (Official Video HD)
Leandro ft. Bnm - S'te fal (Official Video HD)
Πριν 25 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Nertila Vreto - Kthehu Bir (Official Video 4K)
Nertila Vreto - Kthehu Bir (Official Video 4K)
Πριν 25 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Muzika: Daniel Mustafa & Edi Balili Teksti: Romeo Gegushi & Edi Balili Orkestroi: Edi Balili Audio Production: Muza Production Academy Video by: Max Production Klarinet: Renato Lici Violine: Eraldo Feto Keyboard: Edi Balili Kitare Akustike: Daniel Mustafa Llahute: Artur Hyzeiri Dajre: Agimi Veles & Neki Kastrati Zerat shoqerues: Daniel Mustafa Hair & Make up: BS-Parukeri Estetike Styling: Miranda Dupi & Vogue Couture Available on: iTunes: music.apple.com/us/album/kthehu-bir-single/1488215441 Spotify: open.spotify.com/album/6VdqokW36oYlHguV0ow9lq Deezer: www.deezer.com/en/album/119343992
Freshi - V.A.H (Official Video HD)
Freshi - V.A.H (Official Video HD)
Πριν 26 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Ylli Baka - Mirmengjes nena ime (Official Video 4K)
Ylli Baka - Mirmengjes nena ime (Official Video 4K)
Πριν 26 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip Muzika: Mario Bregu & Mandi Xhambazi Orkestrimi: Mario Bregu Teksti: Jorgo Papingji Mix Master: Alsked Rrenja Available on: Spotify: open.spotify.com/album/1rzQHDObjMORj0jqoz5LP6 Deezer: www.deezer.com/en/album/119231522 iTunes: music.apple.com/us/album/mirmengjes-nena-ime-single/1488122257?ls=1
Kass - Nuk e di (Official Video HD)
Kass - Nuk e di (Official Video HD)
Πριν 26 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Drejtime Tahiri - S'ja vlen me ty (Official Video HD)
Drejtime Tahiri - S'ja vlen me ty (Official Video HD)
Πριν 26 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Elira Dalipi - Për Atdheun Dedikim (Official Video HD)
Elira Dalipi - Për Atdheun Dedikim (Official Video HD)
Πριν 27 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/
Klejdi - Shqipet (Official Video HD)
Klejdi - Shqipet (Official Video HD)
Πριν 27 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Music /mix / master : Klev KD Records entertainment
Urban Band - Rock n'Roll (Kenga Magjike 2019)
Urban Band - Rock n'Roll (Kenga Magjike 2019)
Πριν 28 ημέρες
Facebook: facebook.com/ArkivaShqip Instagram: instagram.com/arkivashqip/ Muzika: Urban Band Teksti: Urban Band Mix & Master: Ak Records AL Available on: Spotify: open.spotify.com/album/4bQHjpO5JIGVZET2ngW7Lp Deezer: www.deezer.com/en/album/118694132 iTunes: music.apple.com/us/album/rock-nroll-single/1487704138?ls=1 Strofa 1 Nëse ke degju ndonjëher Disa njërez gjithë ditën zhurmojnë Rri larg po ti shohësh verdallë Veshët e tu nuk mund ti perballojnë dot Nëse ke dëgjuar me parë C'është e aftë te bëjë një kitarë Mbaj vesh disa tinguj dëgjo Zemrën kanë për ta marrë - aaja Ref Ooooo ti je Rock n'Roll Ooooo asgjë nuk te ndalon Strofa 2 I flas e i shkruaj cdo natë Me kitarë i kendoj serantë Marr bllok sapo dita fillon Se ajo vetëm Rock dëgjon Ref Oooo ti je rock n'roll Oooo gjithcka me ty fillon Oooo ti je rock n'roll Oooo asgjë nuk te ndalon Brige Roock n'roll , Rooock n' roll eeeej Roock n'roll, Roock n'roll Ti jeeee Roock n'roll , Roock n'roll Heeeej e jeeehee heeej jeehee Roock n'roll, Roock n'roll Ti jeeeeee Ref Oooo ti je rock n'roll Oooo gjithcka me ty fillon Oooo ti je rock n'roll Oooo asgjë nuk te ndalon
Graciela Rabija
Graciela Rabija - Πριν λεπτό
Shum prekese .Keng e bukur 🙏🙏
Toni de'bortoli
Toni de'bortoli - Πριν λεπτό
Lat nam me kto kenge
Fatime Metkaj
Fatime Metkaj - Πριν 11 λεπτά
Shume kenge prekse bravo era rusi bravo bravo👏👏👏 ylli baka suksese
juna mali
juna mali - Πριν 13 λεπτά
by our workable me tlk ne ball
juna mali
juna mali - Πριν 13 λεπτά
by our workable me tlk ne ball
Xhonalda Kumrija
Xhonalda Kumrija - Πριν 25 λεπτά
🙏🙏🙏🙏
franko hb
franko hb - Πριν 28 λεπτά
Like ai qe esht shqiptar 💗💗💗💗💙💙💙
Irena Neri
Irena Neri - Πριν 30 λεπτά
Bravo suksese
Silda Devollaj
Silda Devollaj - Πριν 32 λεπτά
Super🙏👏
Bruna N
Bruna N - Πριν 32 λεπτά
Ylli Baka esht personalitet ne muziken Shqiptare
Aldi Jace
Aldi Jace - Πριν 37 λεπτά
Qoftë hera e fundit për këtë tragjedi!!superrrrrrr këngë Ylli Baka dhe Era Rusi!!😭😭😭😭
Esmeralda Gjata
Esmeralda Gjata - Πριν 42 λεπτά
Sa me shume Replay , fitimet shkojn per popullin tone ;; Zoti te na ruaje
Tushe Bali
Tushe Bali - Πριν 53 λεπτά
Bravo 💖 shum keng e dhimseshme😓😓
Klodiana Bandilli
Klodiana Bandilli - Πριν 53 λεπτά
Ju rëntë e keqja në familjet tuaja ju që bëni dislike 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Altin Qosja
Altin Qosja - Πριν ώρα
Bravo o yje ylli dhe era sukse😭🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱
mias mias
mias mias - Πριν ώρα
Kosovaaaaa🙇🙇🙇🙇
Mondi Mondi
Mondi Mondi - Πριν ώρα
Nje Bravo per ju eshte pake🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱
anablov anablov
anablov anablov - Πριν ώρα
Shpirtin e kishim te keputur por kjo keng na solli dridhe trupi
Lionel Berberi
Lionel Berberi - Πριν ώρα
😢🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🙏🙏🙏🙏
Ylle Herri
Ylle Herri - Πριν 2 ώρες
Shume prekse😭 jei te pa arritshem te dy bravo👏ju rujt ZOTI☝️🙏🤲🤷‍♀️
luck mc
luck mc - Πριν 2 ώρες
❤️❤️❤️
Lissabeta Kalag
Lissabeta Kalag - Πριν 2 ώρες
Shum bukur
Erdi Erdi
Erdi Erdi - Πριν 2 ώρες
Sa ze I embl o zot 😇😇😇
Erdi Erdi
Erdi Erdi - Πριν 2 ώρες
Bravo 😢😢😢😢
Moon Moon
Moon Moon - Πριν 3 ώρες
💕💕💕💕💪💪💪💪☝🙏💖
tony hesapi
tony hesapi - Πριν 3 ώρες
Ta dridh mishin kjo kong hallall ju qoft..
Markela Bello
Markela Bello - Πριν 3 ώρες
Bravo
Klevis
Klevis - Πριν 3 ώρες
Bukur Ylli, bravo!
Eraldo Xhelili
Eraldo Xhelili - Πριν 3 ώρες
Kënga e Vitit kjo?!! "Në emër të shpresës" na solli melodin, poezinë, ngrohtësinë në shpirtin e rraskapitur përgjat këtyre ditëve të zeza, të ftohta dhe plot ankth për ne shqiptarët. Kjo këngë më duket se shënjoj dhe hak e ka! Le të bëj Gjebrea "Këngë Magjike", le të bëj Vera Grabocka "Festivalin e Këngës në Radio Televizion", por veshët dhe shpirti ynë këtë këngë do të dojë dhe dëgjoj tani!. Na ngjethët, na emocionuat, na përlotët, na bëtë të reflektojmë dhe të mendojmë se; ne kombi shqiptar jemi popull me zemër të madhe, të fort edhe pse fati ynë jo gjithmonë ka qenë në anën tonë, por ne vazhdimisht jemi përpëlitur për të triumfuar më pas.... Kjo këngë të shkakton ethe, të mpinë nga skalpi i kokës e deri te thoji i këmbës. Të shkund shpirtin si "tërmeti" që na goditi fatkqësisht. Faleminderit shumë Ylli Baka dhe Era Rusi për këtë hymn të vajit, forcës, durimit dhe shpresës. Respekt! 🙏🇦🇱
Gabriela Gabyy
Gabriela Gabyy - Πριν 3 ώρες
😢♥️♥️♥️
Toka Jone Toka Jone
Toka Jone Toka Jone - Πριν 4 ώρες
SHUMË E DHIMBSHE KËNGA NUKË MUND TA BESOJË SE NDODHI NË SHQIPËRINË TONË TË NUK GJEJ DOT FJALË FATKEQSIN FAMILJEVE NGUSHËLLIMET NGA THELLËSIA E ZEMRËS DHE E SHPIRTIT 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱⭐⭐⭐
Nderim Dema
Nderim Dema - Πριν 4 ώρες
Zoti i past marre ne parajsen e tij ato qe u ndodhi fatkeqi Kur Shqiptari do te bashkon kokat - at’here do bashkohen tokat. Zoti na dhente jetë , mendt, tolerance ndaj cdo shqiptari jasht dhe brenda shqiperise dhe shendet ane e mbane . ❤️🇦🇱
Urban Voguee
Urban Voguee - Πριν 4 ώρες
Bravo artistet e vertete realizojne kenge reale e te ndjera , jo si ecen tregu👍🏻
karri-ka turis-ti
karri-ka turis-ti - Πριν 4 ώρες
suksese legjend
Aurora Islamaj
Aurora Islamaj - Πριν 5 ώρες
Bravo kenge shume e bukur qe te prek shpirtin 👏👏👏👏👏👏
Baftiar Gjata
Baftiar Gjata - Πριν 6 ώρες
Kush tj do e bënte më mirë bravo të dyve
NASER PECI
NASER PECI - Πριν 6 ώρες
Beavo boss te lumt
Ari Zeqaj
Ari Zeqaj - Πριν 6 ώρες
🦅🦅
LIL Pheezy
LIL Pheezy - Πριν 6 ώρες
😢 Na rengjethet mishin me kte tekst te ndier 😥😥
noku 02
noku 02 - Πριν 6 ώρες
Se ke djem e vajza plot Te shperndar neper bot SHQIPERIA JON🇦🇱🇦🇱🙏❤️
Keta Keta
Keta Keta - Πριν 6 ώρες
🇦🇱🇦🇱🇦🇱 Kjo bote 🇦🇱 Mund te sjelle 🇦🇱 Errresire te thelle 🇦🇱 Por ne jemi njerez te drites 🇦🇱 Ne do ti bashkojme flaket tona 🇦🇱 Dhe do te shkelqejme ne netet me te zeza 🙏🙏🇦🇱 N . Frasheri
Dallandyshe Barjamaj
Dallandyshe Barjamaj - Πριν 6 ώρες
Super dhe shume prekse🙏🙏🙏🙏
xhoana sulaj
xhoana sulaj - Πριν 6 ώρες
Wow 😥😥😥❤⭐⭐⭐⭐
melinda marina
melinda marina - Πριν 6 ώρες
😢😢😢😭😭😭😭
danja danja
danja danja - Πριν 6 ώρες
O zot sa dritherusee😭😭 ! Zot te lutem mbaj doren mbi shqiperin ton 🤲🕋😭😭
tea Basha
tea Basha - Πριν 7 ώρες
Sebepi per te bere kenge edhe ju ...nuk lini rast me ra ne toke..
Daniela Gila
Daniela Gila - Πριν 7 ώρες
Amin te dua shqiperia ime
Albania Al
Albania Al - Πριν 7 ώρες
super bravo 👏👏🇦🇱🇦🇱🇦🇱
Ema Ema
Ema Ema - Πριν 7 ώρες
Shume prekse 😭💔💔
Xhoi Allamani
Xhoi Allamani - Πριν 7 ώρες
Pikerisht kete po prisja, nje ze me gjithe zemer te kendonte per keto zemra te thyera,nga humbja e jeteve.Bravo👏👏
Leonard Toska
Leonard Toska - Πριν 7 ώρες
👏👏👏🇦🇱👸🤴🇦🇱🌍🇦🇱👏👏👏👏👏👏😍😘
sani pogradeci
sani pogradeci - Πριν 7 ώρες
Kur me te miret behen bashk suksesi eshte i padiskutueshem👏👏
Lorena caushaj
Lorena caushaj - Πριν 7 ώρες
Bravo superr kenge👋👋🇦🇱🇦🇱
Roland Hamiti
Roland Hamiti - Πριν 7 ώρες
Tërmeti tundi dhe malet, por jo shqiptarët. Të na rrojnë qeveritaret tanë
shif dhe Boj
shif dhe Boj - Πριν 7 ώρες
😪 shqiperin e run zoti Wow Goo Shqipria ime 🇦🇱🇦🇱🇦🇱
lionel lio
lionel lio - Πριν 7 ώρες
Shume prekse bravo
eliona kaceli
eliona kaceli - Πριν 7 ώρες
O zottttt sa prekseee 😭😭😭😭😭
Besa Danaj
Besa Danaj - Πριν 7 ώρες
😢😢😢
Gentian Hasani
Gentian Hasani - Πριν 7 ώρες
Bravo👏👏👏👏
Valbone Esati
Valbone Esati - Πριν 7 ώρες
Lum per kengetaret biznes me keng nga termeti qfar populli jemi askund ne bot nuk ju kendohet katastrofes natyrore vetem i lutem zotit mos te kem me ksi trishtimi asnji popull ne botë🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Monalisa Selmanaj
Monalisa Selmanaj - Πριν 7 ώρες
❤🇦🇱👏
Klarisa Bodoj
Klarisa Bodoj - Πριν 7 ώρες
Ju lumte te goj a te dyve bravo bravo 👏 💋💋💋
Ismail Elexi
Ismail Elexi - Πριν 7 ώρες
shume prekse kenga!!!!! 😭😭 u prefshin ne paqe njerzit qe iken! Te jet era e fundit qe behet kjo per shqeprin ton!
Frida frida
Frida frida - Πριν 7 ώρες
bravo ..super
Liljana Shero
Liljana Shero - Πριν 7 ώρες
O Zot spo i mbaj dot lotët. Qoftë hera e fundit që shqipet mbarë botës te kenë lot ne sy. Shqiperia ime 😥😥🙏🙏
Lule Vataj
Lule Vataj - Πριν 7 ώρες
Bravo
Teuta Kaceli
Teuta Kaceli - Πριν 7 ώρες
Shum prekese bravo
Briselda Jazo
Briselda Jazo - Πριν 7 ώρες
🇦🇱
E. Ll
E. Ll - Πριν 7 ώρες
😥😥😥😥😥😥
Blerim Xhepi
Blerim Xhepi - Πριν 7 ώρες
Bravoooo 🙏🙏🙏🙏
Idajet Bajrami
Idajet Bajrami - Πριν 7 ώρες
👏👏Bravo nje keng qe te prek ne zemër por jep nji mesazh te madh❤🙏
pipi
pipi - Πριν 7 ώρες
Valla Bila palidhje keng
Germanos Paros
Germanos Paros - Πριν 7 ώρες
Waw rrengjethese ky esh realiteti nje dhimbje madhe
Dizi Turk
Dizi Turk - Πριν 7 ώρες
Bravo Ylli Baka 😍
fredi troka2
fredi troka2 - Πριν 7 ώρες
keng e bukur dhe me kuptim
Sara Muca
Sara Muca - Πριν 7 ώρες
👏👏super keng
ana anaa
ana anaa - Πριν 7 ώρες
O zot m rengjethi mishin kjo kengg😭😭
Edi Ed
Edi Ed - Πριν 7 ώρες
Tekst i bukur e prekes. Bravo Arben DUKA! I madh si gjithmon.🇦🇱
Li Li
Li Li - Πριν 7 ώρες
🙏😭👏👏👏👏👏
Muhamed Aliju
Muhamed Aliju - Πριν 7 ώρες
Bravo bravo shum prekse teksti edhe melodia 👏👏👏👏🥺🥺🥺🥺😥😥😥😥❤❤❤❤❤❤❤faliminderit
Klaudio Bushi
Klaudio Bushi - Πριν 7 ώρες
bravo ylli baka me Era rusi Na ke prekur me kete keng prekes 😢😢💔
Haki Xhindi
Haki Xhindi - Πριν 7 ώρες
Bravo ylli baka keni nje zë te ëmbel dhe te mbrekullushem o flori o ilaçi zemres
c4 family
c4 family - Πριν 7 ώρες
Super kenge
Fatjon Nuhu
Fatjon Nuhu - Πριν 8 ώρες
Shume bukur
klara klara
klara klara - Πριν 8 ώρες
Bravo sukses esht vrt shum prekse. 😭ju Lumt goja .e allahu na rujt te gjithve 🙏
Agnesa Xhaferi
Agnesa Xhaferi - Πριν 8 ώρες
🇦🇱❤🇦🇱❤🇦🇱❤❤❤❤❤❤❤
Esina Islami
Esina Islami - Πριν 8 ώρες
😥😥😥Bravo
Cezar Licaj
Cezar Licaj - Πριν 8 ώρες
I perjetshem qoft Durrsi dhe gjith shipria ....
Esina Islami
Esina Islami - Πριν 8 ώρες
🙏🙏🙏🙏
Hanna Rexhaj
Hanna Rexhaj - Πριν 8 ώρες
Bravo te dyt⭐⭐🙏🙏
Bina Bina
Bina Bina - Πριν 8 ώρες
Sa her degjoi kenget e gramozit them vall mos esht zeri medes sa duet i mir kishte me qen se bashku me meden. Keni ze shum te ngjaishum smund dalloheni nga njeri tietri me vokalin e zerit qe keni 👏🏻👏🏻👏🏻👌🏻👌🏻
Inna Inna
Inna Inna - Πριν 8 ώρες
🙏
Sweeth Heart
Sweeth Heart - Πριν 8 ώρες
Ah ç'e gjeti Shqiperine 😭😭😭😭 U bënë zemrat e njerzve copë copë 😭😭 .Bravo për këngën .I lutem Zotit që tju dhurojë shëndet dhe lumturi të gjithve .
Ina Ina
Ina Ina - Πριν 8 ώρες
Smund te mbash lotet me kte keng prekse bravo te dy aristeve ylli bakes dhe era rusit shum respekte nga un m nga divjaka 😥😥😥
B Gjoni
B Gjoni - Πριν 8 ώρες
Nuk ka Fjal cfar te thuash, I Kini then fjalet e reale me Kenge. U Plagos e gjith Shqieria, Ne cdo shtepi na mbuloj zia. Rram ne toke dhe prap u ngritem... 🇦🇱🙏🇽🇰 Big Love For ALBANIA & KOSOVO
Ina cani
Ina cani - Πριν 8 ώρες
🙏🙏🙏
altin shati
altin shati - Πριν 8 ώρες
Bravo 🇦🇱🇦🇱
mos bo zhurem rrehi e nuk lo me kajt
mos bo zhurem rrehi e nuk lo me kajt - Πριν 8 ώρες
Villa shkoni ju burrat e martum me femna sa muni bile esht 1 te stacioni i autobusave pejs 1 ellma e lshume ajo hiq spriton me dal me burra martumm bre allahi e denoft sa shum fmi i la pa bab zagrica e dame prej burrit e i msyn burrat e martummmm
Yanis Brossé
Yanis Brossé - Πριν 8 ώρες
A lot of Luck guys!
Ilir Lajcaj
Ilir Lajcaj - Πριν 8 ώρες
Suksese!