RTV KLAN
RTV KLAN
  • 65 827
  • 1 188 651 824
  • Εγγράφηκε στις 25 Φεβ 2011
KANALI ZYRTAR I TVKLAN (TELEVIZIONI KOMBETAR KLAN)
Official channel of TVKLAN Sh.a
Televizioni Kombetar Klan
Televizioni privat me i madh ne Shqiperi
Aleksander Moisiu Str. no.97
Tirana 1007, Albania
+35542347805/6/7
+35542347808

Βίντεο
Zone e lire - Arjan Curi - Ja cfare na meson antikiteti per pandemite! (27 mars 2020)
Zone e lire - Arjan Curi - Ja cfare na meson antikiteti per pandemite! (27 mars 2020)
Πριν ημέρα
#ZonëeLirë, një emision me karakter gjeneralist, i cili mbështetet mbi aktualitete të ndryshme, politike, sociale dhe kulturore, lokale dhe ndërkombëtare, duke i përcjellë ata nëpërmjet personazheve që ideatori dhe drejtuesi i emisionit, #ArianÇani fton në studio. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Zone e lire - Baton Haxhiu - Batoni, Albini dhe Los Gringos! (27 mars 2020)
Zone e lire - Baton Haxhiu - Batoni, Albini dhe Los Gringos! (27 mars 2020)
Πριν ημέρα
#ZonëeLirë, një emision me karakter gjeneralist, i cili mbështetet mbi aktualitete të ndryshme, politike, sociale dhe kulturore, lokale dhe ndërkombëtare, duke i përcjellë ata nëpërmjet personazheve që ideatori dhe drejtuesi i emisionit, #ArianÇani fton në studio. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Zone e lire - Pellumb Pipero - Super Pipero! (20 mars 2020)
Zone e lire - Pellumb Pipero - Super Pipero! (20 mars 2020)
Πριν ημέρα
#ZonëeLirë, një emision me karakter gjeneralist, i cili mbështetet mbi aktualitete të ndryshme, politike, sociale dhe kulturore, lokale dhe ndërkombëtare, duke i përcjellë ata nëpërmjet personazheve që ideatori dhe drejtuesi i emisionit, #ArianÇani fton në studio. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Zone e lire - Genard Hajdini - Koha e Genardit! (27 mars 2020)
Zone e lire - Genard Hajdini - Koha e Genardit! (27 mars 2020)
Πριν ημέρα
#ZonëeLirë, një emision me karakter gjeneralist, i cili mbështetet mbi aktualitete të ndryshme, politike, sociale dhe kulturore, lokale dhe ndërkombëtare, duke i përcjellë ata nëpërmjet personazheve që ideatori dhe drejtuesi i emisionit, #ArianÇani fton në studio. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Zone e lire - Gentian Stroni - Sa te rrezikuar jane mjeket? (20 mars 2020)
Zone e lire - Gentian Stroni - Sa te rrezikuar jane mjeket? (20 mars 2020)
Πριν ημέρα
#ZonëeLirë, një emision me karakter gjeneralist, i cili mbështetet mbi aktualitete të ndryshme, politike, sociale dhe kulturore, lokale dhe ndërkombëtare, duke i përcjellë ata nëpërmjet personazheve që ideatori dhe drejtuesi i emisionit, #ArianÇani fton në studio. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Zone e lire - Majlind Lazimi - Sa do zhytet ekonomia? (20 mars 2020)
Zone e lire - Majlind Lazimi - Sa do zhytet ekonomia? (20 mars 2020)
Πριν ημέρα
#ZonëeLirë, një emision me karakter gjeneralist, i cili mbështetet mbi aktualitete të ndryshme, politike, sociale dhe kulturore, lokale dhe ndërkombëtare, duke i përcjellë ata nëpërmjet personazheve që ideatori dhe drejtuesi i emisionit, #ArianÇani fton në studio. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Zone e lire - Agron Shehaj - Flet Agron Shehaj nga Italia! (20 mars 2020)
Zone e lire - Agron Shehaj - Flet Agron Shehaj nga Italia! (20 mars 2020)
Πριν ημέρα
#ZonëeLirë, një emision me karakter gjeneralist, i cili mbështetet mbi aktualitete të ndryshme, politike, sociale dhe kulturore, lokale dhe ndërkombëtare, duke i përcjellë ata nëpërmjet personazheve që ideatori dhe drejtuesi i emisionit, #ArianÇani fton në studio. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Zone e lire - Neritan Licaj - Europa Nostra: Teatri Kombetar nuk do te prishet! (20 mars 2020)
Zone e lire - Neritan Licaj - Europa Nostra: Teatri Kombetar nuk do te prishet! (20 mars 2020)
Πριν ημέρα
#ZonëeLirë, një emision me karakter gjeneralist, i cili mbështetet mbi aktualitete të ndryshme, politike, sociale dhe kulturore, lokale dhe ndërkombëtare, duke i përcjellë ata nëpërmjet personazheve që ideatori dhe drejtuesi i emisionit, #ArianÇani fton në studio. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Stop - 89 vjecarja e paralizuar kerkon karten e identitetit, per pensionin! (27 mars 2020)
Stop - 89 vjecarja e paralizuar kerkon karten e identitetit, per pensionin! (27 mars 2020)
Πριν ημέρα
#Stop #TvKlan | Një format satiro-investigativ nga Saimir Kodra & Gentian Zenelaj. Ndodhemi në lagjen numër 11, në Durrës në familjen e Shpresa Mances.Ajo thotë, se është 82 vjec dhe ka një motër 89 vjec të sëmurë rëndë, të paralizuar e me 2 morfina në ditë. Prej vitesh dy të moshuarat jetojnë bashkë. Në mars zonjës Drita Shehu, i skadon karta e identitetit, por në zyrat e kompanisë Aleat në Durrës, i thonë, që po të duan, le ta cojnë zonjën me barrelë, për të bërë aplikimin.Karta e identitetit e privon Dritën nga marrja e pensionit.Në zyrat qendrore të Aleat, thonë, që në shtëpi shkojnë vetëm për pasaportat e shpejta, që paguhen 18 mijë lekë të reja.Për këtë rast duhet folur me Drejtorinë e Përgjithshme të Gjendjes Civile.Specialistja Anila Visha, e cila thotë, se do t’i nisë një email drejtorisë së përgjithshme për këtë rast. Në Ministrinë e Brendshme premtuan, se do të flasin me Aleatin për zgjidhjen e problemit, që e moshuara të pajiset sa më shpejt me kartë identiteti. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Stop - Hitparade i absurdit ne kohen e karantines! (27 mars 2020)
Stop - Hitparade i absurdit ne kohen e karantines! (27 mars 2020)
Πριν ημέρα
#Stop #TvKlan | Një format satiro-investigativ nga Saimir Kodra & Gentian Zenelaj. Mbi 20 persona i janë drejtuar emisionit Stop, për të treguar, se kanë mbetur në pikën kufitare të Kakavijës.Duke shfrytëzuar kohën e emergjencës, disa persona të papërgjegjshëm kanë hedhur mbetje spitalore në liqenin e Kukësit.Në zonën e Misto Mames në kryeqytet, fëmjët kanë thyer rregullat e izolimit dhe kanë dalë jashtë të grumbulluar, duke u ekspozuar në rrezikun e koronavirusit.Një video e sjellë në emisionin Stop, tregon, sesi nxirret një qytetar me forcë nga makina, nga ana e forcave policore. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Stop - Meme nga karantina, qe po bejne xhiron e rrjeteve sociale! (27 mars 2020)
Stop - Meme nga karantina, qe po bejne xhiron e rrjeteve sociale! (27 mars 2020)
Πριν ημέρα
#Stop #TvKlan | Një format satiro-investigativ nga Saimir Kodra & Gentian Zenelaj. Një qytetar improvizon një maskë me të mbathurat e tij, për t’u mbrojtur nga koronavirusi.Disa qytetarë janë filmuar duke mbjellë në tokë letra higjenike, në kohën e izolimit.Një tjetër qytetar pyet komshiun për shëndetin, duke përdorur megafonin.Një cift ka improvizuar muzikë në shtëpi me mjete rrethanore, në kushtet e karantinës.Një prind pjek bërxolla virtualisht përmes ekranit, duke argëtuar edhe vajzën e tij të vogël.Në tjetër video tregon, sesi i lajnë duart gjiroktastritët, shumë veta njëherësh, duke kursyer ujin e sapunin. Janë këto disa nga episodet më të përhapura në kushtet e izolimit, që shfaqen e komentohen në studion e Stop. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Haxhiu: Albin Kurti, kryeminister i papergjegjshem
Haxhiu: Albin Kurti, kryeminister i papergjegjshem
Πριν ημέρα
#ZonëeLirë, një emision me karakter gjeneralist, i cili mbështetet mbi aktualitete të ndryshme, politike, sociale dhe kulturore, lokale dhe ndërkombëtare, duke i përcjellë ata nëpërmjet personazheve që ideatori dhe drejtuesi i emisionit, #ArianÇani fton në studio. _
9 viktima nga pandemia ne Shqiperi
9 viktima nga pandemia ne Shqiperi
Πριν ημέρα
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Basha kerkon mbylljen e fasonerive
Basha kerkon mbylljen e fasonerive
Πριν ημέρα
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Edicioni i Lajmeve Tv Klan 27 mars 2020, ora 19:30
Edicioni i Lajmeve Tv Klan 27 mars 2020, ora 19:30
Πριν ημέρα
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
"Seksi i lejuar edhe ne kohe karantine"
"Seksi i lejuar edhe ne kohe karantine"
Πριν ημέρα
#ZonëeLirë, një emision me karakter gjeneralist, i cili mbështetet mbi aktualitete të ndryshme, politike, sociale dhe kulturore, lokale dhe ndërkombëtare, duke i përcjellë ata nëpërmjet personazheve që ideatori dhe drejtuesi i emisionit, #ArianÇani fton në studio. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Si eshte gjendja e mjekeve? Pergjigjet Pellumb Pipero
Si eshte gjendja e mjekeve? Pergjigjet Pellumb Pipero
Πριν ημέρα
#ZonëeLirë, një emision me karakter gjeneralist, i cili mbështetet mbi aktualitete të ndryshme, politike, sociale dhe kulturore, lokale dhe ndërkombëtare, duke i përcjellë ata nëpërmjet personazheve që ideatori dhe drejtuesi i emisionit, #ArianÇani fton në studio. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Pipero: 20% e te shtruarve jane nen moshen 50 vjec ne gjendje te mire
Pipero: 20% e te shtruarve jane nen moshen 50 vjec ne gjendje te mire
Πριν ημέρα
#ZonëeLirë, një emision me karakter gjeneralist, i cili mbështetet mbi aktualitete të ndryshme, politike, sociale dhe kulturore, lokale dhe ndërkombëtare, duke i përcjellë ata nëpërmjet personazheve që ideatori dhe drejtuesi i emisionit, #ArianÇani fton në studio. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Rama tregon kush do te riatdhesohet: Nuk do t’i marrim te gjithe qytetaret e bllokuar jashte
Rama tregon kush do te riatdhesohet: Nuk do t’i marrim te gjithe qytetaret e bllokuar jashte
Πριν ημέρα
Kryeministri Edi Rama u shpreh këtë të premte se në Shqipëri do të riatdhesohen vetëm ata persona që janë në vështirësi, si studentët dhe ata persona që ishin nisur për në Shqipëri, por kriza e pandemisë i bllokoi në vende të caktuara. Kreu i qeverisë u shpreh se është bërë një listë, e cila është verifikuar. Pastaj do të jetë kompania “Air Albania” që do t’i mbledhë në pika të caktuara që do të vendosen nga ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku. “Do të riatdhesojmë 1379 njerëz ë janë në një listë të mbyllur. Nuk kam thënë që do nisim avionin dhe do të kthejmë 300 mijë njerëz në Shqipëri. Kjo nuk është e mundur, kjo nuk është e arsyeshme, kjo nuk është tolerueshme mbi të gjitha. Edhe vetë Kina ka ndaluar përfundimisht marrjen e njerëzve nga jashtë. Nuk jemi për të marrë jashtë të gjithë, por për t’i dhënë mundësi që të kthehen ata që në 2-3 javë janë në moment të vështirë. Ata që kur u mbyll kufiri u lanë të ngecin atje. Jo njerëz që jetojnë atje dhe të thonë hajde se po vij në Shqipëri. Jo. Njerëzit që jetojnë atje, janë atje. Njerëzit që kanë ikur atje përpara mbylljes së kufijve me kohë nuk mund të kërkojnë të vijnë në Shqipëri derisa të përfundojë lufta. Është një listë e mbyllur! Është një listë e verifikuar një për një me studentë që janë në pikë të hallit dhe me njerëz që ishin në rrugë për t’u kthyer dhe nuk u kthyen dot. Nuk vihet në Shqipëri për faktin se ne këtu nuk kemi numra alarmantë, sepse po ta hapnim këtë rrugë numrat tonë nuk do të bëheshin alarmantë, por katastrofikë”, tha Rama. Kryeministri Rama njoftoi sot se shpenzimet i ka marrë përsipër kompania ajrore pas kërkesës së tij. Numri më i madh i shqiptarëve që duan të kthehen në atdhe ndodhen në Itali./tvklan.al
"Edi jam emision," Rama: Keshtu vajti kjo pune
"Edi jam emision," Rama: Keshtu vajti kjo pune
Πριν ημέρα
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Pse Arian Cani eshte me kapele ne emision?
Pse Arian Cani eshte me kapele ne emision?
Πριν ημέρα
#ZonëeLirë, një emision me karakter gjeneralist, i cili mbështetet mbi aktualitete të ndryshme, politike, sociale dhe kulturore, lokale dhe ndërkombëtare, duke i përcjellë ata nëpërmjet personazheve që ideatori dhe drejtuesi i emisionit, #ArianÇani fton në studio. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
"Pandemite dhe epidemite kane ardhur si pasoje e marredhenies se njerezve me kafshet"
"Pandemite dhe epidemite kane ardhur si pasoje e marredhenies se njerezve me kafshet"
Πριν ημέρα
#ZonëeLirë, një emision me karakter gjeneralist, i cili mbështetet mbi aktualitete të ndryshme, politike, sociale dhe kulturore, lokale dhe ndërkombëtare, duke i përcjellë ata nëpërmjet personazheve që ideatori dhe drejtuesi i emisionit, #ArianÇani fton në studio. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Stop - Meme nga karantina, qe po bejne xhiron e rrjeteve sociale! (27 mars 2020)
Stop - Meme nga karantina, qe po bejne xhiron e rrjeteve sociale! (27 mars 2020)
Πριν ημέρα
#Stop #TvKlan | Një format satiro-investigativ nga Saimir Kodra & Gentian Zenelaj. Një qytetar improvizon një maskë me të mbathurat e tij, për t’u mbrojtur nga koronavirusi.Disa qytetarë janë filmuar duke mbjellë në tokë letra higjenike, në kohën e izolimit.Një tjetër qytetar pyet komshiun për shëndetin, duke përdorur megafonin.Një cift ka improvizuar muzikë në shtëpi me mjete rrethanore, në kushtet e karantinës.Një prind pjek bërxolla virtualisht përmes ekranit, duke argëtuar edhe vajzën e tij të vogël.Në tjetër video tregon, sesi i lajnë duart gjiroktastritët, shumë veta njëherësh, duke kursyer ujin e sapunin. Janë këto disa nga episodet më të përhapura në kushtet e izolimit, që shfaqen e komentohen në studion e Stop. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Stop - Durres/ 89 vjecarja e paralizuar kerkon karten e identitetit, per pensionin! (27 mars 2020)
Stop - Durres/ 89 vjecarja e paralizuar kerkon karten e identitetit, per pensionin! (27 mars 2020)
Πριν ημέρα
#Stop #TvKlan | Një format satiro-investigativ nga Saimir Kodra & Gentian Zenelaj. Ndodhemi në lagjen numër 11, në Durrës në familjen e Shpresa Mances.Ajo thotë, se është 82 vjec dhe ka një motër 89 vjec të sëmurë rëndë, të paralizuar e me 2 morfina në ditë. Prej vitesh dy të moshuarat jetojnë bashkë. Në mars zonjës Drita Shehu, i skadon karta e identitetit, por në zyrat e kompanisë Aleat në Durrës, i thonë, që po të duan, le ta cojnë zonjën me barrelë, për të bërë aplikimin.Karta e identitetit e privon Dritën nga marrja e pensionit.Në zyrat qendrore të Aleat, thonë, që në shtëpi shkojnë vetëm për pasaportat e shpejta, që paguhen 18 mijë lekë të reja.Për këtë rast duhet folur me Drejtorinë e Përgjithshme të Gjendjes Civile.Specialistja Anila Visha, e cila thotë, se do t’i nisë një email drejtorisë së përgjithshme për këtë rast. Në Ministrinë e Brendshme premtuan, se do të flasin me Aleatin për zgjidhjen e problemit, që e moshuara të pajiset sa më shpejt me kartë identiteti. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Stop - Hitparade i absurdit ne kohen e karantines! (27 mars 2020)
Stop - Hitparade i absurdit ne kohen e karantines! (27 mars 2020)
Πριν ημέρα
#Stop #TvKlan | Një format satiro-investigativ nga Saimir Kodra & Gentian Zenelaj. Një qytetar improvizon një maskë me të mbathurat e tij, për t’u mbrojtur nga koronavirusi.Disa qytetarë janë filmuar duke mbjellë në tokë letra higjenike, në kohën e izolimit.Një tjetër qytetar pyet komshiun për shëndetin, duke përdorur megafonin.Një cift ka improvizuar muzikë në shtëpi me mjete rrethanore, në kushtet e karantinës.Një prind pjek bërxolla virtualisht përmes ekranit, duke argëtuar edhe vajzën e tij të vogël.Në tjetër video tregon, sesi i lajnë duart gjiroktastritët, shumë veta njëherësh, duke kursyer ujin e sapunin. Janë këto disa nga episodet më të përhapura në kushtet e izolimit, që shfaqen e komentohen në studion e Stop. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
9 viktima nga semundja ne Serbi
9 viktima nga semundja ne Serbi
Πριν ημέρα
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
6 paciente lene spitalin, tek Infektivi shtrohet deputeti i opozites
6 paciente lene spitalin, tek Infektivi shtrohet deputeti i opozites
Πριν ημέρα
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Mjekja shqiptare tregon eksperimentin qe po behet ne Itali
Mjekja shqiptare tregon eksperimentin qe po behet ne Itali
Πριν ημέρα
#Opinion | Emision politik live nga #BlendiFevziu në #TvKlan Emisioni politik më i ndjekur dhe më i preferuar në ekranet shqiptare. “Opinion” vjen në katër takime çdo javë - e hënë, e martë, e mërkurë dhe takimi tradicional i të enjtes mbrëma. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Unaza, ritem i ulet punimesh
Unaza, ritem i ulet punimesh
Πριν ημέρα
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Mberrijne 8 tone materiale mbrojtese per mjeket
Mberrijne 8 tone materiale mbrojtese per mjeket
Πριν ημέρα
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Titujt kryesore te edicionit informativ te ores 19:30 ne Tv Klan (27 Mars 2020)
Titujt kryesore te edicionit informativ te ores 19:30 ne Tv Klan (27 Mars 2020)
Πριν ημέρα
#KlanLajme #TvKlan SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Masat e reja shtrenguese per semundjen
Masat e reja shtrenguese per semundjen
Πριν ημέρα
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
90 mije abonenteve do t'u fshihet menjehere kamata
90 mije abonenteve do t'u fshihet menjehere kamata
Πριν ημέρα
Të gjitha pagesat për debitë e 90 mijë konsumatorëve familjarë dhe biznes i vogël do të ulen automatikisht nga kompania OSHEE, duke zbritur kamatëvonesat që ata kanë, e duke lënë vetëm detyrimin e energjisë që kanë patur të papaguar. Në një intervistë me Skype për Televizionin Klan, drejtori i Furnizuesit të Shërbimit Universal, Elton Sevrani, sqaron se nuk do të ketë nevojë për këtë kategori që kanë aktmarrëveshje ekzistuese që të shkojnë në sportele, por grafiku i pagesave të mbetura do t’u jepet në momentin që shkojnë për të paguar debinë duke nisur nga muaji Prill. Elton Sevrani sqaron se për abonentët që kanë aktmarrëveshje kësti mujor ulet me 30% dhe do të duhet të paguhen vetëm 2 mijë lekë çdo muaj, nga 2 mijë e 800 që ishte mesatarja, ndërsa për klientët specialë të shtresave në nevojë, kësti mujor ulet në 1 mijë lekë në muaj. Për 175 mijë abonentë të tjerë, kompania do të hyjë në marrëveshje gjatë muajve të tjerë nëse ata njohin të paguajnë detyrimin e principalit. Kamatat do të fshihen deri më Dhjetor të vitit 2019 dhe nuk do të ketë tolerime për pagesat e faturave të muajve të këtij viti. Nëse energjia nuk paguhet do të ndërpritet, sqaron kompania e shpërndarjes. Në total, OSHEE pritet të fshijë 157 milionë dollarë kamata, ku 50 milionë do të hiqen direkt për abonentët që janë në marrëveshje me kompaninë. Tv Klan SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Mesha e pazakonte ne sheshin "Shen Pjeter"
Mesha e pazakonte ne sheshin "Shen Pjeter"
Πριν ημέρα
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Aktorja e njohur tregon si kujdeset per fytyren ne keto dite izolimi
Aktorja e njohur tregon si kujdeset per fytyren ne keto dite izolimi
Πριν ημέρα
#Rudina, një program nga autorja dhe moderatorja #RudinaMagjistari, një prej emisioneve më të ndjekur dhe të dashur për publikun duke ofruar tema të larmishme për të gjithë familjen. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
919 te vdekur ne 24 oret e fundit ne Itali
919 te vdekur ne 24 oret e fundit ne Itali
Πριν ημέρα
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Aktorja Arjola Demiri: Komshia vjen 3 here ne dite ne shtepine time dhe thote do therras policine
Aktorja Arjola Demiri: Komshia vjen 3 here ne dite ne shtepine time dhe thote do therras policine
Πριν ημέρα
Në një lidhje në Skype për programin “Rudina”, në TV Klan ishte aktorja Arjola Demiri. Ajo në këto ditë është vetkarantinuar në shtëpinë e saj me tre fëmijët e saj dhe vëllain. Aktorja shprehet se pavarësisht ankthit të fillimit, po mundohen ta kalojnë sa më këndshëm. Ndërsa thekson edhe problemet që ka me komshien për shkak të zhurmës së fëmijëve.
“kur na zuri paniku u ble e gjithe letra higjenike nga marketi”
“kur na zuri paniku u ble e gjithe letra higjenike nga marketi”
Πριν ημέρα
#Rudina, një program nga autorja dhe moderatorja #RudinaMagjistari, një prej emisioneve më të ndjekur dhe të dashur për publikun duke ofruar tema të larmishme për të gjithë familjen. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Nora Istrefi tregon si po shkon veteizolimi
Nora Istrefi tregon si po shkon veteizolimi
Πριν ημέρα
#Rudina, një program nga autorja dhe moderatorja #RudinaMagjistari, një prej emisioneve më të ndjekur dhe të dashur për publikun duke ofruar tema të larmishme për të gjithë familjen. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Nora Istrefi: E mira e kesaj ditelindjeje ishte qe isha prane vajzes
Nora Istrefi: E mira e kesaj ditelindjeje ishte qe isha prane vajzes
Πριν ημέρα
Në një lidhje në Skype për programin “Rudina”, në TV Klan ishte këngëtarja e njohur Nora Istrefi. Nora njihet për hitet e bukura që sjell dhe për energjinë pozitive që përçon në çdo dalje të saj publike. Ajo jeton në Kosovë dhe që nga momenti që vendi i saj mori masa për të parandaluar pandeminë, këngëtarja qëndron në shtëpi sëbashku me vajzën Renee. Diten e mërkurë, Istrefi kishte ditëlindjen por nuk ka patur mundësi të organizojë diçka si pasojë e situatës.
Mjeku shqiptar nga Çikago: Janë disa ilaçe që po bëhen test për momentin
Mjeku shqiptar nga Çikago: Janë disa ilaçe që po bëhen test për momentin
Πριν ημέρα
Në programin “Rudina”, në TV Klan ishte një mjek që jeton e punon prej 20 vitesh në Çikago. Bëhet fjalë për Mario Ademaj, i cili është mjek familjeje dhe mjek për sportistë. Klinika ku ai punon është një nga qendrat që përgatit ekipin e mjekëve dhe infermierëve për pandeminë dhe pacientët me simptoma. Në lidhje me situatën e krijuar si rezultat i pandemisë, Doktor Ademaj u shpreh se ka filluar paniku edhe sepse numri i personave të prekur është rritur së tepërmi. Por nga ana tjetër sipas tij ka dhe disa elementë pozitivë që duhen vlerësuar në këtë situatë sepse janë disa ilaçe që po bëhen test për momentin.
Frenohet numri i te infektuarve
Frenohet numri i te infektuarve
Πριν ημέρα
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Mirepritet hapja e negociatave!
Mirepritet hapja e negociatave!
Πριν ημέρα
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Ndryshon skema e levizjes se qytetareve
Ndryshon skema e levizjes se qytetareve
Πριν ημέρα
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Biznesi i vogel drejt falimentimit!
Biznesi i vogel drejt falimentimit!
Πριν ημέρα
Opozita kërkon nga qeveria të bëjë publik planin për ndihmë financiare që do t’u jepet qytetarëve, pasi mbi 80 mijë biznese të vogla, jo prodhuese kanë ulur qepenat. Ish deputetja e PD Jorida Tabaku tha se shteti duhet të garantojë minimumin jetik për qytetarët që tashmë janë të papunë
Cfare kerkohet ne farmaci, qytetaret kane shqetesime te ndryshme
Cfare kerkohet ne farmaci, qytetaret kane shqetesime te ndryshme
Πριν ημέρα
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Europa e kontaminuar nga semundja
Europa e kontaminuar nga semundja
Πριν ημέρα
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Thaci kerkon qeveri gjithperfshirese
Thaci kerkon qeveri gjithperfshirese
Πριν ημέρα
Pas rrëzimit të qeverisë Kurti, Kosova është në emergjencë politike. Presidenti Hashim Thaçi ka thënë se në fillim të javës do të mbledh krerët politik për të propozuar një qeveri gjithëpërfshirëse. Kjo kërkesë Vjenë edhe si iniciativë e ambasadorit amerikan në Kosovë, Philipe Kosnet. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Situata e semundjes ne Serbi
Situata e semundjes ne Serbi
Πριν ημέρα
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
“Nuk do te jemi si me pare”!
“Nuk do te jemi si me pare”!
Πριν ημέρα
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Rudina - Via skype me Nora Istrefin dhe dr. Mario Ademaj! (27 mars 2020)
Rudina - Via skype me Nora Istrefin dhe dr. Mario Ademaj! (27 mars 2020)
Πριν ημέρα
#Rudina, një program nga autorja dhe moderatorja #RudinaMagjistari, një prej emisioneve më të ndjekur dhe të dashur për publikun duke ofruar tema të larmishme për të gjithë familjen. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Rudina - Alda dhe Rogert Mehmetaj, çifti qe realizon video gazmore gjate karantines!  (27 mars 2020)
Rudina - Alda dhe Rogert Mehmetaj, çifti qe realizon video gazmore gjate karantines! (27 mars 2020)
Πριν ημέρα
#Rudina, një program nga autorja dhe moderatorja #RudinaMagjistari, një prej emisioneve më të ndjekur dhe të dashur për publikun duke ofruar tema të larmishme për të gjithë familjen. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Rudina - Aktorja Arjola Demiri rrefen ditet ne karantine me tre femijet e saj!  (27 mars 2020)
Rudina - Aktorja Arjola Demiri rrefen ditet ne karantine me tre femijet e saj! (27 mars 2020)
Πριν ημέρα
#Rudina, një program nga autorja dhe moderatorja #RudinaMagjistari, një prej emisioneve më të ndjekur dhe të dashur për publikun duke ofruar tema të larmishme për të gjithë familjen. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Unaza e Madhe, ritem i ngadalte punimesh, nuk shfrytezohet mungesa e qarkullimit
Unaza e Madhe, ritem i ngadalte punimesh, nuk shfrytezohet mungesa e qarkullimit
Πριν ημέρα
Puna për zgjerimin e Unazës së Madhe po vijon me ritme të ngadalta. Edhe pse lëvizja e automjeteve në këto ditë është e pakët, kjo situatë nuk po shfrytëzohet për të shpejtuar punimet në këtë zonë. I vetmi kantier ku vazhdon puna është ish-rrethrrotullimi “Shqiponja”, aty ku parashikohet ndërtimi i nënkalimit për mjetet që do të drejtohen nga zona e Laprakës për në autostradë. Po edhe aty mjetet e punës janë të pakta. Sipa Autoritetit Rrugor Shqiptar, punimet tek ish-rrethrrotullimi “Shqiponja” po kryhen vetëm gjatë orareve 05:00 me 13:00 të vendosura nga qeveria, si dhe po evitohet puna në grup. Deri tani janë përfunduar vijëzimet e planit të menaxhimit të trafikut. Kjo sipas ARRSH do të shmangë edhe në vijim problemet në qarkullimin e automjeteve pasi punimet e para janë nëntokësore. Aksi nga Pallati me Shigjeta te rrethrrotullimi “Shqiponja” duhet të përfundojë brenda 2 vitesh, pas skandalit me një firmë amerikane që fitoi fillimisht tenderin përmes dokumenteve të falsifikuara, dhe pas një procesi të gjatë tenderimi dhe ankesash të cilat u zgjidhën në Shtator të vitit që shkoi, e pasi projekti ndryshoi dhe njëherë. Tv Klan
Edicioni i Lajmeve Tv Klan 27 mars 2020, ora 15:30
Edicioni i Lajmeve Tv Klan 27 mars 2020, ora 15:30
Πριν ημέρα
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Kosova mes virusit dhe krizes politike
Kosova mes virusit dhe krizes politike
Πριν ημέρα
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Shqiptaret e Malit te Zi ne situaten e pandemise
Shqiptaret e Malit te Zi ne situaten e pandemise
Πριν ημέρα
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Rriten rastet e te prekurve ne RMV
Rriten rastet e te prekurve ne RMV
Πριν ημέρα
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Situate e rende ne Itali
Situate e rende ne Itali
Πριν ημέρα
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Vater e re e infeksionit ne Korce
Vater e re e infeksionit ne Korce
Πριν ημέρα
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
186 te infektuar dhe 8 viktima, Rakacolli flet per Tv Klan
186 te infektuar dhe 8 viktima, Rakacolli flet per Tv Klan
Πριν ημέρα
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
PD: E pamjaftueshme paketa e ndihmes nga qeveria
PD: E pamjaftueshme paketa e ndihmes nga qeveria
Πριν ημέρα
Për demokratët, paketa financiare e miratuar nga qeveria është e pamjaftueshme, për t’ju ardhur në ndihmë familjeve dhe bizneseve të prekura nga masat shtrënguese. Jorida Tabaku akuzon maxhorancën dhe për mungesë transparence. “17 ditë pas rëndimit të krizës, pse nuk ka ende një VKM për pagesat që u lajmëruan nga Qeveria?! Pse nuk bëhet e ditur lista e plotë e përfituesve nga kjo pagesë, që qytetarët të kenë mundësi të shohin nëse janë apo jo përfitues? Kush janë bizneset e vogla që përfitojnë? Kush janë personat qe do të marrin pagesë papunësie? Kush janë personat qe do të përfitojnë pagesën e ndihmës ekonomike? Dua ta përsëris me forcë. Paketa sociale e miratuar nga Qeveria është e pamjaftueshme. Mijëra familje në nevojë apo biznese nuk përfitojnë prej saj”. Sipas Tabakut janë 80 mijë biznese të mbyllura dhe 35 mijë nuk janë përfshirë në paketën sociale, ku nuk figurojnë dhe 70 mijë familje që iu është hequr skema ekonomike. Demokratët mendojnë se është detyrim ligjor i qeverisë të mendojë për çdo qytetarë dhe ndërkohë që çdo para e ardhur nga taksat duhet të vihet në shërbim të kësaj situate, duke u anuluar çdo transaksion tjetër. Tv Klan
Thaci: Do perpiqem te shmang zgjedhjet e parakohshme
Thaci: Do perpiqem te shmang zgjedhjet e parakohshme
Πριν ημέρα
Një ditë pasi SHBA-ja konfirmoi se nuk ka ndonjë marrëveshje të fshehtë për zgjidhjen përfundimtare të dialogut Kosovës-Serbi, ambasadori amerikan në Kosovë, Philipe Kosnet, ka diskutuar me presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi, për procedurat për krijimin e qeverisë së re. Nëpërmjet një statusi në Facebook, Thaçi bëri të ditur se me ambasadorin Kosnet janë pajtuar që qeveria të krijohet duke u bazuar në respektimin e Kushtetutës së Kosovës. Thaçi ndërkaq gjatë ditës ka thënë se është duke bërë përpjekje që të anashkalojë zgjedhjet e jashtëzakonshme dhe të krijohet një qeveri teknike gjithëpërfshirëse. Ai ka thënë se nga dita e hënë do të nis konsultimet me liderët e partive politike. "Fokusi im do të jetë që në çdo rrethanë të eliminohet mundësia e organizimit të zgjedhjeve të reja apo shpërbërja e Kuvendit. Propozimi im do të jetë krijimi i qeverisë së re. Pra nga e hëna në mëngjes do t'i ftoj liderët e partive politike dhe do t'i dëgjoj opinionet e tyre dhe të prezantoj kriteret mbizotëruese për krijimin e qeverisë së Kosovës në mënyrë që të mos ketë vakum institucional". Këto komente Thaçi i bëri gjatë vizitës në qendrën e studentëve, ku po mbahen në karantinë personat e kthyer nga vende të ndryshme të botës. Ndërkohë komuna e Prishtinës është duke vazhduar me dezinfektimet e rrugëve dhe objekteve me qëllim të parandalimit të përhapjes së koronavirusit. Derisa komunat e Kosovës nëpërmjet Asociacionit të Komunave kanë kërkuar ndryshimin e masave rreth ndalimit të qarkullimit të qytetarëve dhe automjeteve. Sipas këtij asociacioni, jashtë orarit të ndalim qarkullimit, konkretisht nga ora 16:00 deri në orën 20:00 ka turma të njerëzve që dalin për t'u furnizuar apo kryer obligimet e tjera dhe kjo sipas tyre është mundësi potenciale për përhapjen e virusit.
Dezinfektohen rruget e kryeqytetit
Dezinfektohen rruget e kryeqytetit
Πριν ημέρα
Pavarësisht mbingarkesës me mbledhjen e mbeturinave, që padyshim këto ditët e karantinës janë shumëfishuar, punonjësit e terrenit po bëjnë çdo ditë e çdo natë edhe pastrimin e dezinfektimin e gjithë qytetit, që ai të jetë sa më i pastër. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj ishte në një nga botet, të cilat bëjnë dezinfektimin në çdo rrugicë të kryeqytetit, me solucion të posaçëm në këto ditë të vështira. Kreu i Bashkisë kërkoi prej qytetarëve që të tregohen të vëmendshëm ndaj higjienës personale dhe të ruajnë distancimin social. “Ne do të bëjmë punën tonë në bashkëpunim, por kjo nuk do të thotë të jetë justifikim për të thënë: Bashkia e ka bërë dezinfektimin, tani jam ok! Sepse nuk kemi akoma asnjë rast që një i ri të jetë infektuar nga pema, nga ndërtesa, nga rruga. Të gjithë janë infektuar njeriu me njeriun dhe në momentin që njerëzit nuk kuptojnë se do të bëjmë punën tonë të dy bashkë, po ama secili duhet të ruajë higjenën personale, të ruajë distancën dhe të gjithë mjetet e nevojshme”, u shpreh Veliaj.
Moti sot dhe neser ne Tv Klan (27 Mars 2020)
Moti sot dhe neser ne Tv Klan (27 Mars 2020)
Πριν ημέρα
Moti sot dhe parashikimi i tij per neser nga Meteoalb nen prezantimin e Alba Hoxha. www.tvklan.al
8 viktima nga korona ne Serbi
8 viktima nga korona ne Serbi
Πριν ημέρα
Serbia ka shënuar viktimën e tetë. Numri i të infektuarve me virusin korona është 528 raste, pasi në 24 orët e fundit edhe 71 persona kanë rezultuar pozitiv. Në testimin më të gjerë lidhur me këto raste janë testuar edhe 188 persona të tjerë, por ata kanë rezultuar negativë. Institucionet shëndetësore janë duke bërë apel që dy javëve të ardhshme të mos ketë lëvizje pasi kjo kohë është e rëndësishme që të fitohet beteja kundër virusit. Serbia është duke u bërë gati për një numër të madh të të infektuarve dhe izolimin jashtë spitaleve në qendra si kjo. Ideja e sulmit ndaj virusit është që të izolohet dhe të mos vijë në kontakt me persona të tjerë. “Është me rëndësi që ta dimë se këta njerëz janë shëruar pas 14 ditësh dhe kanë fituar imunitet që së bashku të luftojmë. Çdo mënyrë tjetër do të ishte e pasigurtë dhe e ngadaltë. Ne duam ta dimë që kemi zgjedhur një pjesë të problemit dhe të merremi me probleme të tjera”. Dhjetëra qendra sportive po kthehen në qendra spitalore që të shërbejnë në luftën kundër pandemisë. Serbia ka nisur gjykimet për ata që shkelin izolimin dhe është dënuar personi i parë me dy vjet heqje lirie. Numri i të izoluarve, persona që kanë qenë në kontakt me të infekuar ose janë kthyer në vend, deri më tani janë mbi 50 mijë. Tv Klan
Shetisnin jashte orarit te lejuar, ndalohen 2 te rinj
Shetisnin jashte orarit te lejuar, ndalohen 2 te rinj
Πριν ημέρα
Policia dhe ushtria përveç pikave të kontrollit që janë ngritur në hyrje dhe dalje të qyteteve, po patrullon edhe brenda qendrave të banuara për të penguar lëvizjen e qytetarëve jashtë orarit të lejuar. Në këtë video duket momenti kur një patrullë policie konstaton dy të rinj që po lëviznin në rrugë në orët e pasdites, përtej orarit të lejuar. Pasi shohin mjetin e policisë, dy të rinjtë largohen me vrap nëpër rrugicë. Në këtë moment një punonjës policie dhe 2 efektivë të ushtrisë i ndjekin nga pas dhe i ndalojnë brenda pak minutash. Në 24 orët e fundit janë ndëshkuar 100 kalimtarë me 10 mijë lekë, ndërsa 6 qytetarë që frekuentonin parqet dhe lulishtet janë gjobitur me 20 mijë lekë, si dhe iu është sekuestruar mjeti. Ndërsa në Vlorë janë vënë në pranga dy persona pasi janë kapur duke shëtitur dhe kanë kundërshtuar me dhunë punonjësit e policisë. Një 19-vjeçar në Lezhë është arrestuar, pasi drejtonte mjetin pa patentë, ndërsa në total janë ndëshkuar edhe 45 shoferë në të gjithë vendin pasi qarkullonin pa autorizim. Gjithashtu janë konstatuar edhe 13 njësi tregtie që nuk kanë zbatuar orarin e mbylljes duke gjobitur me 100 mije lekë.
“Pensionistet nuk do të marrin leje”, Rama prezanton aplikacionin: Si te aplikoni
“Pensionistet nuk do të marrin leje”, Rama prezanton aplikacionin: Si te aplikoni
Πριν ημέρα
Kryeministri Edi Rama ka njoftuar se nga dita e Hënë do duhet që qytetarët të marrin leje për të dalë nga shtëpia dhe për të kryer blerje apo për të marrë shërbimet e nevojshme. Përmes një aplikacioni, do të bëhet e mundur që vetëm një pjesëtarë i familjes të marrë leje për të lëvizur prej orës 05:00 deri në 13:00. Për të gjithë ata të cilët nuk munden që të marrin lejen automatike, është vënë në dispozicion numri, 55155, ku do të dërgohet një mesazh, njëjtë si për lejet e parkimit, dhe do të vendoset numri i kartës së identitetit dhe pas 24 orësh do të marrin leje. Ndërkaq Rama njoftoi se pensionistët nuk do të mund të marrin leje, dhe se do të kujdeset qeveria për t’u dërguar në shtëpi çfarë u nevojitet atyre të cilët nuk kanë familjarë që mund t’i ndihmojë. Ai tha se i ka kërkuar kryetarit të bashkisë së Tiranës por dhe të qyteteve të tjera, që të ndahen tezgat e shitjes për të mos pasur kontakt të afërt mes shitësve dhe blerësve.
Bie rritja ekonomike ne fund te 2019
Bie rritja ekonomike ne fund te 2019
Πριν ημέρα
Për herë të parë pas 6 vjetësh rritja ekonomike shënoi rënie në ekonominë shqiptare, për tremujorin e fundit të vitit 2019. Sipas Institutit të Statistikave, në periudhën Tetor-Dhjetor të vitit të shkuar Prodhimi i Brendshëm Bruto u ul me minus 0.15% krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë. Aktivitetet që i dhanë goditjen më të madhe ekonomisë së vendit rezultojnë të jenë ndërtimi, i cili u tkurr me 14.7%, bujqësia pësoi një rënie prej 1.6% dhe argëtimi u tkurr me 12.5%. Të gjithë këto aktivitete lidhen me pasojat që shkaktoi në disa sektorë tërmeti i 26 Nëntorit, ndërsa për degën e aktiviteteve të pasurive të paluajtshme, kjo periudhë ka ndikuar pozitivisht për shkak të kërkesës në rritje për qira. Në këtë periudhë edhe konsumi i popullsisë u ul krahasuar me një vit më parë, ndërsa rënie pësuan si eksportet edhe importet e vendit. INSTAT thotë se performancën më të mirë në ekonomi e ka patur sektori i industrisë nxjerrëse dhe aktivitetet e shoqërive të sigurimit. Rritja reale e vitit 2019 rezulton 2.21, nga mbi 4% që ishte në 2018-n.
90 mije abonenteve do t'u fshihet menjehere kamata
90 mije abonenteve do t'u fshihet menjehere kamata
Πριν ημέρα
Të gjitha pagesat për debitë e 90 mijë konsumatorëve familjarë dhe biznes i vogël do të ulen automatikisht nga kompania OSHEE, duke zbritur kamatëvonesat që ata kanë, e duke lënë vetëm detyrimin e energjisë që kanë patur të papaguar. Në një intervistë me Skype për Televizionin Klan, drejtori i Furnizuesit të Shërbimit Universal, Elton Sevrani, sqaron se nuk do të ketë nevojë për këtë kategori që kanë aktmarrëveshje ekzistuese që të shkojnë në sportele, por grafiku i pagesave të mbetura do t’u jepet në momentin që shkojnë për të paguar debinë duke nisur nga muaji Prill. Elton Sevrani sqaron se për abonentët që kanë aktmarrëveshje kësti mujor ulet me 30% dhe do të duhet të paguhen vetëm 2 mijë lekë çdo muaj, nga 2 mijë e 800 që ishte mesatarja, ndërsa për klientët specialë të shtresave në nevojë, kësti mujor ulet në 1 mijë lekë në muaj. Për 175 mijë abonentë të tjerë, kompania do të hyjë në marrëveshje gjatë muajve të tjerë nëse ata njohin të paguajnë detyrimin e principalit. Kamatat do të fshihen deri më Dhjetor të vitit 2019 dhe nuk do të ketë tolerime për pagesat e faturave të muajve të këtij viti. Nëse energjia nuk paguhet do të ndërpritet, sqaron kompania e shpërndarjes. Në total, OSHEE pritet të fshijë 157 milionë dollarë kamata, ku 50 milionë do të hiqen direkt për abonentët që janë në marrëveshje me kompaninë.
Nga e hena nis riatdhesimi per 1400 persona te mbetur jashte
Nga e hena nis riatdhesimi per 1400 persona te mbetur jashte
Πριν ημέρα
Për afro 1400 shqiptarët e mbetur në shtete të ndryshme, kryesisht të Europës, pas mbylljes së kufijve për shkak të pandemisë së koronavirusit, nga hëna do të nisin fluturimet për t'i kthyer në atdhe. Lasgushi është avioni i parë që ngriti siparin e linjës ajrore shqiptare Air Albania. Lajmin e jep Kryeministri, i cili thotë se shpenzimet i ka marrë përsipër kompania ajrore me kërkesën e tij. "Ata që kanë mbetur rrugëve jashtë shtetit do nisim të hënën fluturimet për ti sjellë në atdhe. Nesër nxjerrim kalendarin e misionit të riatdhesimit dhe pikat ku do bëhet imbarkimi. Pa pagesë nga ana e individëve se i takon “Lasgushit” që t’i sjellë njerëzit në shtëpi. Në këtë hall kombëtar i kam kërkuar kompanisë “Air Albania” që të marrë përsipër të jetë shtëpia e shqiptarëve në qiejt e Evropës e të mos kërkojë lekë për të kryer këto misione humanitare". Numri më i madh i shqiptarëve që duan të kthehen në atdhe ndodhen në Itali. Rama siguron se shteti do të ndihmojë të gjithë ata që në këtë situatë kanë pengesa të mëdha për shkak të masave shtrënguese, por përsërit se qytetarët duhet të bëjnë pjesën e tyre, duke mos iu shmangur detyrimeve. "Unë po bëhem e të gjithë ne po bëhemi 14 copash që të mos lëmë asnjë prej jush vetëm. Shoh disa që rrinë brenda e bëjnë lloj-lloj komentesh në rrjetet sociale për popullin që po vdes për bukë medemek, me kërkesa absurde deri për të mos paguar dritat, me tallje për policët, këto janë të turpshme, në një kohë kaq të vështirë kur duhet durim inkurajim e unitet kombëtar. Ne s’kemi një shkop magjik e s’jemi një shpi e pasur, edhe se me thënë të drejtën as në shtëpitë më të pasura të Ballkanit s’po shoh të bëhet ndonjë mrekulli e veçantë për këta njerëz të kapur befasisht. Unë s’do lë gjë pa bërë por dreqi e mori futeni mirë në kokë se jemi në luftë e secili duhet të shtrëngohet". Me bërjen publike të kësaj iniciative të qeverisë shqiptare kanë qenë të shumta telefonatat në Ministrinë e Jashtme, por burime zyrtare të saj thanë se do të verifikohet çdo kërkesë për kthim në atdhe.
186 te infektuar me korona, 8 viktima
186 te infektuar me korona, 8 viktima
Πριν ημέρα
Arrin në 8 numri i personave që humbin jetën nga korona virusi në vendin tonë. Deri tani 186 persona rezultojnë pozitiv me koronavirus. Pas Tropojës, harta e qyteteve që kanë evidentuar raste me korona ka arritur në 16, duke përfshirë edhe Pukën. Në pavionin infektiv, 5 pacientë janë në terapi intensive. Fatmirësisht dy ditët e fundit është dyfishuar edhe numri i personave të shëruar nga korona, nga 17 që ishte pak ditë më parë. Pas kryerjes së testit të dytë, ata kanë rezultuar negativ , por do të vijojnë karantinimin brenda në banesë edhe për 14 ditë të tjera. Deri tani nga 9 mjekë dhe infermierë të infektuar me koronavirus rezultojnë të shëruar 1 mjek i Spitalit të Durrësit dhe një infermier i Spitalit Universitar Shefqet Ndroqi në Tiranë.
Titujt kryesore te edicionit informativ te ores 15:30 ne Tv Klan (27 Mars 2020)
Titujt kryesore te edicionit informativ te ores 15:30 ne Tv Klan (27 Mars 2020)
Πριν ημέρα
#KlanLajme #27Mars2020 www.tvklan.al/lajme SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Kengetarja e njohur tregon cfare i mungon nga jeta para izolimit
Kengetarja e njohur tregon cfare i mungon nga jeta para izolimit
Πριν ημέρα
#HistoriaIme Programi vjen nën drejtimin e Mirela Milorit, gazetares së njohur që na ka përcjellë informacione mbrëmjeve tona përgjatë 20 viteve, dhe rikthehet në #TvKlan, si moderatore dhe bashkëautore e këtij emisioni. #MirelaMilori SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Rozana Radi: E kam te pamundur te jem ne gjendjen time te mire keto dite
Rozana Radi: E kam te pamundur te jem ne gjendjen time te mire keto dite
Πριν ημέρα
#HistoriaIme Programi vjen nën drejtimin e Mirela Milorit, gazetares së njohur që na ka përcjellë informacione mbrëmjeve tona përgjatë 20 viteve, dhe rikthehet në #TvKlan, si moderatore dhe bashkëautore e këtij emisioni. #MirelaMilori SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Një liber per Shqiperine? Përgjigjet Gianni De Biasi
Një liber per Shqiperine? Përgjigjet Gianni De Biasi
Πριν ημέρα
Emisioni “Historia ime”, në TV Klan solli ditën e sotme lidhjen në Skype me një personazh mjaft të dashur për gjithë shqiptarët, Gianni De Biasi. Ai tregoi se në këtë periudhë ka vendosur të shkruajë një libër për Shqipërinë me gjithë historinë e tij, që nga takimi i parë dhe deri tek momenti kur u largua në verën e vitit 2017. Më tej, De Biasi ka dhe një mesazh për gjithë shqiptarët duke u shprehur se ajo që kërkon më shumë nga Shqipëria është të jetë një popull i bashkuar, i shëndetshëm dhe i përgjegjshëm për veten, por dhe njëkohësisht duke i bërë një të mirë skuadrës që quhet Shqipëri.
Ish-trajneri i Kombëtares, Gianni de Biasi: Me vjen keq per jeten e meparshme
Ish-trajneri i Kombëtares, Gianni de Biasi: Me vjen keq per jeten e meparshme
Πριν ημέρα
Për programin “Historia ime”, në TV Klan në një lidhje në Skype nga Venecia ishte ish-tranjeri i kombëtares shqiptare, Gianni De Biasi. Për De Biasin ka filluar java e tretë në karantinë dhe e pranon që nuk është e lehtë, por bën thirrje edhe për gjithë shqiptarët që duhet të jenë si një skuadër e bashkuar. Më tej, ish-tranjeri shprehet se këto ditë i mungon së tepërmi të takojë njerëz dhe i vjen keq për jetën e mëparshme, para izolimit.
Gianni De Biasi: Kete periudhe po e kaloj ne arrest shtepie, edhe pse nuk kam bere asnje krim
Gianni De Biasi: Kete periudhe po e kaloj ne arrest shtepie, edhe pse nuk kam bere asnje krim
Πριν ημέρα
Në një lidhje në Skype nga Venezia për programin “Historia ime”, në TV Klan ishte ish-tranjeri i kombëtares shqiptare, Gianni De Biasi. Ai u shpreh sesi rrejdhojë e situatës së krijuar duhet të qëndrojë në shtëpi duke limituar në maksimum daljet jashtë shtëpisë. Në këtë periudhë, De Biasi preferon të lexojë, por edhe të gatuajë për të ulur disi tensionin dhe problematikën që po jetojmë.
Periudha e keqe e Mariza Ikonomit: Duhet te ndizja motorin, por...
Periudha e keqe e Mariza Ikonomit: Duhet te ndizja motorin, por...
Πριν ημέρα
Në një lidhje në Skype për programin “Historia ime”, në TV Klan ishte këngëtarja mjaft e dashur nga publiku, Mariza Ikonomi. Ajo u shpreh se ditët që po kalojmë janë shumë të vështira, por mundohet që ti kalojë me pozitivitet, edhe pse e pranon se ky moment e ka bërë të mendoj ndryshe për jetën. Më tej, këngëtarja shton se në këtë periudhë, ajo kishte shumë plane dhe projekte të reja muzikore, që për shkak të situatës do shtyhen.
Kantautori: Cili eshte meraku im me i madh ne kete situate
Kantautori: Cili eshte meraku im me i madh ne kete situate
Πριν ημέρα
Për programin “Historia ime”, në Tv Klan në një lidhje në Skype ishte kantautori i njohur Gjergj Leka. Ai u shpreh se e ka më të thjeshtë që të kalojë ditë në këtë periudhë vetëzolimi sepse merret me studion që ka në shtëpi. Por për kantautorin, meraku më i madh është familja e tij, e cila gjendet në Itali.
Vikena Kamenica: Me bashkeshortin duket sikur po rinjihemi edhe njehere
Vikena Kamenica: Me bashkeshortin duket sikur po rinjihemi edhe njehere
Πριν ημέρα
Në një lidhje në Skype për programin “Historia ime”, në TV Klan ishte këngëtarja e njohur Vikena Kamenica. Ajo u shpreh se filloi një lloj izlomi në vetevete, që kur situata nga pandemia filloi të përkeqësohej në Itali. Në lidhje me marrdhënien me bashkëshortin tani që kanë më shumë mundësi të qëndrojnë bashkë, Kamenica u shpreh se po rinjihen edhe njëherë, si në fillimet e bashkëjetesës së tyre.
Shkon ne 8 numri i viktimave
Shkon ne 8 numri i viktimave
Πριν ημέρα
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Boris Johnson rezulton pozitiv me koronavirus
Boris Johnson rezulton pozitiv me koronavirus
Πριν ημέρα
Kryeministri britanik, Boris Johnson rezulton pozitiv me koronavirus. Ai iu nënshtrua testit pas disa simptomave të gripit, teksa aktualisht ndodhet në vetëizolim. Siç thotë në një video të postuar në llogarinë e tij në Twitter, kreu i qeverisë britanikë do të vijojë të kryejë detyrën e tij në kushte shtëpie. Dhe duket ironi e fatit. Ishte i vetmi lider europian që nuk kishte ndërmarrë masa për parandalimin e përhapjes së virusit në kohën kur Italia dhe Spanja nuk kishin më vende në morgje. Vendimi për mbylljen e qarkullimit erdhi të hënën, i konsideruar i vonuar nga populli i tij. 578 persona kanë humbur jetën deri tani në Britani, teksa ai i të infektuarve ka shkuar në mbi 11 600. Kjo e premte ka shënuar një tjetër ditë tragjike për Spanjën. 769 njerëz humbën jetën vetëm në një ditë, teksa në total numri i viktimave ka shkuar në 4858. Ajo që po ndodh në spitalet e Madridit i ngjan në situate lufte. Më shumë se 1200 paciente të prekur me koronavirus po trajtohen ne terapitë intensive, teksa numri i të infektuarve ka shkuar në mbi 64 mijë. Edhe pse kurba e të prekurve dhe viktimave duket se ka nisur të ulet, në Itali situata vijon të mbetet e rendë me mbi 8 mijë të vdekur dhe 62 mijë të prekur. Por me shqetësim shihet situata e mjekëve, pasi deri tani 44 prej tyre kanë humbur jetën. Rusia ka dërguar një ekip mjekësh ushtarë për të ndihmuar autoritetet. Shtetet e Bashkuara të Amerikës u bënë vendi me numrin me të madh të të prekurve me korona virus, me mbi 85,500 duke tejkaluar kështu Italinë dhe Kinën, por numri i viktimave është më i ulët, 1,300. Presidenti Donald Trump ka zhvilluar një bisedë telefonike me homologun e tij kinez Shi Xhin Ping. Kina ka shprehur gatishmërinë të forcojë bashkëpunimin dhe të ofrojë mbështetje për Shtetet e Bashkuara në përballimin e krizës së emergjencës.
Gjobiten 100 kalimtare dhe 45 shofere
Gjobiten 100 kalimtare dhe 45 shofere
Πριν ημέρα
Policia e Shtetit vazhdon planin e masave kundër përhapjes së koronës duke gjobitur dhe arrestuar ata persona që thyejnë karantinën dhe rregullat e qarkullimit. Në 24 orët e fundit në të gjithë vendin janë ndëshkuar 100 kalimtarë me nga 10 mijë lekë, ndërsa 6 qytetarë që frekuentonin parqet dhe lulishtet janë ndëshkuar me 20 mijë lekë dhe iu është sekuestruar mjeti. Ndërsa në Vlorë janë vënë në pranga dy persona, pasi janë kapur duke shëtitur dhe kanë kundërshtuar me dhunë punonjësit e policisë. Një 19-vjeçar në Lezhë është arrestuar, pasi drejtonte mjetin pa patentë, ndërsa janë ndëshkuar edhe 45 shoferë në të gjithë vendin, pasi udhëtonin pa autorizim. Gjithashtu janë konstatuar edhe 13 njësi tregtie që nuk kanë zbatuar orarin e mbylljes duke gjobitur me 100.000 lekë.
Historia ime - Skype Venezia: Gianni De Biasi
Historia ime - Skype Venezia: Gianni De Biasi
Πριν ημέρα
#HistoriaIme Programi vjen nën drejtimin e Mirela Milorit, gazetares së njohur që na ka përcjellë informacione mbrëmjeve tona përgjatë 20 viteve, dhe rikthehet në #TvKlan, si moderatore dhe bashkëautore e këtij emisioni. #MirelaMilori SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Edicioni i Lajmeve Tv Klan 27 mars 2020, ora 12:00
Edicioni i Lajmeve Tv Klan 27 mars 2020, ora 12:00
Πριν ημέρα
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Kosova mes pandemise dhe krizes politike
Kosova mes pandemise dhe krizes politike
Πριν ημέρα
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Arome dreke - Emisioni 41  (27 mars 2020)
Arome dreke - Emisioni 41 (27 mars 2020)
Πριν ημέρα
#AromëDreke #TvKlan | Chef-i i kuzhinës, Arvin Kita dhe një ndër aktoret më të dashura shqiptare, Mariana Kondi do t’ju shoqërojnë nga e hëna në të shtunë në orën 11:00 me gatime tradicionale dhe moderne. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Rama jep lajmin e mire per shqiptaret e mbetur jashte vendit
Rama jep lajmin e mire per shqiptaret e mbetur jashte vendit
Πριν ημέρα
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Te Henen nis riatdhesimi i shqiptareve
Te Henen nis riatdhesimi i shqiptareve
Πριν ημέρα
Kryeministri Edi Rama në një dalje publike live në Facebook, u shpreh se javën që vjen do të nisë riatdhesimi i të githë shqiptarëve që kanë mbetur këtë periudhë nëpër disa shtete, ku pjesa më e madhe e tyre janë në Itali. Rama u shpreh se qeveria është duke bërë maksimumin për të gjithë në këtë situatë të rënduar të shkaktuar nga korona virusi. “Po bëhemi copash që të mos lëmë asnjë nga ju vetëm”, theksoi ai. Rama thotë se “nuk do të lerë gurë pa luajtur” për t’u ardhur të gjithëve në ndihmë, por thotë se duhet të kuptojnë që jemi në luftë dhe duhet kontributi i të gjithëve. “Ne falim kamatëvonesat sepse jemi në luftë, ndryshe nuk do pranoja, por kjo e dobëson OSHEE, ndaj mospagesa e dritave e shkatërron për tokë. Kjo do na e bënte të pamundur këtë luftë pa përfunduar të vrasim njëri-tjetrin duke rënë në një gropë të zezë. Shteti për të gjithë sa të mundet, secili për shtetin sa i takon, nuk ka rrugë tjetër”, tha Rama. “Ne të hënën do të nism fluturimet për t’i sjellë në atdhe të gjithë shqiptarët që kanë mbetur jashtë. Këto misione do të kryhen pa pagesë dhe se “i takon Lagushit t’i sjellë njerëzit tanë në Shqipëri. I kam kërkuar kopanisë të mos kërkojë lekë për këto misione humanitare dhe gatishmëria ka qenë e menjëhershme” , tha më tej kreu i qeverisë. /tvklan.al
186 te infektuar ne Shqiperi, 12 raste te reja
186 te infektuar ne Shqiperi, 12 raste te reja
Πριν ημέρα
Ka shkuar në 186 numri i të prekurve në Shqipëri me korona virus. Në një deklaratë për mediat Albana Fico nga Drejtorja e Institutit të Shëndetit Publik, tha se në 24 orët e fundit janë konfirmuar 12 raste të reja, nga 102 të testuar, ndërsa në total janë testuar 1246 persona. Numri i viktimave ka arritur në 8, ku mëngjesin e sotëm humbi betejën një 66-vjeçar që trajtohej prej dy ditësh në spitalin infektiv në QSUT, i cili vuante nga sëmundje kronike pulmonare, hipertension, hemorragji gastro-intestinale. Rastet të reja janë konfirmuar në qytetin e Pukës, ndërsa shtohet numri i të prekurve në Tiranë, Korçë, Fier, Shkodër Durrës. Aktualisht në spitalin infektiv ndodhen të shtuar 77 persona, ku 5 janë në terapi intensive. Ministria ka përsëritur thirrjen për kujdes të shtuar dhe respektim të masave të marra nga qeveria për parandalimin e përhapjes së pandemisë në vendin tonë, si dhe të mos paraqiten në urgjencë, por për çdo shqetësim të telefonojnë 127-ën. / tvklan.al
"Qeveria duhet te veproje tani"
"Qeveria duhet te veproje tani"
Πριν ημέρα
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Edicioni i Lajmeve Tv Klan 27 mars 2020, ora 09:00
Edicioni i Lajmeve Tv Klan 27 mars 2020, ora 09:00
Πριν ημέρα
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Stop - Memet me pikante nga koha e karantines!  (26 mars 2020)
Stop - Memet me pikante nga koha e karantines! (26 mars 2020)
Πριν 2 ημέρες
#Stop #TvKlan | Një format satiro-investigativ nga Saimir Kodra & Gentian Zenelaj. Një burrë ka vënë pampers në kokë, si masë për t’u mbrojtur nga koronavirusi. Një gomar është fotografuar me skafandër në kokë, për t’ju përgjigjur situatës. Disa qytetarë janë rreshtuar si në autubus në shtëpinë, ku po kalojnë kohën e izolimit, në mënyrë që të krijojnë idenë e jetës reale.Një maceje i është vënë maskë mbrojtëse nga kovid 19. Ndërsa një tufë më pula lëshohen në vrapim, në ditën e parë të daljes nga karantina. Janë këto disa nga videot e fotot, që po qarkullojnë në rrjet, në kushtet e karantinës. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Stop -  Skandali/ medikamentet e skaduara hidhen buze lumit Erzen!  (26 mars 2020)
Stop - Skandali/ medikamentet e skaduara hidhen buze lumit Erzen! (26 mars 2020)
Πριν 2 ημέρες
#Stop #TvKlan | Një format satiro-investigativ nga Saimir Kodra & Gentian Zenelaj. Kohë me pare emisioni Stop ka trajtuar në mëyrë të përsëritur ndotjen nga mbetjet spitalore dhe medikamentet e skaduara. Sërish të shtunën, më 21 mars, persona të papërgjegjshëm kanë hedhur ilace të skaduara në Pinet, Ndroq, buzë lumit Erzen.Kjo është një tjetër katastrofë mjedisore vetëm pak km nga Tirana dhe në një kohë, kur e gjithë popullsia shqiptare dhe botërore po lufton me pandeminë e corona virus.Por nga ana e Ministrisë së Shëndetësisë thonë, që për këtë mungon baza ligjore. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Stop - Izolimi dhe kufizimi i levizjes penalizon pacientet e hemodializes!  (26 mars 2020)
Stop - Izolimi dhe kufizimi i levizjes penalizon pacientet e hemodializes! (26 mars 2020)
Πριν 2 ημέρες
#Stop #TvKlan | Një format satiro-investigativ nga Saimir Kodra & Gentian Zenelaj Më 13 mars të 2020-ës, Qeveria shqiptare kufizoi qarkullimin e automjeteve në vend, në kuadër të masave ndaj pandemisë së koronavirus.Pas dy ditësh u kufizua edhe qarkullimi i këmbësorëve.Por në një emision televiziv ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu garantoi, se pacientët e dializës, do të gjendej zgjidhje, duke u siguruar transportin këtyre pacientëve.Por në të kundërt, djali i një pacienti me hemodializë, thotë, se tani që Qeveria ka kufizuar lëvizjen, nuk ka mundur që ta cojë babain për hemodialize, sepse e gjobisin policët. Ai thotë, se duhet vërtetim nga spitali, leje nga policia rrugore, si dhe ta cojë në spital. Po ai vetë nuk ka automjet.Transporti i pacientëve të hemodializës, ka qenë problem edhe më parë, por sot ka arritur kulmin, sepse nëse nuk ke një makinë personale, pacientët duhet ta bëjnë këtë rrugë në këmbë.Në fakt, Stop ka shoqëruar një person, që ka nevojë për hemodializë, dhe shkon në spital me karrocë me rrota, i shoqëruar nga familja. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Zjarr ne nje banese, humb jeten 90 vjecarja
Zjarr ne nje banese, humb jeten 90 vjecarja
Πριν ημέρα
Një e moshuar ka humbur jetën gjatë orëve të para të mëngjesit, pasi banesa e saj u përfshi nga flakët. Ngjarja ndodhi në fshatin Poloskë të Devollit dhe sipas policisë, 90-vjeçarja e cila jetonte e vetme, ka humbur jetën si pasojë e asfiksisë. Nga hetimet paraprake rezulton që zjarri ka qenë aksidental.
Opinion - Si ta luftojme pandemine? (26 mars 2020)
Opinion - Si ta luftojme pandemine? (26 mars 2020)
Πριν 2 ημέρες
#Opinion | Emision politik live nga #BlendiFevziu në #TvKlan Të ftuar: Pëllumb Pipero Në Skype: Blerina Resuli, Ogerta Manastirliu, Sali Berisha, Xhorxhina Kule, Erta Cenko, Emina Cumulaj, Fatjona Ndreu Halili Emisioni politik më i ndjekur dhe më i preferuar në ekranet shqiptare. “Opinion” vjen në katër takime çdo javë - e hënë, e martë, e mërkurë dhe takimi tradicional i të enjtes mbrëma. Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu ka deklaruar se në spitalin e ri zona e re që do të ngrihet në ish-godinën e Universiteti “Kristal”, do të ketë 100 shtretër. Në një lidhje direkte për emisionin “Opinion” në Tv Klan, Manastirliu u shpreh se kjo godinë ka hapësirë të mjaftueshme nëse do të ketë rritje të numrit të personave të prekur. “Ne kemi vënë në dispozicion disa spitale në vend. Së fundmi është marrë vendimi për t’u adaptuar struktura pranë ish-Universitetit Kristal. Aty do të jenë rreth 100 shtretër. Aktualisht kemi vendosur uljen e numrit të të gjitha operacioneve të planifikuar në mënyrë që sistemi ynë aktual të reduktojë ato prurje dhe të vihet në dispozicion të të sëmurëve që do kenë nevojë për të marrë shërbime. Aktualisht po bëjmë këtë spital karanbinë që nëse do kemi rritje të numrit të rasteve aty ka hapësira të bollshme për të vënë në dispozicion edhe shtretër”. Ministrja e Shëndetësisë tha se ka filluar që të ketë një rritje të numrit të të prekurve. Me masat që janë ndërmarrë, Manastirliu shpreson që në vendin tonë të mos përsëritet skenari i Italisë fqinje. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Edicioni i Lajmeve Tv Klan 26 mars 2020, ora 23:30
Edicioni i Lajmeve Tv Klan 26 mars 2020, ora 23:30
Πριν 2 ημέρες
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Opinion - Kriza politike ne Kosove! (26 mars 2020)
Opinion - Kriza politike ne Kosove! (26 mars 2020)
Πριν 2 ημέρες
#Opinion | Emision politik live nga #BlendiFevziu në #TvKlan Emisioni politik më i ndjekur dhe më i preferuar në ekranet shqiptare. “Opinion” vjen në katër takime çdo javë - e hënë, e martë, e mërkurë dhe takimi tradicional i të enjtes mbrëma. SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on GRmind for more videos! Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/ Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/ Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/ Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/ Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/
Ergest Fezaj
Ergest Fezaj - Πριν 17 ώρες
Te qifte albin kurti grun o baton o palaqo o kokrra e patetikut.
Tim
Tim - Πριν 17 ώρες
nice video it was really good
Jeta Carcani
Jeta Carcani - Πριν 18 ώρες
Te flet goja i llogjika ?Nuk je ne rregull nga mendia zoti Berish
Nechat Salihu
Nechat Salihu - Πριν 18 ώρες
O hajduta o tradhtar te kombit ju do ta zhdukni shqipen ju puntor te udb argata te serbis po albini ju pengonte dhe smundeshit qe ti benit pazaret lirisht me serbo sllavet. Tani prisni dhe ndarjen e kosoves ku serbija do mari mjaltin burimet me te miren e kosoves deshmoret qe u vran nuk luftuan qe te ndahet kosova te poshter vrasesa tradhtar.. per ju duhet edhe nje her te lind HASAN PRISHTINA qe tu zhduk te gjithve ju shpijuna.por ska me burra
dezhavy zhezhavu
dezhavy zhezhavu - Πριν 18 ώρες
Bravo topçe
Adam Elric
Adam Elric - Πριν 18 ώρες
Me pak fjale> U cliruam nga Serbia qe te pushtohemi nga nje shtet tjeter ku cojne te na udheheqi dhe te marre vendime per fatin tone nje Gay! Hhaha hajde pellazge/ilire qe jemi ne.
Eduart Luca
Eduart Luca - Πριν 18 ώρες
O baton ta gjifsha krejt familjen
Ana Hall
Ana Hall - Πριν 18 ώρες
Bravo, jemi krenar qe te kemi ketu ne Chicago!
dezhavy zhezhavu
dezhavy zhezhavu - Πριν 18 ώρες
Po ik mor ti pall me gjith teater po kta sjan nterezi prit dhe pak kur tplasi kallashi ka shum te drroguar qe skan ku dhe me cfar te marin drrog dhe nje i drroguar kur smer dozen e tij fillon dhe i thyen teeee teeeeera me pjaaaaata meee filxhaaanaaaa degjuat apo jo dit te keqija po vin mos e merni me kaq sportivitet
Tim
Tim - Πριν 18 ώρες
amazing video it was really entertaining
Sadat luma
Sadat luma - Πριν 18 ώρες
Po ky tradhtari kombit gjall esht???
The Human
The Human - Πριν 18 ώρες
Si qenka bo mavria gjyna
Alket Starova
Alket Starova - Πριν 18 ώρες
Nipi i esat pashes dhe dhendri i serbise po diskutojne.E kuptoni o njerez keta jane ma zi se korona
Clirim Demlusha
Clirim Demlusha - Πριν 18 ώρες
Korea e jugut ja hodh paq sepse vitet e fundit ka bere reforma te mira ne shendetesi sistemi i shendetesis eshte nder me te mirit sot per sot eshte nje shembull qe duhet marre . Kina eshte perdorusi me i larte i internetit dhe ata nuk merren me fb apo istagram por ata internetin e kane per pune . Korea ja hodhi paq sepse kryesorja ishte se njerezit u vete u ndergjegjesuan bashkepunuan me qeverin . Ky ishte qelesi .
Jovalin Ndoji
Jovalin Ndoji - Πριν 18 ώρες
Eshte nje gazetar i paedukat e arrogant nje gazetar nuk flet ne ate menyr.
Klarita Loka
Klarita Loka - Πριν 19 ώρες
Kete driten se duroj dot ..se sa bertet ..si volgare . Ne itali jetoj dhe un , dhe e di se si funsionon jeta . Sa mu dhimbs kjo tjetra ma keputi shpirtin.. Arditi eshte flori engjell shuum human , sa nuk qante kur shikonte Sabrijen .. kurse Znj Eni dhe se e admiroja shuume , ketu ma prishi pak qefin. Duhet ta mbronte pak me shum Sabrijen !
PUBG MOBILE
PUBG MOBILE - Πριν 19 ώρες
15:00 ja futi vetit ky😂😂
samsung samsam
samsung samsam - Πριν 19 ώρες
Je krenare qe je shqiptare cka kari qihesh me van dammin hajde tqi une me stilat e jet leee
Babi Mami
Babi Mami - Πριν 19 ώρες
Po kujt i plasi trapi
Njetri 80
Njetri 80 - Πριν 19 ώρες
Ky kumunist i betuar dhe madhtrus ordiner qe quhet sali serbi.. italia i mori masat shum von dhe akoma dhe sot ne itali ke mundesi te levizesh.. per shqiperin une vetem bravo mund te them se belgjika fiks para nje jave kufijt dhe ka filluar kontrollet.. me pak fjal dua te them qe karantina qe eshte futur shqiperia po jep sukses...dhe po te jemi pak me te ndergjegjshem si popull do ta kalojme shum lehte... dhe sna behet von se cthon politikanet se populli ska te haj dhe gjuzi duke pjekur qenjgje ne hell.. ketyre su behet von per ne fare.., dhe dalin dhe mashtrojne syper sy popullin dhe perhapin panik..mjer shqiptaret per keta politikan legena qe kemi
G Mulgeci
G Mulgeci - Πριν 19 ώρες
Nqs ka kush kontakt te kti djalit nga mirdita se nuk shko dot n spital tma lej ktu n koment se i jap un letrat e mia
Klajdi Brahaj
Klajdi Brahaj - Πριν 19 ώρες
Zoti bylkariiiiiii
The Human
The Human - Πριν 19 ώρες
Zoti ta kaloft sa ma shpejt
Xxxpotato_squad Plays
Xxxpotato_squad Plays - Πριν 20 ώρες
Nese ai Emigranti shqiptar e lexon ket mesazh i them qe nese behesh me keq shko ne spital me emer te dikuj tjeter qe ka letra,eshte e jashtliqshme po per hall po e ben! Dhe per te gjithe shqiptaret pa letra ne Britani ju them mos e merni qesharake mos luani me shendetin dhe jeten tuaj,pasi kam punuar me te gjitha shtresat ktu dhe i njof mire pasojat!
Tao Tao
Tao Tao - Πριν 20 ώρες
Ki rep qimi bibles ki esht isis me iqi kurven karoshi mutit mu mcaj karin ithot motres
Mario Rossi
Mario Rossi - Πριν 20 ώρες
Ishalla po ju kap te dyve.ket qeros kurven Servil dhe ket plak llare
Dardan Al
Dardan Al - Πριν 20 ώρες
Rudin moj Rudin. Né kete kohe te veshtire gjej mundesine Te lidhesh edhe me pjesen tjeter Te popullit qe jetojne né veshtiresi, si kalojne cbejne femijet neper cadre etj etj . Hamiti FLM Nuk eshte jeta vetem me laraskat e ekranit.
Monda Ag
Monda Ag - Πριν 20 ώρες
Po eshte e vertet jemi me fat qe e kemi te madhen tone Vacen
Ela Frroku
Ela Frroku - Πριν 20 ώρες
👏👏
Mario Rossi
Mario Rossi - Πριν 20 ώρες
Po ky fevzi llarja pse rri si mut kur flet berisha. Pik turpi
Eli Lika
Eli Lika - Πριν 20 ώρες
Z kryeminister. Do vish neser te puna ime te me zevendesosh se unekam nje vaki 😅
usa massachuset
usa massachuset - Πριν 20 ώρες
O Arian te qifshin gruan te gjith shqiptaret
Skenda 1234
Skenda 1234 - Πριν 20 ώρες
Ka pordh zoti nuk asht virus
Skenda 1234
Skenda 1234 - Πριν 20 ώρες
Nje shkin plak ka than nuk asht virus por ka pordh zoti
Julijuli Durres
Julijuli Durres - Πριν 20 ώρες
Shife kush esht gazetar dhe bon i hetus🤔🤔pse si bon dhe nji jetime vetes se ca boje ne tavolin me ne ndjerin Cico dhe me policin??apo shtt shtt gazetar kurv ti dhe gjith gazetaria ne shqiperi mir e ka i gjati..
Dino Guri
Dino Guri - Πριν 20 ώρες
Pse iken zeri kti we jep lajmet ..nuk esht ngop me buk we e nis me ze te lart e pasaj duket sikur po jep shpirt
Olsi Malaj
Olsi Malaj - Πριν 20 ώρες
😍
Idiusle Idnerp
Idiusle Idnerp - Πριν 20 ώρες
makinat me qera
fetie gagelmann
fetie gagelmann - Πριν 20 ώρες
pordhe me rigon kjo tyryfycka. CJANE KETO BUDALLACKA O DJALE QE I INTERVISTON : CPORDHE MOREEEEEEEEEEEEEEEE: ZVICRA DHE GJERMANIA FSHEHIN SHIFRAT DHE SPJERDHIN PER POPULLIN :
Amit Ademi
Amit Ademi - Πριν 20 ώρες
33:50🥰
vajza shkodrane
vajza shkodrane - Πριν 20 ώρες
Un sdi si ka ftyr e del e jep men 🤣🤣🤣 hala se din shqipen
Skender Basha
Skender Basha - Πριν 21 ώρα
Tamam shou. Turp te keni.
Iliria Leasing
Iliria Leasing - Πριν 21 ώρα
megi kendon edhe kur nuk flet
Ela Ely
Ela Ely - Πριν 21 ώρα
Haahahah sa kam qesh ,, je i madh
Iliria Leasing
Iliria Leasing - Πριν 21 ώρα
hajde kejvina 2 metra kembe
dezhavy zhezhavu
dezhavy zhezhavu - Πριν 21 ώρα
Po fute ate mut video te plot se skemi ca shofim
Andrea cavallo
Andrea cavallo - Πριν 21 ώρα
Je ber si vegla jote dmth 😂😂😂😂 .. Ik oo jaran se u bere boze te doli boja fare
Granit Dobruna
Granit Dobruna - Πριν 21 ώρα
Zjarri esht ndezur mosu ba marak ...allh falna 🕋🙏
Skenda 1234
Skenda 1234 - Πριν 21 ώρα
Nuk asht korona virus por ka pordh zoti
Klaoudio Penko
Klaoudio Penko - Πριν 21 ώρα
Ore shkoni mire ju si jeni ju ande nga mendja po late name o gazetare e doktora mjere populli nuk ju uroj te keqen por ne keni tru mos flisni keshtu se name nam
huttio srreu
huttio srreu - Πριν 21 ώρα
A Cna kerricet bythen me këto gjera vec rrena keni po shtrengoni ato rroga en mbyllni ket muhabet vec me shpifjet e juja
Duble R Pix
Duble R Pix - Πριν 21 ώρα
Po e do PD se ska me ke ben koalicion se PS i dha doren 😝🤣😝
VAI SILVANO
VAI SILVANO - Πριν 21 ώρα
o djema te stopit pershndetje bledi nga fieri shikojini pak lajmet ne top chanel.. ditet kalojn data reja lajme te reja por figura e te shtruarve ne spital est e njejta nuk merret vesh sa koh ka
Bardhyl Hamiti
Bardhyl Hamiti - Πριν 21 ώρα
Bravo Ron Rama e ke qellu ketu eshte nji bllok i fort pro serb Thaqi,Vuqiq,Rama, Grenel,dhe dhendrri serb(Pallmer)
Ap eiron
Ap eiron - Πριν 21 ώρα
Poshtë Edvin Kristaq Mortaja
Shkurte Sallahi
Shkurte Sallahi - Πριν 21 ώρα
Bash per robertin je nora istrefi inshalla so ma shpejt jeni tlumtur
mai mai
mai mai - Πριν 21 ώρα
Yll fare vajz e talentuar mbi t gjitha me edukat te lart 😘🥰
anduen music
anduen music - Πριν 21 ώρα
Bravo ky eshte edhe kryeminister edhe njeri i thjesht pak tanerllik ka po nejse
Sabahete Duka
Sabahete Duka - Πριν 21 ώρα
Kengetare emire e bukur e qete urime ditelincdjen
Alia Zora
Alia Zora - Πριν 21 ώρα
Ka shpetu kosova nga komunisti
Luan Luan
Luan Luan - Πριν 21 ώρα
👍🇦🇱
Irene Salati
Irene Salati - Πριν 21 ώρα
Na vai a fan culo Kriminel. Shko mor idiot,... O hale
Poca Poca
Poca Poca - Πριν 21 ώρα
mos me caj karin ti mu 91 94 na fal na fal na fal
Sai Laraj
Sai Laraj - Πριν 21 ώρα
Tamam gazetar pa frik t nderpret fjalen rram bam @blendi
Anna Anuala
Anna Anuala - Πριν 21 ώρα
Ke te drejt o Papa Kasemi zoti ju rujt të gjithve pershetje nga Athina
Anna Anuala
Anna Anuala - Πριν 21 ώρα
Lidhi fjalet moj vajz
Anna Anuala
Anna Anuala - Πριν 21 ώρα
Amaaaan kush ju beri ju shkenctare moj goca
Poca Poca
Poca Poca - Πριν 21 ώρα
mos mcaj karin ti mu 91 94 ne emer jesusit amen na fa na fal na fal 😂😂😂
Bektash Kaca
Bektash Kaca - Πριν 22 ώρες
ik se trembe femijet
Klaoudio Penko
Klaoudio Penko - Πριν 22 ώρες
Hajvan idiot kafshe
Bektash Kaca
Bektash Kaca - Πριν 22 ώρες
A i thot me kane nxjerre nga puna e ky i thot qe shko ne pune. Cfar eshte ky mo?!?! Kujt ja zgjithi hallin ky?! KJO ESHTE PROPAGANDE KOMUNISTE!! Ata thonin 'gju me gju me popullin'
gagio lagio
gagio lagio - Πριν 22 ώρες
Bravo te qoft ke shum te drejt,stresi ul imunitetin e trupit,po e thone tr gjith,eshte e gjitha una strategjia di merda me qu popullin ne mjerim,e keni ven re se dhe ne shqipri dhe ne itali ven gjoba se te ndalojn sikur te ishim ne shtet rrethim,lekt ku shkojn nr gjep te shtetit
Rudina Kurti
Rudina Kurti - Πριν 22 ώρες
Yll bote xhensila ❤❤
ilir daka
ilir daka - Πριν 22 ώρες
Tu e filluar nga prokuret dhe te mbaroj tek gjyqtaret me krye gjyqtaren zoti qe eshte i plotefuqishem e marrte hakun e atij te ndjerit me vdekjen e ketyre qe shkaktuan kete tragjedi len femijet pa babà dhe nje grua te ve , po sju erdhi te koka e juaj tek femijet niper che mbesa te mbeten jetim o shtet kurv kurr Skena me u Bo njerez . Nuk kam fjale per te thene per famijaret. I QOFTE DHEU I LEHTE ZOTI E PRANOFTE NE XHENET , dhe sa me shpejt te marri mbrapa shkaktaret . Keto te shohi edvin kristaq rama se na ka Ca' rrocken po bon shtet thote , po bon shtet me kriminela ne pushtet
Kosova asht Shqipni Albanian
Kosova asht Shqipni Albanian - Πριν 22 ώρες
Ik o kriminel, ik se Na traumatizut qe 30 vjet , Ik o kriminel vec ti ske fytyr tjapesh moral. Ik o kry hajdut. Ik denonco Xenin dhe dhandrrin tan o kriminel Ik t’hupt fara hé qen.
Romina Harrunaj
Romina Harrunaj - Πριν 22 ώρες
te lumt gjithmon ke gjen idhulli im
Enzo P
Enzo P - Πριν 22 ώρες
😂😂😂 ky m shton jeten mua
hi 91
hi 91 - Πριν 22 ώρες
Kriminel
Anxhela Uruci
Anxhela Uruci - Πριν 22 ώρες
Besi ajo këmisha nuk shkon me atë xhakën🤐
fatmir
fatmir - Πριν 22 ώρες
Po ti mer virus bone 1997 tashti jep mend ,po ti e kishe me kollaj qe mos ndodhte ai vit i zi ,po me pelqeka dhe trimi fevziu qe rrika si sanco panco lepiresii sales
Astrot Ajxb
Astrot Ajxb - Πριν 22 ώρες
Femer debile, injorante dhe e pa edukat.
Suela Kapllani
Suela Kapllani - Πριν 22 ώρες
Tuf Idiotesh!
Juljana Lezaj
Juljana Lezaj - Πριν 22 ώρες
Ohhhhhh Dio, no comment Ne femer edhe qeni ka rrisk 😠
Sasha Capri
Sasha Capri - Πριν 22 ώρες
Te ngecte gelbaza ne fyt o Çani se na e shpife! Gomar!
Lea Januzi
Lea Januzi - Πριν 22 ώρες
Zemra❤️
Arben L
Arben L - Πριν 22 ώρες
Lere te lutem Sali Berishen jashte. Te infektohet dhe te vdes si qeni, ky qe shkaterroj shqiperin dhe sidomos ushtrine.
Fener Zisi
Fener Zisi - Πριν 22 ώρες
Zoti., Kryeminister ne qofte se detyron njerzit te mbyllen ne shtepi duhet tu sigurosh te ngrene e te pire gratis nga qeveria se shqiptaret s'punojne ne shtet( si puna juaj) me Rogen te sigurt, po' nuk punojn ku do i Marin leket per te jetuar? Per shembull:nje te burgosur e mbajme me te ngrene e me te pire i paguajm dritta e burgjeve me taksat e popullit nuk u themi pagoni vete cdo gje vete, doja te dilja te (u be deti kos)
Santucio Santo
Santucio Santo - Πριν 22 ώρες
Ky esht palaco minister hajdut i pa skrupullt bixhozxhi i ndyre
Aek 21
Aek 21 - Πριν 22 ώρες
arjan curi analisti me i mire dhe me i zgjuar
Gajur Ajredini
Gajur Ajredini - Πριν 22 ώρες
Aishihni turoija cben per shoiptaret disa po i shanin
Aek 21
Aek 21 - Πριν 22 ώρες
vetem koronavirusin nuk e parashikove dot o i mencur.ta prishi planin virusi
Ina Анирелб
Ina Анирелб - Πριν 22 ώρες
O stopiii mos ja fusni kot... Kjo eshte mangesia juaj si emision. Nuk shkoni te burimi i ceshtjes po shkoni te rrëkeja e vogel. Punonjesve te aleatit me protokoll u cilesohet " shtetasi duhet te jete prezent...ne pamundesi ato te vijne ne shtepi ( normal me tarife extra) ...por duke i shkuar punonjesve, nje vrime ne uje beni, ato skane cfr te thone. Shkoni tek zyrat drejtuese, jo te pikat e aleatit...
prishtinali prishtina
prishtinali prishtina - Πριν 22 ώρες
COVID19 NUK ESHTE GRIP VIRUS POR ESHTE BIO ARME E PRODHUAR POR NGA KUSH KURRE NUK DO E MARRIM VESH
kol vogel
kol vogel - Πριν 22 ώρες
O ZOT NË DOR TË KUJT KA PËRFUNDU ALBANISTANI: MSUSI VIZATIMIT KRYEMINISTËËR!!!
Diana Diana
Diana Diana - Πριν 23 ώρες
O satrap bisha o kriminel mos na dil me te te shohim se na dhembin syte jo me te te degjojme
Ergi Hoxha
Ergi Hoxha - Πριν 23 ώρες
Nuk eshte e vertetet, eshte dora e njeriut....
Xristos Markos
Xristos Markos - Πριν 23 ώρες
Ore keta doktorat ngelen ne per media
Emanuele Caprio
Emanuele Caprio - Πριν 23 ώρες
NE FE SKA DHUN.RUDIN DOMI.DURRES.RRUBJEKE.
Papi Sha
Papi Sha - Πριν 23 ώρες
po,jam plotesisht dakort per hakmarjen e kafsheve ndaj njeriut....per fat te keq po,jam dakort
Toni Nt
Toni Nt - Πριν 23 ώρες
Sa fytyre negative kjo . Ishalla si duhet asnje shqiptari te perfundoj aty se kemi pare qe ne Spitälet shqipetare njerezit Kane Jane füt per operacione te thjeshta edhe skane Dale gjall .