Wednesday Night Cypher
Wednesday Night Cypher
  • 159
  • 21 989 564
  • Εγγράφηκε στις 13 Ιούλ 2012
Το 2017, ο dPans αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την επιμέλεια ενός παλιότερου project του Solmeister, με αρχική ιδέα να δημοσιεύονται νέα κομμάτια κάθε Τετάρτη βράδυ, για περιορισμένο αριθμό εβδομάδων, με τελευταία δημοσίευση το κομμάτι "Γιορτή" και ένα live παρουσίασης στο BUMS. Ύστερα από αρκετές κουβέντες μεταξύ των ως τότε συμμετεχόντων και λόγω της θετικής ανταπόκρισης που έλαβε από τον κόσμο, το project επιστρέφει ένα μήνα μετά, με σκοπό να λειτουργήσει ακόμα πιο οργανωμένα, με τα κύρια μέλη να δημιουργούν την WNCfam και να πλαισιώνονται από την ευρύτερη οικογένεια, ώστε το project να συνεχιστεί επ' αόριστον, στο κανάλι των Τελευταία Στιγμή που μετονομάζεται επίσημα πλέον σε Wednesday Night Cypher.
Με λίγα λόγια, κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypher.

Βίντεο
Brando - Δεσμοί Αίματος [PROMO VIDEO] | #WNCfam
Brando - Δεσμοί Αίματος [PROMO VIDEO] | #WNCfam
Πριν 7 ημέρες
O δίσκος κυκλοφορεί την Τετάρτη 22/01/2020. ► Instagram: @sikonebrando #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Ακούγεται απόσπασμα από το κομμάτι "Έξι Μήνες" Μουσική Παραγωγή από τον Solmeister. Μίξη από τον Numberless. Οικογένεια... Δύσκολη λέξη, περίεργη. Γενιόμαστε μέσα σε αυτήν, οι περισσότεροι την έχουμε δεδομένη. Βασιζόμαστε σε αυτήν και κάθε βράδυ βρίσκουμε το δρόμο για το σπίτι μας. Τσακωνόμαστε, φωνάζουμε, αλλά ξέρουμε πως τα χριστούγεννα θα μαζευτούμε όλοι μαζί για να φάμε, την πρωτοχρονιά θα ανταλλάξουμε φιλιά και ευχές να είμαστε υγιείς και να το ξανακάνουμε του χρόνου. Όλοι μαζί. ...ή μάλλον όχι όλοι. Η ιστορία του Brando είναι κάπως διαφορετική. Η ιστορία του Brando μιλάει για έναν πιτσιρικά που πριν καν ενηλικιωθεί έφυγε απ' το σπασμένο σπίτι του και αποφάσισε να φτιάξει τη δική του μοίρα. Έναν πιτσιρικά που πριν το καταλάβει βρέθηκε να έχει χάσει επαφές με τους γονείς του, που χρειάστηκε να δώσει δικό του ορισμό σε μία λέξη που οι περισσότεροι παίρνουμε ως δεδομένη. Έναν άνθρωπο που στα 22 του πλέον ξέρει τι είναι αυτό που χωρίζει τον φίλο από τον αδερφό και τι είναι αυτό που κάνει την παρέα, οικογένεια. Δεσμοί Αίματος.
Brando - Χριστούγεννα [OFFICIAL VIDEO] | #WNCfam
Brando - Χριστούγεννα [OFFICIAL VIDEO] | #WNCfam
Πριν 28 ημέρες
► Instagram: @sikonebrando #WNCfam #DesmoiAimatos ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Σκηνοθεσία & Εταλονάζ: whyfoivos Μοντάζ: Solmeister Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister. Μίξη από τον Numberless. Το "Δεσμοί Αίματος" είναι το σόλο ντεμπούτο του Brando, τρία χρόνια μετά την Ανάφλεξη των 516. Ένας εξομολογητικός hip hop δίσκος, με κύριο άξονα τους οικογενειακούς δεσμούς αλλά και την απουσία αυτών, μέσα απ' τα μάτια ενός ανθρώπου που έζησε χρόνια χωρίς σταθερό σπίτι, γράφοντας όση ελπίδα του απομένει στο χαρτί, καθώς ο κόσμος γύρω του γκρεμίζεται. Ευχαριστούμε θερμά: Θέα Ακτύπη, Numberless, Λία, Αντώνης Ματζιάρης
Marseaux - Amores Perros | #WNCfam
Marseaux - Amores Perros | #WNCfam
Πριν μήνα
► Instagram: @marseaux_ / @solmeister13 #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Στίχοι από τον Solmeister. Μουσική Παραγωγή από τον Solmeister. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Brando x dPans - Υπό Πίεση | #WNCfam #MavriTetarti
Brando x dPans - Υπό Πίεση | #WNCfam #MavriTetarti
Πριν μήνα
► Instagram: @sikonebrando / @d_pans / @c_numberless #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
dPans x Brando x Geo RVSD x MrBlz - Ανοιχτές Πληγές | #WNCfam
dPans x Brando x Geo RVSD x MrBlz - Ανοιχτές Πληγές | #WNCfam
Πριν μήνα
► Instagram: @sikonebrando / @marseaux_ / @d_pans / @blz1_phoenix / @georvsd / @decipher_1 #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister και τον dPans. [dMeister] Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Solmeister - Χτες Βράδυ Έγραψα Ξανά για το Κενό | #WNCfam
Solmeister - Χτες Βράδυ Έγραψα Ξανά για το Κενό | #WNCfam
Πριν μήνα
► Instagram: @solmeister13 #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Σύνθεση και Πιάνο από τον dPans. Μουσική Παραγωγή από τον Solmeister Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Geo RVSD x dPans x MrBlz - Το Χειρότερό μου Hangover
Geo RVSD x dPans x MrBlz - Το Χειρότερό μου Hangover
Πριν 2 μήνες
► Instagram: @georvsd / @d_pans / @blz1_phoenix #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Brando x Singapore Sling - Μαύρη Τετάρτη | #WNCfam
Brando x Singapore Sling - Μαύρη Τετάρτη | #WNCfam
Πριν 2 μήνες
► Instagram: @sikonebrando / @solmeister13 / @c_numberless #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή, Σύνθεση και Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Τελευταία Στιγμή x Marseaux - Από την Αρχή Ξανά | #WNCfam
Τελευταία Στιγμή x Marseaux - Από την Αρχή Ξανά | #WNCfam
Πριν 2 μήνες
► Instagram: @d_pans / @blake_tafsigma / @dusty_tafsigma / @marseaux_ #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον dPans. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Marseaux - Μου Λείπεις... (ft. dPans) [OFFICIAL VIDEO] | #WNCfam
Marseaux - Μου Λείπεις... (ft. dPans) [OFFICIAL VIDEO] | #WNCfam
Πριν 2 μήνες
► Instagram: @marseaux_ / @d_pans / @solmeister13 / @whyfoivos #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Ο Solmeister παρουσιάζει: Marseaux "Μου Λείπεις" από το άλμπουμ "κόρη." (2019) Σκηνοθεσία: whyfoivos Διεύθυνση Φωτογραφίας & Εταλονάζ: Σωτήρης Τζατζάκης Μουσική Παραγωγή και στίχοι από τον Solmeister Κιθάρα και στίχοι από τον dPans. Μίξη και Συμπαραγωγή από τον Alex Leon. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Marseaux - Ένα Κολιέ από Κοχύλια | #WNCfam
Marseaux - Ένα Κολιέ από Κοχύλια | #WNCfam
Πριν 3 μήνες
► Instagram: @marseaux_ / @solmeister13 #WNCfam #marseaux ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Στίχοι από τον Solmeister. Μουσική Παραγωγή από τον dPans. Μίξη από τον Numberless. Το "κόρη." είναι το ντεμπούτο album της Marseaux σε στίχους του Solmeister. Είναι αυθόρμητο, είναι bitchy, είναι συγκινητικό, είναι sexy, είναι κατάθλιψη, είναι όλα όσα είναι η Marseaux λίγο μετά τα 18.
Marseaux - Να 'σαι Καλά (ft. Solmeister) | #WNCfam
Marseaux - Να 'σαι Καλά (ft. Solmeister) | #WNCfam
Πριν 3 μήνες
► Instagram: @marseaux_ / @solmeister13 #WNCfam #marseaux ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Στίχοι από τον Solmeister. Μουσική Παραγωγή και Μίξη από τον Numberless. Το "κόρη." είναι το ντεμπούτο album της Marseaux σε στίχους του Solmeister. Είναι αυθόρμητο, είναι bitchy, είναι συγκινητικό, είναι sexy, είναι κατάθλιψη, είναι όλα όσα είναι η Marseaux λίγο μετά τα 18.
Marseaux - Βουγιουκλάκη (ft. dPans) | #WNCfam
Marseaux - Βουγιουκλάκη (ft. dPans) | #WNCfam
Πριν 3 μήνες
► Instagram: @marseaux_ / @solmeister13 #WNCfam #marseaux ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Στίχοι από τον Solmeister. Μουσική Παραγωγή από τον Solmeister. Μίξη από τον Numberless. Το "κόρη." είναι το ντεμπούτο album της Marseaux σε στίχους του Solmeister. Είναι αυθόρμητο, είναι bitchy, είναι συγκινητικό, είναι sexy, είναι κατάθλιψη, είναι όλα όσα είναι η Marseaux λίγο μετά τα 18.
Marseaux - Σχετικά με Χτες (ft. Solmeister, Lil Avgikos, Dusty) | #WNCfam
Marseaux - Σχετικά με Χτες (ft. Solmeister, Lil Avgikos, Dusty) | #WNCfam
Πριν 3 μήνες
► Instagram: @marseaux_ / @solmeister13 #WNCfam #marseaux ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Στίχοι από τον Solmeister, τον Lil Avgikos και τον Dusty. Μουσική Παραγωγή από τον Solmeister. Μίξη από τον Numberless. Το "κόρη." είναι το ντεμπούτο album της Marseaux σε στίχους του Solmeister. Είναι αυθόρμητο, είναι bitchy, είναι συγκινητικό, είναι sexy, είναι κατάθλιψη, είναι όλα όσα είναι η Marseaux λίγο μετά τα 18.
Marseaux - $ugar Daddy | #WNCfam
Marseaux - $ugar Daddy | #WNCfam
Πριν 3 μήνες
► Instagram: @marseaux_ / @solmeister13 #WNCfam #marseaux ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Στίχοι από τον Solmeister και τον Tωm Unit. Μουσική Παραγωγή από τον Solmeister. Μίξη από τον Numberless. Το "κόρη." είναι το ντεμπούτο album της Marseaux σε στίχους του Solmeister. Είναι αυθόρμητο, είναι bitchy, είναι συγκινητικό, είναι sexy, είναι κατάθλιψη, είναι όλα όσα είναι η Marseaux λίγο μετά τα 18.
Marseaux - Ταρώ | #WNCfam
Marseaux - Ταρώ | #WNCfam
Πριν 3 μήνες
► Instagram: @marseaux_ / @solmeister13 #WNCfam #marseaux ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Στίχοι από τον Solmeister και τη Marseaux. Μουσική Παραγωγή από τον Solmeister. Μίξη από τον Numberless. Το "κόρη." είναι το ντεμπούτο album της Marseaux σε στίχους του Solmeister. Είναι αυθόρμητο, είναι bitchy, είναι συγκινητικό, είναι sexy, είναι κατάθλιψη, είναι όλα όσα είναι η Marseaux λίγο μετά τα 18.
Marseaux - Σαν τα Άλλα Κορίτσια | #WNCfam
Marseaux - Σαν τα Άλλα Κορίτσια | #WNCfam
Πριν 3 μήνες
► Instagram: @marseaux_ / @solmeister13 #WNCfam #marseaux ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Στίχοι από τον Solmeister. Μουσική Παραγωγή από τον Solmeister. Μίξη από τον Numberless. Το "κόρη." είναι το ντεμπούτο album της Marseaux σε στίχους του Solmeister. Είναι αυθόρμητο, είναι bitchy, είναι συγκινητικό, είναι sexy, είναι κατάθλιψη, είναι όλα όσα είναι η Marseaux λίγο μετά τα 18.
Marseaux - Chicas | #WNCfam
Marseaux - Chicas | #WNCfam
Πριν 3 μήνες
► Instagram: @marseaux_ / @solmeister13 #WNCfam #marseaux ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Στίχοι από τον Solmeister και την Marseaux. Μουσική Παραγωγή από τον Solmeister. Μίξη από τον Numberless. Το "κόρη." είναι το ντεμπούτο album της Marseaux σε στίχους του Solmeister. Είναι αυθόρμητο, είναι bitchy, είναι συγκινητικό, είναι sexy, είναι κατάθλιψη, είναι όλα όσα είναι η Marseaux λίγο μετά τα 18.
Marseaux - κόρη. | #WNCfam
Marseaux - κόρη. | #WNCfam
Πριν 3 μήνες
► Instagram: @marseaux_ / @solmeister13 #WNCfam #marseaux ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Στίχοι από τον Solmeister. Μουσική Παραγωγή από τον Solmeister. Μίξη από τον Numberless. Το "κόρη." είναι το ντεμπούτο album της Marseaux σε στίχους του Solmeister. Είναι αυθόρμητο, είναι bitchy, είναι συγκινητικό, είναι sexy, είναι κατάθλιψη, είναι όλα όσα είναι η Marseaux λίγο μετά τα 18.
13. solmeister: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΗΝΗ  | #sxisma
13. solmeister: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΗΝΗ | #sxisma
Πριν 4 μήνες
O Solmeister παρουσιάζει: Το Χάρτινο Βασίλειο ► Instagram: @solmeister13 | #sxisma Το Χάρτινο Βασίλειο (2019) Μουσική παραγωγή και σύνθεση από τον Solmeister Περαιτέρω σύνθεση από τον dPans και τον Α. Δεσποτίδη Μίξη από τον Numberless και τον Γ. Αβραμίδη Mastering από τον Ted Jensen Ελαιογραφίες από την Πέννυ Γιαννακοπούλου XIII. Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΗΝΗ Στίχοι: Solmeister Ερμηνεία: Solmeister, Yoda Priest, dPans Βασιλιά, βασιλιά, το κεφάλι σου θα 'χω σε πιάτο. Τα παιδιά, τα παιδιά δεν το βάζουν έτσι εύκολα κάτω. Βασιλιά, βασιλιά θα τυλίξω την πόλη στις φλόγες. Τα παιδιά, τα παιδιά θα σε θάψουν στις στάχτες μετά. Και βλέπω γύρω μόνο θάνατο κι όλοι με συγχαίρουνε για τη νίκη, το βασίλειο, λένε, πλέον μου ανήκει, μα στον κόσμο έδωσα ήδη την οργή και τα μέσα για να με ρίξει, πριν η πλάτη μου τον θρόνο καν αγγίξει, έτσι πρέπει. Θα μου λείψει η συντροφιά μας πολύ, μα είναι το τέλος που κάνει τόσο όμορφη τη διαδρομή, στο πίσω μέρος του μυαλού μας ξέραμε, κι εγώ κι εσύ, πως το "για πάντα" για πάντα δεν διαρκεί και δεν αρκεί. Μα ήμασταν επικίνδυνοι κι αυτό δεν έχουν θράσος το πουν πολλοί. Έχουμε λίγο ακόμα μέσα μας κι ύστερα πίσω θα μείνουν οι λέξεις μας, να εμπνεύσουν τους επόμενους να γράψουν τις δικές τους και σε βάθος χρόνου ο μύθος μας κι αυτός θα ξεχαστεί. Τη στιγμή αυτή κράτησε μέσα σου, πριν πέσει η αυλαία, πριν φτάσουν σ' όλο το βασίλειο τα νέα, πριν τα άσχημα ειπωθούν τόσες φορές που θ' ακούγονται πια ωραία, όσο υπάρχουν τα τραγούδια δε θα 'σαι χωρίς παρέα. Κι ας μην τα τραγουδά ο πρίγκιπας, το τέλος πονά, μα υπογραμμίζει πως η πορεία μας είχε νόημα, τώρα γεια, σε βρήκα μ' ασημένιες σφαίρες στην καρδιά, κερδίσαμε μα μεγαλώσαμε, μία ή άλλη, κέρδισαν οι μεγάλοι ξανά. Βασιλιά, βασιλιά, το κεφάλι σου θα 'χω σε πιάτο. Τα παιδιά, τα παιδιά δεν το βάζουν έτσι εύκολα κάτω. Βασιλιά, βασιλιά θα τυλίξω την πόλη στις φλόγες. Τα παιδιά, τα παιδιά θα σε θάψουν στις στάχτες μετά. Άφησα πίσω μου το σήμερα και κάπου στα ανήσυχα είκοσι μου έγραψα ένα ποίημα στον πίνακα, μα πριν καν να τελειώσω ένιωσα πως έφαγα όλη την ενηλικίωση μου στου χάρτινου βασιλείου τη φυλακή. Έτσι, ξεκίνησα μια επανάσταση στο μυαλό μου, μια επανάσταση μόνος μου, στο δωμάτιο μου. Μια επανάσταση με εχθρό το βασιλιά, που θα μου επέτρεπε να κάνω το βασίλειο δικό μου. Κι ύστερα είπα πως αυτό είναι για όσους μάθαν να πονούν, για όσους σκέφτονται και υπεραναλύουν, για όσους προσπαθούν τα βράδια μάταια να κοιμηθούν, για όσους μισούν την εξουσία ενός δικού τους βασιλείου και το μίσος τους ακόνισε τις επικίνδυνες μέρες αυτές κι οι ψυχές τους γίναν ξίφη, που διψούν για την εκδίκηση. Στου βασιλείου αυτού τον εμπρησμό, στον τελευταίο εορτασμό, του βασιλιά το κεφάλι κόβει η ποίηση! Γιατί για βασιλιά εδώ είχαν εγωισμό και για βασσίλισα πουτάνα ανασφάλεια, τα τείχη που κάνανε το τετράδιο βασίλειο τα έχτισαν αυτοί κι έχασα αίμα στη μάχη μα τους τα χάλασα. Και νιώθω ελεύθερος, καθώς μελάνι τρέχει απ' την πληγή και στη σελίδα βγαίνουν χάρτινα λουλούδια. Ανοίγουν οι ουρανοί και κάτι μέσα μου μου λέει πως θα γράψω πιο χαρούμενα τραγούδια... Αλλά τα μάτια μου βαραίνουν κι ήρεμος θα κοιμηθώ, γιατί ξέρω πως κερδίσαμε αν εσύ ένιωσες εντάξει, είμαι το φάντασμα που ζει μέσα στη γραφομηχανή κι η τελευταία μου μέρα στο βασίλειο έχει χαράξει... Μην πεις αντίο, ο πρίγκιπας φεύγει, τα μάτια του κλείνουν και θα κοιμηθεί. Μην πεις αντίο, θυμήσου πως πρέπει, το τέλος να έρθει. Το τέλος να έρθει! Μην πεις αντίο, ο πρίγκιπας φεύγει, τα μάτια του κλείνουν και θα κοιμηθεί. Μην πεις αντίο, θυμήσου πως πρέπει, το τέλος να έρθει. Εις το επανιδείν...
12. solmeister: ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ | #sxisma
12. solmeister: ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ | #sxisma
Πριν 4 μήνες
O Solmeister παρουσιάζει: Το Χάρτινο Βασίλειο ► Instagram: @solmeister13 | #sxisma Το Χάρτινο Βασίλειο (2019) Μουσική παραγωγή και σύνθεση από τον Solmeister Περαιτέρω σύνθεση από τον dPans και τον Α. Δεσποτίδη Μίξη από τον Numberless και τον Γ. Αβραμίδη Mastering από τον Ted Jensen Ελαιογραφίες από την Πέννυ Γιαννακοπούλου XII. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ Στίχοι: Solmeister, Yoda Priest Ερμηνεία: Solmeister, dPans Θα ήθελα να κάνω μια πρόποση τελευταία, πριν πέσει η αυλαία, πριν τα γενναία παιδιά γίνουν ήρωες. Σωπάστε... Βάλτε τις μάσκες και διασκεδάστε με τον πόνο του πρίγκιπα. Άλλαξε τη ζωή μου σα δυστύχημα, φίλησε το μειδίαμα και ξεχείλισα απ' τα γέλια. Έβαλε στα χέρια μου το ξίφος και με ρώτησε αν θα 'θελα να ζήσουμε για λίγο, μα υπέροχα, ή για πάντα και να μετανιώνει που με γνώρισε... Ήξερα που καταλήγει και ήταν χαμογελαστή σα μελλοθάνατη και εξίσου τυχερή. Γιατί η μοίρα της το 'χε να μείνει μόνη κι αθάνατη, ως η κύρια αιτία που ο πρίγκιπας θάφτηκε στη γη. Πριν ολοκληρωθεί η νιότη του. Γιατί μου 'δωσε μια υπέροχη ζωή, μα και την τόλμη που χρειάστηκα για να την αφήσω πίσω, μαζί με την τελευταία μου πνοή. Ώστε να πέσει το βασίλειο. Ώστε οι θνητοί να βρουν αντίζηλο στο πρόσωπό μου. Ώστε τον εγωισμό μου να εκπληρώσω και στην επιφάνεια της γης να δώσω μια χαρακιά, που δε θα γιάνει· μια χαρακιά σα μονοπάτι μου και θα το βαδίσω μόνος. Άρα, η πρόποση είναι η ύστατη έκκληση για συγχώρεση, για την πιο δύσκολη απόφαση που έπρεπε να πάρω. Πρέπει το αίμα να σκουπίσω απ' τα χέρια... Πιείτε λοιπόν γι' αυτό το όμορφο κορίτσι που θρηνώ! Πιείτε για τη μάγισσα που με έκανε να μισώ τους αφέντες! Αυτά είχα να πω, σας ευχαριστώ. Κρύψτε με οργανοπαίχτες. Είπα και μπήκα στην αίθουσα, που όλοι γιορτάζουν ένα αύριο, που δε θα 'ρθει. Φόρα τη μάσκα απόψε, μη δω τα δάκρυα, γιατί στο σήμερα, το αύριο δεν υπάρχει. Αυτό είναι το τελευταίο μας βράδυ, το τελευταίο μας πάρτυ στο βασίλειο! Αυτό είναι το βράδυ πριν απ' τη μάχη, πες ένα αντίο και πίσω άσε τον παράδεισο. Ξέρεις τι, η ζωή μας είναι τόσο πεζή κι είδα ένα όνειρο χτες βράδυ ότι φύγαμε μαζί. Ότι σου 'πιασα το χέρι πριν να μπούμε στο αμάξι κι αν μετά από όσα έγιναν είμαστε εντάξει, σε ρώτησα, μα εσύ έμοιαζες ψυχρή και δεν απάντησες, "τα πάντα πάλι καις" μου λες "για δυο φτηνές κουβέντες, ερωτιάρικες" Ενώ το βλέμμα μου έλεγε θα πέθαινα για σένα, θα 'βαζα το σώμα μου μπροστά σε μια βροχή από κάλυκες. Και πίστεψε με, δε ζητώ παραπάνω απ' το να γίνει η συγγνώμη μου δεκτή. Δεν ανοίχτηκα από φόβο μη χυθεί η κόλαση μου στη γη και δε με νοιάζει ο κόσμος, ήθελα απλά να 'σαι καλά εσύ. Και το εννοώ, σημαίνεις τόσα, που δε μπορώ να γράψω στίχους για να στα πω, μέχρι το τέλος των πάντων. Γίναν οι νύχτες μεγαλύτερες απ' τις μέρες και οι καλύτερες προθέσεις δε φτάνουν, μάλλον. Άρα θα πέσω όταν βρέξει μολύβι κι η τελευταία μου ανάσα θα σφυρίξει "συγγνώμη" ενώ το αίμα από τα τραύματα θα 'ναι ζεστό ακόμη και θα φυτρώνει μενεξέδες στο ματωμένο γρασίδι. Και θα μου πιάσεις το χέρι, για να μου πεις "δεν πειράζει" και η ματιά μου τη ματιά σου θα κοιτάζει κι αν τα μάτια σου δε συγχωρούν, θα στοιχειώσω τη γη, ψυχή χαμένη που θα τριγυρνά για πάντα, για πάντα. Είπα και μπήκα στην αίθουσα, που όλοι γιορτάζουν ένα αύριο, που δε θα 'ρθει. Φόρα τη μάσκα απόψε, μη δω τα δάκρυα, γιατί στο σήμερα, το αύριο δεν υπάρχει. Αυτό είναι το τελευταίο μας βράδυ, το τελευταίο μας πάρτυ στο βασίλειο! Αυτό είναι το βράδυ πριν απ' τη μάχη, πες ένα αντίο και πίσω άσε τον παράδεισο. Απόψε βράδυ για ύπνο δεν πάει κανείς, απόψε βράδυ στη γη ζούμε μόνο εμείς! Αυτό είναι το τελευταίο μας βράδυ, το τελευταίο μας πάρτυ στο βασίλειο! Αυτό είναι το βράδυ πριν απ' τη μάχη, πες ένα αντίο και πίσω άσε τον παράδεισο.
11. solmeister: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ | #sxisma
11. solmeister: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ | #sxisma
Πριν 4 μήνες
O Solmeister παρουσιάζει: Το Χάρτινο Βασίλειο ► Instagram: @solmeister13 | #sxisma Το Χάρτινο Βασίλειο (2019) Μουσική παραγωγή και σύνθεση από τον Solmeister Περαιτέρω σύνθεση από τον dPans και τον Α. Δεσποτίδη Μίξη από τον Numberless και τον Γ. Αβραμίδη Mastering από τον Ted Jensen Ελαιογραφίες από την Πέννυ Γιαννακοπούλου XI. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ Στίχοι: Solmeister, Yoda Priest Ερμηνεία: Solmeister, dPans, Yoda Priest Ποτέ μου δεν ένιωσα πως ο πρωταγωνιστικός ρόλος μου πάει, μα ήξερα μέσα μου πάντα πως δεν έχω κότσια να είμαι ο κακός. Ίσως να είμαι ένας περαστικός, ίσως να είμαι ο μαέστρος που αρνήθηκε να σταματήσει να παίζει η ορχήστρα καθώς βούλιαζε ο Τιτανικός. Και βάζω το γοητευτικός, ξανά, στο απογοητευτικός, μαμά, κάνοντας ραπ την ελπίδα μου πως όλα από αύριο θα πάνε καλά. Λέγοντας ψέματα στον εαυτό μου, ότι μια μέρα θα ζήσω απ' την τέχνη, ότι δε ζέχνει ο κόσμος κι επιβιώνουν όσοι παραμένουν παιδιά. Μάνα, κατάρα, βάρεσα δύο τατού στον καρπό, στο αριστερό χέρι μου, για να 'χω φόβο να μην τα χαλάσω αν βρω την καλλιτεχνική φλέβα μου. Μα ξέρεις ποιο είναι το θέμα μου; Κάλυψα μόνο το ένα μου... Κι άμα ποτέ μου διέξοδο ψάξω το δεξί μου είναι κενό. Μάνα, γιατί τόση ανησυχία; Γιατί η ουσία η οποία με έθισε να 'ναι η ουσία που έχει η ύπαρξη κι η θέση που έχουμε στο γαλαξία; Μάνα, δεν πίστεψα στο Θεό, μα είμαι δειλός, γι' αυτο δεν είμαι άθεος. Μάνα, φοβάμαι πως δε θα μου φτάσει μόνο μια ζωή το ποιος είμαι να βρω. Κι είπα να κλείσω με ένα αστείο, ώστε άλλο να μη σε στεναχωρώ και είναι τόσο παλιό που στο 'λεγα πριν το σχολειό να τελειώσω... "Όταν μεγαλώσω, θα βρω δουλειά κανονική και θα 'χω λεφτά." Δεν ξέρω άμα γελάς πιο πολύ με το "δουλειά" ή με το "μεγαλώσω..." Ποιός πόνος δυο βλέφαρα κρατά ανοιχτά; Ποιός ύπνος δεν πήρε αυτά τα παιδιά; Ποιός φόβος γέννησε στο νου τους αυγά; Μαμά, δεν μεγαλώνουμε ποτέ τελικά! Δεν με ξέρω, μα όταν με μάθω, θα 'θελα να πω σ' εκείνη "Μάνα, έγινα παιδί περήφανο για το παιδί που έχω γίνει!" Δεν με ξέρω, μα όταν με μάθω, θα 'θελα να πω σ' εκείνη "Μάνα, έχω γίνει το παιδί, που το παιδί που ήμουν κάποτε ονειρευόταν να γίνει!" Μάνα κατάλαβα πολλά, μάνα φοβάμαι πως μεγάλωσα, δε νιώθω όπως ένιωθα παλιά... Θέλω να αλλάξω τον κόσμο ακόμα, μα δυσκολεύομαι να πιστέψω πως μπορούν να τον αλλάξουν τα παιδιά. Γιατί όταν ήμουνα παιδί, "επανάσταση" την οργή είχα βαφτίσει κι έψαχνα τη διάλυση, όχι τη λύση και συγχώρα με, μα ήταν η αγάπη σου πάρα πολύ μεγάλη, τόσο που η μικρή καρδιά που κουβαλάω δεν τη χώραγε. Και άραγε το ήξερες ανέκαθεν, ότι αυτή που αγάπησα και έλεγα μούσα ήτανε μάγισσα; Γι αυτό μου συγχωρούσες πάντα τα άσχημα που μ' έκανε να υπηρετήσω, όσο κι αν σε πλήγωνε βάναυσα. Κι ενώ δε σου εγγυώμαι πως τη σκότωσα μάνα, με τα ίδια μου τα χέρια την τραυμάτισα θανάσιμα. Στραγγάλισα την ίδια την ανάγκη μου για κείνη με καλώδια, στο σύστημα να μπω αποφάσισα. Και θα δώσω στον κόσμο αυτό που θέλει κι αυτό που μέλει, θα γενεί, θα είμαι εκεί στου βασιλείου τα τέλη, μα το παιδί σου θέλεις άντρα ευτυχισμένο να δεις και στο χρωστάω, το θέλημα σου να εκπληρωθεί εν τέλει. Εγώ που σε ξέρω καλύτερα απ' όλους, ξέρω ότι τον κόσμο θα αλλάξεις και περήφανη θα πάψω να 'μαι μόνο άμα τα παρατάς. Στην ευχή μου πας παιδί μου κι αν αμφιβάλλεις, μην ξεχάσεις, ότι εγώ σου έχω φτιάξει την πανοπλία που φοράς. Ποιός πόνος δυο βλέφαρα κρατά ανοιχτά; Ποιός ύπνος δεν πήρε αυτά τα παιδιά; Ποιός φόβος γέννησε στο νου τους αυγά; Μαμά, δεν μεγαλώνουμε ποτέ τελικά! Δεν με ξέρω, μα όταν με μάθω, θα 'θελα να πω σ' εκείνη "Μάνα, έγινα παιδί περήφανο για το παιδί που έχω γίνει!" Δεν με ξέρω, μα όταν με μάθω, θα 'θελα να πω σ' εκείνη "Μάνα, έχω γίνει το παιδί, που το παιδί που ήμουν κάποτε ονειρευόταν να γίνει!"
10. solmeister: ΤΟ ΘΕΛΓΗΤΡΟ (ft. Marseaux)  | #sxisma
10. solmeister: ΤΟ ΘΕΛΓΗΤΡΟ (ft. Marseaux) | #sxisma
Πριν 4 μήνες
O Solmeister παρουσιάζει: Το Χάρτινο Βασίλειο ► Instagram: @solmeister13 | #sxisma Το Χάρτινο Βασίλειο (2019) Μουσική παραγωγή και σύνθεση από τον Solmeister Περαιτέρω σύνθεση από τον dPans και τον Α. Δεσποτίδη Μίξη από τον Numberless και τον Γ. Αβραμίδη Mastering από τον Ted Jensen Ελαιογραφίες από την Πέννυ Γιαννακοπούλου X. ΤΟ ΘΕΛΓΗΤΡΟ Στίχοι: Solmeister, Yoda Priest Ερμηνεία: dPans, Marseaux Είμαι ένα βήμα πριν την πτώση... Σπρώξε με να πέσω απ' το γκρεμό κι ας με σκοτώσει το κενό, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μάθω να πετώ. Κι άμα δε μάθω, το ότι έπεσα μου είναι αρκετό. Άκου με φως μου, ήμουν το παρ' ολίγον αμάρτημα της μητρός μου, ώσπου την καθησύχασα. Της είπα "Μάνα, μη στεναχωριέσαι, δε με σκότωσες εσύ, με σκότωσαν αργά αργά οι άνθρωποι που πίστεψα". Βουτηγμένος στα αμαρτήματα, πες στις ερινύες ότι γύρισα, να 'ρθουν. Δε φαίνεται η πληγή μου, αλλά χτύπησα κι είναι βαθιά, τόσο που τα μάτια σου δε θα μπορέσουν να τη δουν. Και μετανιώνω που δε σου 'δωσα μέχρι και τη ζωή μου, γιατί αν στην είχα δώσει, τώρα θα 'τανε πιο εύκολο, δε θα 'μουνα εδώ, δε 'χα μετανιώσει, που έχω πέσει τόσο χαμηλά για κάτι ψεύτικο. Κι είναι το βάρος ασήκωτο, γι' αυτό σ' ήθελα πλάι, μα με χαλάει η ιδέα, αν δε με νιώθεις. Εγώ ήθελα να μοιραστούμε το βάρος μας κι εσύ απλά το δικό σου κάπου να φορτώσεις. Για όσους πονάνε μιλάμε κι όσοι πονάνε ρωτάνε "γιατί εγώ;" μόνο που εδώ ο πόνος είναι θέλγητρο, βλέπεις τον αποζητάμε· δεν είναι εύκολο να πω πως φοβάμαι να σ' αγαπώ, μα φοβάμαι. Όποιος ξέρει ν' απομακρύνεται, δεν ερωτεύεται, γι' αυτό δε φθείρεται, λιγάκι ανοίγεται, όταν διψάσει για επαφή, μα με μισό ποτήρι η δίψα του σβήνεται. Κι όσοι δεν έμαθαν να κρύβονται, όσοι δίνονται, δίχως να αμύνονται, ζητούν μισοάδειο το ποτήρι που τους δίνεται, γιατί άλλα λεν' για το νερό όσοι διψάνε κι όσοι πνίγονται. Και δε με ξέρεις καριόλα, είσαι πίνακας φτιαγμένος απ' το χρώμα μου, στα μαύρα μου χρόνια. Άφησε με να σου πω, είμαι σαν τη Μόνα Λίζα, όπου και να στέκεσαι, θα σε κοιτώ. Γιατί είμαι ο φάρος που σημαίνει την αρχή και την κατάληξη, θα περιμένω πάντα υπομονετικά. Περιπλανήσου όσο θες, άμα δε νιώσεις την αλμύρα της θαλάσσης τότε πως θα εκτιμήσεις τη στεριά; Ή μήπως είμαι ο βράχος κι εσύ το κύμα; Κοίτα, μήπως το 'χει η μοίρα μας τελικά; Να με καταστρέφεις τόσο αργά, από έξω προς τα μέσα, όταν θέλεις να με πάρεις αγκαλιά; Δε χωράς εδώ... Γάμα το... Γιατί μάλλον είσαι ο θάνατος, μα με κρατάς αθάνατο, μέσα από τα γραπτά μου. Ήσουν η νιότη μου μάγισσα, μα ήσουν βάσανο, γιατί εγώ σ' αγαπώ, μα εσύ αγαπάς μόνο τα ελαττώματά μου. Αντίο... Όποιος ξέρει ν' απομακρύνεται, δεν ερωτεύεται, γι' αυτό δε φθείρεται, λιγάκι ανοίγεται, όταν διψάσει για επαφή, μα με μισό ποτήρι η δίψα του σβήνεται. Κι όσοι δεν έμαθαν να κρύβονται, όσοι δίνονται, δίχως να αμύνονται, ζητούν μισοάδειο το ποτήρι που τους δίνεται, γιατί άλλα λεν' για το νερό όσοι διψάνε κι όσοι πνίγονται. Για όσους πονάνε μιλάμε κι όσοι πονάνε ρωτάνε "γιατί εγώ;" μόνο που εδώ ο πόνος είναι θέλγητρο, βλέπεις τον αποζητάμε· δεν είναι εύκολο να πω πως φοβάμαι να σ' αγαπώ, μα φοβάμαι. Όποιος ξέρει ν' απομακρύνεται, δεν ερωτεύεται, γι' αυτό δε φθείρεται, λιγάκι ανοίγεται, όταν διψάσει για επαφή, μα με μισό ποτήρι η δίψα του σβήνεται. Κι όσοι δεν έμαθαν να κρύβονται, όσοι δίνονται, δίχως να αμύνονται, ζητούν μισοάδειο το ποτήρι που τους δίνεται, γιατί άλλα λεν' για το νερό όσοι διψάνε κι όσοι πνίγονται.
09. solmeister: ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ (ft. Brando) | #sxisma
09. solmeister: ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ (ft. Brando) | #sxisma
Πριν 4 μήνες
O Solmeister παρουσιάζει: Το Χάρτινο Βασίλειο ► Instagram: @solmeister13 | #sxisma Το Χάρτινο Βασίλειο (2019) Μουσική παραγωγή και σύνθεση από τον Solmeister Περαιτέρω σύνθεση από τον dPans και τον Α. Δεσποτίδη Μίξη από τον Numberless και τον Γ. Αβραμίδη Mastering από τον Ted Jensen Ελαιογραφίες από την Πέννυ Γιαννακοπούλου IX. ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ Στίχοι: Solmeister Ερμηνεία: Solmeister, Brando, dPans Αδερφέ μου, αυτό το γράμμα ίσως είναι το τελευταίο. Τόσο πόνεσα, που ίσως άλλαξα. Ίσως έσφαλα, ίσως φταίω. Μα κατάλαβα πως οι άλλοι πια, ποτέ δεν καταλαβαίνανε τι λέω. Ψάχνω εκδίκηση, στην επανάσταση, ξέρω το τέλος τους πλέον είναι αναγκαίο. Τα όνειρα μας τα φώτισε η πόλη που 'καψα, ζούσανε μέσα ανασφάλειες και φόβοι. Την προφητεία τη διάβασα στα λασπόνερα, όταν φοβόμουν να κοιτάξω πάνω ακόμη. Μα τώρα, βρήκα το θάρρος και πάνω κοίταξα κι αυτές οι λέξεις μου γίνανε ξιφολόγχη. Και το κεφάλι μου άνοιξα, να χυθεί το φως. Έχουν δική τους ιστορία τούτοι οι δρόμοι. Κι ίσως όταν έρθει τέλος να με μισώ, αφού τόσο επίμονα αυτό προσπαθώ. Δεν το περίμενα ότι τον πόνο δε θα 'βρισκα τρόπο να διαχειριστώ. Ανεπανόρθωτα λάθη κι ασύστολα ψέματα πως δε λυγίζω στα δύσκολα στον εαυτό μου είπα και πείστηκα πως έκρυβα τέχνη στο "δεν έχω τίποτα." Άρα μη σώσουν για μένα να πουν, όσοι βασίζονται μόνο στην όραση, όσοι όταν ανοίγεσαι δε σε ακούν και βρίσκουν στον πόνο των άλλων απόλαυση. Όσοι κοιτούν και κρίνουν, απόψε πεθαίνουν, στο στέλνω απ’ τα χαρακώματα. Τελευταία υπόκλιση, Σχίσμα, μέχρι το θάνατο! Τα λέμε στην κόλαση... Αν νιώθεις μόνος με κόσμο, δεν είσαι ο μόνος στον κόσμο, είμαι μαζί σου σ' αυτό... Μόνος μου νιώθω κι εγώ! Κι αυτό το βράδυ, γεμίζει με φαντάσματα η πόλη και πάλι, παιδιά που προτιμούν το σκοτάδι. Ομίχλη, στο νου ψάχνουν να κάνουν κεφάλι, πόσο απ' τα νιάτα μας φάγαμε σ' αυτή τη σπατάλη; Κι αν ίσως, ο κόσμος μας γεμίζει με μίσος, εμείς πώς να μην τραβήξουμε τη σκανδάλη; Οι άλλοι μας είχαν στην απέξω με πείσμα, αν το αίμα σου βράζει, καλώς ήρθες στο Σχίσμα! Απόψε την πόλη θα κάψω. Απόψε το όνομα που 'χω διαλέξει με αίμα στους δρόμους θα γράψω. Απόψε δεν πήγαμε πάσο. Απόψε με όσους αφήσαν στο άσσο γιορτάζω. Απόψε ξεχνώ τι σημαίνει η λέξη δειλιάζω, απόψε αφήνομαι κι ας χάσω κι ας με λένε κινητή καταστροφή. Κι ας είναι σα να πίνω για να δίνω στα κουτσομπολιά τροφή, εγώ γράφω μεθυσμένος κι όπου βγει. Γράφω για να γίνω όσα ήθελα όταν ήμουνα παιδί. Εσκεμμένα σε μένα κάνω κακό κι ίσως να είμαι απλά άλλος ένας στη σωρό, μα όταν πεθάνω θα λένε για μένα "αυτός έμαθε στους ντροπαλούς το χορό." Μέσα μου φλόγες το βράδυ ανάβει, αν είσαι εκεί και μ' ακούς πες μου κάτι, μικρό μου φάντασμα, ντύσου με τα άσχημα, βάψε τα μάτια σου με το σκοτάδι, μα έλα τώρα, δεν έχουμε χρόνο, δε θα τους δούμε να ανοίγουνε δώρα. Έλα να κλέψουμε μια νεκροφόρα, το μέσα μου πέθανε πριν καμιά ώρα. Άρα, μη σώσουν για μένα να πουν, οι ευτυχισμένοι και όσοι μπορούν το είδωλο τους να χαμογελάει στον καθρέφτη να δουν γιατί αγνοούν πόσο πονά το να μη σε ακούν όταν θες να μιλήσεις, γιατί τραγουδούν τραγούδια μιας νίκης που εμείς δε θα δούμε, τραγούδια που ακούμε κι ακόμα πονούν... Αν νιώθεις μόνος με κόσμο, δεν είσαι ο μόνος στον κόσμο, είμαι μαζί σου σ' αυτό... Μόνος μου νιώθω κι εγώ! Κι αυτό το βράδυ, γεμίζει με φαντάσματα η πόλη και πάλι, παιδιά που προτιμούν το σκοτάδι. Ομίχλη, στο νου ψάχνουν να κάνουν κεφάλι, πόσα απ' τα νιάτα μας φάγαμε σ' αυτή τη σπατάλη; Κι αν ίσως, ο κόσμος μας γεμίσει με μίσος, εμείς πως να μην τραβήξουμε τη σκανδάλη; Οι άλλοι μας είχαν στην απέξω με πείσμα, αν το αίμα σου βράζει, καλώς ήρθες στο Σχίσμα! Κι αν αδερφέ μου στη μάχη χαθείς και το σπαθί των τριάντα σε κόψει, θα σε θυμάμαι, εγώ κι άλλοι τόσοι, σαν ένα παιδί στο πεδίο βολής. Σχίσμα! Μέχρι το θάνατο! (x4) Κι αν αδερφέ μου στη μάχη χαθείς και το σπαθί των τριάντα σε κόψει, θα σε θυμάμαι, εγώ κι άλλοι τόσοι, σαν ένα παιδί στο πεδίο βολής. Κι ήταν η μάχη χαμένη εξ αρχής, κι ίσως η ελπίδα μου μ' είχε τυφλώσει, μα εσένα σε βάραινε τούτη η γνώση, γι' αυτό κι η πτώση σου ήρθε νωρίς.
08. solmeister: ΤΟ ΜΕΙΚ ΑΠ ΜΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ | #sxisma
08. solmeister: ΤΟ ΜΕΙΚ ΑΠ ΜΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ | #sxisma
Πριν 4 μήνες
O Solmeister παρουσιάζει: Το Χάρτινο Βασίλειο ► Instagram: @solmeister13 | #sxisma Το Χάρτινο Βασίλειο (2019) Μουσική παραγωγή και σύνθεση από τον Solmeister Περαιτέρω σύνθεση από τον dPans και τον Α. Δεσποτίδη Μίξη από τον Numberless και τον Γ. Αβραμίδη Mastering από τον Ted Jensen Ελαιογραφίες από την Πέννυ Γιαννακοπούλου VIII. ΤΟ ΜΕΙΚ ΑΠ ΜΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ Στίχοι: Solmeister, Yoda Priest Ερμηνεία: Solmeister, Yoda Priest Φόρα με σαν τη βέρα των γονιών μου, αλλά μη με βγάλεις όταν μεγαλώσω. Να μη με χρησιμοποιήσεις για να αφήσεις σημάδι στο πρόσωπο μου, μη με κρύψεις αν δεις κάποιον πιο όμορφο μου, σε παρακαλώ. Ακούμπα με, μη φεύγεις, πες μου, δεν καταλαβαίνεις πως μεγάλωσα απότομα; Έχω ένα μάτι και δυο στόματα, που αν τα ακούσεις θα σου εξηγήσουν πως απέκτησα τον φόβο για τα αλκοολικά αρώματα. Και σ' αγαπώ και σε εμπιστεύομαι, μην γίνεις σαν αυτόν. Όσο προσεύχομαι ο κύκλος να σπάσει εδώ, κατανοώ, θέλεις να βγαίνετε με φίλους κι έχεις νεύρα που πιέζεσαι στους κύκλους της δουλειάς απ' τις οχτώ. Και σ' εμπιστεύομαι, δε θα μου φερθείς όπως εκείνος... Εσύ είσαι ήλιος κι εγώ χαίρομαι που θα σπάσει ο κύκλος, που βασίλισσα θα με έχεις και που ο χτύπος του χεριού σου στο τραπέζι είναι πάντα συμβολικός. Ξέρω πως οι φωνές είναι αγάπης, αποκλείεται ο χάρτης που επέλεξα να κάνει τέτοια λάθη, αφού τον έγραψα εγώ ώστε να αφήσω πίσω μου το πατρικό μου κι ό,τι έζησα εκεί να κάνω στάχτη. Αποκλείεται! Δε μυρίζω πάνω σου καμιά άλλη, δε με σπρώχνεις από οργή, αλλά γιατί η πίεση που σου ασκώ είναι μεγάλη. Μ' ακούς; Μη σταματάς! Κάνε μου έρωτα με μίσος γιατί "έτσι ειν' η αγάπη..." Και της λέει "Άννα, δε θα γίνει ξανά!" Της λέει "Άννα, όταν πίνω δε με κάνεις καλά..." Της λέει "Άννα, φταίω εγώ κι όχι εσύ, σ' αγαπάω πολύ" αλλά "συγγνώμη" δε θα πει τελικά. Κι εκείνη φορά μέικ απ στην μελανιά, για άλλη μία φορά που λέει πως θα 'ναι η τελευταία. "Είναι τόσο καλός" λέει "δε φταίει αυτός" η Άννα ασφάλεια δε βρίσκει σε καμιά άλλη αγκαλιά. Γι' αυτό τον πόνο αγνοεί και σε εκείνον γυρνά, γιατί λέει "αν τον αγαπάς, τα ελαττώματα η καρδιά σου χωρά" Και λέει στις φίλες της πως δεν την άγγιξε αυτός, σκόνταψε κι έπεσε στη σκάλες ξανά, μα δεν τις πείθει. Ώσπου ένα βράδυ δεν την χώραγε το σπίτι, γιατί αυτός αργούσε να γυρίσει και ήξερε ήδη πως είχε βγει με φίλους να πιεί και θα γυρνούσε στουπί, αλλά δεν τόλμαγε να το κουνήσει ρούπι. Η ένταση μεγάλωνε, καθώς οι δείκτες γδέρνουν το νου κι η Άννα κάνει πρόβες πως θα του μιλήσει, αφού ξέρει πως μια λάθος κουβέντα καταλήγει αλλού κι έτσι της έρχεται μια ιδέα που τη διάθεση του θα ανεβάσει, βάζει ότι πιο σέξυ έχει στη ντουλάπα της, καθώς ακούει στην εξώπορτα το κλειδί. Του λέει "σε περιμένω στην κρεβατοκάμαρα, μωρό μου, κάθε φαντασίωση σου να κάνω αληθινή." Εκείνος βρώμαγε ιδρώτα και κρασί και σαν την είδε στο κρεβάτι να τον περιμένει, δεν χάνει στιγμή. Αρχίζει να τη φιλά, στο στήθος και πιο χαμηλά κι αυτή αρχίζει να τον χαϊδεύει, μα είχε πιεί τόσο πολύ που είκοσι λεπτά μετά, είχε το χέρι κουραστεί κι η φάση έδειχνε πως δεν παίρνει μπροστά, μα δε σταμάταγε γιατί ήξερε πως άμα εκνευριζόταν, η βραδιά θα τέλειωνε με ξύλο και κλάμα. Σα να διάβασε τη σκέψη, της τραβά τα μαλλιά και λέει "δεν ξέρεις να το κάνεις καλά." Την σπρώχνει και τη ρίχνει κάτω κι αυτή παριστάνει πως λιποθυμά, μα ούτε αυτό τον σταμάτα κι αρχίζει να τη χτυπά. Και της λέει "Άννα, δε θα γίνει ξανά!" Της λέει "Άννα, όταν πίνω δε με κάνεις καλά..." Της λέει "Άννα, φταίω εγώ κι όχι εσύ, σ' αγαπάω πολύ" αλλά "συγγνώμη" δε θα πει τελικά. Κι εκείνη φορά μέικ απ στην μελανιά, για άλλη μία φορά που λέει πως θα 'ναι η τελευταία. "Είναι τόσο καλός" λέει "δε φταίει αυτός" η Άννα ασφάλεια δε βρίσκει σε καμιά άλλη αγκαλιά. Γι' αυτό τον πόνο αγνοεί και σε εκείνον γυρνά, γιατί λέει "αν τον αγαπάς, τα ελαττώματα η καρδιά σου χωρά" Και λέει στις φίλες της πως δεν την άγγιξε αυτός, σκόνταψε κι έπεσε στη σκάλες ξανά... Κι εκείνη φορά μέικ απ στην μελανιά, για άλλη μία φορά που λέει πως θα 'ναι η τελευταία. "Είναι τόσο καλός" λέει "δε φταίει αυτός" η Άννα ασφάλεια δε βρίσκει σε καμιά άλλη αγκαλιά. Γι' αυτό τον πόνο αγνοεί και σε εκείνον γυρνά, γιατί λέει "αν τον αγαπάς, τα ελαττώματα η καρδιά σου χωρά" Και λέει στις φίλες της πως δεν την άγγιξε αυτός, σκόνταψε κι έπεσε στη σκάλες ξανά, μα δεν τις πείθει. Φύγε, Άννα! Φύγε, Άννα! Φύγε, Άννα! Φύγε!
07. solmeister: ΜΠΟΥΡΛΕΣΚ (ft. Marseaux) | #sxisma
07. solmeister: ΜΠΟΥΡΛΕΣΚ (ft. Marseaux) | #sxisma
Πριν 4 μήνες
O Solmeister παρουσιάζει: Το Χάρτινο Βασίλειο ► Instagram: @solmeister13 | #sxisma Το Χάρτινο Βασίλειο (2019) Μουσική παραγωγή και σύνθεση από τον Solmeister Περαιτέρω σύνθεση από τον dPans και τον Α. Δεσποτίδη Μίξη από τον Numberless και τον Γ. Αβραμίδη Mastering από τον Ted Jensen Ελαιογραφίες από την Πέννυ Γιαννακοπούλου VII. ΜΠΟΥΡΛΕΣΚ Στίχοι: Solmeister Ερμηνεία: Solmeister, Marseaux, dPans, Yoda Priest Όλα έχουν ένα τέλος κι αυτό είναι που τα κάνει μαγικά, μα του πρίγκιπα τα δάκρυα είναι βαμμένα, τα λόγια του γραμμένα από χέρια διαφορετικά. Δε φοράει μάσκα μόνο ο βασιλιάς απόψε... Γιατί απόψε η ορχήστρα μας έχει ρεπό, ακούς ένα τραγουδάκι νεκρό. Μα όλα... Μα όλα; Μα όλα! Μα όλα; Μα όλα ...είναι κομμάτι του σόου! Υπάρχει λόγος που λείπω... (x3) Υπάρχει λόγος. Τα τραγούδια τούτα γράφτηκαν αλλιώς, γράφτηκαν από τα χέρια δυο εικοσάρηδων στο ίδιο σταυροδρόμι, σαν αντίο αδερφικό εκεί που χώριζαν οι δρόμοι. Τα τραγούδια τούτα γράφτηκαν αλλιώς. Τα τραγούδια τούτα γράφτηκαν αλλιώς, στο μυαλό ενός θλιμμένου συγγραφέα, σαν ιδέα, όταν του είπαν "δυστυχώς, αυτός ο κόσμος δε χωρά τους καλλιτέχνες." Τα τραγούδια τούτα γράφτηκαν αλλιώς. Τα τραγούδια τούτα γράφτηκαν αλλιώς και θα ελευθερώσουν λίγους, μα θα αφήσουν πίσω θρύλους, γράφτηκαν από δυο πρίγκιπες, ενάντια σε ένα σάπιο καθεστώς. Τα τραγούδια τούτα γράφτηκαν αλλιώς. Τα τραγούδια τούτα γράφτηκαν αλλιώς. Τα τραγούδια τούτα γράφτηκαν αλλιώς. Τα τραγούδια τούτα γράφτηκαν αλλιώς. Καλά, μην κλάψετε κιόλας κυρίες μου... Αυτό που ακούς είναι προηχογραφημένο και νεκρό, μην ξεχάσεις πως όλα είναι κομμάτι του σόου και όταν ο γεροχρόνος μας κάνει φαντάσματα, δε θα φαίνεται τίποτα πια σοβαρό! Γι' αυτό, χαμογέλα όσο έχεις ακόμα καιρό. Μην ξεχάσεις πως όλα είναι κομμάτι του σόου! Και όταν η γη πεθάνει, θα πάρει μαζί τις ψευδαισθήσεις του μεγαλείου, του βασιλείου και την... τόσο μεγάλη ιδέα που έχουμε πια για τον εαυτό μας... Αυτή η ιστορία είναι ψεύτικη... Όπως όλες οι καλές ιστορίες... Αλλά κάποιος δακρύζει, γιατί κάποιος τη γράφει. Άρα κάποιος τη ζει. Οι μάσκες ...είναι κομμάτι του σόου! Οι πρίγκιπες είναι κομμάτι του σόου! Το σχίσμα είναι κομμάτι του σόου! Η επανάσταση είναι κομμάτι του σόου! Ο βασιλιάς είναι κομμάτι του σόου! Η βασίλισσα είναι κομμάτι του σόου! Η προδοσία είναι κομμάτι του σόου! Η αθανασία δε συμπεριλαμβάνεται στο εισιτήριο. Όλα έχουν ένα τέλος κι αυτό είναι που τα κάνει μαγικά...
06. solmeister: ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ (ft. Marseaux) | #sxisma
06. solmeister: ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ (ft. Marseaux) | #sxisma
Πριν 4 μήνες
O Solmeister παρουσιάζει: Το Χάρτινο Βασίλειο ► Instagram: @solmeister13 | #sxisma Το Χάρτινο Βασίλειο (2019) Μουσική παραγωγή και σύνθεση από τον Solmeister Περαιτέρω σύνθεση από τον dPans και τον Α. Δεσποτίδη Μίξη από τον Numberless και τον Γ. Αβραμίδη Mastering από τον Ted Jensen Ελαιογραφίες από την Πέννυ Γιαννακοπούλου VI. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ Στίχοι: Solmeister, Yoda Priest Ερμηνεία: Solmeister, Marseaux Αν δεις τους αγγέλους, να πεις πως δεν έχω κανένα σκοπό να με πάρουν μαζί, μούτρα σαν τα δικά μου δεν είναι φτιαγμένα για του παραδείσου το μαγαζί. Πνίγομαι, τις τύψεις μου αγκάλιασα κι ήταν θάλασσα. Νίκησε, στο τέλος σα φταίχτη με καταδίκασε. Κοίτα με, δεν είμαι πολύ καλά και φαίνομαι, είπαμε, απόψε να πούμε όσα δε λέγονται. Κι ύστερα, με ρώτησε αν θα πάω πουθενά και είπα "σίγουρα, πάω πουθενά και πάω γρήγορα." Ήθελα να κοιμηθώ να λήξει η κουβέντα, αλλά μάταια, το φάντασμα της περιμένει κάτω απ' την κουβέρτα. Και το πάπλωμα μοιάζει αχανές σαν ωκεανός κι είμαι απ' τα άτομα που ο νους μου σκέφτεται συνεχώς και παρασκέφτομαι, παίζω σε επανάληψη τα άσχημα για να νιώσω λίγο δημιουργικός. Κι αυτό είναι άρρωστο, μπορούσα να τη σώσω, αλλά λύγισα απ' το βάρος, στο κρίσιμο σημείο που εκείνη με είχε ανάγκη, αργοπέθαινε στον πύργο της μοναξιάς κι εγώ έχανα τη μάχη με τα πιο βαθιά μου άγχη. Με στοιχειώνει, το ότι τότε την άφησα μόνη κι όταν την είδα, ήταν κάτασπρη σα σεντόνι. Πάλι νυχτώνει κι έχω μια φευγαλέα ελπίδα, πως η αγάπη μετά τον θάνατο δεν τελειώνει. Αλλά στ' αλήθεια, το σώμα μου στον ύπνο ματώνει γιατί πιστεύει το μυαλό στα όνειρα και τα παραμύθια. Νεκρή μου πριγκίπισσα, καληνύχτα. Στον εφιάλτη μου πεθαίνω ακόμα μια νύχτα. Κι η μοίρα μου από τότε με ψάχνει, μ’ ένα ματωμένο νυφικό. Κι εγώ στο δάσος παίζω κρυφτό μ’ ένα μπαμπούλα μου, παιδικό. Αν δεις τους αγγέλους να πεις πως δεν έχω κανένα σκοπό να με πάρουν μαζί, μούτρα σαν τα δικά μου δεν είναι φτιαγμένα για του παραδείσου το μαγαζί. Αν δεις τους αγγέλους να πεις πως δεν έχω κανένα σκοπό να με πάρουν μαζί. Το παλτό μου θα πάρω και φεύγω, δε φοβάμαι την κόλαση, αφού έχω ζήσει στη γη. Τι σου χρωστάω γλυκιά μου; Ποιά ευθύνη δικιά μου; Στα όνειρα μου, κοντά μου, πες μου, τι θέλεις απόψε; Δώσε μια ανάμνηση να γράψω για σένα και ας γυρνάω σε μονοπάτια που γυρνάν τα σωθικά μου ξανά... Καμιά φορά τελευταία αρκετή, δεν είσαι πια εκεί, μα η σκιά σου τριγυρνά στο χαρτί, γι' αυτό πονά το στυλό σαν καρφί. Ήμασταν μικροί, τότε που έφυγα κι έχει ένα βάρος ασήκωτο, πλέον, η απόφαση αυτή. Κι ότι γράφω στοιχίζει, η δύση αδιάφορο αφήνει τον τυφλό, άρα πως ζητώ να αγαπήσεις το γραπτό που σου δίνω; Αφήνω την τελευταία μου πνοή σ' αυτό κι η σκιά σου ξεφυσάει νευρική για να φύγω. Και χαραμίζω, το μόνο μου ερέθισμα, αυτό δεν είναι τέχνη, πλέον αγάπη μου, είναι τέχνασμα· για να κερδίσω ύπνο και λίγο ακόμη χρόνο, να μετανιώνω που μπορούσα μα δε σ' έσωσα. Έχασα τα πάντα, λίγο πριν αρχίσω να γράφω, είμαι στο βάθος μαντάρα, η ψυχή μου πουτάνα κι όσο κι αν τάχα γυρνάω σελίδα, γράφω τα ίδια, πιστεύοντας πως θα με συγχωρέσει το κάρμα. Κι η μοίρα μου από τότε με ψάχνει, μ’ ένα ματωμένο νυφικό. Κι εγώ στο δάσος παίζω κρυφτό μ’ ένα μπαμπούλα μου, παιδικό. Αν δεις τους αγγέλους να πεις πως δεν έχω κανένα σκοπό να με πάρουν μαζί, μούτρα σαν τα δικά μου δεν είναι φτιαγμένα για του παραδείσου το μαγαζί. Αν δεις τους αγγέλους να πεις πως δεν έχω κανένα σκοπό να με πάρουν μαζί. Το παλτό μου θα πάρω και φεύγω, δε φοβάμαι την κόλαση, αφού έχω ζήσει στη γη. Κι εκείνη του 'χε πει σ' αγαπώ... Μέχρι το θάνατο... Μόνος θα θαφτώ ζωντανός, απόψε η τύχη μου σβήνει το φως. Απόψε οι τοίχοι αποκτήσαν ζωή, το τέλος απόψε καλεί. Και στους αγγέλους να πεις πως δεν έχω κανένα σκοπό να με πάρουν μαζί, μούτρα σαν τα δικά μου δεν είναι φτιαγμένα για του παραδείσου το μαγαζί. Αν δεις τους αγγέλους να πεις πως δεν έχω κανένα σκοπό να με πάρουν μαζί. Το παλτό μου θα πάρω και φεύγω, δε φοβάμαι την κόλαση, αφού έχω ζήσει στη γη.
05. solmeister: ΣΩΣΕ ΜΕ (ft. Ραψωδός Φιλόλογος) | #sxisma
05. solmeister: ΣΩΣΕ ΜΕ (ft. Ραψωδός Φιλόλογος) | #sxisma
Πριν 4 μήνες
O Solmeister παρουσιάζει: Το Χάρτινο Βασίλειο ► Instagram: @solmeister13 | #sxisma Το Χάρτινο Βασίλειο (2019) Μουσική παραγωγή και σύνθεση από τον Solmeister Περαιτέρω σύνθεση από τον dPans και τον Α. Δεσποτίδη Μίξη από τον Numberless και τον Γ. Αβραμίδη Mastering από τον Ted Jensen Ελαιογραφίες από την Πέννυ Γιαννακοπούλου V. ΣΩΣΕ ΜΕ Στίχοι: Solmeister, Yoda Priest, Ραψωδός Φιλόλογος Ερμηνεία: Solmeister, dPans, Ραψωδός Φιλόλογος Σώσε με... Από μένα... Ιώδιο, σας παρακαλώ φέρτε μου λίγο ιώδιο, δε σταματά με τίποτα η αιμορραγία στην πληγή. Δεν ήξερα, δεν σκέφτηκα καθόλου το ενδεχόμενο πως αν την ξανανοίξω, ίσως δεν επουλωθεί. Σας ικετεύω, χάνω αίμα, βοηθήστε με κάπως, σταματήστε να με κοιτάτε βουβά χαμογελαστοί! Μην μου λέτε πως είστε περήφανοι γι' αυτό το λάθος, μην μου λέτε πως μου πάει αυτό το κόκκινο βαθύ. Χάνω αίμα και κρυώνω, μη χειροκροτάς γαμώτο, δε με βλέπεις που ματώνω; Βάφω κόκκινη τη γη! Τέτοια λάθη κάνω μόνο, όταν μόνο με αφήνουν κι έχω πάνω στον καρπό μου συλλογή... Δεν ξέρω την περισυλλογή, δε θυμάμαι την ηρεμία, αν θυμάμαι κάτι μία ζωή, ήταν πως αυτοί μ' αγάπησαν όταν είδαν το αίμα κι εγώ έμαθα πως δεν πονάς στ' αλήθεια αν λίγο αίμα δε χυθεί... Κι η μούσα μου μονίμως μου ζητούσε λίτρα γιατί μου έκλεβε την έμπνευση και έψαχνε ανταλλαγές· όταν μου ζήτησε δέκα, έβγαλα το πορτοφόλι μου και μου είπε "όταν σου είπα θέλω λίτρα, τι κατάλαβες;" Δεν ξέρω να γράφω μεταφορές, είναι δυο φλέβες κομμένες αυτά που στίχοι μου λες, είναι ένα πάτωμα μπάνιου γεμάτο αίματα η καριέρα μου, σα να 'μουν δίσκος τα κομμάτια μου είναι χαρακιές. Σταμάτα να χειροκροτάς, λοιπόν, και μη λες μπράβο, γιατί με έμαθες κακό να κάνω... Δεν έχω χρόνο ώσπου να 'ρθει το ασθενοφόρο, γράφω δέκα χρόνια τώρα, πόσο αίμα ακόμα να 'χω; Σταμάτα να χειροκροτάς, λοιπόν, και μη λες μπράβο, γιατί με έμαθες κακό να κάνω... Σώσε με, σώσε με, σώσε με! Θα γίνω ο Προμηθέας αν χρειαστεί και θα σου φέρω τη φλόγα να δεις. Θα σου μάθω τα λάθη που πρέπει να κάνεις μ' αυτή, άμα δεχτείς να με φωτίσεις το βράδυ κι εσύ. Ακούμπησε τη λίγο, νιώσ' τη να σε γρατζουνάει, μάθε να φωτίζεις, μην αγγίζεις, μόνο διδακτικά τους άλλους ασ' τους να καούνε μια φορά πριν τους σώσεις, μα μέχρι εκεί, πες τους πως η φλόγα είναι ζωή αλλά και πύλη του λάθους. Και πες τη γνώση αυτή να μεταλαμπαδεύσουν γιατί η ζωή απαιτεί δασκάλους, πες τους, το πάθημα να γίνει μάθημα, όχι επανάληψη, δωσ' τους να καταλάβουν πως η διάλυση του σκότους είναι ο στόχος, όχι η ενσάρκωση. Κι αν το μάθουν, μάθε το κι εσύ και φρόντισε οι δάδες ν' ανάψουν από άκρη σ' άκρη Μαζεψ' τους μαζί κι ελάτε να με σώσετε κι εμένα απ' το γεράκι... Κι αν ήμουν ικανός να σε σώσω, θα κρατούσε για πόσο; Και να στο δώσω μπαγιατεύει, δε διαρκεί και τόσο. Απλώνεις χέρι και χέρι μου ζητάς να τεντώσω και δεν κουνιέμαι ωστόσο, γιατί εφόσον ενδώσω, θα σ' ανακουφίσω, δε θα γιατρέψω τη νόσο και είσαι τόσο δυνατός, γιατί να σε αποδυναμώσω προτού μόνος σου δεις πως έχεις λέμβο και πειστείς ότι μπορείς να σωθείς, χωρίς να επέμβω; Αν σε σώσω δε σου δίνω τίποτα. Αν σε μάθω να σώζεσαι, ξέρεις βήματα. Βρήκες τρόπο και νίκησες τον Μινώταυρο, τώρα μπορείς να παλέψεις με κάθε γίγαντα. "Σώσε με" θα σου πουν οι φωνές τους, σειρά σου, "μπορείτε μόνοι να σωθείτε" πες τους. Οι πληγές ζητάνε τις σπονδές τους, μα τώρα πια δεν είσαι δέσμιος απ' τους επιδέσμους.
04. solmeister: ΑΦΕΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΣΕ  | #sxisma
04. solmeister: ΑΦΕΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΣΕ | #sxisma
Πριν 4 μήνες
O Solmeister παρουσιάζει: Το Χάρτινο Βασίλειο ► Instagram: @solmeister13 | #sxisma Το Χάρτινο Βασίλειο (2019) Μουσική παραγωγή και σύνθεση από τον Solmeister Περαιτέρω σύνθεση από τον dPans και τον Α. Δεσποτίδη Μίξη από τον Numberless και τον Γ. Αβραμίδη Mastering από τον Ted Jensen Ελαιογραφίες από την Πέννυ Γιαννακοπούλου IV. ΑΦΕΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΣΕ Στίχοι: Solmeister Ερμηνεία: Solmeister, dPans, Yoda Priest Ο αέρας μυρίζει μπαρούτι, δρόμοι άδειοι τη νύχτα τούτη. Υπερήφανοι, χαμένοι, γελαστοί και γελασμένοι. Όσοι ήρθαν στη γιορτή τώρα τραγουδούν μαζί, τα παιδιά πια δεν τα μέλλει το αύριο τι θα τους φέρει! Την αμαρτία σου απόψε στη συγχωρώ, μα στο μυαλό μου κακές σκέψεις έχουν στήσει χορό. Δεν έχω χώρο στο χαρτί μου να γράψω κάτι να τις κερδίζει όσο κι αν προσπαθώ. Κι αυτό είναι το τελευταίο μου φύλλο, σαν το τετράδιο τον τελευταίο μου φίλο, σαν το τελευταιο μου μισοάδειο στυλό. Οι τύψεις μου 'χουν μελανιάσει το μυαλό, μα εγώ απόψε γράφω την πιο ένδοξη ήττα, απόψε λέω όσα ποτέ μου δεν είπα, απόψε χαίρομαι που έχασα πρώτος, απόψε πέρασα καλύτερα μόνος... Και δε με λες καλά τελευταία, τι φταίει όμως δεν έχω ιδέα... Οι σκελετοί βγαίνουν το βράδυ απ' τη ντουλάπα μου και λέω "πάλι καλά, χρειαζόμουνα την παρέα!" Πέφτει στο χώμα το αίμα, μα απόψε κανενός η ευχή δε θα βγει. Όπως και πέρυσι δεν είναι η χρονιά μου, σε έκλεισα στην καρδιά μου, μα ήσουν κλειστοφοβική. Εγώ έχω μάθει πια να χάνω και τ' απολαμβάνω. Οι φόβοι μου φορέσαν άσπρα σκεπάσματα και γίναν φαντάσματα που ψάχνουν για τον νικητή! Αφέσου και χάσε! Είδες τους το 'πα και έγινε σύνθημα, είδα στα μάτια τους την αλλαγή. Είδα τον κόσμο να γίνεται όμορφος, ξέπλυνε τις αμαρτίες η βροχή. Γιατί ειν' εντάξει να μην είσαι νταξει, γιατί δεν ήρθαμε για να κερδίσουμε, μα για να πολεμήσουμε και καθε μέρα που αναπνέουμε είναι μια νίκη μικρή. Δεν θα σε βγάλω εγώ απ' την κόλαση, θα βγάλω την κόλαση από μέσα σου, όμως. Ξέρω πως είναι να περπατάς και να ανθίζει αγκάθια ο δρόμος. Και το τσιμέντο απόψε μιλά για τη θηλιά που μου 'χα πλέξει, αλλά προτίμησα να την τυλίξω στο λαιμό του βασιλιά. Τι περιμένουν να γίνουμε, πες μου; Το γράφω για όσους δε νιώθουν καλά, το αφιερώνω στο Σχίσμα, στα χαμένα παιδιά που ξέρουν την πίκρα. Ξέρουν, τους είπα, όσο υπάρχουμε εμείς υπάρχει ελπίδα. Ξέρουν, τους είπα, η λέξη νίκη δεν γράφεται χωρίς ήττα. Σημείωση συντάκτη, σχεδόν τα καταφέραμε και ας μην είναι αρκετά αυτά που φέραμε. Δεν είμαστε αυτοί που θέλατε, το ξέρουμε, μα δε ζητάμε συγγνώμη που διαφέρουμε! Κι όταν πονάω, τραγουδάω "Όσο κάτω και να πάω, ποτέ κάτω δεν κοιτάω" Είπα... είπα... Κι όταν πονάω, τραγουδάω "Όσο κάτω και να πάω, ποτέ κάτω δεν κοιτάω" Και! Και δε με λες καλά τελευταία, τι φταίει όμως δεν έχω ιδέα... Οι σκελετοί βγαίνουν το βράδυ απ' τη ντουλάπα μου και λέω "πάλι καλά, χρειαζόμουνα την παρέα!" Πέφτει στο χώμα το αίμα, μα απόψε κανενός η ευχή δε θα βγει. Όπως και πέρυσι δεν είναι η χρονιά μου, σε έκλεισα στην καρδιά μου, μα ήσουν κλειστοφοβική. Εγώ έχω μάθει πια να χάνω και τ' απολαμβάνω. Οι φόβοι μου φορέσαν άσπρα σκεπάσματα και γίναν φαντάσματα που ψάχνουν για τον νικητή! Αφέσου και χάσε! Κι είμαι στο κέντρο του μυαλού σου, να τρομάζω τα κοράκια που είναι οι φόβοι σου, σα να 'μαι σκιάχτρο... Για κάθε μέρα που βάφεις τον ουρανό που 'χεις μέσα σου μαύρο. Για καθε ανεπίστρεπτη στιγμή που καθρεφτίζει η βροχή. Θα σε προσέχω, σα σιωπηλή προσευχή... Πες ψιθυριστά το στιχο και θα 'μαι εκει. Αφέσου και χάσε...
03. solmeister: ΑΠΟΨΕ ΒΡΑΔΥ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ  | #sxisma
03. solmeister: ΑΠΟΨΕ ΒΡΑΔΥ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ | #sxisma
Πριν 4 μήνες
O Solmeister παρουσιάζει: Το Χάρτινο Βασίλειο ► Instagram: @solmeister13 | #sxisma Το Χάρτινο Βασίλειο (2019) Μουσική παραγωγή και σύνθεση από τον Solmeister Περαιτέρω σύνθεση από τον dPans και τον Α. Δεσποτίδη Μίξη από τον Numberless και τον Γ. Αβραμίδη Mastering από τον Ted Jensen Ελαιογραφίες από την Πέννυ Γιαννακοπούλου III. ΑΠΟΨΕ ΒΡΑΔΥ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ Στίχοι: Solmeister, Yoda Priest Ερμηνεία: Solmeister, dPans Παράσταση τελευταία, πριν την αυλαία, πριν τα τριάντα, πριν τη γραβάτα, πριν απ' τη ζούλα, προτού το σύστημα διατάξει "Πούλα!" Πριν το μεγάλωμα, πριν δω τα παιδικά όνειρα που 'χα κάνει παρανάλωμα, ένα ξεσάλωμα στο καμίνι του κόσμου θέλει ο παλιός εαυτός μου... Η τελευταία φορά που 'χα νιώσει πως ειμ' επικίνδυνος ήταν το Λύκειο, έπνιγα μέσα μου ένα άγχος ανίκητο, φόβους για το αύριο, σ' ένα τετράδιο. Πόσο μου λείπει το θάρρος, το πείσμα, της εφηβικής φαντασίας το πρίσμα, της αγωνίας μου η έμπνευση, το πόσα λόγια θα πω σ' ένα μπητ, μα κάθε παράσταση ειν' τόσο καλή, όσο η υπόκλιση, κάθε βιβλίο είναι τόσο καλό, όσο η τελευταία γαμημένη του πρόταση κι εγώ θα υπογράψω με αίμα, στο τέρμα, την παραίτηση μου σε μένα, "Διαλύω τη μπάντα, αυτό είναι το τέλος και είναι για πάντα, δε θέλω το στέμμα!" θα πω. Κρατήστε το θρόνο και προσπαθήστε ως πρίγκιπα να με θυμόσαστε μόνο, γιατί δεν είδα ποτέ μου τον εαυτό μου σα βασιλιά. Ο πρίγκιπας έχει κάτι να κυνηγά, μα όταν το πάρει δεν έχει πια κανένα λόγο να πολεμά κι απλά χαρίζεται στο χρόνο. Έτσι κι εγώ, άμα πετύχω, θα παραδεχτώ πως μεγαλώνω. Θα με συγχαρώ, που έκανα δημιουργικό μ' όλο τούτο τον πόνο και πίσω θ' αφήσω τραγούδια, για τους επόμενους, γιατί ειν' αθάνατα, γιατί σ' αντίθεση με μένα εκείνα παραμένουν άφθαρτα... Μα ως το τέλος θα παίζω στη διαπασών και θα μεθάω με όνειρα στη βεράντα. Τα παιδιά από τη μπάντα δε μεγάλωσαν ποτέ... Τα παιδιά από τη μπάντα ζουν για πάντα! Για τελευταία φορά, είμαστε οι πρίγκιπες μιας χρήσης! Το τέλος είναι κοντά κι αυτή ειν' η εκδίκηση της ποίησης! Το πεπρωμένο μας, λένε, φυγείν αδύνατο κι απόψε βράδυ χορεύουμε με τον κίνδυνο! Για τελευταία φορά, είμαστε οι πρίγκιπες μιας χρήσης! Το τέλος είναι κοντά κι αυτή ειν' η εκδίκηση της ποίησης! Το πεπρωμένο μας, λένε, φυγείν αδύνατο... Εκπέμπουμε από το Χάρτινο Βασίλειο! Βρίσκομαι λίγο πριν τη ρουτίνα, πριν περιμένω την πρώτη του μήνα για να πληρωθώ, πριν λερωθώ στην Αθήνα, πριν η βιτρίνα με κάνει τρωτό. Λίγο πριν τη γραβάτα, πριν τα τριάντα με κάνουν αστό. Πριν το μικρό μου μυαλό μάθει κατά τύχη ότι δεν ήταν γραφτό. Πριν την ασπρόμαυρη όψη, πριν κόψει τη νιότη το σύμπαν στα δυο, πριν βιώσω την πτώση ως κάτι εκμαθητικό και χάσω το ρομαντισμό και πριν όσοι σε μένα πιστέψανε βγουν κερδισμένοι κι όσοι λατρέψανε τούτη την τέχνη με θάψουν στο νου τους σα κάτι παλιό και τ' όνειρο γίνει ρυτίδα ανοιγμένη, θα δώσω τη μάχη κι ας ξέρω πως χάνω, θα ψάχνω το λόγο και την αφορμή, να γίνω το σχίσμα στη μάσκα τους πάνω, που δείχνει τι κρύβεται κάτω απ' αυτή. Θα κάνω τα πάντα να ζήσω για πάντα, μα άμα η καταραμένη μου μοίρα μου πει πως γερνώ, θα το αποδεχτώ, ώστε να δείξω το δρόμο στα νιάτα. Διότι ακόμα και τότε θα ξέρω πως τώρα κάποιοι πιστέψαν σ' αυτό. Μπήκαν στο κάστρο σα ξένοι και φύγαν σα φίλοι με στέμμα βασιλικό. Ας μείνει στα χείλη μια γεύση γλυκιά, απ' το τελευταίο "αφέσου και χάσε!" που θα φωνάξουν πριν δώσουν τη μάχη τους τα αιώνια παιδιά. Μα ως το τέλος θα παίζω στη διαπασών και θα μεθάω με όνειρα στη βεράντα. Τα παιδιά από τη μπάντα δε μεγάλωσαν ποτέ... Τα παιδιά από τη μπάντα ζουν για πάντα! Για τελευταία φορά, είμαστε οι πρίγκιπες μιας χρήσης! Το τέλος είναι κοντά κι αυτή ειν' η εκδίκηση της ποίησης! Το πεπρωμένο μας, λένε, φυγείν αδύνατο κι απόψε βράδυ χορεύουμε με τον κίνδυνο! Για τελευταία φορά, είμαστε οι πρίγκιπες μιας χρήσης! Το τέλος είναι κοντά κι αυτή ειν' η εκδίκηση της ποίησης! Το πεπρωμένο μας, λένε, φυγείν αδύνατο... Εκπέμπουμε από το Χάρτινο Βασίλειο!
02. solmeister: ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ | #sxisma
02. solmeister: ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ | #sxisma
Πριν 4 μήνες
O Solmeister παρουσιάζει: Το Χάρτινο Βασίλειο ► Instagram: @solmeister13 | #sxisma Το Χάρτινο Βασίλειο (2019) Μουσική παραγωγή και σύνθεση από τον Solmeister Περαιτέρω σύνθεση από τον dPans και τον Α. Δεσποτίδη Μίξη από τον Numberless και τον Γ. Αβραμίδη Mastering από τον Ted Jensen Ελαιογραφίες από την Πέννυ Γιαννακοπούλου II. ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ Στίχοι: Solmeister, Yoda Priest Ερμηνεία: Solmeister, dPans, Yoda Priest Αν κάθε λάθος που κάνω γίνει μια φωνή που ζει μες το κεφάλι μου, πες μου εσύ, πώς θα μπορέσω να ολοκληρώσω μια πρόταση σε τόσο πολλή βαβούρα πάνω; "Φώναξε!" μου λένε "φώναξε!" τους λέω "αφήστε με λιγάκι να σωπάσω" μα μιλάνε ακατάπαυστα και δε μ' αφήνουν ούτε λίγο να ησυχάσω. Μη ρωτάς λοιπόν γιατί η μουσική μου γέμισε κιθάρες κι ένταση. Θέλω να ουρλιάζω, μέχρι να μου φύγει το λαρύγγι και άμα εσύ δε μπορείς να ησυχάσεις σαν εμένα και σε κυνηγούν οι τύψεις σου, αν τα βράδια πνίγεσαι μες στο μυαλό σου και δε σε χωράει το σπίτι σου, φώναξε! Μαζί μου φώναξε! Μαζί μου χόρεψε, υπό τον ήχο των πιο ανέλπιδων μου στίχων και των πιο κηλιδωμένων μου μουσικών. Τον πόνο των μελαγχολικών και των εσωστρεφών η μουσική μου τον εξορκίζει κι αν σ' αγγίζει, βάλε με στη διαπασών! Έχω ένα ζευγάρι ανήσυχα παπούτσια κι από την πίεση δυο βουλωμένα αυτιά, τρία λεπτά να τα ξεχάσω όλα κι έχω πιεί τέσσερα ποτά. Κι αν ήσουν εδώ, πες μου, ποιο τραγούδι θα 'θελες να πω, για να πάψεις να φοβάσαι το σκοτάδι σου; Βάλε, λοιπόν, στη διαπασών το στερεοφωνικό σου κι έλα να σε μάθω να χορεύεις με τα λάθη σου! Αφού πιώ δε μ' εμπιστεύομαι, καβατζώνω λεφτά σε μέρη τα οποία ξέρω θα ξεχάσω όταν συνέρχομαι. Είμαι στη φάση που αποδέχομαι ατέλειες και τις γεμίζω άσπρο να μη φαίνονται. Μάνα γιατί φωνάζεις όταν πέφτουμε, αφού ξέρω να πετώ και θα σε πιάσω και θα ανέβουμε; Μου λεν πως το μοναχοπαίδι σου όλοι το ζηλεύουνε γιατί έγραψε τα πάντα σε δυο στίχους και τους ξέχασε πάλι και λέει... Ό,τι πηγάζει απ' το κεφάλι μου είναι βρώμικο, γι' αυτό κι ότι κλειδώνω στην καρδιά μου μένει μόνιμο. Δε ζω για δυο στιγμές, εγώ μονάχα γράφω τάχα να σε πείσω να με πάρεις και να ανέβουμε στον Όλυμπο. Σ' αγαπώ από γυμνασιόπαιδο κι έχω τον ίδιο γαμημένο σωματότυπο, το ίδιο χαμόγελο, το ονοματεπώνυμο σε ένα τετράδιο ασκήσεων, που αντί για λύσεις είχε στίχους κι ένα όνειρο. Θ' αλλάξουμε τον κόσμο. (x3) Προτού να μας αλλάξει αυτός... Γιατί φωνάζεις να κλείσω τον ήχο, αφού θα σ' αρέσει το ραπ που θα φτύσω; Γιατί πιστεύεις πως έμεινα πίσω, αφού για ν' ανατείλω θα πρέπει να δύσω! Γιατί φωνάζεις να κλείσω τον ήχο, αφού θα σ' αρέσει η ροκιά που θα φτύσω; Γιατί πιστεύεις πως έμεινα πίσω, πρέπει να πεθάνω, αν ελπίζω να ζήσω! Έχω ένα ζευγάρι ανήσυχα παπούτσια κι από την πίεση δυο βουλωμένα αυτιά, τρία λεπτά να τα ξεχάσω όλα κι έχω πιεί τέσσερα ποτά. Κι αν ήσουν εδώ, πες μου ποιο τραγούδι θα 'θελες να πω, για να πάψεις να φοβάσαι το σκοτάδι σου; Βάλε, λοιπόν, στη διαπασών το στερεοφωνικό σου κι έλα να σε μάθω να χορεύεις με τα λάθη σου! Για κάθε βήμα σωστό, τρία λάθη κάνω, για κάθε βήμα σωστό, τρία λάθη κάνω, για κάθε βήμα σωστό, τρία λάθη κάνω, δεν θα τον μάθω ποτέ τον χορό! Μα έχω στο νου μου ερινύες και σειρήνες και δεν κρατάω ισορροπίες καλά. Οι φωνές μες στο κεφάλι μου, μου λεν' το τέλος πως είναι κοντά... Άσε με, δε με μάθαν πως να αγαπάω τον εαυτό μου, πιάσε με και μη μ' αφήσεις, μη μ' αφήσεις ποτέ! Με φοβάμαι γιατί όλο λάθη κάνω, τον κόσμο βλέπω από κάτω προς τα πάνω στο ίδιο όνειρο, που βάφω κόκκινο το άσπρο στο μπάνιο.
HELL OF A YEAR | #WNCfam
HELL OF A YEAR | #WNCfam
Πριν 6 μήνες
Θα τα πούμε στο σανίδι στο Gagarin στις 31 Αυγούστου! Η ομάδα επιστρέφει στα ακουστικά σας 23 Οκτωβρίου. ► Instagram: @sikonebrando / @marseaux_ / @d_pans / @blz1_phoenix / @georvsd / @decipher_1 #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW
Brando x dPans - Θα 'σαι Εκεί; | #WNCfam
Brando x dPans - Θα 'σαι Εκεί; | #WNCfam
Πριν 6 μήνες
► Instagram: @sikonebrando / @d_pans #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή, Σύνθεση και Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Marseaux - Το Τανγκό της Μαρσό | #WNCfam
Marseaux - Το Τανγκό της Μαρσό | #WNCfam
Πριν 7 μήνες
► Instagram: @marseaux_ #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Σύνθεση και Στίχοι από τον Solmeister. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
dPans x Brando x MrBlz - Μην Παίζεις με τη Φωτιά | #WNCfam
dPans x Brando x MrBlz - Μην Παίζεις με τη Φωτιά | #WNCfam
Πριν 7 μήνες
► Instagram: @sikonebrando / @d_pans / @blz1_phoenix #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον dPans. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Brando x dPans x Marseaux x Geo RVSD - Για Όσο Ακόμα Είμαστε Ζωντανοί | #WNCfam
Brando x dPans x Marseaux x Geo RVSD - Για Όσο Ακόμα Είμαστε Ζωντανοί | #WNCfam
Πριν 7 μήνες
► Instagram: @sikonebrando / @marseaux_ / @d_pans / @georvsd #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον dPans. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Brando x Dusty x Marseaux x dPans - Η Ραγισμένη Κλεψύδρα | #WNCfam
Brando x Dusty x Marseaux x dPans - Η Ραγισμένη Κλεψύδρα | #WNCfam
Πριν 7 μήνες
► Instagram: @sikonebrando / @marseaux_ / @d_pans / @dusty_tafsigma #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή, Σύνθεση και Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Brando x Marseaux x dPans x Pak Polka Rots - EZPZ | #WNCfam
Brando x Marseaux x dPans x Pak Polka Rots - EZPZ | #WNCfam
Πριν 7 μήνες
► Instagram: @sikonebrando / @marseaux_ / @d_pans / @polkarots #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Decipher και τον dPans. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Marseaux x dPans x Brando - Τα Ίδια Λάθη | #WNCfam
Marseaux x dPans x Brando - Τα Ίδια Λάθη | #WNCfam
Πριν 8 μήνες
► Instagram: @sikonebrando / @marseaux_ / @d_pans #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmester και τον dPans. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
dPans x Brando x Vito Soprano - Η Πιο Μεγάλη Παγίδα | #WNCfam
dPans x Brando x Vito Soprano - Η Πιο Μεγάλη Παγίδα | #WNCfam
Πριν 8 μήνες
► Instagram: @d_pans / @sikonebrando / @vito_soprano #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Vito Soprano. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Geo RVSD x MrBlz - Ψάξε με | #WNCfam
Geo RVSD x MrBlz - Ψάξε με | #WNCfam
Πριν 8 μήνες
► Instagram: @georvsd / @blz1_phoenix #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή, Σύνθεση και Μίξη από τον Numberless. Πλήκτρα: Γιώργος Αβραμίδης (101 Studios) Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Geo RVSD x dPans x Brando - Λέω Ψέματα | #WNCfam
Geo RVSD x dPans x Brando - Λέω Ψέματα | #WNCfam
Πριν 8 μήνες
► Instagram: @georvsd / @d_pans / @sikonebrando #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Decipher και τον dPans. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
dPans x Brando x MrBlz - Μα Ακόμα Είσαι Εδώ | #WNCfam
dPans x Brando x MrBlz - Μα Ακόμα Είσαι Εδώ | #WNCfam
Πριν 9 μήνες
► Instagram: @sikonebrando / @d_pans / @blz1_phoenix / @decipher_1 #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Decipher και τον dPans. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Marseaux x Brando - Δωμάτιο 101 [OFFICIAL VIDEO] | #WNCfam
Marseaux x Brando - Δωμάτιο 101 [OFFICIAL VIDEO] | #WNCfam
Πριν 9 μήνες
► Instagram: @marseaux_ / @sikonebrando / @solmeister13 / @whyfoivos #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Ο Solmeister παρουσιάζει: Ρόζα Βάμβα - Δωμάτιο 101 Σκηνοθεσία: whyfoivos Διεύθυνση Φωτογραφίας & Εταλονάζ: Σωτήρης Τζατζάκης Μουσική Παραγωγή, Σύνθεση και Κιθάρα από τον Solmeister. Στίχοι από τον Brando και τον Solmeister. Μίξη από τον Numberless. Παίζει η Ιζαμπέλα Μπαλτσαβιά. Ευχαριστούμε το InnAthens, το Hotel Nireus & το Little Cross Photography Studio. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Marseaux x dPans x Brando x Geo RVSD - Τέλεια Ατελείς | #WNCfam
Marseaux x dPans x Brando x Geo RVSD - Τέλεια Ατελείς | #WNCfam
Πριν 9 μήνες
► Instagram: @sikonebrando / @marseaux_ / @d_pans / @georvsd #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Marseaux x Geo RVSD x dPans - Αμαρτίες | #WNCfam
Marseaux x Geo RVSD x dPans - Αμαρτίες | #WNCfam
Πριν 10 μήνες
► Instagram: @marseaux_ / @georvsd / @d_pans / #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister και τον dPans [dMeister]. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
dPans x Marseaux x MrBlz x Brando - Το Βάσκαμα | #WNCfam
dPans x Marseaux x MrBlz x Brando - Το Βάσκαμα | #WNCfam
Πριν 10 μήνες
► Instagram: @sikonebrando / @marseaux_ / @d_pans / @blz1_phoenix / @decipher_1 #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Decipher, τον dPans και τον Solmeister. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Brando x dPans x Lil Avgikos - 18+ | #WNCfam
Brando x dPans x Lil Avgikos - 18+ | #WNCfam
Πριν 10 μήνες
► Instagram: @sikonebrando / @d_pans / @lil_avgikos #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister και τον dPans. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
dPans x Geo RVSD x Brando x MrBlz - Τα Βράδια Ξυπνάει... | #WNCfam
dPans x Geo RVSD x Brando x MrBlz - Τα Βράδια Ξυπνάει... | #WNCfam
Πριν 10 μήνες
► Instagram: @d_pans / @georvsd /@sikonebrando / @blz1_phoenix #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister και τον dPans [dMeister]. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Marseaux x Brando x Pak Polka Rots - Όπως τα Ξέρεις | #WNCfam
Marseaux x Brando x Pak Polka Rots - Όπως τα Ξέρεις | #WNCfam
Πριν 10 μήνες
► Instagram: @marseaux_ / @sikonebrando / @polkarots #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Decipher και τον dPans. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Brando x dPans - Stark & Rogers | #WNCfam
Brando x dPans - Stark & Rogers | #WNCfam
Πριν 11 μήνες
► Instagram: @sikonebrando / @d_pans #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον dPans. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Marseaux x dPans x Brando x Geo RVSD - Ρώσικη Ρουλέτα | #WNCfam
Marseaux x dPans x Brando x Geo RVSD - Ρώσικη Ρουλέτα | #WNCfam
Πριν 11 μήνες
► Instagram: @sikonebrando / @marseaux_ / @d_pans / @georvsd / @decipher_1 #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Decipher, τον dPans και τον Solmeister. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Geo RVSD x dPans - Μαύρη Πέτρα | #WNCfam
Geo RVSD x dPans - Μαύρη Πέτρα | #WNCfam
Πριν 11 μήνες
► Instagram: @d_pans / @georvsd #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον dPans. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
dPans x MrBlz x Geo RVSD - Τρικλοποδιά | #WNCfam
dPans x MrBlz x Geo RVSD - Τρικλοποδιά | #WNCfam
Πριν 11 μήνες
► Instagram: @d_pans / @blz1_phoenix / @georvsd / @decipher_1 #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Decipher και τον dPans. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Brando x Marseaux - ????????? | #WNCfam
Brando x Marseaux - ????????? | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @sikonebrando / @marseaux_ #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
WNCfam - Δεσμοί Αίματος | #WNCfam
WNCfam - Δεσμοί Αίματος | #WNCfam
Πριν χρόνο
Δυστυχώς ή ευτυχώς, ανέκαθεν δυσκολευόσουν να κρατήσεις το στοματάκι σου κλειστό, παλιόφιλε. Σειρά μας τώρα... Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Decipher και τον dPans. Μίξη από τον Numberless. Κ̶ά̶θ̶ε̶ ̶Τ̶ε̶τ̶ά̶ρ̶τ̶η̶ ̶β̶ρ̶ά̶δ̶υ̶ ̶κ̶υ̶κ̶λ̶ο̶φ̶ο̶ρ̶ε̶ί̶ ̶έ̶ν̶α̶ ̶κ̶α̶ι̶ν̶ο̶ύ̶ρ̶ι̶ο̶ ̶κ̶ο̶μ̶μ̶ά̶τ̶ι̶ ̶α̶π̶ό̶ ̶ε̶μ̶ά̶ς̶ ̶κ̶α̶ι̶ ̶φ̶ί̶λ̶ο̶υ̶ς̶. Οικογένεια, αυτό είναι το Wednesday Night Cypha. Όσοι κοιτούν μόνο τον κώλο τους δεν χωράν εδώ.
Τελευταία Στιγμή - Καταφύγιο | #WNCfam
Τελευταία Στιγμή - Καταφύγιο | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @d_pans / @dusty_tafsigma / @blake_tafsigma #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Brando x Pak Polka Rots x Tωm Unit - Τρίο Στούτζες | #WNCfam
Brando x Pak Polka Rots x Tωm Unit - Τρίο Στούτζες | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @sikonebrando / @polkarots / @tomunit #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister και τον dPans [dMeister]. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Marseaux x dPans x Brando x Solmeister - Αέρας | #WNCfam
Marseaux x dPans x Brando x Solmeister - Αέρας | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @marseaux_ / @d_pans /@sikonebrando / @solmeister13 #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή, Σύνθεση και Μίξη από τον Solmeister. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Brando x dPans - Μ' Αρέσει να μη Λέω Πολλά | #WNCfam
Brando x dPans - Μ' Αρέσει να μη Λέω Πολλά | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @sikonebrando / @d_pans #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister και τον dPans. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
dPans x Geo RVSD x Brando x MrBlz - Στάσου | #WNCfam
dPans x Geo RVSD x Brando x MrBlz - Στάσου | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @d_pans / @georvsd / @sikonebrando / @blz1_phoenix #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Decipher και τον dPans. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Geo RVSD x dPans x Brando x Marseaux - Κρύψε τα Φύλλα σου | #WNCfam
Geo RVSD x dPans x Brando x Marseaux - Κρύψε τα Φύλλα σου | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @georvsd / @d_pans / @sikonebrando / @marseaux_ #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Decipher και τον dPans. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
dPans x Brando x Geo RVSD - Απεταξάμην | #WNCfam
dPans x Brando x Geo RVSD - Απεταξάμην | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @d_pans / @sikonebrando / @georvsd #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Decipher και τον dPans. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Brando x Marseaux x dPans x Geo RVSD x MrBlz x Pak Polka Rots - Γύρισε το Αληθινό | #WNCfam
Brando x Marseaux x dPans x Geo RVSD x MrBlz x Pak Polka Rots - Γύρισε το Αληθινό | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @sikonebrando / @marseaux_ / @d_pans / @georvsd / @blz1_phoenix / @polkarots #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister και τον dPans (dMeister). Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Brando x Marseaux - Το Ίδιο Παιχνίδι | #WNCfam
Brando x Marseaux - Το Ίδιο Παιχνίδι | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @sikonebrando / @marseaux_ #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister και τον dPans (dMeister). Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Stk x Geo RVSD x MrBlz - Χάρτινη Λίμνη | #WNCfam
Stk x Geo RVSD x MrBlz - Χάρτινη Λίμνη | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @stk_one / @georvsd / @blz1_phoenix #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον dPans. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Geo RVSD x Brando x dPans - Αλλαγές κι Ενοχές | #WNCfam
Geo RVSD x Brando x dPans - Αλλαγές κι Ενοχές | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @georvsd / @sikonebrando / @d_pans / @decipher_1 #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Decipher και τον dPans. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Solmeister x dPans - Περί Ανέμων και Υδάτων | #WNCfam
Solmeister x dPans - Περί Ανέμων και Υδάτων | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @solmeister13 / @d_pans #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister και τον dPans (dMeister). Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
dPans x Brando x Stereo Slim - Εναντίον vol. 2 | #WNCfam
dPans x Brando x Stereo Slim - Εναντίον vol. 2 | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @d_pans / @sikonebrando / @solmeister13 #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister και τον dPans (dMeister). Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Brando x Stk x MrBlz - Ένας Ακόμα Χειμώνας | #WNCfam
Brando x Stk x MrBlz - Ένας Ακόμα Χειμώνας | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @sikonebrando / @stk_one / @blz1_phoenix / @decipher_1 #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Decipher και τον dPans Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Stk x Geo RVSD x Brando x Marseaux - Ούτε Γουλιά | #WNCfam
Stk x Geo RVSD x Brando x Marseaux - Ούτε Γουλιά | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @stk_one / @georvsd / @sikonebrando / @marseaux_ #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister και τον dPans (dMeister). Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
dPans x Marseaux x Geo RVSD - Τα Σάββατα Πονάνε πιο Πολύ απ' τις Δευτέρες| #WNCfam
dPans x Marseaux x Geo RVSD - Τα Σάββατα Πονάνε πιο Πολύ απ' τις Δευτέρες| #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @d_pans / @marseaux_ / @georvsd #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister και τον dPans (dMeister). Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Brando x Marseaux - Κανείς Δε Μας Αγγίζει Πια | #WNCfam
Brando x Marseaux - Κανείς Δε Μας Αγγίζει Πια | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @sikonebrando / @marseaux_ #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister και τον dPans (dMeister). Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
dPans x Stk x MrBlz x Brando x Geo x Marseaux - Γύρνα Πίσω | #WNCfam
dPans x Stk x MrBlz x Brando x Geo x Marseaux - Γύρνα Πίσω | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @d_pans / @stk_one / @blz1_phoenix / @sikonebrando / @georvsd / @marseaux_ #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister και τον dPans (dMeister). Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
HELL OF A YEAR | #WNCfam
HELL OF A YEAR | #WNCfam
Πριν χρόνο
Ό,τι και να πούμε είναι λίγο, σας ευχαριστούμε πολύ για όλα! Η ομάδα επιστρέφει 5 Σεπτεμβρίου. ► Instagram: @sikonebrando / @marseaux_ / @d_pans / @stk_one / @blz1_phoenix / @georvsd #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW
Brando x Marseaux x MrBlz - Πριν Φυσήξει τ' Αγέρι| #WNCfam
Brando x Marseaux x MrBlz - Πριν Φυσήξει τ' Αγέρι| #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @sikonebrando / @marseaux_ / @blz1_phoenix #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister και τον dPans (dMeister). Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Stk x dPans - Μη με Κοιτάζουν | #WNCfam
Stk x dPans - Μη με Κοιτάζουν | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @d_pans / @stk_one #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister και τον dPans (dMeister). Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Pak Polka Rots - Ο Μισητός Γορίλλας των Flows | #WNCfam
Pak Polka Rots - Ο Μισητός Γορίλλας των Flows | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @polkarots / @zetel_beatz #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Zetel. Μίξη από τον Numberless. Σκηνοθεσία και μοντάζ από τον Solmeister για την Smoke and Mirrors. Οι Bolo Brothers εμφανίζονται στο τσίρκο "Komer" της προβλήτας του Southampton. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Brando x Pak Polka Rots x dPans x Cutthroat Samurai - Τόλης | #WNCfam
Brando x Pak Polka Rots x dPans x Cutthroat Samurai - Τόλης | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @sikonebrando / @polkarots / @d_pans / @cutthroatsamurai #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister και τον dPans (dMeister). Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Marseaux x dPans - Σαν Κάτι από Σινεμά | #WNCfam
Marseaux x dPans - Σαν Κάτι από Σινεμά | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @marseaux_ / @d_pans #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister και τον dPans (dMeister). Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Brando x Blake x Stk x Marseaux - Εθνικός Οίνος | #WNCfam
Brando x Blake x Stk x Marseaux - Εθνικός Οίνος | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @sikonebrando / @blake_tafsigma / @stk_one / @marseaux_ #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister και τον dPans (dMeister). Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Marseaux - Σκέψεις απ' το Τετράδιο της Πανδώρας Μ. | #WNCfam
Marseaux - Σκέψεις απ' το Τετράδιο της Πανδώρας Μ. | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @marseaux_ #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister και τον dPans (dMeister). Μίξη από τον Numberless. Βασισμένο σε ένα ποίημα της Πανδώρας Μ. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
dPans x MrBlz x Stk - Ποιος Φταίει; | #WNCfam
dPans x MrBlz x Stk - Ποιος Φταίει; | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @d_pans / @blz1_phoenix / @stk_one #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister και τον dPans (dMeister). Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Brando x Stk x dPans - Club Killa | #WNCfam
Brando x Stk x dPans - Club Killa | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @sikonebrando / @stk_one / @d_pans #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister και τον dPans (dMeister). Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Stk x MrBlz x Brando - Με Δύο Λόγια | #WNCfam
Stk x MrBlz x Brando - Με Δύο Λόγια | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @stk_one / @blz1_phoenix / @sikonebrando #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή από τον Decipher. Σύνθεση από τον dPans Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
444 LIVESTREAM
444 LIVESTREAM
Πριν χρόνο
► Instagram: @sikonebrando / @marseaux_ / @d_pans / @stk_one / @blz1_phoenix / @georvsd #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
WNCfam - Γιορτή (remix) | #WNCfam
WNCfam - Γιορτή (remix) | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @sikonebrando / @marseaux_ / @d_pans / @stk_one / @blz1_phoenix / @georvsd #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister και τον dPans (dMeister). Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Brando x Stk x dPans - Μόνη θα Μείνεις | #WNCfam
Brando x Stk x dPans - Μόνη θα Μείνεις | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @sikonebrando / @stk_one / @d_pans #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister και τον dPans [dMeister]. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Stk x Marseaux x Solmeister - Xίλια Μάτια | #WNCfam
Stk x Marseaux x Solmeister - Xίλια Μάτια | #WNCfam
Πριν χρόνο
*Υποσημείωση για όσους αγνοούν τα προφανή:* Απ' την εισαγωγή που κρατήσαμε αυτούσια, απ' τον τίτλο και από τα άπειρα σχόλια που έχουμε αφήσει να υπάρχουν από κάτω και αναφέρουν το κομμάτι, θεωρούσαμε πως είναι κατανοητό πως το Χίλια Μάτια είναι εμπνευσμένο από το Million Eyes του Loïc Nottet. Λόγω μιας εισροής κακόβουλων σχολίων απ' τους εν δυνάμει δικηγόρους του καλλιτέχνη, όμως, είπαμε να σημειώσουμε κι εδώ, ότι το κομμάτι αποτελεί διασκευή και φόρο τιμής στο original, ώστε να καθησυχαστούν οι μαχητές της πνευματικής ιδιοκτησίας, μπας και ανοίξει το αυτί τους και ακούσουν την κατάθεση ψυχής που κάναμε, αντί να σχολιάζουν την πηγή της έμπνευσης μας. Φοβερό το πως σε ένα κομμάτι που μιλάει για ανθρώπους που χάνουν το νόημα και κρίνουν απ' τα επιφανειακά, μπήκαν όλοι να κατακεραυνώσουν την ιδέα, αντί να δώσουν βάση στα όσα είχαμε να πούμε. Πάλι καλά που εκτιμάτε τόσο σε βάθος όσα λέει το Million Eyes και το υπερασπίζεστε ενάντια σε ανθρώπους που έχουν ζήσει τα όσα περιγράφει. ► Instagram: @stk_one / @marseaux_ / @solmeister13 #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Marseaux - Λίγο Πριν τα 17 | #WNCfam
Marseaux - Λίγο Πριν τα 17 | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @marseaux_ #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister και τον dPans [dMeister]. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Brando x Marseaux x dPans - Η Σειρήνα Φιλούσε Υπέροχα [OFFICIAL VIDEO] | #WNCfam
Brando x Marseaux x dPans - Η Σειρήνα Φιλούσε Υπέροχα [OFFICIAL VIDEO] | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @sikonebrando / @marseaux_ / @d_pans #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister. Μίξη από τον Numberless. Σκηνοθεσία και Μοντάζ από την Smoke & Mirrors. Χορογραφία από την Άννα Μπ. Ευχαριστούμε πολύ το Χορευτικό Eργαστήρι Μ. Συμιγδαλά. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Stk x Marseaux x MrBlz - Το Αντικλείδι | #WNCfam
Stk x Marseaux x MrBlz - Το Αντικλείδι | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @stk_one / @marseaux_ / @blz1_phoenix #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister και τον dPans [dMeister]. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
dPans x Brando - Τι Θες Φίλε; | #WNCfam
dPans x Brando - Τι Θες Φίλε; | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @d_pans / @sikonebrando #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister και τον dPans [dMeister]. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
dPans - Υπερένταση | #WNCfam
dPans - Υπερένταση | #WNCfam
Πριν χρόνο
► Instagram: @d_pans #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister και τον dPans [dMeister]. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Brando x MrBlz x Stk - Δύο Πλευρές Αντίθετες | #WNCfam
Brando x MrBlz x Stk - Δύο Πλευρές Αντίθετες | #WNCfam
Πριν 2 χρόνια
► Instagram: @sikonebrando / @blz1_phoenix / @stk_one / @decipher_1 #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή από τον Decipher. Περαιτέρω Σύνθεση από τον dPans. Μίξη από τον Numberless. Background Photo από τη Γεωργία Νικολέτου Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Brando x Yoda Priest - Μέχρι να Πιάσω Πάτο | #WNCfam
Brando x Yoda Priest - Μέχρι να Πιάσω Πάτο | #WNCfam
Πριν 2 χρόνια
► Instagram: @sikonebrando / @yoda.priest #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή από τον Solmeister. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Geo RVSD - Κίνδυνος| #WNCfam
Geo RVSD - Κίνδυνος| #WNCfam
Πριν 2 χρόνια
► Instagram: @georvsd #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον dPans. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Σίγμα Πι - Σόουμπιζ | #WNCfam
Σίγμα Πι - Σόουμπιζ | #WNCfam
Πριν 2 χρόνια
► Instagram: @solmeister13 / @polkarots #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον Solmeister. Μίξη από τον Numberless. Περιέχει απόσπασμα από την "Μύηση στα Skits". Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και ζοκομ. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
MrBlz x Geo RVSD x Stk - Το Δικό μου Δηλητήριο | #WNCfam
MrBlz x Geo RVSD x Stk - Το Δικό μου Δηλητήριο | #WNCfam
Πριν 2 χρόνια
► Instagram: @blz1_phoenix / @georvsd / @stk_one / @decipher_1 #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή από τον Decipher Περαιτέρω Σύνθεση από τον dPans. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Πέντε Δεκάξι - Άλλη Μια Σελίδα | #WNCfam
Πέντε Δεκάξι - Άλλη Μια Σελίδα | #WNCfam
Πριν 2 χρόνια
► Instagram: @sikonebrando / @gripball #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Μουσική Παραγωγή και Σύνθεση από τον dPans. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
Brando x Marseaux - La Pluie | #WNCfam
Brando x Marseaux - La Pluie | #WNCfam
Πριν 2 χρόνια
► Instagram: @sikonebrando / @marseaux_ #WNCfam ► Facebook: fb.me/WNCfam ► Downloads: goo.gl/hLbKg7 ► Lives: goo.gl/JTV7sW Βασισμένο σε ένα ορχηστρικό του Mani Deiz. Μίξη από τον Numberless. Κάθε Τετάρτη βράδυ κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι από εμάς και φίλους. Αυτό είναι το Wednesday Night Cypha.
ΜΑΡΙΝOΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ
ΜΑΡΙΝOΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ - Πριν 8 ώρες
Σας λατρεύω ❤️ ❤️ ❤️
Eliza Tilsizoglou
Eliza Tilsizoglou - Πριν 11 ώρες
Έχει προσέξει κανείς άλλος πως τα χέρια της δεν πηγαίνουν πιο πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας;
poly adam
poly adam - Πριν ημέρα
Γειά σας το τραγούδι είναι καταπληκτικό θα ήθελα πολύ να μάθω το σόλο στην άρχη που ακούγεται σαν κιθάρα απλά δεν ξέρω που μπορώ να το βρω .
Μanos _kakou_cknd
Μanos _kakou_cknd - Πριν ημέρα
2020??
ntrouki ka
ntrouki ka - Πριν ημέρα
Πλιζ αν ξέρει κάποιος από μουσική αν μπορεί να γράψει συγχορδιες και μελωδία
petros papatheodorou
petros papatheodorou - Πριν ημέρα
Πριν δυο μηνες σε ανακαλυψα τελειως τυχαια. Κανονικα δεν ασχολούμαι σχεδον καθολου με ελληνικο ραπ, γνησιος μεταλας εδω και αρκετα χρονια. Αυτο που θα σου πω ειναι οτι μεσα σε ελάχιστο χρονο έγινες ο δεύτερος αγαπημενος μου καλλιτεχνης αναμεσα σε Ελληνες-ξενους-θρυλικα μεταλ συγκροτήματα-ολους. Αγορασα κατευθείαν εισιτήρια για το live και ηρθα. Μονος. Οπως παντα. 20ρης αναμεσα σε μια θαλασσα απο 16χρονα να σε νιωθω πιο πολυ απο ολους τους μαζι, να δακριζω πιο πολυ απο ολους τους. Μπορεί η μουσική σου να αναφερεται κυριως στην εφηβεία αλλα δεν απευθύνεται σε εφηβους more often than not. Πολυ λιγοι μπορουν να σε νιωσουν πραγματικα και είναι κριμα που το κοινο που ταυτιζεται περισσοτερο ήταν τοσο μικρη μεριδα εκει μεσα. Μανωλη ΘΑ'ΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ!
Jimmy Lambert
Jimmy Lambert - Πριν ημέρα
Τα ερωτηματικά είναι 9 9 ειναι και τα γράμματα του rozavamva ουαου νιώθω έξυπνος.
Lefteris M.
Lefteris M. - Πριν 2 ημέρες
Εκεί που σκάει το μπιτ....ααααα🔥🔥🔥🔥😍😍😍😍
Antonia Oikonomou
Antonia Oikonomou - Πριν 2 ημέρες
Θέλω να μοιραστω μαζι σας τον τροπο με τον οποιο αντιλαμβάνομαι εγω εναν στιχο του κομματιου.Δεν ξερω εαν αυτο εννοουσε ο σολ αλλα νομίζω πως και να μην εννοουσε αυτο που σκέφτομαι και παλι η εξηγηση που δινω ειναι ωραια.(Το ειχα γραψει και στο μονοφωνικο version στο καναλι του σολ αλλα ο εσβησρε οποτε το ξανα ανεβαζω εδω. Με βαση εναν στιχο στο "τα ονειρα των κοριτσιών εχουν μουσικη υποκρουση" στηριζω αυτη τη θεωρία.Λεει στο κομματι "γιατι ο πονος για την τεχνη ειναι θελγιτρο" που σημαινει πως ουσιαστικα η δημιουργία τεχνης προϋποθέτει εμπνευση και η εμπνευση πηγαζει απο επιπονες καταστασεις.Εδω λεει "και η μουσα μου μονίμως μου ζητουσε λιτρα,γιατι μου εκλεβε την έμπνευση και εψαχνε ανταλλαγές.Οταν μου ζητησε δεκα,εβγαλα το πορτοφόλι μου και μου ειπε "οταν σου ειπα θελω λιτρα,τι καταλαβες?"".Θεωρω πως σε αυτον τον στιχο εννοει πως η "μουσα" του του εκλεβε την έμπνευση,οπως λεει,και για να την παρει πισω επρεπε να "πληρωσει".Βασισμένη στον στιχο απο "τα ονειρα των κοριτσιών...",που ειπα πριν,πιστευω πως οταν η μουσα ειπε "θελω λιτρα" εννουσε λιτρα αιματος,αφου ο πονος,σύμφωνα με τον σολ,αποτελεί βασικη προϋπόθεση για να εχει εμπνευση.Δηλαδη πως τα δεκα που ζητουσε η μουσα ως λιτρα ηταν δεκα λιτρα αίματος.Αν ο συλλογισμός μου ειναι σωστος,θεωρω πανεξυπνο τον τροπο με τον οποιο ο μπαμπας μου χρησιμοποίησε την διπλη σημασια της λεξης "λιτρα".Αλλα,και λαθος να ειμαι,δεν εχει σημασια γιατι ο καθενας μεταφραζει τους στιχους σε μια δικη του γλωσσα και ειναι ωραιο να μοιραζεται την δικη του εκδοχη με τους αλλους.Μανωλη,συνέχισε να με κανεις περιφανη και να με εκπλησεις,σ'αγαπώ πολυ,να προσεχεις τον εαυτο σου,μικρε πολυτιμε <3.
Βικτώρια Μιχελάκη
Βικτώρια Μιχελάκη - Πριν 2 ημέρες
ΓΑ-ΜΑ-ΕΙ
Anthi Boziki
Anthi Boziki - Πριν 2 ημέρες
ο μοντερνος ΡΦ
Kome DRS
Kome DRS - Πριν 2 ημέρες
Με ανατρίχιασε ο τυπαρας👏👊❤
Μanos _kakou_cknd
Μanos _kakou_cknd - Πριν 2 ημέρες
2020??
regino metsai
regino metsai - Πριν 2 ημέρες
Molidva.
Marios Karras
Marios Karras - Πριν 3 ημέρες
_PERFECTO_
KTS
KTS - Πριν 3 ημέρες
*_ΔΕΣΜΟΊ ΑΊΜΑΤΟΣ BRANDO 22/1/2020_*
VedettaTvMc
VedettaTvMc - Πριν 3 ημέρες
αυτο το κοριτσι μπορεί να έχει φωναρα αλλά για rap δεν μπορεί καθόλου
Evangelia Geraku
Evangelia Geraku - Πριν 3 ημέρες
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ. ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ - Πριν 3 ημέρες
Rip Brado...... :(
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ - Πριν 3 ημέρες
Μου αρέσει πολύ το τραγούδι και το video!
Anna Maria
Anna Maria - Πριν 3 ημέρες
Α ρε κύριε Ντι❣❣
kataigida_
kataigida_ - Πριν 3 ημέρες
🖤
Eleftheria
Eleftheria - Πριν 3 ημέρες
Πλησιάζει γαμωωωω
billis111 billisqwer
billis111 billisqwer - Πριν 3 ημέρες
Τι τσικας όχι καλύτερα τσικα αν έβλεπες ή έπαιζες fnaf
billis111 billisqwer
billis111 billisqwer - Πριν 3 ημέρες
Xaxaxaxa
cucumberGR
cucumberGR - Πριν 3 ημέρες
Αδερφούλα Μ🙏❣️
Teo Mp
Teo Mp - Πριν 4 ημέρες
Τα 36 dislike θα είναι από τις γνωστές της πρώην του
_.maritinaa ._
_.maritinaa ._ - Πριν 4 ημέρες
Ανυπομονώ❤️❤️
Eirinhh
Eirinhh - Πριν 4 ημέρες
2020:)❤💎
Ellie's World
Ellie's World - Πριν 4 ημέρες
Θα 'μαι πάντα εδω. Ή κανείς ή μαζί είπαμε θυμήσου του αυτό.
Μαρία Τάμπα
Μαρία Τάμπα - Πριν 4 ημέρες
Τέλεια
Pokemon Finder
Pokemon Finder - Πριν 4 ημέρες
Άι ρε χασικληδες γράφετε μλκς την ώρα που είστε μαστουρωμενοι και νομίζετε κάνετε και τέχνη και μουσική .
Βίκυ Καμμένου
Βίκυ Καμμένου - Πριν 4 ημέρες
Ανατριχιασα
Κλέρη Μελά
Κλέρη Μελά - Πριν 4 ημέρες
ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΚΟΎΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΏΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΌΤΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΔΙΣΚΟΣ
sofia psilogianni
sofia psilogianni - Πριν 4 ημέρες
Τασεις ακομα και το προμο βιντεο 😂😻
Kathrin Georgiadou
Kathrin Georgiadou - Πριν 4 ημέρες
Brando: Και ο κόσμος έχει προσδοκίες από μένα, περιμένουν να τους μάθω να ελπίζουν, τι θα πουν και πως θα ζήσουν, τον εαυτό τους να αγαπήσουν, με σκότωσαν πριν από το αλκοόλ και από τις σκόνες •εγώ πρώτος πριν τα μάτια μου να κλείσουν, γιατί στον κόσμο που ‘ρθα ποτέ μου δεν προσαρμόστηκα και τα ρίχνω σε μενα κάπου-κάπου, γιατί αν δεν είναι πρόφαση η τέχνη για λεφτά και να εκμεταλλευτώ συναισθηματικά την κόρη κάποιου. Ανατρίχιασα.
HASK20gr
HASK20gr - Πριν 5 ημέρες
Οτκ🙏
Konstantina Dereka
Konstantina Dereka - Πριν 5 ημέρες
Αχχχ τέλειο
Desly M.
Desly M. - Πριν 5 ημέρες
Πόσο υπέροχη η φωνή του dPans?
Desly M.
Desly M. - Πριν 5 ημέρες
Δεν μπορώ να περιμένω γαμωωωωω
Maria Tsaltampasi
Maria Tsaltampasi - Πριν 5 ημέρες
Μινωαααα😍😍😍😍
Miruna Cknd
Miruna Cknd - Πριν 5 ημέρες
Οπα εχουμε στιχους στην περιγραφη.. τελειιοοοοοο💞
katherine Vasilogiorgi
katherine Vasilogiorgi - Πριν 5 ημέρες
Ένα ευχαριστώ προκαταβολικά.
Cool Kids Never Die
Cool Kids Never Die - Πριν 5 ημέρες
Ή κανείς ή μαζι-👊🔥
Θεοδώρα Α'
Θεοδώρα Α' - Πριν 5 ημέρες
Μετά από κάτι τέτοια ντρέπεσαι αν ακούσεις σνικ κτλ
Evelina 17
Evelina 17 - Πριν 5 ημέρες
Η Μαρσό τους πατάει όλους!!
Αντωνια Γκαβου
Αντωνια Γκαβου - Πριν 5 ημέρες
ΕΙΣΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥΥ😍❤💕
coolkidsneverdie
coolkidsneverdie - Πριν 5 ημέρες
Ντάξει ανατρίχιασα..💎
Αγγελική Τσούπη
Αγγελική Τσούπη - Πριν 5 ημέρες
"Δεν μεγαλωνουμε ποτε τελικα.."
Seiz Corpse
Seiz Corpse - Πριν 5 ημέρες
Yoda Priest επιτέλους επιστρέφει, ανυπομονούμε καβλωμενοι/ες. Brando έφτυσες ένα από τα καλύτερα promo που'χω δει και ακούσει.
Dimitra Malakasi
Dimitra Malakasi - Πριν 5 ημέρες
Εγω και εσυ μεχρι το.επομενο αντιο
_.xrisaaa._
_.xrisaaa._ - Πριν 5 ημέρες
respect love youuuuuuuuuu
cknd annaamdn
cknd annaamdn - Πριν 5 ημέρες
Πόση αγάπη για εσάς; ΠΟΟΣΗ
xristinaa xatzopoyloyy
xristinaa xatzopoyloyy - Πριν 5 ημέρες
Soon... ❤️
maria janitou
maria janitou - Πριν 5 ημέρες
7 diss
LãMøyø Studios
LãMøyø Studios - Πριν 5 ημέρες
"Μπουρδέλο έχουν κάνει το μπιλιάρδο, και πρέπει να ξυπνήσω αύριο πρωί τον Brando"
Despoina Karadoulama
Despoina Karadoulama - Πριν 5 ημέρες
#desmoiaimatos2020 ✨❤️
Ολγα Πλακου
Ολγα Πλακου - Πριν 5 ημέρες
Τεαμ σικουανακιααααα
Βασιλικηη Γαλλουυ
Βασιλικηη Γαλλουυ - Πριν 5 ημέρες
🥰
Philip Metas
Philip Metas - Πριν 5 ημέρες
Παιδιά έχω ένα αίσθημα ότι μετά τον δίσκο του Brando θα γίνουν πολύ πιο γνωστοί οι wnc
billie
billie - Πριν 5 ημέρες
*Οικογενεια, δυσκολη λεξη.*
Luna Ravenclaw
Luna Ravenclaw - Πριν 5 ημέρες
ΘΕΕ ΜΟΥ, ΝΑΙΙΙΙ!!! 💖💖💖
Σεληνη ντε
Σεληνη ντε - Πριν 5 ημέρες
ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕ ΠΟΥ ΜΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΊΣΚΟΣ. ΣΑΓΑΠΩ
Aimilia
Aimilia - Πριν 5 ημέρες
H leksi oikogeneia den einai idia gia oloys telika
rafa's play !
rafa's play ! - Πριν 5 ημέρες
🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Παράγοντας 405
Παράγοντας 405 - Πριν 6 ημέρες
Κομμάτι με k.Prestige θα έχει για εμάς που αγαπήσαμε το "Ανάφλεξη";
Skrap
Skrap - Πριν 6 ημέρες
ΚΟΛΑΣΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
Fays Face
Fays Face - Πριν 6 ημέρες
Αχ ρε Brando σε ακούω και καθαριζει η ψυχή μου η αύρα μου καθαριζει το είναι μου
Rania Kourou
Rania Kourou - Πριν 6 ημέρες
Όλοι μαζί.... ή μάλλον όχι όλοι.... Αυτό πόνεσε λίγο 💔
Dec1mator
Dec1mator - Πριν 6 ημέρες
ΑΥΤΟ ΤΟ "AND SOLMEISTER" ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙΙΙ😍😍😍😍😍
Mixaela Skour
Mixaela Skour - Πριν 6 ημέρες
Έφυγε από το σπασμένο του σπίτι..
Eleni Pap
Eleni Pap - Πριν 6 ημέρες
ρεεεε husbandd
A Google User
A Google User - Πριν 6 ημέρες
Αυτό που μου έμεινε από το βίντεο : AAAAAA SOLO BRANDOOOO
Χλαπάτσας
Χλαπάτσας - Πριν 6 ημέρες
ΠΑΡΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΜΟΥ!
demee g
demee g - Πριν 6 ημέρες
Can't waitttt
Μanos _kakou_cknd
Μanos _kakou_cknd - Πριν 6 ημέρες
απλα γαμησε δεν ειμαστε καθολου έτοιμοι!!!😍😍
Crystal Aggelatou
Crystal Aggelatou - Πριν 6 ημέρες
Αλήθεια τώρα? Δεν θα μπορούσατε να με κάνετε να νιώσω μεγαλύτερη ταύτιση, Brando σε νιώθω απόλυτα γιατί δυστυχώς είμαι στην ίδια μοίρα, δυστυχώς πολλοί δεν εκτιμούν την οικογένεια που έχουν... Είμαι και εγώ μία από αυτούς που δεν έχουν επαφές με την "οικογένεια" τους και ζουν μόνοι..
Elena Tsif
Elena Tsif - Πριν 6 ημέρες
2020 κανεις??
Marilena Nastou
Marilena Nastou - Πριν 6 ημέρες
Ετσιιι
Μanos _kakou_cknd
Μanos _kakou_cknd - Πριν 6 ημέρες
~~Στιχοι~~ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ δυσκολη λεξη..περιεργη.. γεννιομαστε μεσα σε αυτην ..οι περισσοτεροι την εχουμε ΔΕΔΟΜΕΝΗ Βασιζομαστε σε αυτην και καθε βραδυ βρισκουμε το δρομο για το σπιτι μας Τσακωνομαστε/φωναζουμε αλλα ξερουμε πως τα Χριστουγεννα θα μαζευτουμε ΟΛΟΙ μαζι για να φαμε ..Την Πρωτοχρονια θα ανταλλαξουμε φιλια κι ευχες να ειμαστε υγιεις και να το ξανα κανουμε του χρονου ΟΛΟΙ μαζι ή μαλλον ΟΧΙ ολοι Η ιστορια του Brando ειναι καπως διαφορετικη Η ιστορια του Brando μιλαει για εναν πιτσιρικα που πριν καν ενηλικιωθει εφυγε απο το σπασμενο σπιτι του και αποφασισε να φτιαξει την δικη του μοιρα Εναν πιτσιρικα που πριν το καταλαβει βρεθηκε να εχει χασει επαφες με τους γονεις του Που χρειαστηκε να δώσει δικο του Ορισμο σε μια λεξη που οι περισσοτερη παιρνουμε ως ΔΕΔΟΜΕΝΗ Εναν ανθρωπο που στα 22 του πλεον ξερει τι ειναι αυτο που χωριζει τον ΦΙΛΟ απο τον ΑΔΕΡΦΟ και τι ειναι αυτο που κανει την ΠΑΡΕΑ Ο Ι Κ Ο Γ Ε Ν Ε Ι Α ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ 2020 Κι ο κοσμος εχει προσδοκιες απο'μενα Περιμενουν να τους μαθω να ελπιζουν ..τι θα πουν και πως θα ζησουν τον εαυτο τους ν'αγαπησουν Με σκοτωσα πριν απο το αλκοολ κι απο τις σκονες ΕΓΩ πρωτος πριν τα ματια μου να κλεισουν γιατι στον κοσμο που'ρθα ποτέ μου δεν προσαρμοστηκα και τα ριχνω σ'εμενα καπου καπου γιατι αν δεν ειναι προφαση η τεχνη για λεφτα και να εκμεταλλευτω την συναισθηματικα την κορη καποιου Τοτε τι;;
sofia finou
sofia finou - Πριν 6 ημέρες
ο λόγος που οι Τετάρτες έχουν νοημα
BL Wonderland
BL Wonderland - Πριν 6 ημέρες
Ουαουυυυ
Kyriakos kosky
Kyriakos kosky - Πριν 6 ημέρες
Ρε μλκα dpans μια στον πρόλογο του solmeister μια εδώ..Η φωνή σου γαμαει
Αθηνά Γκριμπίζη
Αθηνά Γκριμπίζη - Πριν 6 ημέρες
Έχεις πένα βαριά.
Maria Mantziari
Maria Mantziari - Πριν 6 ημέρες
Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙΙΙ🔥
ᴀɴɢɪᴇ ᴏᴛᴍᴘ
ᴀɴɢɪᴇ ᴏᴛᴍᴘ - Πριν 6 ημέρες
ΓΙΑΤΊ ΤΕΤΆΡΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΣΙΓΑΡΟ,ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ WNC🚬
Natalia
Natalia - Πριν 6 ημέρες
GAMISE TOUOUOUOUS
Vivian EL
Vivian EL - Πριν 6 ημέρες
ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ
Mariza CKND
Mariza CKND - Πριν 6 ημέρες
ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΑ
Σωτηρια Γκουνα
Σωτηρια Γκουνα - Πριν 6 ημέρες
ΩΩΩ ΓΚΑΝΤΤΤΤ
Στέλλα Σταθ.
Στέλλα Σταθ. - Πριν 6 ημέρες
❤️❤️
1-800- MUSIC
1-800- MUSIC - Πριν 6 ημέρες
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
wnc lover
wnc lover - Πριν 6 ημέρες
Και πάλι ο Legio ρεπό έχει
Ιωάννα Μασλοου
Ιωάννα Μασλοου - Πριν 6 ημέρες
Im not ready for this
Peni Delfi
Peni Delfi - Πριν 6 ημέρες
😍😍😍
Κωνσταντίνα Κωσταρά
Κωνσταντίνα Κωσταρά - Πριν 6 ημέρες
Και εκεί που νόμιζα ότι θα βγει κανένα κομμάτι όχι περιμένετε κιαλο δεν αντέχω εγώ κιόλας που είμαι σχετικά υπομονετική πόσο ακόμα??? ❤BTU σας αγαπώ!!
Κωνσταντίνα Κωσταρά
Κωνσταντίνα Κωσταρά - Πριν 6 ημέρες
Είδα πριν το μισό έπεσε η μπαταρία και το ξαναβλέπω
LNF kosmiyia
LNF kosmiyia - Πριν 6 ημέρες
Αν με κρατήσεις σαγαπω Αν με αφήσεις μια απο τα ιδια
Joanna Sam
Joanna Sam - Πριν 6 ημέρες
Πόσο old school hip hop vibes
Χριστινα Δημητροπουλου
Χριστινα Δημητροπουλου - Πριν 6 ημέρες
Kαι τωρα πρέπει να χαρω που τα έζησε ολα αυτα για να τα κάνει κομμάτια που θα μας τρελάνουν;;